zak-1 10.10.08, 16:31 Powiem wam ,ze nieszczegolnie sie czułem rano , bo lubię i Darimę i Tadka. Na szczęscie rozeszło sie po kosciach . I to mi sie podoba Jednak zgoda buduje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: I wszystko wróciło do normy . 10.10.08, 16:34 Swoją drogą Darima ,ja też dzisiaj strasznie żle spałem , jestem meteopatą i na każdą zmianę pogody bolą mnie kolana(po wypadku ). Odpowiedz Link
darima_ka Re: I wszystko wróciło do normy . 10.10.08, 16:36 Współczuję <przytulam> ale tak po matczynemu , żebyś nie brał do głowy Być może na mój nastrój ranny miała też wpływ pogoda? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No Kazik, Ty byłeś gość 10.10.08, 16:39 kolega, co mnie nie gromił i nie pomstował na mnie. Jesteś ok. ale na innych się zemszczę! Oj słodko się zemszczę... Na tym Miśku Kosmatym jak Ją dorwię... Będzie mniej kosmaty! Odpowiedz Link
darima_ka Re: No Kazik, Ty byłeś gość 10.10.08, 16:41 A, bo to zapewne męska solidarność tak Kazikowi nakazała Odpowiedz Link
zak-1 Re: No Kazik, Ty byłeś gość 10.10.08, 16:46 To nie solidarnosć ...tylko poprostu go lubie ...mimo jego uszczypliwości . Szkoda Darimko ,ze tylko po matczynemu Teraz przydało by sie inaczej -hahahahha Odpowiedz Link
darima_ka Re: No Kazik, Ty byłeś gość 10.10.08, 16:56 Szkoda Darimko ,ze tylko po matczynemusmile Teraz przydało by sie inaczej -hahahahhasmile a chciałbyś , będziesz musiał poczekać aż lepsza połówka wróci chyba ;D Odpowiedz Link
cuski Re: I wszystko wróciło do normy . 10.10.08, 16:49 Mnie boli tylko jedno (prawe kolano) kiedy trzymam je dlugo w zgieciu... zalatwilem je ukladajac podlogi i najbardziej przeszkadza mi kiedy musze bardzo dlugo prowadzic samochod Odpowiedz Link
zak-1 Re: I wszystko wróciło do normy . 10.10.08, 17:39 A boli cię z gory ? czy od dolu ? bomnie od dolu . I jest to bardzo nieznośne niekiedy , tak, ze nie daje spać . chciałbyś , będziesz musiał poczekać aż lepsza połówka wróci chyba ;D Darima !!!ale mnie tym "chyba " załatwiłaś Odpowiedz Link
cuski Re: I wszystko wróciło do normy . 10.10.08, 17:44 Mnie tak lupie w tym kolanie i trudno powiedziec, czy bol wychodzi z dolu, czy z gory. Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: I wszystko wróciło do normy . 10.10.08, 17:53 cuski napisał: > Mnie boli tylko jedno (prawe kolano) kiedy trzymam je dlugo > w zgieciu... To po co trzymasz w zgięciu? Wyjmij je stamtąd czem prędzej! > zalatwilem je ukladajac podlogi i najbardziej przeszkadza mi kiedy > musze bardzo dlugo prowadzic samochod Cztżbyś kolanem deski dobijał? Młotka nie miałeś? Odpowiedz Link