Dodaj do ulubionych

Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Tarasach

11.05.08, 22:15
Zapraszam serdecznie na Balkonetkę - wrzuciłam już fotoreportaż z mierzenia staników szantel w Złotych Tarasach. Fotki atutorstwa besame.mucho i Sheeny777. Czytajcie i komentujcie:)

balkonetka.pl/2008/05/11/piersi-do-przodu-mimo-za-malych-miseczek-i-za-luznych-obwodow/
Obserwuj wątek
    • brykanty Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 11.05.08, 23:03
      O ło jezu! Jak to dobrze, że darowałam sobie tę żenadę. A już się zastanawiałam nad pójściem do ZT. Powinnyśmy tu na forum wyrazić podziw dla dziewczyn za ich poświęcenie dla dobra ogółu. Szkoda tylko, że u Aliny nie widać dokładnie, jak sobie ten obwód trzyma łapką (pewnie całą garść materiału zebrała).
      Wynika z tego, że do dopełnienia brakowało tam Ewy Drzyzgi i tej drugiej, co tak dziewczynami pomiata (Bojarska czy jak tam). Ale zdaje się p. Wellman i spółka starały się dosyć.
      • schaetzchen Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 07:52
        Mauzonko, zdecydowanie wolę Twoją relację niż to:
        miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,5201732.html
    • nikon-ka Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 08:14
      Ta akcja to porażka. Wczoraj czytałam wasze recenzje, bo jednak nie jestem zdolna do takich poświęceń i zostałam w domu.
      Fotoreportaż jest cudowny i zabawny. Moje faworytki to brafitterki w za dużych obwodach i ta chorobliwie garbiąca się pani (skąd ją wytrzasnęli?)
      O ile Chantelle było mi do tej poro obojętne, to teraz jestem pewna, że nigdy nic u nich nie kupię, nawet gdy zejdą do obwodów 65. Za wykorzystywanie niewiedzy i okłamywanie kobiet. Pewnie sama bym się dała nabrać ich "ekspertkom", gdybym nie znała dzięki Lobby swojego prawdziwego rozmiaru, grrr...
    • aniazawieja Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 09:49
      Cóż: cieszę się, że nie byłam. Zaoszcządziłam spoto czasu i nerwów :).
      Swoją drogą, gdyby trafiła się porządna firma, szyjąca ludzkie rozmiary, to taką bra-fitterkę, która na końcu wpadła na właściwy rozmiar ( i szczerze go doradziła, mimo braku takowego we własnym asortymencie - duży plus) mogłaby spokojnie zatrudnić. Wystarczyłoby krótkie szkolenie i staniki w porządnym zakresie i faktycznie taka pani mogłaby nieźle doradzać, bo potencjał ma:).
    • slonko771 w dd tvn pani rpgalska mowi dzis 12.05.08, 10:17
      ze chciały by jezdzic po polsce i uczyc dobierania biustonoszy -
      ratuj sie kto moze lobbowac jeszcze raz lobbowac jak najszezej bo
      krecia robote nam w telewizjii robia!
      • aadrianka Re: w dd tvn pani rpgalska mowi dzis 12.05.08, 10:28
        Taaa...
        Uczyć to oni niech uczą, ale na jakichś markach z szerszą
        rozmiarówką. I uświadamiać, krzyczeć, że 60tki często za luźne, że
        brak dużych misek dla 60tek. W końcu brafitterka Mauzonki uczciwie
        przyznała, że w Ch. nic nie znajdzie i poleciła jej Freyę, więc coś
        tam kobity wiedzą:)
        • adryjanna Re: w dd tvn pani rpgalska mowi dzis 12.05.08, 10:41
          Obiecałam koleżance, że jak się spotkamy, to wytłumaczę jej 'o co chodzi z tymi
          stanikami', bo nosi tragicznie niedobrany i mogła być dobrym materiałem do
          nawrócenia, zwłaszcza, że sama się zaczęła dopytywać... a ona mi dzisiaj rano
          przysłała smsa, że w DD tvn będzie o dobieraniu staników i ona sobie poogląda i
          będzie wszystko wiedzieć.
          Ratunku!
          Chyba się obrażę na tvn.
      • karo_ka1 Re: w dd tvn pani rpgalska mowi dzis 12.05.08, 10:49
        O to, to właśnie!
        Pani Rogalska dzisiaj rano wystapiła w TVN Dzień Dobry i z udawanym
        entuzjazmem zachęcała do noszenia dobranych biustonoszy. Nie padło
        ani jedno konkretne zdanie na temat w jaki sposób należy mierzyć
        obwód pod biustem, w biuście, jakie fasony komu pasują, zero
        informacji o szerokości fiszbin, nie mówiąc o rozmarówce...
        Pokazała tylko, że biustonosz w który była odziana nie podjeżdza do
        góry, wspomniała o regulacji ramiączek, i bardzo się cieszyła, że
        ma takie śliczne w piersi w bardotce....
        Aha, i wszystkie kobiety wczoraj mierzące biustonosze, bardzo
        dziękowały za taką świetną akcję uświadamajacą, a jedna z nich -
        cytując p. Rogalską - opowiadała, że miała nawet zapalenie ramienia
        (?) z powodu wżynajacego się ramiączka... (z tego wynika, że teraz
        dowiedziała sie dlaczego)
        Panie dziennikarki będą jeździły po Polsce i "uczyły"....
        i promowały Chantelle.
        Uh.

• figa84 Re: w dd tvn pani rpgalska mowi dzis 13.05.08, 23:18
          też ogladłam tą żenadę:-(
          Samozachwyt nad właśnym biustem. Prezenter który stwierdził: że
          patrzenie na kobiecy biust wydłuża męskie życie i cudowne
          oznajmnieje, że na kolejną akcję jedzie z paniami:-)
          Miałam nadzieję, że na pytanie jak powinno się dobierać biustonosz
          padnie konkretna odpowiedź, a tu: obwód nie może być za luźny, ani
          za ciasny, choć w bardotkach musi być ciaśniejszy; pierś musi się
          mieścić w misce i przełomowe odkrycie: ramiączka trzeba za kazdym
          razem regulować, a nie tylko po kupieniu biustonosza:-)
          A na pytanie, gdzie szukać pomocy: chcemy jeździć po całym kraju:-(
    • boziaj Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 10:25
      Dziewczyny, podziwiam zaangazowanie :)
      a akcja, no cóż porażka... ale z drugiej strony pokazała, jakie jest
      zainteresowanie tematem i ile jest do zrobienia
    • paulina_h81 Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 10:45
      z calym szacunkiem, ale nawet ja - zupelny laik niedawno nawrocony i
      ostanikowany - moge jasno sie wyrazic, ze ta cala akcja i panie
      brafitterki to pozal sie Boze! szkoda, bo akcja mogla wielu kobietom
      pomoc, gdyby tylko zostala przeprowadzona porzadnie, przez
      profesjonalistow, z naciskiem na DOBRY dobor biustonoszy!!!!
      • fille_de_soleil Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 10:52
        A i tak najbardziej się załamałam dzisiejszym DDTVN... Podsumowanie tej całej
        akcji doprowadziło mnie do ataku wściekłości. Najpierw stwierdzenie, że 90%
        kobiet nosi źle dobrane staniki. OK, zgadza się. Ale później oczywiście
        tragiczna relacja ze ZT, z komentarzami p. Rogalskiej - że źle jest, gdy staniki
        zostawiają ślady... Mój komentarz: Musiałabym chyba chodzić nago, żeby ubranie
        nie zostawiało śladów na moim ciele. I uwielbiam moje staniki wraz ze śladami po
        nich!
        • kocio-kocio Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 10:59
          Gdybyś chodziła nago miałabyś ślady po krzesłach :o)
          • madzi1 Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 14:51
            Hahaha spadłam z krzesła :)
            • maith Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 17:50
              madzi1 napisała:

> Hahaha spadłam z krzesła :)

No to nabawiłaś się śladów od podłogi. Wymień ją pilnie na produkcję Chantelle ;)
              • winter76 Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 18:08
                Ale podłogę ma sobie wymienić na chantellowską? ;))
                Wyobraziłam sobie taką podłogę z ich staników-hasło przewodnie reklamujące ten wyrób by brzmiało-NIE ZOSTAWIA ŻADNYCH ŚLADÓW!!!
                Oczywiście właściwie położona i dobrana hi hi
                • maith Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 22:50
                  winter76 napisała:

> Ale podłogę ma sobie wymienić na chantellowską? ;))

A co za różnica? Stanika na jej rozmiar przecież też nie mają ;)

(o ile dobrze pamiętam, Madzi1 należy do sześćdziesiątek)
        • paulina_h81 Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 11:02
          czy na to konto mam zakladac za duze majtki tez???? he he he,
          niestety gumki tez mi zostawiaja slady!
          • charm Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 12:29
            > czy na to konto mam zakladac za duze majtki tez???? he he he,
            > niestety gumki tez mi zostawiaja slady!

No własnie... i skarpetki (nawet bezuciskowe), nie mówiąc już po szwach spodni,
            bluzek, itp, nawet luźnych...
            • adryjanna Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 14:32
              Wolę ślady, które mam obecnie, niż siniaki w dole biustu od podjeżdżającego
              obwodu ;) A tak ogólnie to zgadzam się z przedmówczyniami - wszystko zostawia
              ślady. Obecnie mam te od stanika, bransoletki, rajstop, majtek, i paska w
              spódnicy. Czyli, że wszystko co mam na sobie jest za małe? :D
              • aadrianka Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 14:36
                To jeszcze nic. Ja mam za małą i za ciasną poduszkę. Zostawia mi
                czasami rano odgniecione ślady na twarzy, skubana...
                • agafka88 Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 14:40
                  aadrianka napisała:

> To jeszcze nic. Ja mam za małą i za ciasną poduszkę. Zostawia mi
                  > czasami rano odgniecione ślady na twarzy, skubana...

LOL :D :D :D
              • paulina_h81 Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 14:38
                no to w takim razie przyjdzie mi chodzic nago hehehehe bo nawet
                piersionek zostawia mi odcisk na paluchu... hmmm nie wiem czy sie
                uciesza w pracy, jak jutro przyjde nieubrana hehehehe
                • adryjanna Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 16:09
                  Wiecie co... tak sobie myślę, że jak jakieś wyższe dowództwo tej imprezy nas czyta, to naśle na nas psychiatrę. Nie dość, że codziennie dobrowolnie poddajemy się tej straszliwej męczarni, jaką jest zostawiający ślady biustonosz, to teraz jeszcze z wielką radością wyliczamy inne rzeczy, które te ślady zostawiają. Ponadto chcemy, żeby jak najwięcej kobiet nosiło te straszne, okropne, katorżnicze wręcz ciasne obwody.
                  Kurcze, to już nie jest nawet tylko masochizm. My jeszcze innych do tego nakłaniamy! Podłe, groźne dla otoczenia SADYSTKI!
                  To nie jest lobby biuściastych. To forum dla sadystek i masochistek.
                  Dobrze, że mi się IP w neostradzie zmienia, trudniej mnie będzie znaleźć.
                  • winter76 Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 16:23
                    A mnie ślady zostawia laptop,który trzymam na kolanach :) Wniosek "chantellowski"-za długo siedzę na forum!!!Albo za krótko,a do tego w staniku o ściśle dopasowanym obwodzie...
                    Odbija mi już ;)
          • balbina11 Re: Paulina_h81 12.05.08, 13:11
            Ja nie nt. Czy Ty jesteś motocyklistka? Czyżby bratnia dusza?
            • paulina_h81 Re: Paulina_h81 12.05.08, 14:26
              poki co jestem plecakiem, w sobote lece do polski zrobic jazdy
              (teorie kursu zrobilam w marcu), przyszly sezon mam nadzieje juz
              zaczac na moto :)
              • balbina11 Re: Paulina_h81 13.05.08, 00:12
                Ja też plecak na Suzuki Dl-650 V-Strom. Uwielbiam to, szczególnie, że uprawiamy
                turystykę motocyklową. Wbrew pozorom dobry stanik na długą trasę to poważna
                sprawa ;-)
                • paulina_h81 Re: Paulina_h81 13.05.08, 07:36
                  ja plecakuje na tyle R1 :) i moge z czystym sumieniem powiedziec, ze
                  wygodny stanik to bardzo wazny element ekwipunku... nie mam czasu
                  sie zastanawiac czy mi piersi dolem nie wypadaja przy 160km/h ;)
                  • balbina11 Re: Paulina_h81 13.05.08, 12:04
                    Rany, kobieto, podziwiam. Na R1 wsiądę tylko jako kierowca. Za karę nie
                    usiadłabym z tyłu, ale ja to wygodna jestem ;-)
                    • paulina_h81 Re: Paulina_h81 13.05.08, 12:06
                      no tylek na poczatku bolal i nadgarstki, ale to kwestia
                      przyzwyczajenia, za to jakie wrazenia hehehehehe
                      • monika71k Re: Paulina_h81 13.05.08, 20:36
                        Łoj:)
                        To ja nie jestem jedyna biuściasta motocyklistka :):)
                        Moja ukochana to suzuka GSX400FL i od ubiegłego roku wreszcie
                        pełnoprawnie mogę prowadzić :)
                        Pozdrawiam Was gorąco!!!
                        • paulina_h81 Re: Paulina_h81 13.05.08, 20:45
                          moze sie okazac ze jest nas wiecej niz nam sie zdaje :)
        • paskudek1 Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 12:25
          zgadzam się, mnie też najlepszy jak na razie stanik odgniata tak
          mostek.... ale i tak uważam, że następny też kupię jak najścislejszy:)
          Zdecydowanie wolę slady p staniku nix po skarpetkach:)
    • koma77 Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 10:59
      Komentarz Wellman "W przebieralniach paniom robią dobrze"
      Co za żenada.
    • madzi1 Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 14:53
      Kurka, zapomniałam o tej całej imprezie bo miałam zamiar tam iść.
      Chociaż może i lepiej, nerwów sobie zaoszczędziłam.
    • hipciorra Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 18:24
      Przypadkiem rano usłyszałam, że będzie wielki finał akcji tudzież reportaż w DDTVN, więc czatowałam specjalnie, żeby go nie przegapić.

