Dodaj do ulubionych

Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów

22.03.07, 07:07
nareszcie będziemy mieli cenzurę Googlów ;-)))
Obserwuj wątek
    • cisza_wyborcza [...] 22.03.07, 07:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • darek_pn Jak w Chinach 22.03.07, 08:13
        Albo zróbmy jak w u Kima (zero komputerów). I wszystkich na pola zagonić.
        • pompeius_magnus Wpisuję "szambo" i Jaszczomb nie wyskakuje :-( 22.03.07, 08:17
          • login.gazeta1 A dureń to mozna? 22.03.07, 08:19
            .
            • jwojnar każdemu według zasług 22.03.07, 08:22
              Pomysły PiSowców z karaniem internautów dowodzą (gdyby jeszcze jeden dowód był
              potrzebny), że na wszystkie obelgi sobie chłopcy zasłużyli.
              • kazek100 Re: każdemu według zasług 22.03.07, 08:38
                szkoda że pisowiec nie pamięta, jak jego prezydent najbardziej obrzydliwy atak
                skomentował że to "skrót myślowy".

trudno panie Kaczyński. Teraz każdy może pana nazwać słowamy na ch i k, a potem
                doda "skrót myslowy" i w sądzie jest bezpieczny. To dzięki panu.
                • login.gazeta1 Górski to ten od "Jezusa - Króla Polski"? 22.03.07, 08:40
                  .
                  • skubi6 [...] 22.03.07, 08:51
                    • skubi6 Link w powyższym poście nie działa 22.03.07, 08:54
                      ... gdyż GW automatycznie usuwa brzydkie słowa. To pokazuje anty-kaczyzm
                      michnikowszczyzny: GW utrudnia swoim forumowiczom dostęp do strony pałacu
                      prezydenckiego. Skandal. :-)

www.skubi.net/pis.html

• seroo1 Święte krowy z PiSuaru !!!! 22.03.07, 09:15
                        Wielkie, kolejne nowe ODKRYCIE tuż, tuż przed reformatorami: CENZURA. Proszę
                        jaśnie oświeconych głąbów - tak jak wszystkie wasze poprzednie genialne pomysły
                        i ten ma rodowód w znienawidzonym (???) przez was PRL-u, i to jak zwykle w tym
                        najgorszym jego wydaniu... Brawo MALI geniusze !!! Chętnie pódjdę siedzieć za
                        nazwanie tego czy innego debila imbecylem :)))
                        • kontonaspam Re: Święte krowy z PiSuaru !!!! 22.03.07, 09:45
                          Przypomniał mi się taki stary kawał:
                          Rozmawia rosjanin z amerykaninem:
                          A: U nas jest wolność słowa, każdy może na ulicy głośno powiedzieć
                          że prezydent USA jest głupi.
                          R: To tak jak u nas, każdy może na ulicy głośno powiedzieć, że prezydent
                          USA jest głupi.
                          • krzych.korab Najbardziej obraźliwe dla Prezydenta są takie pomy 22.03.07, 10:18
                            -sły Panów z PIS. Nie tak dawno obrażali Prezydenta Kwaśniewskiego a teraz chcą
                            zakazów "bo nasz". Wstydźcie się Panowie.
                            • almagus Re: Mordercza kaczomoheroina przyczyną. 22.03.07, 10:33
                              Mordercza kaczomoheroina.

Kaczomoheroina z narodowej beczki.
                              Dumam czy Śląsk i papież jest poniemiecki?
                              W doniosłej dla narodu doktorskiej pracy
                              udowodniłem wam za drodzy rodacy
                              leninowski swój rodowód poradziecki,
                              że jak Batiuszka jestem antyniemiecki.
                              Udowadniam ludu i jak pies zajadle,
                              wiszę Kaszubowi na aorcie przy gardle.
                              Łagodnieję, bo przychodzi mi do głowy,
                              że papież z aortą jest pojanopawłowy,
                              ma boską władzę i światową ambonę
                              też jednojajowy, więc da nam koronę!
                              Przyjmę zakony, aby egzorcyzmami,
                              rozliczyli układ razem z Rokitami!
                              Przypuściłem atak na Rokity, Tuski,
                              dążę po trupach do władzy jak car ruski!
                              Szczuję, szkaluję, pluję, zagryźć wy macie,
                              my „wadza” jesteśmy mlask i podrze gacie.
                              „Patrzcie Nelli suszy pranie na szpagacie.
                              Wiszą POstkomuny, POpaprańców gacie.
                              Popatrz jak wysoko Marek Burek skacze,
                              podrze gacze, podżegacze, podżegacze!”
                              He, he he !

Polskie prawo tego zakazuje!
                              To ich dzieło, należy cały PiS, wszystkich wywalić za używanie symboli
                              nazistowskich w kampanii wyborczej!
                              www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk
                              Tak u nich wygląda solidarność jak prawo i sprawiedliwość!
                              To ile jest tych wyroków do umorzenia, pyta minister?
                              • antyprawak PIS = skrajna prawica = komunizm 22.03.07, 10:52
                                • dobrasekta Może niech zrobią katolooogle :) 22.03.07, 10:58
                                  Katolicką wersję katalogu google :P

Skrajno prawicowolewicowe pis jest zabawne.

---------------
                                  www.moherfucker.com i tyle
                                  • poszczeklu Cała ta koalicja to banda debili. 22.03.07, 11:32
                                    Nadają sie tylko do psychiatryka albo do wiezienia.
                                    • ukropp zgadzam sie z przedmowca 22.03.07, 12:17
                                      choc nie sformulowal bym tego tak, bo by mi zaraz posta wycieli...
                                      banda zakompleksionych pacanow, z zakrystyjnych kolek dyskusyjnych, ktorzy
                                      poczuli wiatr w zagle swoich frustracji i nadymaja sie i odgrazaja wszystkim...

"mury" Kaczmarskiego byly prorocze... bracia mniejsi zamiast burzyc przeszle i
                                      obecne, wznosza nowe...
                                      • znajomy_jennifer_lopez Re: zgadzam sie z przedmowca 22.03.07, 12:59
                                        Ziobrze brakuje przestępców czy po prostu cały naród chcą wsadzić?
                                        Najpierw za świerszczyki, teraz za kurduple, BTW, kurdupel na googlach nie jest wypozycjonowany
                                        www.google.pl
                                        ped.ł - 1. Wierzejski
                                        kret.n - Lepper
                                        ch... - strona Prezydenta
                                        k... - strona Prezydenta ale np
                                        k...s złamany - już żle wypozycjonowane - jakies szachy.org są na pierwszym miejscu a nie kancelaria premiera <zdziwienie>
                                        • kretyn_zdrajca_udusze_go O_l_e_k_s_y__D_o_s_t_a_n_i_e__Och ronę__Policji_??? 23.03.07, 02:05
                                          uu1_to_qpa napisał:

> Czemu Kwsniewski chce zabic Oleksego ?
                                          > Przeciez nie "ujawnienie", ze Jolka miala kilka "liftingow".
                                          > ( bo to widac golym okiem ),
                                          >
                                          > Kwasniewski chce zabic Oleksego za zdradzenie ( ujawnienie ) szemranych
                                          > interesow Kwacha
                                          > i reszty SLD-owskiego stada swin.

JAKO ŚWIADEK KORONNY
                                          OLEKSY POWINIEN DOSTAĆ OCHRONĘ POLICJI !!
                                          I KAMIZELKĘ OCHRONNĄ I PERUKĘ I ZMIENIĆ NAZWISKO !!

MGR KWACH-PIJAK TO ZAWZIĘTY BOLSZEWIK,
                                          KTÓRY NIE RZUCA SŁÓW NA WIATR !
                                    • 3pifka Mylicie cenzure ze zwykłym chamstwem 22.03.07, 12:17
                                      Mylicie cenzure ze zwykłym chamstwem. Możeby się ktoś pierwsze zainteresował jak działa robot google a dopiero później pisał głupoty o cenzurze. Każdy może sobie sam dodać słowo kluczowe do dowolnego adresu i po tym słowie kluczowym wyszukiwarka google będzie znajdowała ten adres. Czyli np. do adresu gazeta.pl mogę dodać słowa kluczowe ...powiedzmy "ż.k." i gdzieś za 3-4 tygodnie pośmiejemy się z gazety.pl
                                      • seroo1 Re: Mylicie cenzure ze zwykłym chamstwem 22.03.07, 12:25
                                        3pifka napisał:

> Mylicie cenzure ze zwykłym chamstwem. Możeby się ktoś pierwsze zainteresował
                                        ja
                                        > k działa robot google a dopiero później pisał głupoty o cenzurze. Każdy może s
                                        > obie sam dodać słowo kluczowe do dowolnego adresu i po tym słowie kluczowym
                                        wys
                                        > zukiwarka google będzie znajdowała ten adres. Czyli np. do adresu gazeta.pl
                                        mog
                                        > ę dodać słowa kluczowe ...powiedzmy "ż.k." i gdzieś za 3-4 tygodnie
                                        pośmiejemy
                                        > się z gazety.pl
                                        ================
                                        Nie bardzo chwytam Twój tok rozumowania. Czyli, że co ? Tak dla cenzury ???
                                        Chyba, że gdzieś w treści zaginął sens, że adresatem Twojej wypowiedzi jest
                                        autor pomysłu o cenzurze :)
                                        • 3pifka Re: Mylicie cenzure ze zwykłym chamstwem 22.03.07, 13:52
                                          Widzę, że nie masz pojęcia jak działają wyszukiwarki internetowe, fachowo nazywa się to "pozycjonowanie stron". Najgorsze jest to, że nie mam możliwości obrony przed takim trollingiem (jedynie dzięki uprzejmości adminów google) i z mojego punktu widzenia czyli autora kilku stron, taki żart z tym k**** jest conajmniej niesmaczny i idiotyczny niezależnie od poglądów politycznych. Rząd nie może ingerować w serwis google ale może potraktować go jako miejsce publiczne i odpowiednio ukarać trolla, przecież nazwanie prezydenta k**** w tak często odwiedzanym serwisie internetowym jest nieporównywalne do tego co powiedział Hubert H. a słyszało to tylko 2-ch policjantów.
                                          • seroo1 Re: Mylicie cenzure ze zwykłym chamstwem 22.03.07, 16:03
                                            3pifka napisał:

> Widzę, że nie masz pojęcia jak działają wyszukiwarki internetowe...
                                            ================
                                            Widzę, że nie masz pojęcia o niczym wiecej, jak wyszukiwarki internetowe i
                                            koniecznie chcesz się przed całym swiatem pochwalić, że Ty i tylko Ty wiesz o
                                            internecie najwięcej. Zadałem pytanie zupełnie inne - umiejętnością rozumienia
                                            czytanego tekstu muszą wykazać się już uczniowie klas szóstych szkoły
                                            podstawowej.
                                            Poza tym, k... to nie zawód, ale charakter. I jeżeli ktoś takowy prezentuje, to
                                            mam go prawo tak nazwać (no może nie dosłownie), zwłaszcza, jeżeli przymioty
                                            swojego charakteru pielęgnuje i rozwija za moje (z podatków) pieniądze !!!!
                                            • boa.donosiciel Re: Mylicie cenzure ze zwykłym chamstwem 22.03.07, 16:39
                                              seroo1 napisał:
                                              > Poza tym, k... to nie zawód, ale charakter. I jeżeli ktoś takowy prezentuje,
                                              to
                                              >
                                              > mam go prawo tak nazwać (no może nie dosłownie), zwłaszcza, jeżeli przymioty
                                              > swojego charakteru pielęgnuje i rozwija za moje (z podatków) pieniądze !!!!

Inni natomiast mają prawo zapytać się sądu czy ktoś taki jak seroo1 ma prawo
                                              innych wyzywać od ...., i tak dalej. Mają prawo, czy nie mają?

Wolność to nie wolność od odpowiedzialności. Co innego nazwać kogoś głupim,
                                              nawet kartoflem, ale sprawdź sobie w słowniku, co znaczą te wyrazy, to
                                              wulgarne, obraźliwe epitety. Za chamstwo należy płacić, jeśli zaczną z tym
                                              walczyć, również w internecie, ja to poprę, bo warto walczyć o dobre sprawy, a
                                              chamstwo należy zwalczać ogniem i mieczem.
                                              • seroo1 Re: Mylicie cenzure ze zwykłym chamstwem 22.03.07, 17:25
                                                boa.donosiciel napisał:

> seroo1 napisał:
                                                > > Poza tym, k... to nie zawód, ale charakter. I jeżeli ktoś takowy prezentu
                                                > je,
                                                > to
                                                > >
                                                > > mam go prawo tak nazwać (no może nie dosłownie), zwłaszcza, jeżeli przymi
                                                > oty
                                                > > swojego charakteru pielęgnuje i rozwija za moje (z podatków) pieniądze !!
                                                > !!
                                                >
                                                > Inni natomiast mają prawo zapytać się sądu czy ktoś taki jak seroo1 ma prawo
                                                > innych wyzywać od ...., i tak dalej. Mają prawo, czy nie mają?
                                                >
                                                > Wolność to nie wolność od odpowiedzialności. Co innego nazwać kogoś głupim,
                                                > nawet kartoflem, ale sprawdź sobie w słowniku, co znaczą te wyrazy, to
                                                > wulgarne, obraźliwe epitety. Za chamstwo należy płacić, jeśli zaczną z tym
                                                > walczyć, również w internecie, ja to poprę, bo warto walczyć o dobre sprawy,
                                                a
                                                > chamstwo należy zwalczać ogniem i mieczem.
                                                ===================
                                                Oczywiście, masz rację !!! Poza tym nie masz racji z tym kartoflem - przy
                                                dobrym umotywowaniu też mógłby zostać potraktowany jak stwierdzenie obraźliwe.
                                                Ale... czy ja tu kogoś konkretnie jakoś nazwałem ??? :)))
                                                Jeżeli tak - zwróć się do administratora forum oficjalnie, nie bedę się chował
                                                jak nasi dzielni politycy za immunitetem(to jest dla mnie m.in. ten k...
                                                charakter, o którym pisałem) lub złóż doniesienie do prokuratury, ona zrobi to
                                                za Ciebie.
                                                • boa.donosiciel Re: Mylicie cenzure ze zwykłym chamstwem 22.03.07, 18:47
                                                  "czy ja tu kogoś konkretnie jakoś nazwałem ??? :)))"

Pisząc seroo1, wyrażałem się ogólnie - społeczność internetowa.

"Poza tym nie masz racji z tym kartoflem - przy dobrym umotywowaniu też mógłby
                                                  zostać potraktowany jak stwierdzenie obraźliwe."

Zgadzam się, prawo może być nadużywane, ale tak, jak to, że ktoś, kogoś
                                                  zaciukał siekierą, jeszcze nie oznacza, że mamy przetopić wszystkie siekiery,
                                                  tak to, że ktoś kiedyś wykorzystywał prawo, nie oznacza, że mamy zamknąć
                                                  wszyskie sądy i spalic kodeksy karne.

Poza tym, o jakiej cenzurze mowa? Ktoś napisał te wulgaryzmy, czy nie napisał?
                                                  Chcesz to pisz, jeden z drugim, nikt ci pisania nie zabrania, ale liczcie się z
                                                  tym, że są w tym kraju sądy, że oprócz tego, że żyjemy w wolnym kraju, żyjemy
                                                  również w państwie prawa, i tak jak ja, ty, każdy - mam prawo pisać, tak ktos
                                                  drugi ma prawo to zgłosić prokuratorowi.

Czy ktos z tych obrońców tego... "prawa" użył kiedyś takich słów np. wobec
                                                  ojca, prosto w twarz? Owszem, i ja czasem byłem wkur(zony) na ojca, bo nie
                                                  godził się na to albo na tamto, lecz wyrażałem to jak na kulturalnego człowieka
                                                  przystało, ale, proszę, wyraź no to, panie bohaterze, postępowy obrońco...
                                                  prawa, w tych postępowych słowach, to dopiero ojciec ci pokaże postęp, juz nie
                                                  mówie gdyby powiedzieć coś takiego w obecności ojca, o matce.

Na forach pełno jest wulgarnych, czesto obraźliwych tekstów, autorzy sprawiają
                                                  wrażenie, jakby w ogóle nikt ich nie wychowywał, jakby byli z dżungli...
                                                  powiedzmy braćmi Tarzana. Forum to miejsce publiczne, a w miejscu publicznym
                                                  nalezy się odpowiednio zachowywać. Pozew do sądu, to nie cenzura, to lekcja
                                                  dobrego wychowania, której zabrakło w domu, nieco bardziej kosztowna lekcja
                                                  wychowania.
                                                  • khysiek Re: Mylicie cenzure ze zwykłym chamstwem 22.03.07, 19:17
                                                    Prawo do wolności wypowiedzi jest ważniejsze niż walka z chamstwem.
                                                    Ja jestem codziennie obrażany tym co robi PiS i jego przedstawiciele, przynosi
                                                    wstyd obrazowi Polski, niszczy to co udało siewypracować przez poprzednie lata.
                                                    Czy komuś się to podoba czy nie po rządach bandy dwojga NA PEWNO nic nie bedzie
                                                    lepiej. Jak na razie rozpieprzają co się da, a co bedzie jak wszystko bedzie już
                                                    dokumentnie rozpieprzone na siedem wiatrów ? Strach myśleć, co im jeszcze do
                                                    głowy strzeli.
                                                    A po następne - sami sobie zapracowali na takie opinie.
                                                  • boa.donosiciel Re: Mylicie cenzure ze zwykłym chamstwem 22.03.07, 20:10
                                                    > Prawo do wolności wypowiedzi jest ważniejsze niż walka z chamstwem.

Wystarczy, że przyznasz, iż wszyscy jesteśmy równi wobec prawa, że Ty masz
                                                    prawo mówic, co ci sie podoba, nawet publicznie obrażać osoby, a ja mam prawo
                                                    do obrony własnej czci - mogę walczyć z chamstwem.

Ciebie zalezy na wolności, a co to za wolnośc jeśli jakiś chamek ma prawo mnie
                                                    obrażać, a ja nie mam prawa zareagować?

Władza ci się nie podoba, masz liczne prawa, które umożliwiają Ci wyrażanie
                                                    swojego sprzeciwu w sposób kulturalny i na poziomie, z wyborami na czele.
                                                    Chamstwem i krzykiem jeszcze nikt daleko nie zaszedł, a ja byłbym ostatnim,
                                                    który by się do takich opozycjonistów przyłączył, bo kto zachowuje się jak
                                                    cham, może też zacząć kraść, a kto kradnie może i zabić.
                                                  • formalistyk boa.donosiciel: mam problem 22.03.07, 20:22
                                                    Mój problem: kto decyduje o tym co jest a co nie jest chamstwem?
                                                  • boa.donosiciel Re: boa.donosiciel: mam problem 22.03.07, 21:10
                                                    Moim zdaniem, w wolnym kraju decyduje o tym obyczaj (film - Ace ventura, wioska
                                                    indiańska, obyczaj nakazywał opluć każego kogo lubimy, u nas za coś takiego
                                                    można dostać w...), autorytety (tato, czy on może mnie nazywać baranem? -
                                                    przeproś brata, to bardzo brzydko tak się o kimś wyrażać). Ludzie dorośli, obcy
                                                    sobie, mają też innego arbitra - niezawisły sąd. Proste jak prostownik.

Nie wiem czy to, co napisał Wiech, jest całkowitą fikcja literacką, ale jeśli w
                                                    krzywym zwierciadle jest to prawda, to II RP, to było państwo prawa (jeśli ktoś
                                                    usłyszał "ty małpo w morde sztachietom od płota czesana", mógł udac się do sądu
                                                    i uzyskać od niego odpowiedź, czy jest "małpą w morde sztachetom od płota
                                                    czesanom", albo jeśli sam wymierzył sprawiedliwość pięścią lub innym sprzętem
                                                    użyteczności publicznej, to obaj byli skarżeni i zazwyczaj solidarnie dostawli
                                                    parę dni mamra albo grzywne oraz pokrywali koszta procesu i naprawy ławki
                                                    parkowej).
                                                  • formalistyk Re: boa.donosiciel: mam problem 22.03.07, 21:23
                                                    boa.donosiciel napisał:

> Moim zdaniem, w wolnym kraju decyduje o tym
                                                    > obyczaj ...
                                                    > autorytety ...
                                                    > niezawisły sąd. Proste jak prostownik.

Rozpatrując to na przykładzie "szamba" widzimy, że
                                                    obyczaje mogą być różne wśród "autorytetów". Jeśli
                                                    chodzi o niezawisły sąd, to nie jest to aktualne, gdy
                                                    chodzi o internet, a tego dotyczy dyskusja na tym
                                                    forum.
                                      • waga71 Re: Mylicie cenzure ze zwykłym chamstwem 23.03.07, 10:26
                                        Dawno takich bzdur nie czytałem.
                                        Gdzie chcesz dodawać te słowa kluczowe do adresu gazeta.pl?
                                    • saniba Re: Cała ta koalicja to banda debili. 22.03.07, 13:04
                                      Witaj, niesamowicie podoba mi się wersja Twojego nicka, aż się popłakałam ze
                                      śmiechu - dzięki.
                                      Co do koalicji, to ja już dawno apelowałam o przeprowadzenie dokładynych badań
                                      psycholgiczno-psychiatrycznych dla tych pokurczów umysłowych.
                                      Pozdrawiam,
                                    • zawisza60 Re: Cała ta koalicja to banda debili. 22.03.07, 13:15
                                      A jak pan prezydent obraza caly narod swoimi pomyslami, to co?
                                      • kazik.k Re: Cała ta koalicja to banda debili. 13.09.07, 20:50
                                        u pana prezydenta to normalne!ten troche niedojdowaty osobnik zostal prezydentem
                                        pod wezwaniem torunskiego zlodzieja i niezbyt sobie radzi z ta "prezydentura" w
                                        mowie i pismie oraz obyciu!ciagle opiekuncze skrzydla troche bardziej
                                        rozgarnietego braciszka zapewniaja mu blogostan i dobre samopoczucie w tym
                                        palacu o podgrzewanych chodnikach!
                          • mariasz77 Re: Kto mieczem 23.03.07, 20:26
                            wojuje od miecza ginie. Nikt inny tylko Kaczyńscy palili kuklę Prezydenta
                            Walęsy. To oni ośmieszali go, mimo tego, że wybrany byl przez wiele milionów
                            Polaków. Ja rozumiem wszystkie zastrzeżenia jakie mieliśmy do niego, ale to
                            panowie Kaczyńscy dali przyklad, że można bezkarnie ośmieszać prezydenta. Teraz
                            nie mają prawa się obrażać. Z Lecha Walęsy śmieli się oni, a z nich śmieje się
                            caly świat.
                        • krusnik02 Re: Święte krowy z PiSuaru !!!! 22.03.07, 10:22
                          wpisuję w Google czerwoni złodzieje, podnóżki Rosji, marksistowskie świnie etc.
                          i jakoś ani razu nie przeniosło mnie na stronkę SLD czy jakiegoś posła tej
                          partii. Wniosek jest jeden - nie nazwiesz tego czy innego debila imbecylem, bo
                          po pierwsze debilizm jest chorobą dzieci alkoholików, które nie są niczemu
                          winne. Imbecylem możesz nazywać sobie kogo chcesz, zaproponowałbym ci kilka
                          nazwisk ale nie mam zamiaru dyskutować z ludźmi, którzy popierają obrażanie
                          głowy państwa i czołowych polityków w kraju. Unia ma dużo radochy jak Polacy
                          biją się między sobą.
                          • pm7303 Re: Święte krowy z PiSuaru !!!! 22.03.07, 11:00
                            no nic dziwnego, ze nie 'trafiasz' - pytania tez nalezy umiec formulowac!

Np. 'czerwoni zlodzieje', to raczej w przypadku skryminalizowanych indian
                            amerykanskich? Tyle, ze po polsku raczej takich stron nie znajdziesz. To samo z
                            podnozkami Rosji - Rosja raczej nie produkuje ani nie uzywa podnozkow. Co do
                            'marksistowskich swin', to jeszcze nie widzialem swinii az tak glupiej, zeby
                            zostac marksista - wiec chyba tez nic nie wygooglasz.

Co innego po wpisaniu slowa 'debil' - Giertych jest przynajmniej debilem (o ile
                            nie jest jeszcze bardziej uposledzony?), wiec google poprawnie przekierunkowuje
                            na jego strone.

A przy okazji, poczytaj sobie definicje debilizmu i przestan wypisywac rzeczy na
                            ktorych sie nie znasz. To jeden ze stopni uposledzenia umyslowego, ktory moze
                            ale nie musi byc spowodowany alkoholizmem rodzicow.
                          • seroo1 Re: Święte krowy z PiSuaru !!!! 22.03.07, 12:03
                            krusnik02 napisał:

> wpisuję w Google czerwoni złodzieje, podnóżki Rosji, marksistowskie świnie
                            etc.
                            > i jakoś ani razu nie przeniosło mnie na stronkę SLD czy jakiegoś posła tej
                            > partii...
                            =================
                            To znaczy, że "aktywiści" PiSozwolenni nie potrafią tego zrobić, bo chęci im
                            nie brakuje. Nie sądzę, żeby to zwolennicy PO nazywali właściciela niniejszego
                            forum GWnianą gazetą, albo prezydenta Warszawy - bufetową, albo ludzi
                            prezentujących inne od władzy poglądy - łżelitami itd
                            =================
                            >...po pierwsze debilizm jest chorobą dzieci alkoholików, które nie są niczemu
                            > winne...
                            =================
                            Pomijając ten "duszszczipatielnyj" (nie cytat z Marksa tylko z Tey-a) wątek w
                            przeciwieństwie do wymienionych przez Ciebie "dzieci" politycy sami prezentują
                            swoje poglądy i w pełni ponoszą odpowiedzialność za ich treść oraz za swoje
                            zachowanie
                            =================
                            Imbecylem możesz nazywać sobie kogo chcesz, zaproponowałbym ci kilka
                            > nazwisk ale nie mam zamiaru dyskutować z ludźmi, którzy popierają obrażanie
                            > głowy państwa i czołowych polityków w kraju....
                            =================
                            Zajmowane stanowisko nie stawia kogokolwiek ponad społeczeństwem i ponad
                            prawem, tak jak to było w czasach PRL-u, od którego podobno (???) PiS się odcina
                            =================
                            >Unia ma dużo radochy jak Polacy
                            > biją się między sobą.
                            =================
                            Mam w d... Unię bo żyję tu i teraz i to ja muszę patrzeć i utrzymywać kolejne
                            głąbiarstwo. Podobnie jak ja Unię, Unia ma w d... Polaków i to czy się biją
                            między sobą czy nie. Pieprzenie w starym komuszym stylu - nie wolno, bo "wielki
                            brat" nie pozwala, albo, ze się zdenerwuje...tylko "brat" się zmienił.
                            Przestańcie swoją niewiedzę, indolencję i kretynizm ukrywać pod przysłowiowym
                            rydzykowym dywanem - ja nie zamiatam śmieci pod dywan tylko wykurzam z
                            mieszkania. I tego samego chcę w Polsce !!!
                            ====================
                          • seroo1 Re: Święte krowy z PiSuaru !!!! 22.03.07, 12:18
                            A jeszcze kolego Kruśniku: bardzo chciałbym, podobnie jak (delikatnie mówiąc)
                            osoby niezgadzające się z poglądami GW, PO i wypisujące chamskie brednie na tym
                            forum, no więc chciałbym nie zgodzić się np. z poglądami ojca Rydzyka, którego
                            zwolennicy niejednokrotnie tu występują. No i wchodzę na stronę RM i nie mogę
                            wyrazić swoich poglądów... Jakoś nie ma tam forum... Dlaczego jednym wolno
                            obrażać innych, a drugim nie, bo ich adwersarze akurat są władzą ???
                            Niestety nie władzą - bo w większości dorwali się tylko do koryta i co, nie
                            wolno mi tego nazwać wprost, tylko dlatego, że to tzw. czołowy polityk???
                            A czymże różni się tzw, czołowy polityk od zwykłego menela albo złodzieja-
                            jeżeli zachowuje się tak samo???
                            Znajdź sobie w Googlach nazwę tych przemiłych czworonogów, które z koryta
                            korzystają...
                            Dla mnie ten czworonóg określa jednoznacznie takie same postawy ludzi,
                            niezależnie od koloru sztandaru, pod jakim występują: czarny, czerwony, zielony
                            czy w kropki !!!
                          • pos3gacz Re: Święte krowy z PiSuaru !!!! 22.03.07, 14:20
                            krusnik02 napisał: Wniosek jest jeden - nie nazwiesz tego czy innego debila
                            imbecylem, bo po pierwsze debilizm jest chorobą dzieci alkoholików, które nie
                            są niczem winne. Imbecylem możesz nazywać sobie kogo chcesz, zaproponowałbym ci
                            kilka nazwisk ale nie mam zamiaru dyskutować z ludźmi, którzy popierają
                            obrażanie głowy państwa i czołowych polityków w kraju. Unia ma dużo radochy jak
                            Polacy biją się między sobą.
                            xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                            Niestety ,ale wszystkie choroby genetyczne[a takie wymieniłeś]nie są zależne od
                            tego czy rodzice są alkoholikami lub narkomanami.Ujawnić się może nawet w 4
                            pokoleniu.
                            Sprawa druga-=-na szacunek to trzeba sobie zasłużyć.
                        • zdzisiek66 Cenzura i surowe kary za myślozbrodnie 22.03.07, 10:24
                          Albo wprowadzić nową jednostkę chorobową "schizofrenia antypisowska". Każdy,
                          kto wykazuje podejrzane objawy zbyt słabego uwielbienia dla pisu, powinien
                          trafiać na długotrwałe przymusowe leczenie psychiatryczne. Decydować będzie
                          komisja złożona z najzdrowszych psychicznie pisowych notabli, z posłem Górskim
                          i likwidatorem Macierewiczem na czele.
                          A w ogóle, kochana gw, cóż to za straszliwe słowa na "ch" i "k"? Czyżby
                          np. "chaos" i "katastrofa"? Bardzo pasują do obecnej prezydentury, ale czy są
                          wulgarne?
                          Bardzo też jestem ciekaw, jak ziobrowskie sługusy będą się gimnastykować
                          stawiając zarzuty, udowadniając, że umieszczenie linka jest bezpośrednią obrazą?
                          A może pozwą zarząd Google? Wystawią za nimi międzynarodowy list gończy?
                      • skubi6 Na dodatek skasowali 22.03.07, 10:27
                        Link w moim poście i tak nie działał, bo soft Gazety usuwa brzydkie słowa. Ale
                        admin jeszcze dodatkowo usunął post... widzicie, jak michnikowszczyzna broni
                        prezia przed wulgaryzmami !

www.skubi.net/macierewicz.html
                  • marcowroc A "Spieprzaj dziadu" to niby gdzie ma prowadzić? 22.03.07, 08:52
                    • seroo1 Jak to gdzie ??? Do 4RP, czyli PRL-bis !!! 22.03.07, 09:24
                      Chamstwo i arogancja władzy, podwójne standardy zachowań, cenzura, ręczne
                      sterowanie wszystkimi dziedzinami życia z centralnych urzędów, totalna
                      inwigilacja, zakłamanie, propaganda sukcesu... Stare PiSiory chyba już mają
                      sklerę albo tak były zajęte zwalczaniem komunizmu, że nawet mu się nie
                      przyjżały, a młode PiSiorki są za głupie, żeby zajmować się czymś tak banalnym,
                      jak historia własnego narodu, do którego rządzeniem czują się wręcz powołani -
                      dlatego kolejne swoje debilizmy (charakteryzujące prymitywó ządnych władzy)
                      traktują jak prawdę objawioną.
                  • maruda.r Re: Górski to ten od "Jezusa - Króla Polski"? 22.03.07, 08:57
                    login.gazeta1 napisała:

Trzeba z Górskim coś zrobić, zanim w proteście obleje się wazeliną i pobiega
                    dookoła sejmu. Może jakieś małe badanko psychiatryczne?

Swoją drogą, to Górski ma obniżoną zdolność prawidłowego postrzegania spraw
                    oczywistych (kretyn) i koniecznie chce uruchomić pokłady inwencji twórczej
                    internautów.

• k0rn1k Re: Górski to ten od "Jezusa - Króla Polski"? 22.03.07, 09:06
                    Nie, od króla był Artur.

Też Google się kłania :P
                    • pompeius_magnus Oto kim jest poseł Górski - już nie raz "wyrywał" 22.03.07, 09:48
                      Radny zaradny
                      poznan.naszemiasto.pl/wydarzenia/526370.html
                      Jak poseł melinę meblował
                      www.nie.com.pl/tekst_druk.php?id=6361
                      C.d.
                      www.nie.com.pl/tekst_druk.php?id=6494
                      • kolargolo wiadomosc dla specjalistow od SEO 22.03.07, 10:16
                        Ciekawe co sie pojawi niedlugo po wpisaniu do Google: "Tomasz Gorski"
                        Mam nadzieje ze bedziecie jeszcze bardziej kreatywni ;-)
                        • seroo1 Re: wiadomosc dla specjalistow od SEO 22.03.07, 12:38
                          kolargolo napisał:

> Ciekawe co sie pojawi niedlugo po wpisaniu do Google: "Tomasz Gorski"
                          > Mam nadzieje ze bedziecie jeszcze bardziej kreatywni ;-)
                          ===================
                          Chciałbym, żeby pojawiła się nazwa jednego z zakładów karnych. Znając jednak
                          ironię polskiego losu, może się pojawić np. "ambasador" lub nawet "belweder"
                    • koloratura1 Re: Górski to ten od "Jezusa - Króla Polski"? 22.03.07, 12:31
                      k0rn1k napisał:

> Nie, od króla był Artur.
                      >
                      > Też Google się kłania :P

Coś Ty, Artur był od okrągłego stołu!
                      (ojejku, wyszedł prawie Michnik...)
                  • pjanu Re: Górski to ten od "Jezusa - Króla Polski"? 22.03.07, 22:17
                    Nie
                  • bociek_o-le Re: Górski to ten od "Jezusa - Króla Polski"? 23.03.07, 09:55
                    Nie, tamten ma na imię Artur, ale też jest (p)osłem-pisuarem, tyle że z
                    Warszawy a ten z Poznania.
              • unkhas Re: każdemu według zasług 22.03.07, 09:30
                Dokładnie, jak prezydent (rząd) takie epitety. Jakby się sprawdzili w swoich
                rolach to można by ich było chwalić. W obecnej sytuacji epitety z dolnej półki
                to jedyne co do nich pasuje.
              • elkaju Re: każdemu według zasług 22.03.07, 11:03
                Cóż, moi Drodzy, to ludzie ludziom zgotowali ten los. Wybraliście kretynów (bo
                ja akurat byłem po przeciwnej stronie barykady), to ich macie. Kto się torbą
                urodził, walizką nie zdechnie. Nie wiedzieliście o tym, Rodacy?
            • login.gazeta1 [...] 22.03.07, 08:23
            • miranda333 Re: A dureń to mozna? 22.03.07, 09:37
              Poseł Górski skarżypyta i podlizuszek.Może jakiś awansik dostanie?Be!be!
          • tcl Kaczyński to obraza Urzędu Prezydenta. 22.03.07, 08:21
            Mały, głupi i nadęty bufon o ograniczonych horyzontach i ze skrzywieniem
            narodowo-katolickim.
            • maruda.r Re: Kaczyński to obraza Urzędu Prezydenta. 22.03.07, 08:27
              tcl napisał:

> Mały, głupi i nadęty bufon o ograniczonych horyzontach i ze skrzywieniem
              > narodowo-katolickim.

Ciekawe, czy ten wpis się załapie na pierwszą setkę obelg?

• cybulski.t Re: Kaczyński to obraza Urzędu Prezydenta. 22.03.07, 09:32
              Mały itd. owszem.
              Ale nie można być głupim, jeżeli się zostało Prezydentem III RP. No chyba, że
              stoi za Tobą układ :)
              Zresztą ja osobiście jestem przeciw obrzucaniu jakichkolwiek ludzi (no może z
              wyjątkiem Giertych i Ziobry) epitetami. To po prostu niekulturalne :)
              • maruda.r Re: Kaczyński to obraza Urzędu Prezydenta. 22.03.07, 10:00
                cybulski.t napisał:

> Zresztą ja osobiście jestem przeciw obrzucaniu jakichkolwiek ludzi (no może z
                > wyjątkiem Giertych i Ziobry) epitetami. To po prostu niekulturalne :)

Trzeba więc wysłać Kaczyńskich do szkoły dobrych manier, bo mają rzucające się w
                oczy i uszy zaległości.

• pos3gacz Re: Kaczyński to obraza Urzędu Prezydenta. 22.03.07, 14:36
                cybulski.t napisał:
                > Mały itd. owszem.
                > Ale nie można być głupim, jeżeli się zostało Prezydentem III RP. No chyba, że
                > stoi za Tobą układ :)
                > Zresztą ja osobiście jestem przeciw obrzucaniu jakichkolwiek ludzi (no może z
                > wyjątkiem Giertych i Ziobry) epitetami. To po prostu niekulturalne :)
                xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                A kulturalne odzywki prezydenta w świetle kamer i przy włączonych mikrofonach.
                Prezydentem się jest dla wszystkich Polaków a nie tylko dla garstki wybranych.
                Jak prezydent uważa obywatela,tak obywatel uważa prezydenta.
                A dla p/osła [tylko zwięrzęcia żal]Górskiego mam prezent-=-młotek 5 kg.
            • wlodarcz2000 Re: Kaczyński to obraza Urzędu Prezydenta. 22.03.07, 10:00
              Jak zgrabnie to ująłeś :-)
            • wszystkiebyly Re: Kaczyński to obraza Urzędu Prezydenta. 22.03.07, 10:45
              A jaką obelgę trzeba wpisać, żeby dostać się na stronę Jarka?
              Ja tam uważam, że Jaro też ma znaczne zasługi i też mu się coś od życia należy.
              A wszyscy tylko o Lechu...
              • koloratura1 Re: Kaczyński to obraza Urzędu Prezydenta. 22.03.07, 12:50
                wszystkiebyly napisała:

> A jaką obelgę trzeba wpisać, żeby dostać się na stronę Jarka?
                > Ja tam uważam, że Jaro też ma znaczne zasługi i też mu się coś od życia należy.
                > A wszyscy tylko o Lechu...

Szczególnie, że to właśnie Jaro jest wodzem w tym tandemie.
            • tyrranus Re: Kaczyński to obraza Urzędu Prezydenta. 22.03.07, 10:48
              To, że ktoś ma 155, regularnie robi i mówi bardzo głupie rzeczy, posługuje się
              bufonadą, wykazuje się ograniczonymi horyzontami i często odwołuje sie do
              wartości narodowo-katolickich, nie znaczy, że to:

> Mały, głupi i nadęty bufon o ograniczonych horyzontach i ze skrzywieniem
              > narodowo-katolickim.

;P

a tak serio bardziej: zamiast pisać ten i ten jest kretynem, napisz że cała
              działalność tego i tego jest absolutnie kretyńska. Znieważać nie wolno ale prawo
              do krytyki ma każdy.
          • patman Nie znasz się na ortografii... 22.03.07, 08:23
            Od kiedy jaszczomp pisze się przez "B"? Do podstawówki nie chodziłeś? ;) <LOL>
            • pompeius_magnus Sorry, pisałem z "nasłuchu" 22.03.07, 08:31
              Ale podobno najbliższy Kongres Języka Polskiego ma dopuścić równoległe używanie
              także następujących form:
              - Jafcomb,
              - Jascomb
              oraz ich oboczności z głoską "p" w miejsce "b".
      • gobi03 bardzo niesmaczne, ale nie przestępstwo 22.03.07, 08:16
        To jest bardzo niesmaczne, niepolskie, niedemokratyczne -
        ale nie przestępstwo. Osoby publiczne muszą się liczyć z różnymi
        o nich opiniami.
        Zarazem, warto byłoby wiedzieć, kto te akcje inicjuje, sponsoruje
        i dyryguje nimi. Komu zależy na sprowadzaniu życia politycznego
        do rynsztoka i jeszcze niżej. Kto ma zamiar skorzystać na upodleniu
        polskiej polityki?
        • kazek100 Re: bardzo niesmaczne, ale nie przestępstwo 22.03.07, 08:40
          > Zarazem, warto byłoby wiedzieć, kto te akcje inicjuje, sponsoruje
          > i dyryguje nimi. Komu zależy na sprowadzaniu życia politycznego
          > do rynsztoka i jeszcze niżej

Kurskiemu i Lepperowi?

Kto ma zamiar skorzystać na upodleniu
          > polskiej polityki?

Kaczyński? (bo ma koalicję ?)
        • pampeliszka Re: bardzo niesmaczne, ale nie przestępstwo 22.03.07, 08:42
          Taaak, to rzeczywiscie ciekawe pytanie: "kto za tym wszystkim stoi?" Byl juz
          nawet jeden taki, co pytal, a jak odpowiedzi nie znalazl to i stan wojenny
          wprowadzil. Czyzby wielce szanownemu i jakze przez narod umilowanemu
          prezydentowi i jego totumfanckim tez sie cos takiego marzylo?
    • theslut Wam to kury prowadzić sr..!!! 22.03.07, 07:09
      Jakoś nie czuję się chuliganem, tym bardziej internetowym. Ale jako podatnik
      utrzymujący prezydenta mam prawo wyrazić publicznie swoje niezadowolenie z
      jego postępowania, nawet jeżeli to się czasami wiąze z obraźliwym epitetem. Bo
      jak np. można określić mężczyznę, który nie potrafi przed byle klechą obronić
      jednoznacznie godności swojej małżonki i jej gości.
      • milet1 Polacy Polakom zgotowali ten los 22.03.07, 07:18
        Miałem im wybaczyć, ale jak się ktos w realu przyzna że zagłosuje na PiS!!!!
      • dudala76 Dokładnie tak 22.03.07, 07:27
        Jak gość, co ma kilkadziesiąt lat, mieszka z mamą i kotem, ma mnie instruować,
        jak mam żyć ?
        jak określić gościa, który zaprzecza teorii ewolucji ?
        jak mam określić gościa, któryma kilkanaście wyroków sądowych, wykształcenie
        średnie bez matury i jest wicepremierem ?

przykłady można mnożyć

Także, panie pośle PiS, posłużę się słowami Pana szefa: "Spieprzaj dziadu"
        • tukot Re: Dokładnie tak 22.03.07, 07:55
      • arius5 Widac, zasluzyli sobie na to 22.03.07, 08:06
        Wiadomo, ze premier to kartofel, Lepper to burak i kryminalista, jak zreszta
        polowa tej jego pseudo-partii, a Giertych to psychol i duren.
        Za co wiec karac ?
        • takeyoshi Re: Widac, zasluzyli sobie na to 22.03.07, 08:09
          Heh, spróbuj tak nazwać kogoś z lewicy, to nie wyjdziesz z sądu do końca życia...
    • jerzy.zywiecki Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 07:12
      Będzie nudno ale autorytetu tym sobie nie poprawią.
      • miroslaw.grabietz Prezydenta nie da sie obrazic, ani jego malzonki.. 22.03.07, 07:24
        Skoro ksiadz-bandyta moze to i ja moge
    • abstracto Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 07:13
      Lepiej go wyrwij z sieci paranoi, to i bluzgi ustaną. Na szacunek trzeba sobie
      zasłużyć.
      • m.malone Masz rację abstracto 22.03.07, 09:12
        obawiam sie tylko, że mamy do czynienia z przypadkami nieuleczalnymi. I to sporą skalę.

abstracto napisał:

> Lepiej go wyrwij z sieci paranoi, to i bluzgi ustaną. Na szacunek trzeba sobie
        > zasłużyć.
    • bronskow Kto kogo... 22.03.07, 07:13
      Najpierw Prezydent i urzędnicy ministerialni muszą sami zacząć się szanować,
      a nie występować i inicjować przepisy przeciw własnemu narodowi.Nakazy,
      zakazy... to już przeżywaliśmy.To Prezydent, Premier i ich urzędnicy obrażają
      Polaków, to cała administracja jest do bani, powinna stanąć przed zwykłym
      sądem dla kryminalistów , choćby za współpracę z Lepperem i innymi
      kryminalistami, Giertychami, za łamanie praw człowieka.I nie chodzi o to, kto
      ma rządzić krajem, lewica czy prawica, ważne, by byli uczciwymi i prawymi
      ludźmi, żeby za ich sprawą Polacy stawali się szczęśliwymi i dumnymi ze swego
      kraju.A czy tak jest? Niech się więc Kaczyńscy i ich przydupasy zastanowią
      kto kogo obraża.
    • mozart Ciekawe kiedy wezma sie za fora internetowe 22.03.07, 07:14
      Lisowe forum CztP juz nie istnieje:
      tomaszlis.wp.pl/
      • a.k.traper Musieliby większość sympatyków ukarać 22.03.07, 08:04
        • mozart Re: Musieliby większość sympatyków ukarać 22.03.07, 08:14
          Zacytuje wybitnego Polaka mistrza F.Dzierzynskiego:
          "Dajcie mi czlowieka, a znajde paragraf"
          Fora onet.pl, interia.pl, wp.pl mozna zamknac, bowiem naleza one do okreslonych
          grup medialnych (TVN, RMF-FM, Radio Zet). Zawsze mozna znalezc formalny kruczek
          prawny, aby nie przedluzyc koncesji...
          Kontynuowac?
          • a.k.traper Życie dopisze resztę 22.03.07, 08:31
        • mozart Erratum 22.03.07, 08:16
          Sorry, wp.pl powiazane jest z Polsatem.
    • australopitecus Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 07:16
      Rydzyk tez bedzie ukarany?
    • brylant1 Czy Ryzyk też do prokuratury... 22.03.07, 07:16
      Jakież to prawo jest wybiórcze... "Czarny" klecha może obrażać i wszyscy
      opluci mówią że to poranny deszczyk ale jak już zwykły obywatel wyrazi
      niezadowolenie z władzy to CZAPA!!!
      • a.k.traper Zgodnie z kodeksem honorowym, klecha nie moze 22.03.07, 08:29
        dac satysfakcji.Takze większość posłów jej dac nie może, ale wybatozyc mozna
        zawsze.
        ROZDZIAŁ I.
        Osoby zdolne do żądania i dawania satysfakcji honorowej.
        Art. l.
        Pojęciem osoby, zdolnej do żądania i dawania satysfakcji honorowej albo krótko:
        osobami honorowymi lub z angielskiego: gentlemanami nazywamy (z wykluczeniem
        osób duchownych) te osoby płci męskiej, które z powodu wykształcenia,
        inteligencji osobistej, stanowiska społecznego lub urodzenia wznoszą, się ponad
        zwyczajny poziom uczciwego człowieka.
        Uwaga: Określenie powyższe usuwa zatem kobietę z pod mocy obowiązującej
        przepisów honorowych, dając tem samem wyraz swej średniowiecznej genezie i
        czyniąc zadość zasadzie francuskiej, określającej kobietę, jako „impropre au
        duel”.

Art. 2.
        Przez pojęcie „osób stanu duchownego" należy rozumieć nie tylko osoby o
        święceniach kapłańskich, ale również wszystkie osoby posiadające święcenia
        niższe, dalej zakonników, kleryków, wreszcie słuchaczy uniwersyteckich wydziału
        teologicznego.
        Uwaga: Dla braku jakiegokolwiek zwyczaju polskiego, określającego
        pojęcie „osoby duchownej", przyjmujemy określenie włoskie, uznające każdego
        człowieka, noszącego prawnie szaty duchowne, jako wyłączonego od obowiązków,
        złączonych ze świeckim pojęciem honoru.

Art. 5.
        Osoby nieposiadające wymaganych art. 3 i 4 kryteriów, posiadają mimo to
        zdolności dawania i żądania honorowego zadośćuczynienia, o ile zajmują wybitne
        stanowisko społeczne.
        Uwaga: W myśl tej zasady należy udzielić satysfakcji honorowej wieśniakowi,
        który jest posłem na sejm
        Art. 8.
        Wykluczonymi ze społeczności ludzi honorowych są osoby, które dopuściły się
        pewnego ściśle kodeksem honorowym określonego czynu; a więc indywidua
        następujące:
        1. osoby karane przez sąd państwowy za przestępstwo pochodzące z chciwości
        zysku lub inne, mogące danego osobnika poniżyć w opinii ogółu;
        2. denuncjant i zdrajca;
        3. tchórz w pojedynku lub na polu bitwy;
        4. homoseksualista;
        5. dezerter z armii polskiej;
        6. nieżądający satysfakcji za ciężką zniewagę, wyrządzoną przez człowieka
        honorowego;
        7. przekraczający zasady honorowe w czasie pojedynku lub pertraktacji
        honorowych;
        8. odwołujący obrazę na miejscu starcia przed pierwszym złożeniem względnie
        pierwszą wymianą strzałów;
        9. przyjmujący utrzymanie od kobiet nie będących jego najbliższymi krewnymi;
        10. kompromitujący cześć kobiet niedyskrecją;
        11. notorycznie łamiący słowo honoru;
        12.zeznający fałsz przed sądem honorowym;
        13. gospodarz łamiący prawa gościnności przez obrażanie gości we własnym
        mieszkaniu;
        14. ten, kto nie broni czci kobiet pod jego opieką pozostających;
        15. piszący anonimy;
        16. oszczerca;
        17. notoryczny alkoholik, o ile w stanie nietrzeźwym popełnia czyny poniżające
        go w opinii społecznej;
        18. ten, kto nie płaci w terminie honorowych długów;
        19. fałszywy gracz w hazardzie;
        20. lichwiarz i paskarz;
        21. paszkwilant i członek redakcji pisma paszkwilowego;
        22. rozszerzający paszkwile;
        23. szantażysta,
        24. przywłaszczający sobie nieprawnie tytuły, godności lub odznaczenia;
        25. obcujący ustawicznie z ludźmi notorycznie niehonorowymi;
        26. podstępnie napadający (z tyłu, z ukrycia itp.);
        27. sekundant, który naraził na szwank honor swego klienta;
        28. stawiający zarzuty przeciw honorowi osoby drugiej i uchylający się od ich
        podtrzymania przed sądem honorowym.

• kolargolo Spieprzaj DZIADU !!!!!!!!!! 22.03.07, 09:32
        tyle prezydent mial do powiedzenia w czasie kampanii wyborczej, w ktorej tez
        chamsko klamal ze prezydentura w Warszawie nie bedzie trampolina do startu w
        wyborach na prezydenta Polski.
    • dziennikarz12 Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 07:17
      przeciez to nie sa chuligani!!!to sa ludzie ktorzy maja dzieci zony rodziny-
      i pisza prawde o tych bandytach w PISIE i wszystkich tych oszolomskich
      partiach ktore zyja za pieniadze podatnikow!!!a kim sa polscy prezydenci-?
      Walesa zaczal rozkradac obywateli!!!dal wolna reke czarnej polskiej zarazie
      jaka jest kosciol i buja sie to tak do dzisiaj-i prawda jest to ze kupa
      kryminalistow rzadzi polska z immunitetami!! i jak o nich prawde nie
      pisac???!!prezydent obrazony??przeciez on soba nic nieprezentuje-zachowuje
      sie jak dyktator/ostatnie 2 godzinne bablanie o niczym/-pajac!!!!!przeciez
      ten kraj nie ma zadnej przyszlosci-faszysci w rzadzie-giertych-chory na leb
      oszolom orzechowski niespelniony onanista!!!!przeciez to sa ludzie ktorzy
      robia z polski irlandie lat 50 tych-inkwizycje!!!!i oni chca karac normalnych
      obywateli za pisanie prawdy??jakim prawem te gnojki oderwane granatem od
      pluga slomianoburaczane smierdzace jeszcze gnojem z obory -chca karac???za
      prawde???bezprawie totalne-mysle ze wszystkich w rzadzie wlacznie z wszytkimi
      tymi zasranymi prezydentami pozamykac w obozach pracy wlacznei z klerem!!!
      jedynie trzesienie ziemi cos by zrobilo!!jak mozna sie dowartosciowywac bedac
      zerem umyslowym i pod kazdym wzgledem!!!i zygac sie chce!!!!!PREZYDENT
      OBRAZONY??SMIAC MI SIE CHCE-WAZELINIARSTWO!!!!!
    • elephant_tusk Wulgaryzmy i obrażanie w ogóle powinny być karalne 22.03.07, 07:19
      Karalne powinno być obrażanie wszystkich dyskutantów czy ludzi, o których
      piszemy. Wiem, że jestem w mniejszości i że wielu użytkowników nie umie
      rozmawiać inaczej, ale bardzo na tym boleję.

Mówię "powinno", ale nie wyobrażam sobie, jak można by to zrealizować. Może
      kiedyś będą komputery, które będą "kopać" za wulgaryzmy i strzelać cuchnącą
      substancją za zachowanie sprzeczne z netykietą?
    • derduch Pisząc np z USA jakie prawo mnie obejmuje? 22.03.07, 07:19
      W Stanach nie istnieje przepis o ochronie głowy państwa, czy bluzgając na karła
      pisząc z USA łamie prawo? A jak się ma sprawa gdy na Forum piszę przez proxy
      innego kraju?
    • dudala76 Jednak Wałęsa miał rację 22.03.07, 07:21

• bailays a skąd panowie posłowie wiedzą? 22.03.07, 07:24
      co się dzieje po wpisaniu takich brzydkich słów??
    • mark.parker Tzw. prezydencik boi się prawdy lo sobie 22.03.07, 07:25
      Jeśli ci, kurduplu, dziesiątki tysięcy Polaków mówi, żeś ch.j, kretyn i
      psychopata, to coś musi być na rzeczy. Ostatnio dołączyły do tego chóru pisuarki
      antyaborcyjne. I to ma ścigać tzw. prokurator zero? Wzystkim wam wydaje się, że
      jesteście wielkimi wodzami, a w rzeczywistości jesteście tylko małymi,
      kurduplowatymi hitlerkami, ćwierćinteligentami, którym ,jak milicjantowi,
      potrzebny jest pies, żeby ktoś za was myślał. Urząd prezydenta został
      sponiewiewrany z chwilą, gdy zasiadł na nim Kaczyński. Ta mała memląca gnida z
      "ziemi wolski" nadaje się co najwyżej do zasiadania na sr.czu, któremu zawsze z
      pisuarem po drodze.
      • olaf_svensson Re: Tzw. prezydencik boi się prawdy lo sobie 22.03.07, 08:31
        Właśnie, z "ziemi wolski" - czy ta memląca gnida nie powinna odpowiadać przed
        sądem za profanację hymnu państwowego? Chroni go konstytucja, a w KK jest na to
        konkretny paragraf. I co?
        • obrazoburca Re: Tzw. prezydencik boi się prawdy lo sobie 22.03.07, 14:50
          a ktoś Ci zabronił złożyć do prokuratury doniesienie o przestepstwie?
    • mieta.pieprzowa Najbardziej sie ciesze, ze Giertycha... 22.03.07, 07:26
      ...nazwano debilem, co zi tak nie oddaje pelni moich osobistych uczuc do niego.
      A w ogole to niech zakaza uzywania Google, w koncu w tym kraju juz i tak
      niewiele mozna, wiec jeden zakaz mniej lub wiecej...
    • mikolaj.plank Re: Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 07:28
      o Tomaszu Góskim, czyli typowym pisiaku<a href="http://www.nie.com.pl/art6361.htm">o Tomaszu Góskim, czyli typowym pisiaku</a>
    • xi0nc Re: Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 07:35
      ooo, to juz bedzie jak w chinach calkiem
    • urwis7 Re: Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 07:36
      a prezydent może do zwykłego obywatela mówić "spieprzaj dziadu"? Może wyzywać
      innych polityków, może nazywać naród "oszołomami"??? to jest sprawiedliwość jak
      u Kalego-dobry uczynek to jest jak Kali ukraść krowę, a zły uczynek, jak Kalemu
      ukraść krowę!!!!!!!!!!!!!!
      • albacor Re: Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 07:51
        To było niestety do przewidzenia, że PISuary będą grzebać we wszytskim. Witaj
        cenzuro. Dziwię sie tylko że ze swojego pokracznego postepowania,
        sprowadzajacego własnie taką krytykę, ani prezydent ani rząd nie wyciągali
        żadnych wniosków. A tak na marginesie - ładnie było przyp... sie do
        Kwasniewskiego i wieszać na nim psy? Oj Kali, Kali.
        • abstracto Re: Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 08:11
          Kwach to raz, a Wałęsa dwa. Jak kaczor darł mordę, wrzeszcząc "precz z Wałęsą",
          to było cacy.
          • december70 Re: Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 08:17
            W supermarketach też podważają zdrowie psychiczne panujących,a podobno lekarze już zpacyfikowani.
    • jacpon111 PRL bis 22.03.07, 07:43
      następnym krokiem powinno być zlikwidowanie forów internetowych. Jeszcze ktoś
      śmie napisać że nasz prezydent nie jest wysokim przystojnym i męskim
      facetem..jakiś komuch albo anarchista oczywiście. Coraz bardziej chce mi się
      wyjechać z tego kraju...tragedia.
    • sceptyk31 Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 07:48
      Niech sobie panowie z PiS lepiej zabezpieczą swoje strony internetowe, w Ziobro
      nic nie poradzi bo PiS jeszcze "nie odbiło" Google
    • mal49 Nie dziwię się - 22.03.07, 07:51
      gdy coś takiego dorywa się do władzy zaczyna nawet brzydkich słów brakować...
    • halfliner Dla Polski lepiej byłoby wyrwać go z jego stołka. 22.03.07, 07:51
      sprlpripis
    • jacek_bo Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 07:53
      prezydenta, premiera - rozumiem - powaga urzędu. Ale Wierzejski nie powinien
      podlegać tej ochronie. :)
    • tukot jak w chinach :)))) ocenzurują sieć, buahahahaha 22.03.07, 07:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka