agga88doo 12.03.08, 19:05 które polecacie? czy te z serii Vichy, są najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna7924 Re: kremy zwalczające niedoskonałośi skóry.... 12.03.08, 20:34 Witaj. ja używam kremu Normaderm na noc. moim zdaniem jest świetny. Po dwutygodniowym stosowaniu cera jest po prostu lepsza.Nie błyszczy się i zaskórników jest zdecydowanie mniej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: kremy zwalczające niedoskonałośi skóry.... 12.03.08, 20:39 dla mnie normaderm to ideał :) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: kremy zwalczające niedoskonałośi skóry.... 12.03.08, 21:44 A mnie Normaderm w ogóle nie pomógł, zero efektu. Używam od jakiegoś czasu Avene Diacneal i jak dotąd jest to jedyny krem, który jest skuteczny. Nie mam i nigdy nie miałam wielkiego trądziku, ale miałam problemy z drobnymi niedoskonałościami, zaczerwienieniem skóry. Diacneal jest niesamowity, wreszcie mam gładką cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: kremy zwalczające niedoskonałośi skóry.... 18.03.08, 10:35 Dla mnie Vichy Normaderm jest do bani. Przereklamowany. Nic a nic mi nie pomogl. Zreszta poczytaj na wizazu. Odpowiedz Link Zgłoś
jastinka1984 Re: kremy zwalczające niedoskonałośi skóry.... 18.03.08, 00:36 przede wszystkim zależy to od cery. Ja miałam problemy z krostkami i innymi rzeczami od 14 do 22 roku życia.. po przejściach przez preparaty La roche, Vichy, zabiegi kosmetyczne, antybiotyki, w koncu nawet hormony(Diana) nic mi nie pomagało. Miałam suchą skórę, a większość preparatów kosmetycznych ją dodatkowo wysuszało co wbrew pozorom było przyczyną kolejnych krostek :( ale do rzeczy na pewno "samobój" dla mnie stanowił Garnier...nie pamiętam nazwy wiem że było niebieskie opakowanie a pomógł mi preparaty PURE ZONE LOREAL ale stosowane łącznie z silnie nawilżającym kremem LIPIDEA DERMIKI.I tak "naprawiłam" buzie...od 2 lat cały czas niezmiennie stosuje "ten zestaw". W sytuacjach kryzysowych punktowo stosuje produkty ale jedynie z BIOKOSMETYKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
dudzinka Re: kremy zwalczające niedoskonałośi skóry.... 18.03.08, 11:36 Ja polecam te z kolagenem rybim, który pobudza do produkcji swojego własnego kolagenu. Wygładzają się zmarszczki, blizny, rozstępy. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: kremy zwalczające niedoskonałośi skóry.... 19.03.08, 00:57 Pierwszy raz się z czymś takim spotykam, mogłabyś dorzucić jakieś konkrety. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
plasynka Re: kremy zwalczające niedoskonałośi skóry.... 18.03.08, 21:38 ja też stosuję Pure Zone, a do tego tonik na wągry Clean & Clear. tak mi je wyczyściło, ze teraz muszę sie udać na peeling do kosmetyczki! :) Odpowiedz Link Zgłoś