Jako przykład dobrze dobranego przez bra-fitterkę stanika pokazano coś, co pod pachami nie robiło buł. Robiło całe piekarnie.

Z całym szacunkiem, ale takie uświadamianie to sobie mogą w buty wsadzić. Zimowe, z cholewką minimum do kolan. Zniesmaczyło mnie :-/
    • lukrecjabo A ja po raz kolejny głowę w piach ze wstydu 12.05.08, 18:43
      Jestem tu prawie dwa miesiące i dopiero się zorientowałam, że mauzonka to
      balkonetka:) (wyszło mi to w prośbie o udostępnienie tabeli), wstyd jak beret z
      mojej strony, mam nadzieję, że więcej gaf nie popełnię:)
      A wracając do tematu, relacja jest świetna, bardzo mi się podobały zdjęcia
      najgrubszej brafitterki, ponieważ sama wyglądałam jak baleron w źle dobranym
      staniku (jedyna różnica to fakt, że ja tego nie podkreślałam obcisłymi
      bluzkami:)) O dziwo, w dobrze dobranym obwodzie - paradoks: dużo ciaśniejszym -
      wszelakie balerony zniknęły... i chwała im za to:)
      I know, it`s only rock and roll
      • turzyca Mam propozycje odpokutowania... ;) 13.05.08, 01:36
        Zrob material dla stanikomanii. Od tylu w obcislej bluzce, zeby bylo widac
        kwestie baleronow. :) Tylko ponos stanik przez chwile, zeby sie odpowiednio
        malowniczo ulozyl.
        • lukrecjabo Wyszkoliłyście mnie 13.05.08, 07:33
          wyszkoliłyście mnie tak, że ja już nie założę niedobrego stanika nawet dla dobra
          nauki:) Po wywaleniu prawie wszystkich starych biustonoszy i zamianie na nowe,
          ładne, w odpowiednim rozmiarze, przymierzyłam jeden stary, który zostawiłam nie
          wiem po co i na co. Nie wiem, jak ja w tym mogłam chodzić! No i ten stary też
          wyrzuciłam, żeby mnie kiedyś nie podkusiło do niego wracać:)
    • maja_sara Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 19:36
      Dzięki za foto opowieść. Tak dobrze napisana i obfotografowana, że
      mam wrażenie jakbym tam była :-)
      • girlinacoma Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 12.05.08, 22:56
        O losie, przez moment wydawalo mi sie, ze twoj nick to "moja stara":-
        D

Mauzonko, dzieki za relacje!
    • bruxelka11 błeee..dla tych co nie widziały 12.05.08, 23:06
      naszych kochanych AMBASADOREK ;>
      kobieta.onet.pl/wideo/3488940,29,1,1,relacjetv.html
      • lukrecjabo Rogalska 13.05.08, 07:30
        Jak ona siebie kocha, to jest coś niesamowitego. Nie mówię, że kobieta ma się
        nie lubić, ale afirmacja swojej osoby w sposób, w jaki czyni to Pani Rogalska,
        jest żenujący. Bardzo mnie drażni takie zachowanie pełne: "Och, Boże!", "Ach!" i
        tym podobnych. Ale już najbardziej mnie drażnił fakt, że pseudo ambasadorka nie
        powiedziała żadnych konkretów. Jak to obwód nie może być za ciasny? Odkąd jestem
        na Lobby o za ciasnym obwodzie jeszcze nie słyszałam.
        O miseczkach Pani R. nie wspomniała wcale. Więcej w tej wypowiedzi było reklamy
        siebie niż pożytecznych informacji.
        Zabrakło tam naszych Dziewczyn!!!
        • aadrianka Re: Rogalska 13.05.08, 07:41
          Napisałam w komentarzach do relacji z gazety, ale wkleję też tutaj,
          a co:) Chodzi o prostackie zachowanie i teksty w stylu "masz
          sztuczne cycki?".
          Otóż to. Akcja tym bardziej trąci fałszem. Ambasadorce
          takiej "ekskluzywnej" (jeśli chodzi o ceny, na pewno) i "wytwornej"
          (bo francuskiej!) firmy nie przystoi siermiężność i prostactwo rodem
          z gali piosenki biesiadnej...
        • marla30 Re: Rogalska 13.05.08, 21:42
          lukrecjabo napisała:

> Jak to obwód nie może być za ciasny? Odkąd jeste
          > m
          > na Lobby o za ciasnym obwodzie jeszcze nie słyszałam.

Oj, wybiórczo czytałaś ;). Obwód może być za ciasny i nie jestem jedyną osobą, która tu o tym pisała. To, że się w czymś na siłę dopnę, nie znaczy automatycznie, że to obwód dla mnie - u mnie na przykład "zaciasność" zwykle przejawia sie rozciągniętą fiszbiną, pustawą, marszczącą się miską na dole i bułującą piersią na górze. Oczywiście, nie chodzi mi o obwody nie pozostawiające śladow na skórze, ale o obwód wystarczająco ciasny (czyli dość mocno) i zbyt ciasny (czyli taki, w ktorym się dopinam, ale miska się marszczy i źle wygląda).
          Wiem, wiem, że czasem miska marszczy się z innego powodu ;).
          • pierwszalitera Re: Rogalska 13.05.08, 22:14
            No co ty??? To ty nie wiesz?!! ;-) Marszcząca się na dole miska i
            bułki na górze, to zawsze za mała miseczka. Nie znasz teorii o
            pomarańczy i szklance? ;-) A jak marszczy się na górze, to można
            podciągnąc do oporu ramiączka. A jak i to nie pomaga, to nosi sie taką
            bo to na migrację. Za duże miski i za ciasne obwody nie istnieją. ;-
            )))
            • aadrianka Re: Rogalska 13.05.08, 22:29
              Pierwszalitero, sarkazm całkowicie zbyteczny. Jesteś tak długo na
              forum, że z pewnością zauważyłaś, że nikt tu nie nosi za wszelką
              cenę obwodu, w którym nie może oddychać i łopocących misek. A że na
              początek zmiany rozmiaru lepsza miska ciut przyduża, niż ciut
              przymała, to logiczne. Z doświadczeń znakomitej większości tu
              obecnych wynika, że ciut przyduża miska szybko staje się akurat, a
              potem nawet ciut przymała. Ta ciut przymała od początku szybko robi
              się zdecydowanie za mała.
              Jeśli Twoja powyższa wypowiedź była żartobliwa, nie ironiczna, to i
              tak jej nie rozumiem... może lepiej spać już pójdę:)
              • pierwszalitera Re: Rogalska 13.05.08, 22:55
                No jasne, że żart. :-) Tylko czasem, mam faktycznie wrażenie, że
                niektórym obwód nie może być zbyt ciasny, a miseczka za duża. Ja też
                z entuzjazmem neofitki sprawiłam sobie stanik z za dużą miską, bo
                miała się wypełnić, tylko, że się nie wypełniła. :-( Migracja była u
                mnie raczej przestrzenna, z zewnątrz do wewnątrz, a nie wielkościowa.
                :-)
                • adryjanna Re: Rogalska 14.05.08, 00:05
                  A ja trochę, nieśmiało stanę w obronie pani Rogalskiej. Zgadzam się z tym, że zachowanie nie całkiem na miejscu itd. Wiem, że nie powiedziała żadnych konkretów, ale kiedy się panicznie zastanawiałam nad tym, co z moim biustem jest nie tak, a panie w sklepach z bielizną (które wg mojego ówczesnego mniemania, znały się na doborze staników świetnie) mówiły, że wszystko jest ok, każda rada, nawet taka, że obwód ma nie podjeżdżać, a stanik na mostku ma przylegać dała by mi bardzo, bardzo wiele, a znając moją dociekliwą naturę, zaczęłabym szperać i szukać na ten temat i może szybiej trafiłabym na LB.
                  • izyda.e Re: Rogalska 14.05.08, 00:32
                    Ale Rogalska straszy kobiety, a nie pomaga... nikt nie lubi być straszony, że ma
                    coś źle ubrane, prawda? Poza tym naprawdę była słabo przygotowana, prowadzący
                    program zadawali mądrzejsze pytania...
                  • lukrecjabo Re: Rogalska 14.05.08, 06:47
                    Wybacz, ale ja jej bronić nie będę. Uważam, że ona może bardziej zaszkodzić
                    kobietom dobierając zły biustonosz, niż pomóc. A pewnie i tak przy takim
                    dobieraniu padałoby hasło: "Popatrz na moje piersi, jak wyglądają, specjalnie
                    się tak ubrałam, żebyś zobaczyła".......
                    • s4r4hk4ne Re: Rogalska 14.05.08, 14:21
                      I gdyby trafiła na taką Lukrecjębo (btw, czy nick to skutek
                      zamiłowania do niejakiej Lucrezii Borgii F.?, bo jeśli tak, to mamy
                      coś wspólnego) to Lukrecja rzuciłaby w odpowiedzi: "Popatrz na moje
                      piersi, jak wyglądają, specjalnie się tak ubrałam, żebyś
                      zobaczyła..., że nie masz pojęcia o dobieraniu biustonoszy" ;)

Strasznie żałuję, że nie mogłam wziąć udziału w tej szopce. Ciekawe
                      co powiedziałyby panie ambasadoki, gdyby dosiadły się do nich na
                      kanapę Lobbystki i powiedziały kilka ciepłych słów prosto do
                      mikrofonu. ;)
            • lukrecjabo Uśmiałam się przednio:)n/t 14.05.08, 06:45

• lukrecjabo Za mały obwód 14.05.08, 06:43
            Jeśli chodzi to ten obwód to doczytałam, że jeśli możemy się zapiąć, to jest
            dobry, a przecież jak się zapniemy i nie możemy oddychać z racji za małego
            obwodu, co grozi nam szybkim omdleniem:) to raczej nikt takiego stanika nie
            kupi. To miałam na myśli. Przecież nie pozwolimy żeby z racji za małego obwodu
            krew nam do mózgu nie dochodziła:)))
    • anna.michal Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 13.05.08, 13:52
      Dzięki za fotoreportaż.
      Chyba nie zaufałabym brafitterce w źle dobranym staniku. (nie musiałby być tej
      firmy).
      Może powinnyście były przeprowadzić kontrakcję - stanikujemy fitterki. Może by
      się czegoś od was nauczyły.
    • aquira Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 13.05.08, 22:40
      Wiecie co jest w tym wszystkim najstraszniejsze? My z DDT wiązałyśmy pewne
      nadzieje. Pamiętam te entuzjastyczne komentarze na Lobby - że coś się wreszcie
      ruszy, że wkrótce wszystkie kobiety będą dobrze ostanikowane, a w sklepie będzie
      można kupić nawet 28JJ bez najmniejszego problemu.
      A tu całą śmietankę spija Chantelle ze swoją okrojoną rozmiarówką,
      beznadziejnymi bra-fitterkami i Rogalską i Wellmanową na czele. Kobiety zamiast
      dowiedzieć się jaki jest ich właściwy rozmiar zostaną jedynie pochłonięte przez
      kampanię reklamową wspomnianej firmy.
      Porażka... :/
    • 3.14-czy-klak Re: Fotostory z imprezy Chantelle w Złotych Taras 14.05.08, 14:05
      wreście konkret:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka