Dodaj do ulubionych

Fotelik samochodowy 9-36 kg-prosze o pomoc wyborze

19.06.07, 11:31
Witam serdecznie,
aktualnie jestesmy na etapie poszukiwania fotelika samochodowego dla naszej
coreczki Julii. Bardzo prosze o pomoc w dokonaniu wyboru. Chcialabym zeby byl
to dobry fotelik, praktyczny i bezpieczny, prosze o rady mam, ktore maja juz
wyprobowany dany fotelik i sa zadowolone smile
Co wazne chcielibysmy, zeby byl to zakup na dluzszy czas dlatego tez
interesuje nas przedzial wagowy 9-36 kg

Z gory serdecznie dziekujemy
Aneta i 12 mies Julia
Obserwuj wątek
    • maja285 Re: Fotelik samochodowy 9-36 kg-prosze o pomoc wy 19.06.07, 12:55
      jeśli ma być przede wszystkim bezpieczny to radze jednak 9-18 kg, np. Maxi cosi
      Priori kosztuje teraz ok. 560 zł. Z przediału 9-36 kg to chyba w testach
      najlepiej wypada Kiddy Life...( zapomniałam nazwy)
      • benignusia Re: Fotelik samochodowy 9-36 kg-prosze o pomoc wy 19.06.07, 15:21
        tak kiddy life ale on kosztuje koło 1000,wiec i tak bardziej opłaca sie zeby
        teraz np.priori(starcza na ok 3 lata)a potem inny,i tak wyjdzie taniej,i przede
        wszytkim bezpieczniej dla dziecka.i wygodniej.w priori dziecko umie sie wyspać
        bez problemu bo fajnie sie przechyla....
        • malsi7 Re: Fotelik samochodowy 9-36 kg-prosze o pomoc wy 19.06.07, 22:00
          mam kiddy life plus,jestemy zadowoleni,maly go lubi, w testach super wypada,w
          calineczce kosztowla 699zl
          • justyhna Re: Fotelik samochodowy 9-36 kg-prosze o pomoc wy 20.06.07, 09:48
            mamy kiddy life plus i równiez jesteśmy zadowoleni.Lepiej obejrzec na żywo i
            potem mozna przez internet zamowić.Dobrze wypadł w testach ADAC. i jeden i
            drugi. model Kiddy Life Pro(ale ten jest już droższy).My kupilismy w Niemczech
            znajomi zamowili przez internet i przywiezli do Polski wyszło 540 zł( w Polsce
            700).Polecam, tym bardziej ze cały czas jest ochrona główki i ramion, a fotelik
            rośnie razem z dzieckiem, funkcja do spania jest tez ok, na razie mały ma 2,5
            roczku, przypuszczam jak bedzie starszy to będzie z tym gorzej.ale zobaczymy
            • justyhna Re: Fotelik samochodowy 9-36 kg-prosze o pomoc wy 20.06.07, 10:37
              wklejam linki do kiddy www.kiddy.de/index_deutsch.asp
              www.yatego.com/,2,1,q,kiddy,life,plus,autokindersitz,kiddy?
              sid=08Y1182328460Y4681056c8f444d2615
              www.laluz-menden.de/product_info.php?info=p106_Kiddy-Life-PLUS-025.html
              my kupilismy w tym ostatnim sklepie, wszystko w najlepszym porządku i co jakiś
              czas inny kolor jest w promocji.
            • magnolia1973 Re: Fotelik samochodowy 9-36 kg-prosze o pomoc wy 20.06.07, 10:55
              No to ja dla równowagi napiszę, że my nie jesteśmy zadowoleni z Kiddy. Głównie
              moja córka, ale i ja też jestem daleka od zadowolenia gdy dziecko marudzi i
              ryczy, że mu niewygodnie. Więcej pisałam kiedyś tu:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=57670397&a=62393973
              Zmieniliśmy fotelik na Roemera i od razu wszelkie narzekania ustały.
              • euzebia500 Re: Fotelik samochodowy 9-36 kg-prosze o pomoc wy 13.07.07, 21:45
                A my z kolei odwrotnie - po zbyt ciasnych pożyczanych 9-18 czy to romerach czy
                maxi cosi po przejściu na kidasa jest idealnie.

www.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=569

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka