jaceq 12.01.07, 19:48 Z którego baraku forum GW wyleciał ten Twój post na Oślą? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=55392110 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceq Re: Ja widziałem go na Forum Kraj n/t 12.01.07, 21:24 Dzięki za info. Skoro na Kraju, to pewnie piq go tam powiesił (ale bezczelny!) A skoro tam, to Ośla jest prostą konsekwencją, bo kwestie okołobudżetowe Polski nie mieszczą sie w tematyce Kraju, tylko chyba Świata, a najprawdopodobniej - Wszechświata. Kraj - to Kuba, wyspa jak wulkan gorąca. Przynajmniej pod względem kierownictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Miałem zamiar się nim zając ale zapomniałem 12.01.07, 20:35 Dla ściśłości: budżet na 2007 jest nieporównywalny z poprzednimi bo włączono we wpływy dotacjez UE, a w wydatki koszty wyszarpania tej kasy. Trzeba by go chyba "estymować" Poza tym mamy taki bałagan w finansach publicznych, że może lepiej operować sumą wydatków sektora publicznego. Generalnie trend jest porażający, co widać w tabeli zrobionej przez piqa. Oleg Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Miałem zamiar się nim zając ale zapomniałem 12.01.07, 21:29 oleg3 napisał: > Generalnie trend jest porażający W jakiś pokrętny sposób, kolejne afery: chamsko-warcholska, włoszczowsko-gosiewska, begerowo-kamerowa, nazistowsko-elpeerowska, łyżwińsko-rozporkowa, wielgusowo-ubecka itp. są na rękę kułalicji. Skutecznie odwracają uwagę od tego, co naprawdę istotne (wpuść Skrzypka do NBP, to atrament wypije). Co by Kaczory bez tego Leppera, biedne, zrobiły? I bez "łżemediów", bez których afery by nie istniały, no po prostu zwyczajnie ich nie było? Były za komuny jakieś afery? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Miałem zamiar się nim zając ale zapomniałem 12.01.07, 21:30 jaceq napisał: Były za > komuny jakieś afery? > Afera miesna! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Miałem zamiar się nim zając ale zapomniałem 12.01.07, 21:38 pozarski napisał: > Afera miesna! Racja. Zupełnie zapomniałem. To pewnie dlatego, że komuna mi się ze wszystkim kojarzy, tylko nie z mięsem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Miałem zamiar się nim zając ale zapomniałem 12.01.07, 21:37 jaceq napisał: > W jakiś pokrętny sposób, kolejne afery: chamsko-warcholska, > włoszczowsko-gosiewska, begerowo-kamerowa, nazistowsko-elpeerowska, > łyżwińsko-rozporkowa, wielgusowo-ubecka itp. są na rękę kułalicji. Skutecznie > odwracają uwagę od tego, co naprawdę istotne(wpuść Skrzypka do NBP,to atrament > wypije).Co by Kaczory bez tego Leppera, biedne, zrobiły? I bez "łżemediów",bez > których afery by nie istniały, no po prostu zwyczajnie ich nie było? Były za > komuny jakieś afery? No, no, no, synu. img141.imageshack.us/my.php?image=biskupdx8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jacku, krótkie pytanie: 12.01.07, 20:44 Dlaczego ciebie poslano na osla? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=55420088 Tak nieiwnny post,wiec musi ols w panice. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Jacku, krótkie pytanie: 12.01.07, 21:30 pozarski napisał: > Dlaczego ciebie poslano na osla? Widać, tam moje miejsce. Ale towarzystwo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Piqu, krótkie pytanie: 12.01.07, 21:14 Bardzo ciekawy post i aż się wierzyć nie chce, że komuś mógł przeszkadzać. Pozwolę sobie skopiować go w całości, bo za parę dni ślad po nim nie zostanie. do prawdziwej prawicy o budżetach Autor: piq Data: 12.01.07, 12:17 Szanowni moi współideowcy, stojący jednakowoż kamiennie po stronie obecnej qalicyi rządowej, pragne za pomocą cyferek wykazać, iz popieranie w ciemno tejże qalicyi jest popieraniem pieprzonych socjalistów i lewaków. Oto wydatki budżetu panstwa w latach 2000-2007: 2000: 156 mld 2001: 181 mld 2002: 185 mld 2003: 193 mld 2004: 199 mld 2005: 209 mld 2006: 225 mld 2007: 256 mld (w budżecie na ten rok). W ciągu dwoch budżetów, które kontrolowała qalicyja, roczne wydatki panstwa wzrosły o 47 mld zł, czyli o 22,5 pkt proc. W ciągu 4 budżetów, które kontrolowali komuniści, roczne wydatki państwa wzrosły o 24 mld zł, czyli o 15,5 pkt proc. Cyferki są zawsze bezlitosne - wyglada na to, że qalicyja to czterokrotnie więksi komuniści od komunistów. A trzeba pamiętac, że prawa nabyte jest baaaaardzo trudno zlikwidować, przeto takie wydatki będą arcytrudne do ograniczenia. Tak więc, mimo mojego szacunku do niektórych ministrów, i mimo docenienia akcji przeciwko spuściźnie po komunie (raczej dośc niezdarnych) ze strony PiSu uważam, że jest to kompletnie pôjébáne lewactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Piqu, krótkie pytanie: 12.01.07, 21:36 ewa8a napisała: > aż się wierzyć nie chce... Mnie się już wierzyć we wszystko chce, nawet w to, że ww. post jest intrygą uknutą przez Borsuka, który posłużył się swoim "knajakiem", piqiem (vide: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=55399072&a=55418526 ) i ma coś wspólnego (tylko jeszcze nie rozkminiłem, co) z "kryciem zawodnika" (może Benek by więcej wiedział). Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Piqu, krótkie pytanie: 12.01.07, 21:45 Zbulwersowana jestem tym kryciem, aż się boję rozszyfrowywać te słowa ponieważ sama jestem ,,knajakiem’’. A, że Boruk stoi za tym postem to zupełnie prawdopodobne, bo to cwana bestia – tak sprytnie owinął mnie sobie wokół palca, że nawet tego nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Piqu, krótkie pytanie: 12.01.07, 21:56 Jak dla mnie to jest jednak jeszcze lepsze na "the best of 2007" od tego, co Ty zaproponowałaś. Jacek z Gangu Borsuka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Piqu, krótkie pytanie: 12.01.07, 21:59 A ja liczę na coś jeszcze lepszego. Patience chyba ma teraz wenę twórczą. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Piqu, krótkie pytanie: 12.01.07, 22:04 A gdzie sie podzial capo di tutti capi - Dachs?Niech zbierze swoich zolnierzy i idzie rozwalic paru moderatorow. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Piqu, krótkie pytanie: 12.01.07, 22:00 ewa8a napisała: > sama jestem ,,knajakiem’’. Jesteś "knajakiem", czy "knajaczką"? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Piqu, krótkie pytanie: 12.01.07, 22:02 Potrzymam Cię w niepewności. Wiesz, że moje płeć jest mocno podejrzana. Ewa Pozarski Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Piqu, krótkie pytanie: 12.01.07, 22:04 Nie chodzi mi o płeć, Ewo Pozarski. Chodzi mi o to, że nasza Matka Założycielka wyraźnie dyskryminuje knajaczki, co jest sprzeczne z konstytucją i podlega pod Trybunał Stanu (wzięty? czy jeszcze nie wzięty?). Odpowiedz Link Zgłoś
patience A skad ci to przyszlo do glowy? 12.01.07, 22:10 Dyskryminacja nie polega na uznaniu dla wybitnych talentow, nawet jesli to talenty knajackie. Uzywaj wyrazow, ktore rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: A skad ci to przyszlo do glowy? 12.01.07, 22:15 patience napisała: > Uzywaj wyrazow Jak zechcę. Na razie, zamiast używać, załączam stosowne. ) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Heheh kiciarze :) 12.01.07, 22:19 Kiciarze od wtryniania kitu a nie od lubienia kotow. Gdyby rzeczywiscie co poniektorym na sercu lezala niechec do banow, to by zauwazyli, ze sa 2 osoby zabanowane a nie jedna. Ale nie zauwazyli. I to by bylo na tyle, jesli chodzi o walkem z cenzurom. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Heheh kiciarze :) 12.01.07, 22:26 patience napisała: > Kiciarze od wtryniania kitu a nie od lubienia kotow. Gdyby rzeczywiscie co > poniektorym na sercu lezala niechec do banow, to by zauwazyli, ze sa 2 osoby > zabanowane a nie jedna. Ale nie zauwazyli.I to by bylo na tyle, jesli chodzi o > walkem z cenzurom. > > Tylko że ta druga zabanowana "osoba" opanowała połowę forum Aquqnet a gdyby nie miała parcia na stolec to by opanowała 3/4 tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Acha. Czyli jestes za banowaniem? 12.01.07, 22:27 To moze sie przenies na forum Kraj? Tam jest moderator i w kolko kogos banuja. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Acha. Czyli jestes za banowaniem? 12.01.07, 22:32 patience napisała: > To moze sie przenies na forum Kraj? Tam jest moderator i w kolko kogos banuja. Bywam tam czasem ale nie za często bo rżną wątki równo jak kombajn Bizon. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Acha. Czyli jestes za banowaniem? 13.01.07, 01:21 wikul napisał: > patience napisała: > > > To moze sie przenies na forum Kraj? Tam jest moderator i w kolko kogos ba > nuja. > > > Bywam tam czasem ale nie za często bo rżną wątki równo jak kombajn Bizon. > Acha. To dlatego postanowiles ich przebic i rznac tutaj od razu forumowiczow? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Próbujesz odwrócic uwage od swojej działalnosci .. 13.01.07, 02:25 patience napisała: > Acha. To dlatego postanowiles ich przebic i rznac tutaj od razu forumowiczow? Próbujesz odwrócic uwage od swojej działalnosci w tej dziedzinie ? Myślisz że to ci sie uda ? Na próżno. Wygadałeś sie po pijanemu o swoich obsesjach i skłonnosciach. Więc odwal sie ode mnie i nie próbuj mnie wrabiać. Już kiedyś próbowałaś i przypomnij sobie jak to sie skończyło. Na szczęście wszyscy już dobrze sie na tobie poznali. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Wozny, spac 13.01.07, 02:31 Taki z ciebie bojownik o forum bez banow i cenzury, jak i cala reszta klonow. c.b.d.o. Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: Próbujesz odwrócic uwage od swojej działalnos 13.01.07, 02:32 qrwa , ja jestem pierwszy który cię w ryj rąbnie.... przyjedż na keję....takie sobie nabrzeże....ja ci pier'dolnę w ryj... podniesiemy cumy i w dupę ..argentina... jesteś idiotą tego kraju , głupszym od polskiego sejmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: Próbujesz odwrócic uwage od swojej działalnos 13.01.07, 02:35 żeby była jasność ...to są posty do wikula , autoryzowane przez abpralla... dotąd zabanowanego....ale on ma sieć ..może rypać z każdego kontynentu... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Próbujesz odwrócic uwage od swojej działalnos 13.01.07, 18:21 stormy_weather napisał: > żeby była jasność ...to są posty do wikula , autoryzowane przez abpralla... > dotąd zabanowanego....ale on ma sieć ..może rypać z każdego kontynentu... To tak,jak pejszns,ktora moze kopac w kosz via proxy.Nie zdziwilbym sie,gdyby razem z abim wybrala sie w podroz pod lodami Antarktydy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Próbujesz odwrócic uwage od swojej działalnos 13.01.07, 21:56 stormy_weather napisał: > qrwa , ja jestem pierwszy który cię w ryj rąbnie.... > przyjedż na keję....takie sobie nabrzeże....ja ci pier'dolnę w ryj... > podniesiemy cumy i w dupę ..argentina... > jesteś idiotą tego kraju , głupszym od polskiego sejmu.... Te ka(b)prall Minchausen, otrzyj gębę bo ci piana cieknie, weź tabletki i idź sie wysr.. bo masz parcie na stolec. Aha, mozesz mi skoczyć na kant dupy, gamoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Acha. Czyli jestes za banowaniem? 12.01.07, 22:34 patience napisała: > To moze sie przenies na forum Kraj? Tam jest moderator i w kolko kogos banuja. > Ale to przeciez ty jestes za banowaniem.Oto prosze cytat,nb skopiowany z sygnaturki Ewy: Skopalam posty urbanowej, benka, snajpera, abpralla i teraz twoj. Myszy nie zdazylam ale tez skopie. Jak nie pomoze to zaczne kopaca na calym portalu za pomoca proxy. autor: patience Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Acha. Czyli jestes za banowaniem? 12.01.07, 22:36 Zadziwiająca jest ta obrona Abpralla. Najpierw ,,kopała’’w jego posty, a teraz tak go osłania własną piersią. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Acha. Czyli jestes za banowaniem? 12.01.07, 22:41 ewa8a napisała: > Zadziwiająca jest ta obrona Abpralla. Najpierw ,,kopała’’w jego pos > ty, a teraz > tak go osłania własną piersią. > No,ona tego nie pamieta,a naszych postow nie czyta,wiec nie tylko nie pamieta,ale i nikt jej tego nie przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Heheh kiciarze :) 12.01.07, 22:27 Ja akurat pozwoliłem sobie zauważyć. I pozwoliłem sobie zauważyć także i to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=54760259 Cytuję: "Mamy jeszcze mnostwo watkow abiego, ktory na odchodnem powiedzial ze sie wkurzyl, wychylil z okopow i "pierdulnal granatem". Wniosek: tego forum juz nie ma. Przetrzymalo wiele zakretow, ale nie przetrzymalo polaczonych sil "salonu" GW oraz PO, czyli wariantu kanalizacja." Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Heheh kiciarze :) 12.01.07, 22:37 A troche wqrzona wtedy bylam, faktycznie. Ale to juz za dlugo sie ciagnie. Bym to nazwala tak, ze te wszystkie teksty o mojej waadzy to pic i propaganda. W realu michnikoza byc moze przegrywa, ale tu jest forum Agory. Michnikoza zawsze miala, ma, i bedzie miec wiekszosc. W zwiazku z tym jest pytanie, jak traktuje swoje mniejszosci. Poki mieli waadze, ale ta prawdziwa, w realu, to byli laskawi dla mniejszosci. A teraz maja mechanizm zwijania sie sekty, szczegolnie ze Michnik im drzwi zatrzaskuje przed nosem, to i sie robia bardzo niezyczliwi dla koncepcji wspolistnienia z rozmaitymi mniejszosciami na portalu, ktory uwazaja za swoj. Ale zadne forum tego nie przetrzyma. Nawet fora partii politycznych sie ciesza jak przychodza ludzie z zewnatrz, bo jest z kim dyskutowac. No wiec proponuje skonczyc to wcoiskanie kitu o walce z cenzura - na przykladzie postu wikula widac, jak to sobie wyobraza - a zajac sie przygotowaniami do zrobienia prezentu na powrot hasza. Ogrod Hasza mam na mysli, mam go gdzies skopiowanego do bloga, moge poszukac. Ale pilka jest po stronie mihnikoidow. To one musza sie zdecydowac czy toleruja forumowiczow o niewystarczajacym poziomie mihnikozy czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Heheh kiciarze :) 12.01.07, 22:47 patience napisała: Michnikoza zawsze > miala, ma, i bedzie miec wiekszosc. W zwiazku z tym jest pytanie, jak traktuje > swoje mniejszosci. Poki mieli waadze, ale ta prawdziwa, w realu, to byli laskaw > i > dla mniejszosci. A teraz maja mechanizm zwijania sie sekty, szczegolnie ze > Michnik im drzwi zatrzaskuje przed nosem, to i sie robia bardzo niezyczliwi dla > koncepcji wspolistnienia z rozmaitymi mniejszosciami na portalu, ktory uwazaja > za swoj. > Czy ktos moze mi wytlumaczyc o co tu chodzi?Wiem,ze pewnemu garncowi68 Michnik faktycznie,tzn w realu, zatrzasnal drzwi przed nosem,ale gdzie pejszns widzi wiekszosc michnikozy na portalu?Czy ona nie czyta postow,chyba w 90% antymichnikowskich,antylewicowych i antykpodobnych?Kompletnie stracila panowanie nad szarymi komorkami. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Ogrod Hasza - cytat 12.01.07, 22:54 Żabcia zieloniutka o tak idealnie zgranym nasyceniu, barwie i odcieniu koloru że wygląda jak bliźniaczy liść listowia pnączy wodorostów okalających sadzawkę. Na frontowych białych drzwiach (mam mały biały domek!) siedziała ona a właściwie zwisała, przyklejona na wysokości dolnych zawiasów tak, że zamaszyste otwarcie od srodka mogło ja rozpłaszczyc o biały łamany piaskowiec muru, wypełnianego fugą z jednej zaprawy przez zielonoświątkowców (katolik słowianin nadwiślański nie jest w stanie utrzymać precyzji do mm na całym obwodzie i na wszystkich pietrach). Uratowałem więc jej życie. Owada w życiu bym nie zabił i nie dał jej do zjedzenia. Pisałem już o tym w temacie komuchów i muchów w polemice z R7. Przeciez nie robiłbym specjalnie skonstruowanych ażurowych przesuwnych siatek z których onegdaj kpił był - nawet jeden Amerykanin (52), nie rozumiejący co oczywiste u prześmiewców laików i dyletantów - finezji wytrzymałosciowej aluminiowej kształtki L Grub=/= 10 225x160 bez poprzeczek w swietle szyby jak i precyzji przylegania ruchomych dwumetrowych ramek do ościeżnic okna 300 x 225, tak by najmniejsza muszka się nie wcisnęła i nie użądliła uczulonej na jad Haszowej. Zieleń ogrodu wchodzi wiosną w biel małego domku jak żaba w biel drzwi wejściowych albo jak zielonoświatkowcy murujący białe piaskowe sciany domku Hasza. A znów w girlandy kolorowych kwiatów z lubością wchodzą pszczoły i grube trzmiele. Czytając F. dobrz jest mieć "pod ręką" i "nogą" takie odtrutki... terra.blox.pl/2005/05/To-jest-mokre.html Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ogrod Hasza - foto 12.01.07, 23:09 img270.imageshack.us/my.php?image=zengardenwt8.jpg Czy do harmonii potrzebna jest monokultura? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Chwasty w ogrodzie 12.01.07, 23:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53822836&a=53828709 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A skad ci to przyszlo do glowy? 12.01.07, 22:15 patience napisała: > Dyskryminacja nie polega na uznaniu dla wybitnych talentow, nawet jesli to > talenty knajackie. Uzywaj wyrazow, ktore rozumiesz > > Dyskryminacja moze jednak znaczyc i to.Mozna dyskryminowac w sensie wyrozniania miedzy na przyklad dwiema knajaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
piq to było na kraju 13.01.07, 18:12 Przepraszam, ze dopiero dzisiaj odpowiadam, ale zagladam na forum nieczesto. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: to było na kraju 13.01.07, 18:31 Bardzo podobny post wisi sobie na FK. Ciekawe, czy też go wyrzucą. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55456686&a=55457625 Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: to było na kraju 13.01.07, 19:18 ewa8a napisała: > Bardzo podobny post wisi sobie na FK. Najprawdopodobniej nie tylko jest istotne, CO ktoś pisze, ale też KTO coś pisze. Wyobrażam sobie, jak zerka cenzor na swoją konsolę i mruczy pod nocem: "dwa podobne wątki... który by tu wyciąć? ...kogo my tu mamy... ach, piq, to ten anarchista z aquanetu... o! trafił ostatnio na oślą... ciach!". Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: to było na kraju 13.01.07, 21:59 ewa8a napisała: > Bardzo podobny post wisi sobie na FK. Ciekawe, czy też go wyrzucą. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55456686&a=55457625 Nie wiem, ale mi sie wydaje że nie spodobało im sie zakończenie postu piq-a. Ale to tylko przypuszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś