Dodaj do ulubionych

Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/przeciw

05.12.06, 21:21
dlaczego uswa się posty które nie łamią regulaminu ? Funkcja osoby
nadzorującej forum to funkcja służebna ,nie wiem z kąd tyle pych w tych
dziewczątkach by przyznawać sobie prawo do nażucania tematów na które my
kobiety chcemy rozmawiać na własnym forum .Czy nie sądzicie że moderatorki
tego forum zachowują się ordynarnie ? Zmińmy osoby nadzorujące to forum.
Obserwuj wątek
    • monia145 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:23
      Może sama poprowadzisz moderację tego forum?smile
    • mamciakam Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:26
      jestem od niedawna tutaj więc jeszcze na ten temat niemam wyrobionego zdania.
      a jesli chodzi o tój post to został dołaczony do tego na którym o kurach sie
      zaczęło
      • zona_mi Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:27
        Nie został dołączony, tylko sama go tam umieściła, a następnie zaczęła zakładać
        nowe wątki kopiując treść. Spamerka.
        • arnikaarnika Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:28
          nie spamerka tylko uznałam żę sprawa jest ciekawa i zasługuje na oddzielny
          wątek ,
          • arnikaarnika Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:30
            zona - a ty się tak nie solidaryzuj to że pracujesz w wyborczej nie mósi
            determinować twojej optyki wink
            • zona_mi Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:45
              Nic na to nie poradzę - jestem przeraźliwie subiektywna i zamierzam nadal
              solidaryzować się z moderatorkami.
    • demarta Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:29
      myślę, że należy raczej usuwać użytkowników, którzy psują dobre samopoczucie
      nam, korzystajacym z tego forum. dlatego pryśnij arnika jak bańka mydlana.

a jesli bierzesz się za wichrzycielstwo, to w bardzo złym stylu, bez polotu,
      tak po lepperowsku bardzo.... moje kondolencje.
    • mamooschka Mi tam dziewczyny pasują 05.12.06, 21:29
      jestem przeciw.
    • czajkax2 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:31
      Petycję prosze zamieścic na forum o forum. Lub prosze pisac do Administracji
      forum.
      jezeli chodzi o to dlaczego Twoje posty sa usuwane to jest tylko jedna odp:
      notorycznie łamiesz regulamin i niejednokrotnie bylas proszona na priv żebys
      tego nie robiła.

Pozdrawiam
      • wobbler Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 03:22
        Tak,tak i ple,ple!NIE P...
        Nie wiem ile moich postow wylecialo z tego forum np.dlatego,ze
        powiedzialam "Tlumoku"!Inne,jakies sluszniejsze politycznie,wyzywaja nasz Rzad
        od "SCIERW!"i nic.Nie opowiadaj mi tu o obiektywizmie!Moze nawet nie tyle
        Ciebie to dotyczy,co "Lili 1974".Ona potrafi przejsc sama siebie!
        A moze jest kochanka Michnika?!Teraz wywalcie moj post-kiedy go juz tyle osob
        przeczytalo!
    • michasia24 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:32
      ordynarnie to zachowują sie niektóre użytkowniczki, ciekawe kto nie wiesz
      arnika????
      • mamooschka Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:35
        smile))))))
        • arnikaarnika Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:37
          czajko z całym szcunkiem ale swoje rady wsadź sobie w ...kieszeń , ja decyduję
          co i gdzie chcę napisać a ty masz jak cieć pilnować bym nie przekroczyła zasad.
          • lucerka Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:46
            > co i gdzie chcę napisać a ty masz jak cieć pilnować bym nie przekroczyła zasad.

no przeciez skasowala, bo zlamalas regulamin...o co ci chodzi? Nie rozumiem cie Arnika.
          • iljana Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 21:46
            No to masz, czajka pilnuje cię jak cień, a że notorycznie przekraczasz zasady,
            wylatujeszsmile
          • czajkax2 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 05.12.06, 22:14
            arnikaarnika napisała:
            decyduję
            > co i gdzie chcę napisać a ty masz jak cieć pilnować bym nie przekroczyła
            zasad.

