Gość: anasz IP: *.aster.pl 13.07.07, 19:35 w okolicach wolskiej,no moze być troszke dalej. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reksio Re: szukam sprawdzonego weterynarza.... IP: *.aster.pl 14.07.07, 13:40 Na przeciwko Tesco na Górczewskiej ul Klemensiewicza 7.Od 10 do 20. Uwaga. Duże kolejki,przyjeżdżają pacjęci z całej W-wy. Ale polecam ten gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anasz Re: szukam sprawdzonego weterynarza.... IP: *.aster.pl 14.07.07, 23:31 dziekuje bardzoooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamnik Re: szukam sprawdzonego weterynarza.... IP: *.chello.pl 15.07.07, 15:14 Zgadzam się, lecznica na Klemensiewicza jest godna zaufania: www.wojtys.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
elpasz Re: szukam sprawdzonego weterynarza.... 16.07.07, 06:58 Polecam Ci gabinet "Doktor Ewa"-nie jest tuż przy Wolskiej bo na przeciw hali Wola na Powstańców Śl.Tu masz namiary i moją opinię o naszej lekarce: leksykot.top.hell.pl/koty/zdrowie/wetlista/txt/warszawa-doktor_ewa.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: szukam sprawdzonego weterynarza.... IP: 80.72.40.* 16.07.07, 12:57 Witam.Troche moze i daleko od Wolskiej,ale ja polecam Calodobowa lecznice na bemowie,a jesli chodzi o weterynarza to dr Kowalczyka:)Bardzo dobry fachowiec,mily idealne podejscie do zwierzat,uratowal mojego pieska:) Odpowiedz Link Zgłoś