Dodaj do ulubionych

Nie ma buraka nad warszawiaka!!!

08.11.03, 15:42
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Re: Nie ma buraka nad warszawiaka!!! 08.11.03, 15:45
      Spadaj bura suko...
      • the-dzidka Re: Nie ma buraka nad warszawiaka!!! 08.11.03, 16:15
        ssij swoją wiewióre palancie
        • sigrun Re: Nie ma buraka nad warszawiaka!!! 08.11.03, 17:53
          Spokój mi tu, do diabła !
          Dzidka jest z Poznania jak mniemam, ale mimo wszystko nie potępiam jej do
          końca. Ja jestem rodowitą warszawianką z dziada praziada (no może nie do końca,
          bo moja rodzina pochodzi z Komorowa, ale żyję w Warszawie od urodzenia - no też
          może nie do końca, bo byłam kilkanaście lat na tym zgniłym, kapitalistycznym
          Zachodzie). Mimo wszystko nie jestem zadowolona z postawy moich pobratymców.
          Przykro mi to stwierdzać, ale takiego chamstwa jak w naszej pięknej stolicy to
          dawno nie widziałam. Na przykład jeśli chodzi o takie kobiety jak ja : nie
          brzydkie, całkiem zgrabne a w dodatku (o zgrozo) dzieciate. Bo w "warsiawskim"
          mniemaniu my młode, wyemancypowane matki mamy wiele praw, ale nie mamy żadnego
          prawa z nich korzystać (vedi posługiwanie się miejskimi środkami komunikacji,
          kolejki w urzędach , etc, i to wszystko (mea culpa, mea grandissima culpa) mamy
          czelność robić pchając wózek z naszym maleństwem.
          • Gość: Tomek Dzidka ma racje!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 13:24
            Warszawioki to tepe buroki!
          • Gość: dr huckenbush to durna prowokacja IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.11.03, 13:47
            Dzidka jest z Poznania i posluguje sie nickiem the_dzidka, a tu ktos sie
            podszywa uzywajac the-dzidka (myslnik zamiast podkreslnika). Wiec wyluzujcie, i
            ignorujcie buraka ktory brednie wypisuje. Chyba wiem nawet kto to jest...
        • moje_3_grosze Nie masz buraka.. 08.11.03, 17:56
          nad buraka.
          Skąd by nie był i jak się nie nazywał.
          A jesli jeszcze zakłada taki wątek???
          To sam wpada we własną sieć.
      • pan_rocco Re: Nie ma buraka nad warszawiaka!!! 08.11.03, 18:18
        Ta suka jest bojkotowana na poznańskim forum, dlatego przywiodło ją tutaj. Tu
        też bedziesz bojkotowana pryszczata raszplo.
    • zwid Nie dawajcie się podbierać!! 09.11.03, 13:16
      TA dzidka to facet. Podszywający się pod prawdziwą dzidkę, któa nigdy by
      czegoś podobnego nie napisała. Na forum wrocławskim oferuje swoją dupę
      każdemu, bo nic cenniejszego nie posiada. W dodatku jest stary, gruby i
      brzydki.

Prawdziwa dzidka ma nicka: the_dzidka,
      A ten osioł podpisuje się the-dzidka, żeby jej kosztem się zabawić i jeszcze
      na warszawskim forum bardziej skłócić oba miasta.
      • the_dzidka Gwoli wyjaśnienia sytuacji 09.11.03, 19:15
        Mój szanowny przedmówca wszystko wyjaśnił, od siebie dodam tylko tyle, że wśród
        warszawiaków mam największych przyjaciół mojego życia i wszystkich ich bardzo
        cenię i lubię. Osoba podszywająca się pode mnie nie zabawia się moim kosztem,
        ponieważ a) wiem, kim ona jest i w związku z tym b)mam jej występy głęboko tam,
        gdzie słońce nie dochodzi. Jest mi tylko przykro, ze swoim zachowaniem pogarsza
        i tak nie najlepsze stosunki pomiędzy Poznaniem a Warszawą (i nie tylko).
        Przepraszam wszystkich warszawiaków za gówniarskie zachowanie pewnego
        poznaniaka.
        the_dzidka (z łącznikiem, a nie myślnikiem).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka