luki9222 17.05.06, 15:55 piekne obroty na bio czemu male wzrosty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fular1 Re: Bio 17.05.06, 15:56 ja juz dawno zrealizowalbym zysk. inwestorzy sa jednak cierpliwsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyzarty Re: Bio 17.05.06, 17:07 witam, jaki scenariusz przewidujecie na jutro? p.s. pytam się Was o opinie, bo mam troche tego towaru i nie ukrywam, że jestem troche zaniepokojny po dzisiejszej sesji. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
bns_lukasz Re: Bio 17.05.06, 20:17 Witam, jak dla mnie dzisiejsze zachowanie biotonu pod koniec dnia to efekt duzej podazy akcji wywolany wiadomosciami o wyzszej niz zakladano inflacji z usa. zapowiadaja sie podwyzki stop w stanach wiec obligacje beda bardziej rentowne. inwestorzy postanowili zrealizowac zyski i przeniesc kapital do usa. tez mam troche biotka i mocno na niego licze:) puki co dzielnie stawia czola korekcie. moze dlatego ze emisja i split niedlugo i jednak inwestorzy akumuluja akcje. pozatym w glownej mierze spadek wig20 jest tez spowodowany taniejacymi surowcami ktore dotychczas windowaly kursy np KGHM. a biotek dziala w innej branzy jakby nie bylo. co do jutra jestem optymista. musimy chyba liczyc na krajowych inwestorow i fundusze. ja trzymam sie mocno biotka i go nie sprzedaje. co bedzie to bedzie!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_finanseosobiste.pl Re: Bio 17.05.06, 21:08 Witam wszystkich inwestorów, tak czytam różne info o emisjach z PP i zastanawiam sie jak zachowa sie Bioton i Fam po emisji z prawem poboru, Bioton oferuje 9 akcji za jedno PP a FAM 2 akcje Jak sądzicie duże będa spadki po wykorzystaniu PP? Dodatkowo Bio zapowiada split 5:1 Jaka bedzie cena po zamknieciu emisji z PP? skoro teraz jest po 35zł po splicie bedzie po 7 zl Po emisji z PP po 1 zł po ile bedzie? 5 zł, 3 zł? Jakies prognozy Pozdrawiam >>> Nadzwyczajne walne zgromadzenie spółki biotechnologicznej Bioton, które ma zatwierdzić planowaną emisję 300 mln akcji, odbędzie się 15 maja. Na 5 czerwca zaplanowano termin ustalenia prawa poboru, a w połowie czerwca odbędą się zapisy na akcje, podała spółka w materiałach przed wtorkową konferencją prasową. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany a nie łaska przejrzeć archiwalne posty? 19.05.06, 13:05 Tam można znaleźć odpowiedzi na zadawane pytania.... Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: a nie łaska przejrzeć archiwalne posty? 19.05.06, 13:28 Popieram,ile można pisać o tym samym? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Przecież łatwiej jest wyprodukować coś co nikomu 19.05.06, 14:06 nie jest potrzebne zamiast wykonać kilka czynności. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sigielki Re: Bio 19.05.06, 10:24 witam może ktoś mógłby mi wytłumaczyć ze SPLITEM i wymianą akcji (jaki to ma w ogóle sens). Można sie spodziewać że po wszystkich tych operacjach na Biotonie się zyska czy straci? Odpowiedz Link Zgłoś
s42 Re: Bio 19.05.06, 15:50 Myślę, że tak. Można się spodziewać , że się zyska lub straci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mazowsze123 Re: Bio 19.05.06, 15:51 > piekne obroty na bio czemu male wzrosty? Bo bessa Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: Bio 21.05.06, 14:46 Witam!Znalazłem cuś takiego: www.rbcdaily.ru/search.shtml?cfg=new-daily&query=Bioton+ Moze ktos to rozpracuje. Z parkietowym pozdro.Byczysko Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Re: Bio/Proszę bardzo 21.05.06, 15:21 www.bankier.pl/wiadomosci/news.html?limit=30&offset=30&type_id=1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11&order=1148217466&instr=100000 00078 Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Re: Bio/Proszę bardzo/Poprawka 21.05.06, 15:24 Bo coś tamten link nie wszedł to proponuję następujące postępowanie Wejdź na www.bankier.pl Odszukaj Bioton i w wiadomościach w części 31-60 znajdziesz to czego potrzebujesz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś