ben.hure 13.01.07, 18:28 Takich z Israela? Chodu kryc sie gdzie kto moze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1ja Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ????+ 13.01.07, 18:50 ona nikogo nie potrzebuje. sama siebie uszczesliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ????+ 14.01.07, 17:21 No. Dokladnie. Damy se rady bez kacapstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ???? 14.01.07, 17:23 dzieki kacapom mamy slask,ziemie lubuska pomorze zachodnie,gdansk i waemie i mazuru spasiba tawariszczi Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Czy Polska potrzebuje Zydkow... ???? 14.01.07, 17:35 > Takich z Rosji? > > Chodu kryc sie gdzie kto moze Odpowiedz Link Zgłoś
pisssmaker Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ???? 14.01.07, 18:38 ben.hure napisał: > Takich z Israela? > > Chodu kryc sie gdzie kto moze Wedlug mnie nie. Polacy nie lubia czosnku. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ????+ 14.01.07, 18:51 ten,kto wpieprza Krakowska bez czosnka, Ten,kto zurek bez czosnka wpieprza kto do golonki czosnek nie wklada kto mielone bez czosnka spozywa, Polak jest?Nie! od dawna wiedzalem,ze pissmarker jest ryj swinski,a nie Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
pisssmaker Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ????+ 14.01.07, 19:12 Droga jedynko - resztko , a raczej pomiocie, niedopałku raczej z pieca made in krupp. Spadaj kmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ????+ 14.01.07, 19:20 ryju swinski,co sie w sikach tarza,nie zprzeczasz nawet? Odpowiedz Link Zgłoś
pisssmaker Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ????+ 14.01.07, 19:49 Powtarzam !!!!!POLACY NIE LUBIĄ CZOSNKU. pO CZOSNKU ŚMIERDZI Z RYJA. LUDZIE NIE LUBIĄ JAK INNYM LUDZIOM ŚMIERDZI Z RYJA. W IZRAELU WSZYSTKIM ŚMIERDZI Z RYJA BO TAM LUBIĄ CZOSNEK. I NIECH TAK ZOSTANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ????+ 14.01.07, 20:28 Polacy lubia czosnek,ja lubie i jem go ze wszystkim.Problem jest nie w czosnku a w downsyndromach jednojajowcow ktorzy nie maja wszystkich w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.alban Czy ktokolwiek na świecie potrzebuje polaczków? 14.01.07, 20:37 No chyba że gdy jest wojna, napchać mózgi polaczków odpowiednią propagandę i mamy najlepsze mięso armatnie jakie można sobie wyobrazić. Taka Polska byłaby naprawdę perspektywicznym wysoko rozwiniętym krajem gdyby nie polaczki, gdy polaczkom ograniczono wpływy na rządzenie Polską (zabory,PRL) kraj ten naprawdę miał się doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ????+ 14.01.07, 20:47 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ????+ pisssmaker 14.01.07, Powtarzam !!!!!POLACY NIE LUBIĄ CZOSNKU. pO CZOSNKU ŚMIERDZI Z RYJA. LUDZIE NIE LUBIĄ JAK INNYM LUDZIOM ŚMIERDZI Z RYJA. W IZRAELU WSZYSTKIM ŚMIERDZI Z RYJA BO TAM LUBIĄ CZOSNEK. I NIECH TAK ZOSTANIE. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Doszlismy do wniosku,zes ty z pisuaru,nie jestes Polakiem. Wiec za nich nie wydzieraj sie.Sobie bez ciebie dadza rade. Komu ma smierdziec z ryja. Ryjowi swinskiemu,oczywiscie. A kto jest swinskim ryjem? Alez to ty oczywiscie. I w dodatku jestes ryjem z Polski. Polacy,natomiast,w odroznieniu od ryja swinskiego lubia Krakowska z Czosnkiem. Golonke tez.No i zurek. A ryj swinski zere wszystko. No,i sie ciesz ,ryju. A to co ty powtarzasz.Gledz se prosze byd...! Odpowiedz Link Zgłoś
pisssmaker czy 1ja jowiec jest normalny ??? 14.01.07, 20:53 Zamknij sie cieciu i nie wydzieraj tak bo jedzie na forum czosnkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: ryju+ 14.01.07, 21:07 Ee,tam. Czosnkiem? Ryjem swinskim ci smierdzi,bo blisko nosa go masz. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ????+ 14.01.07, 20:52 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Autor: o_brother1 Data: 14.01.07, -------------------------------------------------------------------------------- Polacy lubia czosnek,ja lubie i jem go ze wszystkim.Problem jest nie w czosnku a w downsyndromach jednojajowcow ktorzy nie maja wszystkich w domu. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< o(slu)_bracie. A co ci do tego co lubia Polacy? Co oslowi do tego? Twoim zadaniem jest lizac innym jajca. A ty,filutku,w trakcie tego proceduru im po jednym odgryzasz. Czy to jest godne etyki zawodowca-lizacza? Odpowiedz Link Zgłoś
pisssmaker 1ja jowiec to syjonistyczny.. 14.01.07, 20:55 .... czosnkowiec. Zre czosnek rano , w poludnie i wieczorem i smierdzi mu z ryja. No i ma problem - kobita nie chce sie z nim bzykac bo mu z ryja smierdzi czosnkiem, stad ta jego frustracja. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: 1ja jowiec to syjonistyczny.. 14.01.07, 21:10 Powtarzam ci znowu. To nie czosnek. To ryj twoj swinski. Trzymasz go za blisko swego nosa. A nos se wsadz w litery o(sla)_brata-mniej ci smierdziec bedzie. A i jego zadowolisz. A ty jajcami i kobitkami sie interesujesz,jak widac. Na´ulice wyjdz-suczek pelno lata.To wiesz juz gdzie nochal wsunac masz? Odpowiedz Link Zgłoś
pisssmaker Re: 1ja jowiec posluchaj 15.01.07, 01:37 ty nie zryj tyle czosnku bo smierdzisz. A... i nie zryj rowniez wieprzowiny bo ci religia zabrania . Kiedy smierdzisz czosnkiem i zresz wieprzowine w sosie czosnkowym to smierdzi az w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
urtic Re: Czy Polska potrzebuje kacapow... ???? 15.01.07, 09:47 Napewnoooooooooo, i kacapskiego gazu, inaczej dziadek mroz kaze sie przykrywac gazetami, a bedziesz sie grzal u ugniska na srodku pokoju, tak jak murzyni to robia w ameryce. Apropo - Polak to duren, chociaz nie wszyscy, sporo robi dobre biznesy z ruskami i smieja sie z tych co upadaja do nog wujkowi zza wielkiej wody. Odpowiedz Link Zgłoś