alex_koz 24.11.06, 18:34 z tego co piszecie polowa forumek na FM kupuje w outletach;) Poznanianki, gdzie kupujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanvitalia Re: outlety w Poznaniu 24.11.06, 18:57 a w Poznaniu jest jakiś outlet np Fashion House lub coś podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
lenchen Re: outlety w Poznaniu 24.11.06, 19:00 Ja nie słyszałam o żadnym oprócz tego na Łacinie niedaleko Ronda Rataje, tzn. widzę szyld, ale co tam jest, nie wiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: outlety w Poznaniu 24.11.06, 19:22 no wlasnie o tym outlecie na Lacinie tez slyszalam, ale to daleko ode mnie i jakos nigdy tam nie bylam;) Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: outlety w Poznaniu 25.11.06, 13:02 najwiecej ciuchów sportowych adidas,nike,butów sportowych.dzinsy-jak ktoś lubi z wysokim stanem i zwężane to bedzie w raju;)troche bielizny schiessera,troche ciuchów hm ale jakies takie nijakie,inne marki też są ale nie pamietam jakie.taki sobie ten outlet Odpowiedz Link Zgłoś
anka770407 Re: outlety w Poznaniu 24.11.06, 19:59 na ul.słowiańskiej przy pizzerii Tivolii.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: outlety w Poznaniu 24.11.06, 20:38 Na tej Słowiańskiej to chyba raczej nie outlet tylko outlecik :-) No chyba, ze myslimy o czymś innym. W Poznaniu chyba nie ma Outletu z prawdziwego zdarzenia. Nie jestem pewna, czy ten na Lacinie jeszcze działa. Taki z ciuchami np. Solara, claire.dk, promodu mi sie marzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
anka770407 Re: outlety w Poznaniu 24.11.06, 20:46 w tym na słowiańskiej sa marki: mexx, zara i inne bylam , widzialam:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: outlety w Poznaniu 24.11.06, 21:15 Serio ? Faktem jest, ze nie bylam tam wieki - rozumiem, ze chodzi o taki sklep w podcieniach na parterze takiego długiego bloku na Słowiańskiej. No to moze kiedys sie tam wybiore :-) Czy mozesz napisać cos o kolekcjach ( ostatnie, czy duzo starsze ? ), cenach ( no chociaz jakaś przykladowa powiedzmy spodnica Zara ), rozmiarach ( są 38/ 40 czy raczej 34 lub 44 ? ) Wyszło sto pytań do ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka770407 Re: outlety w Poznaniu 24.11.06, 22:55 w pobliżu "kładki" vis a vis ciagu sklepow po drugiej stronie ulicy, to raczej nowy outlet, rozmiary rózne 36/38 te mnie interesowały , a ciuchy na czasie:)))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agulag26 Re: outlety w Poznaniu 25.11.06, 00:02 budują PRZEOGROMNIASTY w Luboni koło Pajo - ma być taki z prawdziwego zdarzenia z ok. 150 butikami. A że budują go 50 metrów od mojego biura to pewnie zrozumiecie niecierpliwość z jaką czekamy na otwarcie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: outlety w Poznaniu 25.11.06, 09:25 ooo, outlet w Luboniu to daleko ode mnie, ale jak mowicie ze bedzie duzy to pozostaje mi czekac na otwarcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: outlety w Poznaniu 25.11.06, 00:04 Dzieki , czyli myslałam o czyms innym. Odpowiedz Link Zgłoś