Otóż ja własnie pilnuję zebys nie przekroczyla zasadbig_grin Czytałas moze Netykietę
            i Regulamin? Bo odnosze wrazenie ze nie,takie głupstwo napisałas.
          • wobbler Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 03:25
            Arnika,zmieniaj forum!Tu w ogole nic nie wolno!Pisz do mnie na priw-pogadamy
            sobie!A jak kto chce siedziec w niewoli-niech siedzi!
            Jestem calkowicie z Toba!!!
            • arnikaarnika Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 07:23
              dzięki wobbler myślałam że zwymiotuję od czytania tych lizusowskich
              postów ,zdominowane kobiety tak mają że za wszelką cenę starają się
              przypodobać władzy nawet jeśli zakłada im kaganiec na mordkę.
              • dag_mara Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 08:58
                Jak to się dzieje, że swój swojego zawsze wyczuje ?
              • wieczna-gosia koniecznie zmien forum :))) 06.12.06, 10:14
                och jak tu bedzie pusto.

kolejna lizuska.
            • zona_mi Popieram wobbler!!! Ma rację!!! 06.12.06, 10:17
              w tej kwestii:
              > Arnika,zmieniaj forum!

Przyłączam się do apelu czyli.
              • iwles popieram 06.12.06, 10:29
                • arnikaarnika Re: popieram 06.12.06, 11:26
                  I tu jest problem moderatorkę można zmienić a mnie jako osoby odpowiedzialnej
                  za prenumeratę wydawnictw Agory dla 68 instytucji (szkół) nie można - bo to ja
                  finansuję to forum smile i ja daję pracę pośrednio moderatorkom . To ja tu
                  rządzę smile sory laski takie życie smile
                  • iwoniaw tak, tak 06.12.06, 11:30
                    > finansuję to forum smile i ja daję pracę pośrednio moderatorkom . To ja tu
                    > rządzę smile sory laski takie życie smile

Tak, tak, rządzisz, jasne. Jesteś mądra, kompetentna, uwielbiana i nie ma
                    możliwości zbanowania twych nicków.
                    A teraz zażyj te leki, co siostra rano zostawiła.
                  • iwles Arnika-- w kiosku ruchu pracujesz ? 06.12.06, 11:36
                    arnikaarnika napisała:
                    > mnie jako osoby odpowiedzialnej
                    > za prenumeratę wydawnictw Agory dla 68 instytucji (szkół)

• l.e.a tak tak i masz wlasna firme arniko.... 06.12.06, 15:08
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=53396525&a=53399227
    • kalina_p nigdy w zyciu 05.12.06, 21:42
      to najfajniejsze moderatorkiwink
      Ciężko, oj ciężko jest moderowac forum i starac się każdmu dogodzic a
      Regulaminowi przede wszystkim, hehehe.
      Nie czepiaj się moderatorek!
      nawet nie wiesz, ile maja niewdzięcznej, okropnej roboty!
      • iwles serce na temblaku, ja wam pokażę, a nie mówiłam ? 05.12.06, 22:02
        święte słowa, Kalina, wiesz co mówisz

;P
    • malgra Re: zdecydowany przeciw !!!! 05.12.06, 22:16
      moderatorki są ok.
      • beata985 ja tam jestem za usunięciem 05.12.06, 23:54
        tych, którym głupota przeżarła mózg na wylot.
        Tu już nawet dobry kochanek nie pomoże-z przeciągiem uleciały resztki rozumu
    • mamadwojga Łapy precz od moderatorek :-) 06.12.06, 08:07
      A od Lileczki szczególnie smile))
      Ja bym za to usunęła niektóre osoby z forum...
      Zaczęłabym od tych na literę A smile
    • moofka arnika badz uprzejma odpowiedziec 06.12.06, 08:27
      jezeli przeprowadzimy na forum ankiete z ktorej wynikalo bedzie ze wieksosc
      userek opowie sie za tym, zebys zniklnela z tego forum zrobisz to?
    • oxygen100 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 13:09
      modelatorki nie zawsze sa obiektywne a watki w moim odczuciu traktowane bywaja
      tendencyjnie. Niemniej nie bede sie pieklic a z Lila wyjasnilysmy juz sobie to
      i owotongue_out
      • pyza3d33 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 13:48
        pozwolisz,oxy,ze tu ci odpowiem,bo tamto tez mi wykasowano.Nie przeszkadza mi
        to,co pisze arnika,bo osobiscie mnie to nie dotyka.Natomiast na forum wiele
        osob wyraza swoje opinie o innych i to przechodzi.
        • oxygen100 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 14:14
          wiem ze tak jest ale nie powinno sie oceniac innych bo ich tak naprawde nie
          znamy. IMO dla mnei milsze jest jak przeytam "oxy ty glupia dziwko" niz "jestes
          zalosna zakompleksiona i pan od wf-u oral ci zagonek" czy cos rownei uroczgo
          acz podanego w bialych rekawiczkach. Niestety ta forma tu nie przechodzi a
          szkoda.
          • pyza3d33 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 14:27
            Ale tu bez przerwy oceniacie innych,chociaz ich nie znacie.Wciaz sie czyta,ze
            ta jest glupia a tamta walnieta.Jakos tego nikt nie kasuje.Poza tym moj watek
            byl pisany przeciez z przymrozeniem oka.Nie bylo tego widac?
            • iwles Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 14:34
              a w którym miejscu to oko było przymrUżone?
              • pyza3d33 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 14:37
                W zasadniczym.
            • oxygen100 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 14:40
              dlatego moderatorki powinny popracowac nad obiektywizmem i kosekwencja.
              Zdazylam przeczytac Twoj post, ale jakos nie bylo widac tego przymruzenia oka.
              • pyza3d33 oxy 06.12.06, 14:43
                Moze zmeczona bylas...
                • oxygen100 Re: oxy 06.12.06, 14:54
                  moze. nie do smiechu mi dzisiaj w ogole bo od rana mi niedobrze. jakbym miala
                  kaca. A nie mam
                  • pyza3d33 Re: oxy 06.12.06, 15:01
                    Mi tez dzis nie do smiechu,bo wkurzyl mnie pewien facet gdy bylam z dziecmi w
                    przychodni.Ja go grzecznie pytam ktory ma numerek do lekarza,a on na mnie z
                    morda,ze nie musi mi sie opowiadac.Moze dlatego mi ten watek nie wypalil...Na
                    cos trzeba zwalic...
          • kubara1 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 14:29
            KOleżanka aaaaaa ma kompleks nizszości po prostu. Chciała pokazać kto tu rządzi
            i jej biedaczce nie wyszło
            • pyza3d33 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 14:31
              do kogo to bylo?
              • cocollino1 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 14:46
                rozumiem ze do dzis bylas milczącym oberwatorem forum tak?
                jakos nie widac Cie bylo na forum, a takie masz wyrobone zdanie na temat
                uzytkownikow i moderatorow.
                • pyza3d33 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 14:51
                  Wypowiadalam sie niejednokrotnie i nawet niejaka mamaszymka ocenila mnie nie
                  znajac.Poza tym faktycznie sporo watkow czytam i zdazylam polubic niektore
                  dziewczyny.
    • mbwj88 Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 19:17
      a czy ciebie mozna zmienic
      moderatorki mi nie przeszkadzają a ty i owszem
      • zuzia_i_werka Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 19:26
        Koszmarne to nie są moderatorki tylko pseudointelektualne bełkotliwe wypowiedzi
        arniki rojące się od straszliwych błędów ortograficznych. Faktycznie chyba
        odstawiła leki o czym moga świadczyć te urojenia ksobne typowe dla chorób
        psychicznych-mam firmę,finansuję agore itp. Niedługo pojawią się-jestem
        mesjaszem,zbawię Was tylko wszyscy zażyjmy truciznęsmile
        • wegatka Re: Petycja w sprawie zmiany moderatorek ?! za/pr 06.12.06, 19:39
          Odstawiła leki i wyleciał jej z głowy poprzedni nick, więc wymyśliła sobie nowy
          - arnikaarnika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka