wolnailiberalna 07.11.07, 23:02 miejscu. I nie musialem lojalki podpisywac ani propagandysta komuszym byc, ani zyc z nahalnego komunizowania Polakow, jak to Pana Ojciec, Rajmund, robil, Panie Klamczynski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buffalo_bill Nie tylko Ty. Jest nas 10 milionów 07.11.07, 23:14 10 milionów wychowanych na podwórkach dało kopa bachorowi z czerwonego salonu. Ale chyba niewiele z tego zrozumiał. Trzeba będzie powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Nie tylko Ty. Jest nas 10 milionów 07.11.07, 23:30 Jestem o 12 lat starszy od kaczorów i wychowałem się na podwórku przy familokach.No i piknie,bo zdrowie mam lepsze od nich o 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
irka.w ale salon! 08.11.07, 01:03 I to na tych salonach używało się słownictwa, którym nas obficie żoliborskie słoneczko traktuje. Mamusia widocznie używała w codziennych działaniach wychowawczych "hołoty", "chamstwa" i innych przecudnej urody sformułowań łącznie z tym "knajactwem". No i się dziecku utrwaliło. Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Miała Polska ongiś wspaniałego premiera, 08.11.07, 01:04 który – zapewne ku zgrozie posła Jarosława Kaczyńskiego - wywodził się z tzw. głuchej wsi, ale którego mądrości pyszałek Jarosław Kaczyński ze swoją głupawą dumą z racji swojego tzw. dobrego domu, do pięt nie dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Miała Polska ongiś wspaniałego premiera, 08.11.07, 10:23 L. Hehe Miller...... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Re: Miała Polska ongiś wspaniałego premiera, 08.11.07, 22:26 Jak o Wincentym Witosie uczyli, to się wagarowało? Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Miała Polska ongiś wspaniałego premiera, 08.11.07, 23:55 eres2 napisał: > Jak o Wincentym Witosie uczyli, to się wagarowało? L. Hehe, w tamtych czasach niemal kazdy znal swoje miejsce..... Tyle, ze juz nie moga posluzyc jaka referencje, bo kontekst sie zmienil..... Chyba, ze masz inne zdanie.... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnailiberalna chamek kaczynski zalosnie sie osmiesza 09.11.07, 02:25 i ty to wiesz. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Re: Miała Polska ongiś wspaniałego premiera, 09.11.07, 00:21 z czystej ciekawosci do historykow pochodzenia zydowskiego, dlaczego jak premier dobry dla Polski to wedlug was zly? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Miała Polska ongiś wspaniałego premiera, 09.11.07, 07:33 Swoi nie poznali swoich? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jestem dumny ze urodzilem sie w gorszym niz J 08.11.07, 22:41 To się porobiło. Tera wszystkie co głosowały na Tuska się na podwórkach pochowały. Ty, co na Kaczora, na salonach, a ja w dworku. Tera sie wydało. Ty sukinkoty to Kaczynskie i my co na nich głosowały. Takieśmy krwiopijce. S...li muchi, bedzie wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Jestem dumny ze urodzilem sie w gorszym niz J 08.11.07, 23:35 na dworku jako służąca się wychowałaś i pani do stołu podawałaś. to widać,słychać i czuć.) Odpowiedz Link Zgłoś
wolnailiberalna Re: Jestem dumny ze urodzilem sie w gorszym niz J 09.11.07, 04:50 czym sie chwalisz? Ze sluzysz na kolanach i blagasz o to by mogli z ciebie tarcze zrobic dla kraju emigrantow z nedzy swiata? Bo polski szlachcic to maly pikus i przegraniec na sluzbie Niemca, Austriaka i Ruska byl, to zebrak i pomietlo. polak to brzmi tutaj w twoich slowach raczej durnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lenoo Re: Jestem dumny ze urodzilem sie w gorszym niz J 09.11.07, 04:55 cała ty, biegasz po wątkach i dopieprzasz. Klasyczny syndrom: stres - frustracja - agresja No i kompleks wyższości niczym nieuzasadniony! No chyba że słomą z butów.... Odpowiedz Link Zgłoś
lenoo Re: Jestem dumny ze urodzilem sie w gorszym niz J 09.11.07, 04:57 pani ariadno! słoma z butów! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoooo Re: Jestem dumny ze urodzilem sie w gorszym niz J 09.11.07, 12:20 słoma z butów, a nie kreująca się tu na forum - hi hi hi - na damę..... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jestem dumny ze urodzilem sie w gorszym niz J 09.11.07, 08:30 Przepraszam? Zarzucasz mi, że mówię nieprawdę? W dworku się wychowałam, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jestem dumny ze urodzilem sie w gorszym niz J 09.11.07, 08:35 Oczywiście to wyżej powinno się znaleźc pod postem ariadny. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Jestem dumny ze urodzilem sie w gorszym niz J 09.11.07, 00:06 Jedyną receptą dla takich ważniaków jak kaczor,są częste spacery po cmentarzu.Mali ludzie lubią siadać na wielkiego konia swej samo mniemanej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
lenoo Pamiętajcie o moherach !!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.07, 05:03 To przecież Tusk pierwszy oświadczył prowokacyjnie, gdzie się wychował. Wymienił podwórko, by podkreslić kontakt z masami i tym samym zatrzeć niejako ślady wyzywania onegdaj prostych ludzi od moherów!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś