Gość: gość IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.07, 13:28 Czy w Wałbrzychu są lekarze naprawdę z powołania? A nie tylko kasa się liczy i ocenia się pacjenta po jego wyglądzie i ubiorze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marzenka Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:48 Wiesz ja powiem tak: są i moge podac ich nazwiska- Jastrzębki Arkadiusz - Ginekolog, Bajkacz Monika- pediatra, Gabryjela Datczuk - dentystka. To wg mnie lekarze którzy traktują cię naprawdę jak człowieka a nie jak klienta czy pacjenta. Potrafią podejść z sercem i własnie z powołaniem do Ciebie, odpowiedzą na kązde pytanie, doradzą pomogą i co najwazniejsze ? są dla ciebie dostępni 24 h na dobę. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jow Re: Lekarze z powołania IP: *.access.telenet.be 11.05.07, 15:59 a co jakieś nieprzyjemne doświadczenie z lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Lekarze z powołania IP: *.streamcn.pl 18.05.07, 10:33 witam.jestem z częstochowy,jestem położną.u nas w mieście jest naprawdę niewielu lekarzy którzy chcą pomóc pacjentce.przyjeżdżają do niej gdy coś się dzieje.dla reszty liczy się kasa,od niektórych pacjentki trafiają na oddział z powikłaniami po zabiegach czy porodach.dobrych lekarzy w cz-wie można policzyć na palcach jednej ręki.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Lekarze z powołania IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.05.07, 18:43 Chyba z Panią doktor Bajkacz to PRZESADA. Ma czas oczywiście, wtedy gdy dziecko jest zdrowe i trzeba je tylko zbadac. W sytuacjach naglych nie pomogla mojemu dziecku,bo nie miala czasu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:32 Z powolania czyli za dobre slowo ? To sie zastanow czy masz urzednikow, policjantow, strazakow i nauczycieli z powolania. Ja mysle ze tylko w UM, starostwie i w fundacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Lekarze z powołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:54 JEST TEŻ FANTASTYCZNA DR RODZIEWICZ - PEDIATRA , POLECAM Z CAŁEGO SRECA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.05.07, 21:15 Dla mnie najważniejsze jest aby każdy wykonywał swój zawód rzetelnie i uczciwie. Nieważne czy to lekarz,nauczyciel,kierowca,ogrodnik itd. Uczciwość,rzetelność,uprzejmość to przymioty charakteru, którymi powinien wykazywać się każdy mający kontakt i innymi ludźmi. Górnolotne mówienie o "powołaniu" zostawmy księżom i komisjom wojskowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemon Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.07, 22:02 dr Rodziewicz może i byłaby fantastyczna gdyby podczas badania dziecka posługiwała się właściwym oświetleniem umożliwiajacym diagnozę/ wizyta po 21- ej/ Mało dostępna i bardzo oszczędna w słowach. Byłam tam raz i to ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Lekarze z powołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 11:50 CHODZE Z MOIM SYNKIEM OD 10 LAT WŁAŚNIE DO DR ROSDZIEWICZ I ZAWSZE DIAGNOZA BYŁA SŁUSZNA , NAWET JAK INNI , MŁODSI LEKARZE ,RZEKOMO SPECJALIŚCI SIĘ MYLILI , ZNAM SZEREG OSÓB KTÓRE SĄ WŁAŚNIE Z TEJ LEKARKI ZADOWOLONE ,POZDRAWIAM, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:28 ja nie polecam nikomu pediatry Popławskiego- bo się chyba wlasnie minął z powołaniem. Ma problemy z diagnozą choroby a do tego niezbyt fajne podejście do dzieci ma ;( Tragediaaaaaaaaaaaaaaaa jego powołaniem chyba nie jest medycyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:40 Dr Uminska-Burek- swietna okulistka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONa Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:33 Podpisuję się pod okulistka :) Super babka super podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebująca Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:45 A ja polecam Panią stomatolog Szklennik. Super . Nie zostawia człowieka bez pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 18:06 Polecam ginekologa: dr Puskarza. Na poziomie, kompetentny, autentycznie zainteresowany pacjentem. Godna zaufania jest rownież pediatra: pani Rodziewicz. Pomocna, cierpliwa, kompetentna, chętna do rozmowy z rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
analysis Re: Lekarze z powołania 27.05.07, 17:05 Gość portalu: Gość napisał(a): > ja nie polecam nikomu pediatry Popławskiego- bo się chyba wlasnie minął z > powołaniem. Ma problemy z diagnozą choroby a do tego niezbyt fajne podejście do > > dzieci ma ;( Tragediaaaaaaaaaaaaaaaa jego powołaniem chyba nie jest medycyna A ja polecam. I to z pełnym przekonaniem po kilku wizytach. Jedyny lekarz, który znalazł wieczorem godzinę czasu na obserwację zachowania mojego synka, któremu w przychodni na Podzamczu zdiagnozowano po 5 minutach badania (nie będę robił czarnego PRu, bo może kobieta miała zły dzień) zapalenie krtani i alergię przepisując już "pół apteki". Okazało się że synek ma po prostu grzybicę po mocnym wcześniejszym antybiotyku zapisanym na zapalenie oskrzeli.... mechaniczne spowodowane zarobaczeniem a nie bakterią! Pan Piotr jest człowiekiem spokojnym i wzbudza zaufanie dzieci - nawet takiego małego "dzikusa" jak mój synek. Skrupulatnie poprowadzone antybiotesty i testy na obecność pasożytów pozwoliły na szybkie wyleczenie dziecka bez konieczności bezzasadnego trucia organizmu antybiotykami. I za to mu dziękuję. moose Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielegniarka Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:53 tak w szpitalu ginekologicznym to sa sami super lekarze,najlepiej wychodzi im dyzurowe love story i alkohol blues. a wiekszosc z poloznych i pielegniarek pozwala sobie z nimi na duzo wiecej niz medyczne zastrzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.07, 18:30 Jest taki lekarz ginekolog, który jest ordynatorem na ginekologii Dr. Antoni Fiszkal. Poprostu facet znający swój fach perfekt. Potrafi pomóc pacjentce bez jakichkolwiek korzyści materialnych. Co rzadko się zdarza. Może trochę nerwowy,ale jak nie być nerwowym wykonując przez tyle lat zawód lekarza i to dobrego lekarza. Sprawdził się jako internista i ginekolog. Zyczę dalszego skutecznego leczenia nas czyli, kobiet potrzebujących właśnie takiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM.A. Re: Lekarze z powołania IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.05.07, 18:54 GODNA POLECENIA JEST W 200% PANI DOKTOR LARYNGOLOG KATARZYNA MOSINIAK-TRAJNOWICZ. ZAWASZE CIERPLIWIE SłUCHA PACJENTA, A JEJ DIAGNOZY N I G D Y NIE BYłY CHYBIONE. ZAWSZE SłUżY POMOCą I CO W DZISIEJSZYCH CZASACH WARTE ZAUWAZENIA - MA DUZO CIRPLIWOSCI I SERCA DLA PACJENTA. POZDRAWIAM PANIA DOKTOR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.05.07, 21:49 Ty TOM.A jesteś z bliższej rodziny pani doktor czy takim włazidupkiem-amatorem. Nie przeginaj bo bardziej zaszkodzisz niż pomożesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uleczony Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.07, 22:48 dr Lubiński- uprzejmy,grzeczny,zna się na chorobach zawodowych i tyle dla naszego miasta robi.Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rika Re: Lekarze z powołania IP: 212.2.101.* 16.05.07, 14:49 Polecam Panią Ewe Jesse, bardzo dobra dentystka, cierpliwa i delikatna. Swietna tez jest Pani Szklennik, szczegolnie jesli chodzi o wyrywanie 8. Nie polecam natomiast...a zreszta niewazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.05.07, 21:20 Uleczony ale chyba nie do końca. Kampania wyborcza już się skończyła.Najlepszy lekarz wśród "polityków" marny "polityk" wśród lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 21:33 Polecam nastepnujacych lekarzy: -ortodonta: Szlenk -okulista: Burek, Podczasiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 13:43 Nie ma takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Lekarze z powołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:52 a ja proponuje dr.Kemona-pediatra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.05.07, 15:15 Ja również polecam panią Rodziewicz, która ma gabinet na Białym Kamieniu ul. Andersa niedaleko komisariatu. Ma wyśmienite podejście i doświadczenie przy leczeniu dzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slyszalam Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:23 Z tego co wiem to dobry jest juz wspomniany Rusin-ortodonta, o Burkowej tez slyszalam pochlebne opinie-bardzo sympatyczna babeczka. Wspomniany pediatra rowniez dobry. Do tego moge dodac niejakiego Kucaja-rowniez dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.05.07, 13:29 ja tez polecam dr Jastrzębskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.05.07, 14:34 Te wpisy przypominają mi magnetofon Pana Prezesa Ryszarda Ochódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:19 Dr Ryszard Mowlik świetny ginekolog i bardzo dobry człowiek, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Lekarze z powołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:02 Doktor Mowlik swietny lekarz, chociaz klnie jak szewc. Najlepszym z ginekologow jest jednak Doktor Szymczyk, to wybitny specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aktywista Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.05.07, 11:03 NAJLEPSZYM I NAJGODBIEJSZYM POLECENIA I WOGOLE JEDYNYM W SWOIM RODZAJU JEST DYR ROMAN SZEŁEMEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Samosia Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 12:36 A olejcie ich wszystkich! Niech "sie lecza sami!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.05.07, 15:53 Właśnie. Jedyny w swoim rodzaju,he ,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.05.07, 16:10 A który z lekarzy nie klnie. Musisz znać dr. Mowlika osobiście skoro wiesz, że przeklina. Może poprostu odreagowuje stres? A co do dr. Szymczyka to może i dobry specjalista, ale zarozumiały i nawet swoim pacjentkom, które chodzą do niego prywatnie nie potrafi powiedzieć dzień dobry. Myśli pewnie,że trzeba mu się kłaniać w pas. Trochę kultury by się przydało panie doktorze. Może ktoś mu przekarze co o nim piszą inni i weżmie sobie odrobinę do serca,że nam pacjentkom tez należy się szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Lekarze z powołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:04 Moim zdaniem jednym z lepszych lekarzy jest pediatra-p.Monika Bajkacz.Super podejście do dzieci i zawsze trafne rozpoznanie choroby.Przynajmniej u mojej córci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAURUS Zdecydowanie IP: 62.233.181.* 26.05.07, 16:20 dr Szełemej ! Młody , energiczny , świetny w swojej dziedzinie i wspaniały gospodarz . Pod jego rządami jest szansa na zbudowanie w W-chu ośrodka medycznego z prawdziwego zdarzenia . Zresztą sam zawdzięczam mu to , że dzisiaj mogę pisać na klawiaturze swojego komputera . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zdecydowanie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.05.07, 21:20 A co, popsuł ci się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Zdecydowanie niech spadają IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.05.07, 21:26 te ku.. poprańce,które w szpitalu nie chcą pracować,ale prywatnie to mogą całe dnie. niech zrobią służbę zdrowia prywatną i po bólu każdy z nich będzie walczył o pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Zdecydowanie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.05.07, 09:03 słabo go znasz, bardzo słabo...nie znasz tej jego złej strony, a jest ona bardzo niebezpieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.05.07, 00:52 dr Kucharska - szacunek , ukłon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 12:45 Dajcie już spokój konowałom. Mają teraz wazniejsze sprawy na głowach niż autoreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powolan Re: Lekarze z powołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 18:03 Dr Fiszkal-swietny ginekolog-czlowiek prawdziwy. Polecam jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.05.07, 18:55 Tutaj masz całkowitą rację. Gościu naprawdę z powołania. Nikomu nie odmówi pomocy. Może my z zewnątrz tak myślimy, a te pielęgniarki i lekarze z którymi współpracuje pewnie są innego zdania. A co mi tam ja mam o nim jak najlepsze zdanie i go nie zmienię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.05.07, 18:59 Facet z krwi i kości.Może dałby się poderwać? Tak bardzo bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.05.07, 21:32 Co by chciała CICHA LIPA.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.06.07, 23:14 No co ty...na staruszków lecisz???? Dajże chłopu spokój, on juz pewnie z niecierpliwością oczekuje emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.06.07, 14:09 Fajny, jestem nim zafascynowana. To mój IDOL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.06.07, 16:17 Dr Fiszkal ma zazdrosną żonę Miriam więc jest po za dyskusją. Natomiast jedynym lekarzem z powołania jest dr Roman Szełamaj. Całe życie Pana Doktora-Dyrektora jest z powołania. Zawsze bezinteresownie, zasze życzliwie, zawsze skutecznie i sumiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie znasz go Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.06.07, 17:03 nawet nie wiesz jak się nazywa...znasz go całe życie? Hmmm...ja wiele lat...i nie mam takiego zdania o nim, choć jest dobrym menadżerem...ale nie powiedziałabym, ze jest lekarzem z powołania, absolutnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Lekarze z powołania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.06.07, 17:43 Musisz być niezłym gadem skoro odmawiasz Panu Doktorowi - Dyrektorowi gołębiego serca i wielkiego powołania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no cóż... Re: Lekarze z powołania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.06.07, 18:08 chyba jestem...znam go lepiej. Gołębie serce...nieźle się uśmiałem, powołanie...ja wiem jakie ma...ale nie powiem do czego. A poza tym, to mądry i bardzo inteligentny gość, o dużej wiedzy, niezły menadżer, ale dość bezwzględny wobec ludzi. Bardzo ambitny, dąży do sukcesu...wszystkimi możliwymi sposobami. I powiem wam...pewnie zostanie kiedyś ministrem. Ma duże szanse na to...i być może, gdyby nie dał się zniszczyć przez układy polityczne...mógłby osiągnąć sukces w reformowaniu ochrony zdrowia. Ps. Nie jestem świnią dostrzegam wady, ale i zalety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś