kochamcie 24.05.07, 14:21 czy wiecie moze gdzie i kiedy beda organizowane jakies imprezy dla dzieci 1-3 czerwca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karanissa Re: dzien dziecka w warszawie 25.05.07, 11:54 Na pewno bedzie Warszawski Piknik Rodzinny na Polach Mokotowskich: www.wawka.org/wydarzenia/04/jun/warszawski_piknik_rodzinny_wielkie_czytanie I jeszcze znalazlam cos takiego: kulturalna.warszawa.pl/main.php?dzial=news&strona=aktualnosci&ne_id=618 W kazdym razie - bedzie sie gdzie wybrac! Odpowiedz Link Zgłoś
beti_1975 Re: dzien dziecka w warszawie 31.05.07, 22:44 Fajnie, tylko o ile dobrze czytam i kojarzę to podany przez Ciebie link do "kulturalnej Warszawy" dotyczy imprez, które były w 2005 roku. Wartość historyczną to ona ma... Dopiero teraz widze, że w ! akapicie jest data, ja zorientowałam się po tym, że np. piknik rodzinny jest we wtorek. Dziwne mi się to wydało... B. Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: dzien dziecka w warszawie 28.05.07, 22:37 Ma być piknik na Podzamczu ( 2 czerwca ) - chyba od 11.00 , a 3 czerwca - w parku w Powsinie . Coś mi mignęło na dzisiejszym spacerze o imprezie w parku Sowińskiego , chyba 2 czerwca . Wiszą plakaty na słupach ogłoszeniowych z opisanymi imprezami . Odpowiedz Link Zgłoś
kleo881 Re: dzien dziecka w warszawie 01.06.07, 08:33 w Powsinie organizowany jest piknik przez Radio Kolor 3 czerwiec 2007 www.radiokolor.pl Odpowiedz Link Zgłoś