Dodaj do ulubionych

Lekarze z powołania

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.07, 13:28
Czy w Wałbrzychu są lekarze naprawdę z powołania? A nie tylko kasa się liczy
i ocenia się pacjenta po jego wyglądzie i ubiorze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marzenka Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:48
      Wiesz ja powiem tak: są i moge podac ich nazwiska- Jastrzębki Arkadiusz -
      Ginekolog, Bajkacz Monika- pediatra, Gabryjela Datczuk - dentystka.
      To wg mnie lekarze którzy traktują cię naprawdę jak człowieka a nie jak klienta
      czy pacjenta. Potrafią podejść z sercem i własnie z powołaniem do Ciebie,
      odpowiedzą na kązde pytanie, doradzą pomogą i co najwazniejsze ? są dla ciebie
      dostępni 24 h na dobę.
      Pozdro
      • Gość: jow Re: Lekarze z powołania IP: *.access.telenet.be 11.05.07, 15:59
        a co jakieś nieprzyjemne doświadczenie z lekarzem?
        • Gość: młoda Re: Lekarze z powołania IP: *.streamcn.pl 18.05.07, 10:33
          witam.jestem z częstochowy,jestem położną.u nas w mieście jest naprawdę
          niewielu lekarzy którzy chcą pomóc pacjentce.przyjeżdżają do niej gdy coś się
          dzieje.dla reszty liczy się kasa,od niektórych pacjentki trafiają na oddział z
          powikłaniami po zabiegach czy porodach.dobrych lekarzy w cz-wie można policzyć
          na palcach jednej ręki.pozdrawiam
      • Gość: TOM Re: Lekarze z powołania IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.05.07, 18:43
        Chyba z Panią doktor Bajkacz to PRZESADA. Ma czas oczywiście, wtedy gdy dziecko
        jest zdrowe i trzeba je tylko zbadac. W sytuacjach naglych nie pomogla mojemu
        dziecku,bo nie miala czasu !!!!
    • Gość: Rebel Yell Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:32
      Z powolania czyli za dobre slowo ? To sie zastanow czy masz urzednikow,
      policjantow, strazakow i nauczycieli z powolania. Ja mysle ze tylko w UM,
      starostwie i w fundacjach.
    • Gość: ANETA Re: Lekarze z powołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:54
      JEST TEŻ FANTASTYCZNA DR RODZIEWICZ - PEDIATRA , POLECAM Z CAŁEGO SRECA!!!
      • Gość: Real Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.05.07, 21:15
        Dla mnie najważniejsze jest aby każdy wykonywał swój zawód rzetelnie i
        uczciwie. Nieważne czy to lekarz,nauczyciel,kierowca,ogrodnik itd.
        Uczciwość,rzetelność,uprzejmość to przymioty charakteru, którymi powinien
        wykazywać się każdy mający kontakt i innymi ludźmi.
        Górnolotne mówienie o "powołaniu" zostawmy księżom i komisjom wojskowym.
      • Gość: lemon Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.07, 22:02
        dr Rodziewicz może i byłaby fantastyczna gdyby podczas badania dziecka
        posługiwała się właściwym oświetleniem umożliwiajacym diagnozę/ wizyta po 21-
        ej/ Mało dostępna i bardzo oszczędna w słowach. Byłam tam raz i to ostatni.
        • Gość: aneta Re: Lekarze z powołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 11:50
          CHODZE Z MOIM SYNKIEM OD 10 LAT WŁAŚNIE DO DR ROSDZIEWICZ I ZAWSZE DIAGNOZA
          BYŁA SŁUSZNA , NAWET JAK INNI , MŁODSI LEKARZE ,RZEKOMO SPECJALIŚCI SIĘ
          MYLILI , ZNAM SZEREG OSÓB KTÓRE SĄ WŁAŚNIE Z TEJ LEKARKI
          ZADOWOLONE ,POZDRAWIAM,
    • Gość: Gość Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:28
      ja nie polecam nikomu pediatry Popławskiego- bo się chyba wlasnie minął z
      powołaniem. Ma problemy z diagnozą choroby a do tego niezbyt fajne podejście do
      dzieci ma ;( Tragediaaaaaaaaaaaaaaaa jego powołaniem chyba nie jest medycyna
      • Gość: okularnik Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:40
        Dr Uminska-Burek- swietna okulistka. Polecam.
        • Gość: ONa Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:33
          Podpisuję się pod okulistka :) Super babka super podejście.
          • Gość: potrzebująca Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:45
            A ja polecam Panią stomatolog Szklennik. Super . Nie zostawia człowieka bez
            pomocy.
            • Gość: x Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 18:06
              Polecam ginekologa: dr Puskarza. Na poziomie, kompetentny, autentycznie
              zainteresowany pacjentem. Godna zaufania jest rownież pediatra: pani
              Rodziewicz. Pomocna, cierpliwa, kompetentna, chętna do rozmowy z rodzicami.
      • analysis Re: Lekarze z powołania 27.05.07, 17:05
        Gość portalu: Gość napisał(a):

> ja nie polecam nikomu pediatry Popławskiego- bo się chyba wlasnie minął z
        > powołaniem. Ma problemy z diagnozą choroby a do tego niezbyt fajne podejście do
        >
        > dzieci ma ;( Tragediaaaaaaaaaaaaaaaa jego powołaniem chyba nie jest medycyna

A ja polecam. I to z pełnym przekonaniem po kilku wizytach.
        Jedyny lekarz, który znalazł wieczorem godzinę czasu na obserwację zachowania
        mojego synka, któremu w przychodni na Podzamczu zdiagnozowano po 5 minutach
        badania (nie będę robił czarnego PRu, bo może kobieta miała zły dzień) zapalenie
        krtani i alergię przepisując już "pół apteki". Okazało się że synek ma po prostu
        grzybicę po mocnym wcześniejszym antybiotyku zapisanym na zapalenie oskrzeli....
        mechaniczne spowodowane zarobaczeniem a nie bakterią! Pan Piotr jest człowiekiem
        spokojnym i wzbudza zaufanie dzieci - nawet takiego małego "dzikusa" jak mój
        synek. Skrupulatnie poprowadzone antybiotesty i testy na obecność pasożytów
        pozwoliły na szybkie wyleczenie dziecka bez konieczności bezzasadnego trucia
        organizmu antybiotykami. I za to mu dziękuję.

moose
        • Gość: pielegniarka Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:53
          tak w szpitalu ginekologicznym to sa sami super lekarze,najlepiej wychodzi im
          dyzurowe love story i alkohol blues. a wiekszosc z poloznych i pielegniarek
          pozwala sobie z nimi na duzo wiecej niz medyczne zastrzyki.
    • Gość: Irena Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.07, 18:30
      Jest taki lekarz ginekolog, który jest ordynatorem na ginekologii Dr. Antoni
      Fiszkal. Poprostu facet znający swój fach perfekt. Potrafi pomóc pacjentce bez
      jakichkolwiek korzyści materialnych. Co rzadko się zdarza. Może trochę
      nerwowy,ale jak nie być nerwowym wykonując przez tyle lat zawód lekarza i to
      dobrego lekarza. Sprawdził się jako internista i ginekolog. Zyczę dalszego
      skutecznego leczenia nas czyli, kobiet potrzebujących właśnie takiego człowieka.
    • Gość: TOM.A. Re: Lekarze z powołania IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.05.07, 18:54
      GODNA POLECENIA JEST W 200% PANI DOKTOR LARYNGOLOG KATARZYNA
      MOSINIAK-TRAJNOWICZ. ZAWASZE CIERPLIWIE SłUCHA PACJENTA, A JEJ DIAGNOZY N I G D
      Y NIE BYłY CHYBIONE. ZAWSZE SłUżY POMOCą I CO W DZISIEJSZYCH CZASACH WARTE
      ZAUWAZENIA - MA DUZO CIRPLIWOSCI I SERCA DLA PACJENTA. POZDRAWIAM PANIA DOKTOR.
      • Gość: Tomcio Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.05.07, 21:49
        Ty TOM.A jesteś z bliższej rodziny pani doktor czy takim włazidupkiem-amatorem.
        Nie przeginaj bo bardziej zaszkodzisz niż pomożesz.
        • Gość: uleczony Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.07, 22:48
          dr Lubiński- uprzejmy,grzeczny,zna się na chorobach zawodowych
          i tyle dla naszego miasta robi.Gorąco polecam
          • Gość: Rika Re: Lekarze z powołania IP: 212.2.101.* 16.05.07, 14:49
            Polecam Panią Ewe Jesse, bardzo dobra dentystka, cierpliwa i delikatna. Swietna
            tez jest Pani Szklennik, szczegolnie jesli chodzi o wyrywanie 8. Nie polecam
            natomiast...a zreszta niewazne.
          • Gość: Micho Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.05.07, 21:20
            Uleczony ale chyba nie do końca.
            Kampania wyborcza już się skończyła.Najlepszy lekarz wśród "polityków"
            marny "polityk" wśród lekarzy.
            • Gość: mama Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 21:33
              Polecam nastepnujacych lekarzy:

-ortodonta: Szlenk
              -okulista: Burek, Podczasiak
    • Gość: arthur Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 13:43
      Nie ma takich.
    • Gość: maja Re: Lekarze z powołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:52
      a ja proponuje dr.Kemona-pediatra
      • Gość: feniks Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.05.07, 15:15
        Ja również polecam panią Rodziewicz, która ma gabinet na Białym Kamieniu ul.
        Andersa niedaleko komisariatu. Ma wyśmienite podejście i doświadczenie przy
        leczeniu dzeci.
        • Gość: slyszalam Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:23
          Z tego co wiem to dobry jest juz wspomniany Rusin-ortodonta,

o Burkowej tez slyszalam pochlebne opinie-bardzo sympatyczna babeczka.

Wspomniany pediatra rowniez dobry. Do tego moge dodac niejakiego Kucaja-rowniez
          dobry.
    • Gość: gosc Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.05.07, 13:29
      ja tez polecam dr Jastrzębskiego
    • Gość: joj Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.05.07, 14:34
      Te wpisy przypominają mi magnetofon Pana Prezesa Ryszarda Ochódzkiego.
    • Gość: ja Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:19
      Dr Ryszard Mowlik świetny ginekolog i bardzo dobry człowiek, polecam
      • Gość: Marta Re: Lekarze z powołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:02
        Doktor Mowlik swietny lekarz, chociaz klnie jak szewc.
        Najlepszym z ginekologow jest jednak Doktor Szymczyk, to wybitny
        specjalista.
        • Gość: Aktywista Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.05.07, 11:03
          NAJLEPSZYM I NAJGODBIEJSZYM POLECENIA I WOGOLE JEDYNYM W SWOIM RODZAJU JEST DYR
          ROMAN SZEŁEMEJ.
          • Gość: Zosia Samosia Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 12:36
            A olejcie ich wszystkich! Niech "sie lecza sami!"
          • Gość: Miki Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.05.07, 15:53
            Właśnie. Jedyny w swoim rodzaju,he ,he.
        • Gość: Miki Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.05.07, 16:10
          A który z lekarzy nie klnie. Musisz znać dr. Mowlika osobiście skoro wiesz, że
          przeklina. Może poprostu odreagowuje stres? A co do dr. Szymczyka to może i
          dobry specjalista, ale zarozumiały i nawet swoim pacjentkom, które chodzą do
          niego prywatnie nie potrafi powiedzieć dzień dobry. Myśli pewnie,że trzeba mu
          się kłaniać w pas. Trochę kultury by się przydało panie doktorze. Może ktoś mu
          przekarze co o nim piszą inni i weżmie sobie odrobinę do serca,że nam
          pacjentkom tez należy się szacunek.
    • Gość: Gosia Re: Lekarze z powołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:04
      Moim zdaniem jednym z lepszych lekarzy jest pediatra-p.Monika Bajkacz.Super
      podejście do dzieci i zawsze trafne rozpoznanie choroby.Przynajmniej u mojej
      córci.
    • Gość: TAURUS Zdecydowanie IP: 62.233.181.* 26.05.07, 16:20
      dr Szełemej ! Młody , energiczny , świetny w swojej dziedzinie i wspaniały
      gospodarz . Pod jego rządami jest szansa na zbudowanie w W-chu ośrodka
      medycznego z prawdziwego zdarzenia . Zresztą sam zawdzięczam mu to , że dzisiaj
      mogę pisać na klawiaturze swojego komputera .
      • Gość: Ja Re: Zdecydowanie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.05.07, 21:20
        A co, popsuł ci się ?
        • Gość: ??? Re: Zdecydowanie niech spadają IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.05.07, 21:26
          te ku.. poprańce,które w szpitalu nie chcą pracować,ale prywatnie
          to mogą całe dnie.
          niech zrobią służbę zdrowia prywatną i po bólu
          każdy z nich będzie walczył o pacjenta
      • Gość: mmm Re: Zdecydowanie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.05.07, 09:03
        słabo go znasz, bardzo słabo...nie znasz tej jego złej strony, a jest ona bardzo
        niebezpieczna
    • Gość: mis Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.05.07, 00:52
      dr Kucharska - szacunek , ukłon...
      • Gość: pacjent Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 12:45
        Dajcie już spokój konowałom. Mają teraz wazniejsze sprawy na głowach niż
        autoreklama.
        • Gość: powolan Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 18:03
          Dr Fiszkal-swietny ginekolog-czlowiek prawdziwy. Polecam jak najbardziej.
          • Gość: Grażyna Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.05.07, 18:55
            Tutaj masz całkowitą rację. Gościu naprawdę z powołania. Nikomu nie odmówi
            pomocy. Może my z zewnątrz tak myślimy, a te pielęgniarki i lekarze z którymi
            współpracuje pewnie są innego zdania. A co mi tam ja mam o nim jak najlepsze
            zdanie i go nie zmienię. Pozdrawiam
          • Gość: gość Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.05.07, 18:59
            Facet z krwi i kości.Może dałby się poderwać? Tak bardzo bym chciała.
            • Gość: Emu Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.05.07, 21:32
              Co by chciała CICHA LIPA.....?
            • Gość: gościówa Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.06.07, 23:14
              No co ty...na staruszków lecisz????
              Dajże chłopu spokój, on juz pewnie z niecierpliwością oczekuje emerytury.
          • Gość: Gość Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.06.07, 14:09
            Fajny, jestem nim zafascynowana. To mój IDOL.
            • Gość: + Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.06.07, 16:17
              Dr Fiszkal ma zazdrosną żonę Miriam więc jest po za dyskusją.
              Natomiast jedynym lekarzem z powołania jest dr Roman Szełamaj.
              Całe życie Pana Doktora-Dyrektora jest z powołania. Zawsze bezinteresownie,
              zasze życzliwie, zawsze skutecznie i sumiennie.
              • Gość: nie znasz go Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.06.07, 17:03
                nawet nie wiesz jak się nazywa...znasz go całe życie?
                Hmmm...ja wiele lat...i nie mam takiego zdania o nim, choć jest dobrym
                menadżerem...ale nie powiedziałabym, ze jest lekarzem z powołania, absolutnie nie.
                • Gość: + Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.06.07, 17:43
                  Musisz być niezłym gadem skoro odmawiasz Panu Doktorowi - Dyrektorowi gołębiego
                  serca i wielkiego powołania.
                  • Gość: no cóż... Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.06.07, 18:08
                    chyba jestem...znam go lepiej. Gołębie serce...nieźle się uśmiałem,
                    powołanie...ja wiem jakie ma...ale nie powiem do czego.
                    A poza tym, to mądry i bardzo inteligentny gość, o dużej wiedzy, niezły
                    menadżer, ale dość bezwzględny wobec ludzi. Bardzo ambitny, dąży do
                    sukcesu...wszystkimi możliwymi sposobami. I powiem wam...pewnie zostanie kiedyś
                    ministrem. Ma duże szanse na to...i być może, gdyby nie dał się zniszczyć przez
                    układy polityczne...mógłby osiągnąć sukces w reformowaniu ochrony zdrowia.
                    Ps. Nie jestem świnią dostrzegam wady, ale i zalety.
                    Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka