tumarusia 18.04.08, 12:43 Proszę, napiszcie gdzie w okolicach W-wy (najlepiej od strony Piaseczna, ale nie koniecznie)można kupić dobre sadzonki i gdzie pracuję rozsądni sprzedawcy. Hipermarkety odpadają bo to trochę ruletka... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smile.2 Re: Dobre sadzonki w okolicach W-wy? 18.04.08, 14:07 Nie ta strona W-wy wprawdzie ale ja zaopatruje sie na Arkuszowej 168 (Bielany - Radiowo) - to jest sklep ogrodniczy i jednoczesnie szkolka roslin. Rozne roznosci - jednoroczne / byliny / krzewy / nasiona. Do tej pory na niczym zakupionym tam sie nie zawiodlam - tyle ze wybor moglby byc wiekszy Odpowiedz Link
yoma Re: Dobre sadzonki w okolicach W-wy? 18.04.08, 14:59 W Broniszach, ale nie na giełdzie - jak jedziesz od centrum, to po lewej stronie tuż przed tabliczką "Bronisze" w Alei Krakowskiej w Aninie Odpowiedz Link
sylwia.ax Re: Dobre sadzonki w okolicach W-wy? 19.04.08, 10:38 JA kupowałam zwykle w Alei Krakowskiej na OKęciu,albo na Rosoła (Natolin). Ale najlepsze są centra w Kobyłce - Kalisiak, albo na Płochocińskiej (Białołęka), ale to już specjlana wyprawa na drugi konice miasta. pozdrawiam Odpowiedz Link
dzaju Re: Dobre sadzonki w okolicach W-wy? 24.04.08, 13:50 a ja mam aż 3 miejsca w Wesołej(znowu inna strona wwy), przy trakcie brzeskim jest z tyłu Biedronki ogrodniczy a potem jadąc w strone wwy dwa blisko siebie na rogu traktu i pułku praskiego . czasami wpadam też do sulejowka naprzeciw cmentarza. a jak jakimś cudem jeszcze mi czegoś brakuje to zamawiam na allegro. wyszukiwaczki rzeczy oryginalnych www.domzklimatem.pl Odpowiedz Link