Dodaj do ulubionych

szukam pediatry panstwowo Niedzwiednik/Morena

05.02.07, 18:42
Jestem w 32 tygodniu ciąży i sie juz zastanawiam nad pediatrą dla mojego
dziecka.
Mieszkamy na Matemblewie, w związku z tym dziecko zapiszemy do przychodni
albo na Morenie, albo na Niedzwiedniku.
Macie jakis pediatrow godnych polecenia? Najlepiej panstwowo...
Obserwuj wątek
    • Gość: lekjam Re: szukam pediatry panstwowo Niedzwiednik/Morena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:27
      na Morenie polecam dr Turski:)jest pediatrą mojego dziecka i naprawde nigdy nie
      żałowałam tego wyboru.Jest cierpliwy i dokładny:)zawsze odpowiedział na moje
      pytania :)ma drugi stopień specjalizacji POLECAM
    • Gość: inka Re: szukam pediatry panstwowo Niedzwiednik/Morena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 08:17
      na niedzwiedniku dobra jest dr Jungowska ,swojego czasu przyjezdzalam do niej z
      gdyni
    • Gość: Ania Re: szukam pediatry panstwowo Niedzwiednik/Morena IP: *.pro-internet.pl 09.02.07, 13:57
      Z tego co wiem to Turski nie chce juz nikogo przyjąc bo ma juz mnostwo ludzi,
      ale zgadzam się bardzo dobry.Byłam u niego kilka rzy prywatnie(Kartuska cena 50
      zł). A tej babki z niedżwiednika nie polecam bo wysłąla mnie z córką na polanki
      z katarem a tam zafundowano na 5 dniowy pobyt....gdzie dziecku nic nie było a
      pani doktor z niedzwiednika nie wiedziala ze niemowlęta maja tzw. katar
      niemowlęcy do 4 miesięcy.(Tak mi powiedział Turski jak do niego poszłam po
      szpitalu).Teraz jesteśmy u dr Cichy na Morenie , trochę zakręcona ale fajna i
      ma dobrą opinię.Jest bardzo dokładna i wnikliwa.Pozdrawiam:))
    • Gość: klara Re: szukam pediatry panstwowo Niedzwiednik/Morena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 17:52
      moje dzieci naleza do dr Jungowskiej i jestesmy bardzo zadowoleni
    • alfaluna Re: szukam pediatry panstwowo Niedzwiednik/Morena 24.02.07, 11:10
      za to ja mam odmienne zdanie do Turskiego,synek miał zapalenie płuc i gorączke
      40 stopni przez 4 dni to on kazal czekac co sie bedzie dzialo dalej i nie
      przepisywal zadnych lekow, oczywiscie trafilismy do szpitala juz z ostrym
      zapaleniem pluc,zastrzyki i wiele niepotrzebnych nerwow.
      • Gość: ania Re: szukam pediatry panstwowo Niedzwiednik/Morena IP: 83.238.149.* 07.03.07, 16:27
        Mam dwójkę dzieci i spore doświadczenia z pediatrami na morenie. Wszyscy są
        wspaniali kiedy naszym dzieciom nie dolega nic szczególnego.Kiedy moja córka
        zachorowała na coś innego niż zwykły katar, przez tydzień coziennie byłam w
        przychodni. Ostatniego dnia u dr Langer w przychodni i dr Turskiego w
        gabinecie. Załamana pojechałam do szpitala na polanki-dziecko w stanie średnio
        ciężkim przyjęto do szpitala. Przez dwa tygodnie w szpitalu nie raz słyszałam
        pytanie - Kto doprowadził moje dziecko do takiego stanu ? Przyczyna
        zachorowania była błacha, leczenie byłoby proste dla lekarza któryby wiedział
        jak się za to zabrać. od tej pory ufam tylko lekarzom z doświadczeniem
        klinicznym. Przedtem poleciłabym Ci zarówno dr Langer jak i dr Turskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka