Dodaj do ulubionych

Krakowscy psychiatrzy,psychoterapeuci...giełda

10.04.03, 21:05
Proszę o informacje na temat wymienionych w tytule.Proszę o wszelkie opinie
pozytywne i negatywne,doświadczenia.Do kogo warto a kogo należy omijać z
daleka i wszelkie inne komentarze.Czy znacie jakiegoś ludzkiego,empatycznego,
nieoceniającego lekarza na poziomie?Co sądzicie,czy mieliście styczność i
jakie wrażenia z kontaktu z takimi lekarzami w Krakowie jak:Jacek Bomba
(prof.,prezes PTP),Jacek Datko,Maria Orwid,Bohdan de Barbaro,Jerzy
Aleksandrowicz,Andrzej Cechnicki,Ktarzyna Węglorz-Makuch lub inne.
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Krakowscy psychiatrzy,psychoterapeuci...giełd 10.04.03, 21:20
      Przede wszystkim - jęsli potrzebujesz szybkiej pomocy, to zapisanie do któregokolwiek z lekarzy graniczy z cudem. Z wymienionych przez Ciebie lekarzy, próbowałam się umówić z dr de Barbaro - ale pwoeidział mi, że nie ma czasu, żebym przyszła za parę miesięscy:( Nie zapytał, co mi jest:(
      Ja polecam panią dr Barbarę Kumelę - osoba zrównoważona, pełna empatii, no i najważniejsze - fachowiec potrafiący pomóc. Budzi zaufanie.
      • mr_hyde Re: Krakowscy psychiatrzy,psychoterapeuci...giełd 30.04.03, 00:56
        Z wymienionych przez Ciebie miałem do czynienia z prof. jackiem bombą.Nikomu
        bym nie polecił.Szkoda słów wogóle.
        • senta Re: Krakowscy psychiatrzy,psychoterapeuci...giełd 01.05.03, 22:12
          Leczylam sie u prof.Aleksandrowicza.

Wyprowadzil mnie z ciezkiej nerwicy...ale...no wlasnie..jest ale.Gdyby mial
          wiecej czasu i bardziej myslal o pacjentach.

Bardzo polecam !
          • sukubus Re: Krakowscy psychiatrzy,psychoterapeuci...giełd 23.05.03, 17:50
            Podciągam..sorry,ale może ktoś jeszcze się wypowie.Nie chce znowu trafić na
            hołote.
            Pozdrawiam.
            • ysengrin Re: Krakowscy psychiatrzy,psychoterapeuci...giełd 23.05.03, 20:03
              Spróbuj może w Krakowskim Centrum Psychodynamicznym na Westerplatte. Niezła
              placówka. Polecam Kitrasińskiego albo Wilka...
              • sukubus Re: Krakowscy psychiatrzy,psychoterapeuci...giełd 23.05.03, 21:08
                ysengrin napisał:

> Spróbuj może w Krakowskim Centrum Psychodynamicznym na Westerplatte. Niezła
                > placówka. Polecam Kitrasińskiego albo Wilka...

Zabawne bo umówiłem się tam u docenta Boguchwała Winida,lekarz zpolecenia,stara
                szkoła jeszce z czasów Kępińskiego.Niestety przed wizytą.....lekarz zmarł....
                Może nie było mi pisane.....
                BTW raczej nie trawię panów o orientacji psychoanalitycznej.Dla mnie to tyle
                co mitologia grecka.
                Pozdrawiam.
                • nastazja2 Re: Krakowscy psychiatrzy,psychoterapeuci...giełd 27.05.03, 22:35
                  A co myslicie o Gestalt?
                  • mr_hyde Re: Krakowscy psychiatrzy,psychoterapeuci...giełd 27.05.03, 23:09
                    nastazja2 napisała:

> A co myslicie o Gestalt?

Tam nie mają psychiatrów.Na psychologa szkoda by mi było kasy.Zreszta część
                    terapetów z krakowskiego Gestaltu nie ma nawet dyplomu psychologa.A jeśli
                    już to jest w kraku tylko jeden renomowany Gestalt,każdy psycholog może
                    sobie powiedzieć,że uprawia ten rodzaj terapii mimo iż nie ma odpowiedniego
                    przygotowania.Więc trzeba uważać.A to link do tego właściwego:

www.gestalt.pl/
                    • nastazja2 Re: Krakowscy psychiatrzy,psychoterapeuci...giełd 28.05.03, 07:47
                      Hyde czy wiesz coś o ośrodku na Topolowej ?
                      • dzonka Re: Krakowscy psychiatrzy,psychoterapeuci...giełd 28.05.03, 19:01
                        Witam
                        Ja chodzilam do Krakowskiej Poradni Nerwic (jeli przekrecila to przepraszam)
                        ulica Lenartowicza do dr. Michalowicz.
                        Mnie pomogla.
                        pozdr.Dz.
                        • sukubus Re: Krakowscy psychiatrzy,psychoterapeuci...giełd 26.06.03, 23:06
                          dzonka napisała:

> Witam
                          > Ja chodzilam do Krakowskiej Poradni Nerwic (jeli przekrecila to przepraszam)
                          > ulica Lenartowicza do dr. Michalowicz.
                          > Mnie pomogla.
                          > pozdr.Dz.

A ile tam biorą za wizyte i jakie terminy???
                          Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka