asiek_asiekowaty 04.03.07, 20:48 Jak w temacie - nie musi sie podobac, po prostu najtrwalszy zapach, z jakim sie spotkalyscie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k-aja Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 04.03.07, 21:22 Na mnie najtrwalsze sa: BC, NU, L'Instant, Shalimar edp, strasznie trwale jest Light Blue ( o zgrozo!), Le Monde est Beau, Arpege, Smok edp i NR edp. Tyle moge powiedziec o tych ktore uzywalam wiecej niz raz, bo moj nos czasem mi figle plata i jednego dnia czuje bardzo mocno i dlugo zapach a drugiego ledwo co :) Odpowiedz Link
k-aja i jeszcze Pure Poison, Le Feu, Le feu light 04.03.07, 21:26 i pewnie jeszcze kilka innych, o ktorych zapomnialam w tej chwili. Ogolnie wiekszosc zapachow jest na nmie trwala, ale, ktore wymienilam bija rekordy. Wystarcza dwa psiki rano i zapach utrzymuje sie na mojej skorze godzinami. Strasznie zaluje, ze nietrwale sa na mnie nisze (szczegolnie L'Artisany), chociaz do bardzo trwale sa Zagorsk i Avignon. Odpowiedz Link
mettemarit Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 04.03.07, 21:29 Mnie najdłużej trzymają się: Addict, Dolce Vita, Casmir, 24 faubourg,Słoń i Smok. Odpowiedz Link
nevada87 Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 04.03.07, 21:34 Alien zdecydowanie :-)po za tym bardzo trwałe: Dolce Vita,Miss Me Stella Cadente,Celine Fever,Lolita Midnight,Trussardi Inside,Agent Provocateur Eau Emotionelle. Odpowiedz Link
vivyan Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 04.03.07, 22:16 Shalimar edp. Na mnie megakiller. Supermegakiller nawet, nic go nie przebije. Odpowiedz Link
mogra1 Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 04.03.07, 22:28 Alien, Angel, 24F, Guci Rush2, Pure Poison, Tygrys - te czuję sama cały dzień. Odpowiedz Link
mika281 Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 05.03.07, 08:12 Kenzo jungle, Organza, JPG Classic, Addict, Poeme, Angel, Poison, Light Blue, Amarige, Sotto Voce, Le Feu, Opium, Eternity, Coco Mademoiselle, Shalimar, Samsara Odpowiedz Link
malgosia791 Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 05.03.07, 08:22 Najtrwalsze na mnie są: Dune, Dolce Vita, Słoń, Angel, Allure Sensuelle Odpowiedz Link
kenzoania Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 05.03.07, 08:28 te trzymają się na mnie najmocniej;) - Słoń - Opium - HP - Ogródek Nilowy - BC - Paloma Picasso Edp - Rush Odpowiedz Link
voluptas Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 05.03.07, 08:37 Poison klasyczne, Cinnabar EL, Loukhoum Keiko Mecheri, to jeśli chodzi o trwałość moje największe długodystansowce ;) Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 05.03.07, 09:33 Dune,Poeme,Tygrys Odpowiedz Link
rene.p Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 05.03.07, 10:46 Tresor edp, Gio edp, In Love Again, Pink Suede, All About Eve Odpowiedz Link
vishnja Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 05.03.07, 11:26 Na mnie czarna coco, addict, nu, pocałunek smoka, mauboussin i o dziwo ogródek nilowy, za co jeszcze bardziej go cenię :) Odpowiedz Link
hispana Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 05.03.07, 11:39 Zgodze sie z Voluptas: Loukhoum i Cinnabar, dodam jeszcze: Versace White Jeans L'heure bleue Guerlain Collonia Assoluta - AdP Musk - Lorezo Viloressi (chyba kazdy LV to killer) Odpowiedz Link
mangos Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 05.03.07, 11:48 Ogródek Śródziemnomorski i Nilowy, Rouge i 24 Faubourg Hermesa ( wielki wyjatek -Hiris:() Dior: Dolce Vita, Addict, Poisony, J'adore edp Kenzo: Słonik, Tygrysek,Kenzo d'Ete Ponadto: Opium, Cinnabar, Youth Dew, Le Baiser du Dragon, Nilang Lalique. Odpowiedz Link
fridaa Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 05.03.07, 13:01 najtrwalsze na mnie sa: Coco Chanel Addict Lou Lou Cacharel Kingdom McQueen Prada Daim Blond SL Crystal Noir Versace Very Valentino stare Tresor Lancome FdB Shiseido i dlatego darze je szczegolnym sentymentem :) nie bardzo lubie miec perfumy, ktorych nie czuje po godzinie Odpowiedz Link
lucapuka Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 07.03.07, 19:38 Najtrwalszy zapach jaki znam to perfumowany krem do ciała Chanel 5, żadne EdP ani nawet znane mi ekstrakty nie są w stanie z tymże produktem konkurować. Dziś nieopatrznie maznęłam wczesnym rankiem rękę i do tej pory pachnie jakbym zrobiła to przed chwilą. Tygrysi balsam też niczego sobie - ale Piątka bije wszystko. Odpowiedz Link
bluesilk Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 07.03.07, 20:03 Wrappings Clinique ( pachna cala wietrznosc) So in love - Victoria secret, Slonik Kenzo Odpowiedz Link
straszka Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 09.03.07, 11:37 Ja wymienie: ZOO Kenzo (wszystkie 3 zwierzaki sa strasznie trwałe) Dzongkha - L'Artisan (bije wszelkie rekordy nawet kapiel nie była w stanie tego ze mnie zszurowac, Light Blue - na nieszczescie znajoma tym sie zlewa codzien a ja cierpię Odpowiedz Link
elwee Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 09.03.07, 13:46 a jak z Guccim i Envy lub Envy Me? zamierzam sobie kupić.... Odpowiedz Link
fridaa Re: Najtrwalszy damski zapach, jaki znacie 09.03.07, 18:18 Z Gucci na mnie tylko dosc trwale jest wlasnie Gucci ;) Envy i Envy me - niestety nie Odpowiedz Link