Dodaj do ulubionych

Lenie, lenie, lenie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 01:37
Pisalem, ze bede sprawdzal wasza aktywnosc! Co jest! Do roboty! Do pisania!
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Lenie, lenie, lenie 14.12.02, 12:00
      Kota nie ma, myszy śpią.
      • Gość: Niech Re: Lenie, lenie, lenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 12:17
        Czemu mi to znowu zrobiliscie! Czemu sie nie edukujecie! Jak wy bedziecie w tej
        UE wygladac! Wstyd! Wstyd! Wstyd!
    • tradycja1 Re: Lenie, lenie, lenie 14.12.02, 14:48
      Musze napisac jeszcze sporo kartek swiatecznych ale mi sie nie chce.
      Cos bym zjadla ale nie chce mi sie robic ,jechac cos zjesc tez nie chce mi sie.
      Nic mi sie nie chce....chce zeby byla juz wiosna:)
      • miltonia Re: Lenie, lenie, lenie 14.12.02, 15:31
        Mnie się zawsze nie chce. Czy to zima, czy to lato.
        • Gość: k`k Re: Lenie, lenie, lenie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 16:45
          miltonia napisała:

> Mnie się zawsze nie chce. Czy to zima, czy to lato.

To my pokrewne dusze.
    • Gość: dorota Re: Lenie, lenie, lenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.02, 16:52
      Robi sie groźnie, groźnie, rozwaliła mi się wczoraj siatka, wiec w kucki na
      chodniku medytuje nad zawartością, a tu podleciała tłusta wymalowana baba i...
      dala mi nową siatkę, a jeszcze chciałam kupić GW w kiosku róg Francuskiej i
      Obrońców i pani powiedziała "nie warto". Czy to są znaki, co to będzie?
      Niech, ja uwierzę że siedziałeś w tym kiosku i udawałeś kioskarkę, ale że mi tę
      siatkę dałeś to już nie, więc co ja mam myśleć o tym?
      • Gość: Niech Temat dnia (nocy) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 17:55
        Wczoraj nie bylo warto, dzis za to warto bylo. Po pierwsze Adam za raczki
        wprowadzil nas do EU, po drugie w Wysokich Kaloszach rozebrana Rachela
        pokazuje, w czym isc na sylwestra (hola, hola, od kiedy Rachela Nowy Rok ma
        zimie?). Z torba to nie ja, ja to bym ci zawartosc zjadl z chodnika.
        PS. A mi sie zawsze chce - tylko nigdy nie wiem czego. Ale chce mi sie jak
        cholera. Az wyje jako ten pies po nocach. Czego chce Niech - oto temat
        dnia/nocy.
        • Gość: dorota Re: Temat dnia (nocy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.02, 18:01
          Czego chce Niech, to pytanie jedno, czego Niech niechce to inne, a trzecie
          pytanie jest: kto zna odpowiedź? bo już wiadomo, że nie sam Niech. Albo zna i
          znowu udaje.
        • Gość: k`k Re: Temat dnia (nocy) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 19:26
          Problem jest znany powszechnie w społeczeństwach nastawionych na konsumpcję.
          Objawia sie to ciągłym odczuciem potrzeby zrobienia czegoś
          nieokreślonego.Pierwszym naukowcem,który zajął sie tym zjawiskiem był H.Cein.
          Doszedł on mianowicie do wniosków,że jeśli większość marzeń jest możliwa do
          spełnienia,pacjenta zaczyna gnebić tęsknota za czymś nieokreślonym.Objawy
          nasilają się w nocy i w czasie wolnym od pracy.Część badanych ucieka w
          obżarstwo,część w pijaństwo,jeszcze inni zaczynają sie znęcac nad rodziną.
          Jedynym skutecznym lekarstwem na powyższa dolegliwość jest pozbycie sie majątku.
          W grupie kontrolnej wystąpiły-przypadkowo- dwa takie zdarzenia.Obydwu
          ozdrowieńców przestała gnębić NIEOKREŚLONA CHĘĆ na coś
          niezdefiniowanego.Profesor H.Cein twierdzi,że wytłumaczenie jest proste:ich
          umysły musiały sie zająć walką o przetrwanie.

W związku z tym mam prośbę:jeśli będziesz chciał sie kiedyś leczyć tą
          (drastyczną,ale skuteczną) metodą,pamiętaj przy pozbywaniu sie majątku o mnie
          • Gość: zarlaczka Re: Temat dnia (nocy) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.12.02, 19:31
            Gość portalu: k`k napisał(a):

> Problem jest znany powszechnie w społeczeństwach nastawionych na konsumpcję.
            > Objawia sie to ciągłym odczuciem potrzeby zrobienia czegoś
            > nieokreślonego.Pierwszym naukowcem,który zajął sie tym zjawiskiem był H.Cein.
            > Doszedł on mianowicie do wniosków,że jeśli większość marzeń jest możliwa do
            > spełnienia,pacjenta zaczyna gnebić tęsknota za czymś nieokreślonym.Objawy
            > nasilają się w nocy i w czasie wolnym od pracy.Część badanych ucieka w
            > obżarstwo,część w pijaństwo,jeszcze inni zaczynają sie znęcac nad rodziną.
            > Jedynym skutecznym lekarstwem na powyższa dolegliwość jest pozbycie sie
            majątku
            > .
            > W grupie kontrolnej wystąpiły-przypadkowo- dwa takie zdarzenia.Obydwu
            > ozdrowieńców przestała gnębić NIEOKREŚLONA CHĘĆ na coś
            > niezdefiniowanego.Profesor H.Cein twierdzi,że wytłumaczenie jest proste:ich
            > umysły musiały sie zająć walką o przetrwanie.
            >
            > W związku z tym mam prośbę:jeśli będziesz chciał sie kiedyś leczyć tą
            > (drastyczną,ale skuteczną) metodą,pamiętaj przy pozbywaniu sie majątku o mnie

Spryciulek!
          • miltonia Re: Temat dnia (nocy) 14.12.02, 23:22

Twój post dał mi wiele do myślenia. Nie wiedziałam, że i na ten temat były
            prowadzone badania. Będę egocentryczna (jak zapewne zauważyliście żadko mi się
            to zdarza) i przymierzę to co napisałeś do siebie.

> Problem jest znany powszechnie w społeczeństwach nastawionych na konsumpcję.
            > Objawia sie to ciągłym odczuciem potrzeby zrobienia czegoś
            > nieokreślonego.Pierwszym naukowcem,który zajął sie tym zjawiskiem był H.Cein.
            > Doszedł on mianowicie do wniosków,że jeśli większość marzeń jest możliwa do
            > spełnienia,pacjenta zaczyna gnebić tęsknota za czymś nieokreślonym.

Nie mam potrzeby robienia czegokolwiek, poza tym co uważam za przyjemne. A to
            co jest dla mnie przyjemnością potrafię bardzo konkretnie określić.
            Moim marzeniem jest być pracowitą. Ciągle się łudzę, że ono się kiedyś spełni.
            Choć chyba się nie spełni skoro nie gnębi mnie tęsknota za czymś nieokreślonym.
            Jeśli mnie gnębi to za czymś bardzo dobrze określonym. Ale tautologia, uff.

Objawy
            > nasilają się w nocy i w czasie wolnym od pracy.Część badanych ucieka w
            > obżarstwo,część w pijaństwo,jeszcze inni zaczynają sie znęcac nad rodziną.

Ja od pracy uciekam w w/w nałogi.

> Jedynym skutecznym lekarstwem na powyższa dolegliwość jest pozbycie sie
            majątku

Jeśli tak dalej będę się obijać, to majątek sam się zdematerializuje.

> W związku z tym mam prośbę:jeśli będziesz chciał sie kiedyś leczyć tą
            > (drastyczną,ale skuteczną) metodą,pamiętaj przy pozbywaniu sie majątku o mnie

Też się polecam łaskawej pamięci terapeutowanych.
            Miltonia

• Gość: Hcein Re: Temat dnia (nocy) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 02:52
              Prof. H.Cein to oczywiscie zawistny brat prof. N.Iech. Bruzdzi mu itd. ale nie
              rozwine dzis tej opowiesci bo mam we lbie liter wodki i stukanie w klawiature
              meczy mnie okrutnie. Kto wie, moze jutro?
              • Gość: k`k Re: Temat dnia (nocy) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 11:43
                To bracia oni są?????????????????!!!!!!!!!!
                Ale numer!!!
    • Gość: --Michal Jestes kolo jebnie-TY [Niech]! IP: *.client.attbi.com 16.12.02, 04:26
      Daj mi jeden powod ze warto cokolwiek pisac, zeby Cie wqrwic?
      • tradycja1 Re: client.attbi.com 16.12.02, 06:28
        AT&T internet provider....uwazaj Niech Cie zniszczy sa tacy co mu pomoga.
        • Gość: Niech Re: client.attbi.com IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 11:50
          Przeciez to jakis inwalida. Jemu i tak niewiele z zycia zostalo, niech sobie
          pisze - choc za grosz nie rozumiem o co mu chodzi.
          • Gość: dorota Re: client.attbi.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 14:08
            odwalcie się od Michała. I jakto, o co chodzi?
            • Gość: Niech Re: client.attbi.com IP: 217.197.165.* 16.12.02, 14:49
              Dorota wie o co chodzi Michalowi. To Dorota nam moze wyjasni o co chodzi
              Michalowi.
              PS. Dorota zna Michala. Moze z Polonii? To co ten lebiega tu robi? Kto go tu
              zawlokl? A moze on jest o Dorote zazdrosny? I Doroty pilnuje?
              • _szwedka Jam ci tez.... 16.12.02, 15:13
                To jest wybieg. Sciagnac i pozostawic tu gadule ;-P
                • Gość: Niech Re: Jam ci tez.... IP: 217.197.165.* 16.12.02, 15:15
                  Czesc Szwedka. Ty tez jestes z tych odleglych forow. Jak to milo, ze nas
                  odwiedzacie. Dowiemy sie czegos o swiecie - a przeciez i po to powstalo to
                  forum.
                • Gość: dorota szwedzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 17:33
                  to jest myśl. To forum i tak mają zamknąć - gadula zostanie więc uwięziony na
                  wieki.
              • Gość: --Michal Ja widze ze Ty brachu jestes ... IP: *.tiaa-cref.org 16.12.02, 15:26
                Ja widze ze Ty brachu jestes Elton John tego forum. Odpowiadaj na pytania! Kogo
                ja pierdole to nie Twoja sprawa! Dorota sie nie wtracaj, do GAROW!
                • Gość: Niech Re: Ja widze ze Ty brachu jestes ... IP: 217.197.165.* 16.12.02, 15:34
                  Zwracasz sie do mnie brachu i kolo, tak jakbysmy sie dobrze znali. I nazywasz
                  mnie Eltonem Johnem. Ja bym ci radzil, zebys swoje preferencje seksualne dobrze
                  na tym forum ukrywal, bo ono jest heteroseksualne. Nie moge tez odpowiadac na
                  twoje pytania, bo ich nie zadales. A w kazdym razie wykrzesales z siebie cos ze
                  znakiem zapytania na koncu, ale to nie bylo pytanie. To nawet zdanie nie bylo.
                  PS. Moze pytan zadawac nie umiesz, ale elokwencji i dowcipu to ci nie brakuje.
                  • Gość: --Michal Grzybie! IP: *.tiaa-cref.org 16.12.02, 18:20
                    Grzybie! Pierdolisz ze sie nie da sluchac. Jebaj sie od moich preferencji, juz
                    nie takie suki jak Ty dymalem. Jak nie jazysz, to sie jeszcze raz grzecznie
                    pytam:

PO JAKIEGO CHUJA PISAC?

PS
                    Nie wlaz mi do dupy z elokwencja i cos tam jeszcze-po-pisam stary konservancie!
                    Na to trzeb miec lepsze kredencjaly.
                • Gość: dorota Panie Michale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 17:44
                  do garów to Pan możesz, wiesz, swoją teściową z sąsiadką. I nie rób Pan wiochy
                  to jest porządne forum edukacyjne, my się tu edukujem. A Pan tu ni w cipe ni w
                  oko z jakimś Eltonem. Co ma do tego Elton?
                  • Gość: --Michal jeb@l was pies z kulawa noga! IP: *.tiaa-cref.org 16.12.02, 18:24
                    Edukujeci SIE? Ja sie tez grzecznie zapytalem tego paskowanego sdzierwojada
                    niecha a on na mnie napada jak nie przymierzajac prorok-pedofil!
                    • Gość: Niech Re: jeb@l was pies z kulawa noga! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 19:06
                      Michal, nie wstydz sie swoich preferencji. A ze ty z tych biernych? Bierny tez
                      ma przyjemnosc. Pozdrow Eltona. I George'a.
                      • Gość: --Michal Odstaw krak! IP: *.tiaa-cref.org 16.12.02, 19:18
                        Jakis kabel Ci sie odlaczyl w Tym zramolalym mozgu? Czego ja sie wstydze? Nigdy
                        TEGO nie zrozumiesz, dopuki Ci facet nie pociagnie druta! Zaden towar tego nie
                        potrafi zrobic, nie da Ci tego stara qrwa ani niesmiala licealistak co moga Ci
                        dac usta samca!
                        • Gość: Niech Re: Odstaw krak! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 19:22
                          Mialem na mysli inny rodzaj biernosci, ale to przeciez ty jestes tu specjalista
                          w tej dziedzinie. Udanej zabawy. A moze raczej - smacznego! Na zdrowie - to
                          bylaby juz zlosliwosc.
                          • Gość: --Michal A o to chodzi! IP: *.tiaa-cref.org 16.12.02, 19:39
                            Zlosliwosc? Moze zazdrosc? Przejzalem sobie twoja-tutejsza misternie
                            szydelkowana tworczosc onanistyczna. Ciesze sie ze uznajesz moj autorytet["[..]
                            ty jestes tu specjalista[...]"]. Diagnoza. Pocisz sie co noc, mazac o tym zeby
                            ktos [?moze ja?] zerznal twoj zrozpaczony tylek. Projekcja twojego wsydu i
                            pozadania na mnie to ksiazkowy przyklad. I nie miej juz nic na mysli["[..]
                            Mialem na mysli inny rodzaj biernosci[...]"] tylko zrob cos z soba zanim bedzie
                            za pozno!

Z najczulszym "chuj Ci w dupe"!
                            • Gość: Niech Re: A o to chodzi! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 19:43
                              Ogier z ciebie, misiu.
                              • Gość: --Michal Kotku! IP: *.tiaa-cref.org 16.12.02, 19:45
                                Dla Ciebie wszystko! Tylko nie zapomnij glosno krzyczec!
                                • Gość: Niech Re: Kotku! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 19:47
                                  Na pewno bede. Glosno. Chrapal.
                                  • Gość: --Michal No i prosze. IP: *.tiaa-cref.org 16.12.02, 19:52
                                    Calkowite niezrozumienie swojego organizmu, prywata, konwenans i tandeta. Nie
                                    ma juz prawdziwych mezczyzn ani prawdziwej milosci. Zerzne Cie i tak ale to juz
                                    nie bedzie to samo.

Twoj na zawsze zul!
                                    • Gość: k`k Michal,źle to robisz.. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.12.02, 19:59
                                      sprobuj tu,moze pomogą

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=150&w=3932921
                                      • Gość: --Michal Szczerze dziekuje, klaniam sie a nawet ... IP: *.tiaa-cref.org 16.12.02, 20:03
                                        Szczerze dziekuje, klaniam sie a nawet lize po butach [tez uwazane za zboczenie
                                        w niektorych kregach]. No tak ale tam nie ma jak wyrwac i wyruchac niejakiego
                                        niecha!
                                        • Gość: k`k Re: Szczerze dziekuje, klaniam sie a nawet ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.12.02, 20:09
                                          Spytaj sie kolegow w takim razie,ty mozesz faktycznie klopoty,pewnie byles
                                          zawsze strona zdobywana.

Ps.juz nie dziekuj wiecej,wiem ze jestes wdzieczny
                                          • Gość: k`k Re: Szczerze dziekuje, klaniam sie a nawet ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.12.02, 20:11
                                            >>uzupelnienie<<
                                            > Spytaj sie kolegow w takim razie,ty mozesz faktycznie MIEC klopoty,pewnie
                                            byles
                                            > zawsze strona zdobywana.
                                            >
                                            > Ps.juz nie dziekuj wiecej,wiem ze jestes wdzieczny
                                          • Gość: Niech Re: Szczerze dziekuje, klaniam sie a nawet ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 20:13
                                            Wyruchac to ty mozesz najwyzej przedmioty nieozywione, a i tak tylko wtedy
                                            kiedy twoja rodzinami zrobi sobie orgy-break.
                                            PS. Duzo piszesz na temat seksu - wlasciwie wylacznie. Jakis problem? Spytaj
                                            mamy, moze ona cos doradzi.
                                            • Gość: --Michal Lamiesz mi serce. IP: *.tiaa-cref.org 16.12.02, 20:31
                                              Myslalem ze mi juz nie odpowiesz kochanie. Jedni lubia sie trzymac za rece inny
                                              wola sie pieprzyc? Czy dlatego mnie dyskryminujesz ze nie ma we mnie nic z tych
                                              pierwszych?

PS
                                              W sprawie rodziny mozemy sie dogadac, jezeli Cie-to naprawde interesuje. Mamusi
                                              pytalem, wiele razy, niestety jedyne co uslyszalem "pij nie pierdol".
                                          • Gość: --Michal Nie spodziewalem sie. IP: *.tiaa-cref.org 16.12.02, 20:18

"[...] byles zawsze strona zdobywana."

Nie spodziewalem sie ze slawa mojej dupy dotarala az tutaj. <Mila
                                            niespodzianka>. Tym bardziej jestem zaskoczony tym nieslychanie uporczywym
                                            uporem niecha. Gdyby tylko mogl poczuc jakie mam jedrne posladki, nie zwlekal
                                            by nawet seknundy.
    • Gość: dorota Panowie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 20:31
      chwatit pierdolenia. Tu jest forum edukacja a nie homo-orgia. Zmykajcie tylko
      nie zapomnijcie posprzątać po sobie.
      • Gość: --Michal Na milosc sie nic nie poradzi! IP: *.tiaa-cref.org 16.12.02, 20:33
        Gorsze to niz zakazna zoltaczka. Szczegolnie taka bezwzajemnosciowa! Ja go
        prosze zeby krzyczal a on chrapie i mowi ze chce z moja Mama!
      • _szwedka Re: Panowie, 16.12.02, 20:34
        Na Polonie Michu! Tam Ci juz skradli imie hehehe
        • Gość: dorota no masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 20:41
          • Gość: dorota imiona kradną, dupy nie doceniają, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 20:43
            rozbestwione kreatury wyprawiają niewiadomo co, a pan się nie zrywasz, szabli
            nie chwytasz, na koń kurwa pan Panie Michale nie siadasz? Co jest?
            • _szwedka Re: imiona kradną, dupy nie doceniają, 16.12.02, 20:49
              noooo? co jeeeest? nie tylko ze ukradli to zniescestwili...
              przerobili...grzeczniaka zrobili...biada oj biada
            • Gość: --Michal Co ja chcialem!? IP: *.tiaa-cref.org 16.12.02, 20:53
              Nie kon tylko szkapa, szabla w komisie. Chyba sie wysadze. Wszystko przez to
              zem-taki kochliwy. Niech mi serce skradl i oddac niechce. Co to za skandal z
              kradzierza imienia?
              • _szwedka Re: Co ja chcialem!? 16.12.02, 20:58
                Tam imie tu serce hehehe Nie tylko zes kochliwy ale zmienny w gustach widze...
                • Gość: --Michal Zmiennym IP: *.client.attbi.com 19.12.02, 05:33
                  Zmiennym jak na bialoglowe znaczy lezbijke przystalo, kochana Szwedziu.
            • giermo_gidroz Re: imiona kradną, dupy nie doceniają, 16.12.02, 21:01
              Jakie kreatury, licz sie ze slowami.
              • Gość: Niech Ignor 100% + 10% IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 21:17
                Eee tam, to jest nudne. Onanisci i wulgarysci? No dobrze, ale co z tego ma
                wynikac. Nic? No to mamy na 90% forum. Tak wiec, ignor, panowie (?) i panie
                (?). Podniecajcie sie swoimi postami sami.
                • _szwedka Re: Ignor 100% + 10% 17.12.02, 09:50
                  hahaha
                  tak dobrze zarl...i zdechl ;-(((
                  • Gość: --Michal NIECHciany odzwierny admiralicji. IP: *.tiaa-cref.org 17.12.02, 13:54
                    Nic to przecie. Historia zna [i nie wspolczuje] setki podobnych przypadkow, jak
                    niechciany odzwierny admiralicji odchodze w strone zachodzacego slonca, wszak
                    piratow na morzu karaibskim juz nie ma.
                • Gość: dorota no niech Niech mnie tu nie zostawia samej z tymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 14:08
                  zboczeńcami wurgarystami i onanistami. Niech niech okaże jakieś uczucia
                  humanitarne, ogólnoludzkie, tolerancyjnie i nie zarzuca misji edukacyjnej,
                  która, śmiem przypomnieć leżała w zalążku tego forum Edukacyjnego. I choć
                  porzuciła nas admini, to misja poleguje dalej, na Niecha spada więc szczytny
                  (nie mylić ze szczytującym) obowiązek hodowania i rozwiajania, mimo iż czasem
                  ręce (i nie tylko) opadają, bo to raczej ugór niż żyzne pole.
                  • Gość: Niech Re: no niech Niech mnie tu nie zostawia samej z t IP: 217.197.165.* 18.12.02, 15:17
                    Doroto, jesli sie nie myle, sama wskazywalas na forum polonia, jako na twoje
                    ulubione. A forum polonia jakie jest, kazdy widzi. O gustach sie nie dyskutuje,
                    i ja tez tak czynie.
                    • Gość: dorota niech Niech raczy zauważyć, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 16:26
                      że tutaj jest forum Edukacja, które Niech sam mi polecił jako antidotum na
                      polonijne obrzydlistwa i łomoty. A teraz się na mnie obraża i grozi Ignorem.
                      Czy to moja wina, że się za mną snują różni? Za Niechem też się snują i chociaż
                      Niech moich snujów obarczył epitetami to ja niechowych nie będę, gdyż koń jaki
                      jest każdy widzi, więc Niech też, a jeśli nie widzi to niech się Niech obejrzy
                      i swoje snuje inspekcji podda. Zamiast się naburmuszać, niech się Niech nad
                      polonijnymi rozbitkami z troską pochyli (ale ostrożnie, ostrożnie) to wtedy
                      pojmie, że nie są tym czym się wydają - a to już Niech rozumie bardzo dobrze,
                      prawda, karo?
                      • Gość: Niech Re: niech Niech raczy zauważyć, IP: 217.197.165.* 18.12.02, 16:37
                        O przepraszam, za mna sie nikt nie snuje, to primo, a jak mi ktos nie
                        odpowiada, to ja z nim nie rozmawiam, to sekundo. Kolegom i kolezankom doroty z
                        polonii to ja moge zaledwie kopa w dupe dac, pod warunkiem, ze ja czysta beda
                        mieli, w co watpie, bo skoro brudna maja od urodzenia, to po coz by dla mnie
                        specjalnie mieli umyc. A mysmy sie na tym forum sami znalezli, nikt tu nikogo
                        nie zwolywal, stara gwardia my, forum to zdobylismy wlasnorecznie i na nim
                        polegniemy w chwale.
                        Howgh
                        • Gość: dorota niech Niech nie będzie niekonsekwentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 16:48
                          z tym nierozmawianiem, bo kto tu cały wątek przegadał z Michałem, a
                          ostrzegałam, prosiłam, żeby go nie ruszać, ale nie. Niech musiał. I po co? ja
                          siem pytam? I jeszcze się Niech sam zwulgaryzował coś mnie tu o nieczystej
                          dupie opowiadając. Dalsza niekonsekwencja po tym jak mi Niech swoje serce z
                          workiem mosznowym oddał, a teraz co? Wolałby dostać spowrotem pewnie, po to aby
                          go zamienić na ten worek z prezentami, co go na wątku obok dla Niecha
                          przygotowali. Czarna jest niewdzęczność Niechowa.
                          • Gość: Niech Re: niech Niech nie będzie niekonsekwentny IP: 217.197.165.* 18.12.02, 16:56
                            Ja jestem chodzaca konsekwencja. A michalek-pedalek - trzeba wiedziec, kiedy
                            skonczyc (bez podtekstow erotycznych). I ja z nim skonczylem. Zabralo mi to
                            dwie godziny. To duzo? I niech mnie dorota o wulgaryzmach nie pisze, bo czasami
                            jak dorota przykopie, to uszy puchna jak pontony. Worka nie chce, bo kto daje i
                            odbiera... A prezentow nie dostalem, tylko tego pedalka, ale to chyba byla
                            jednak pomylka.
                            • Gość: dorota moja wulgarna osoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 17:22
                              w żadnym stopniu wulgaryzmu Niecha niech nie uzasadnia, bo nie ja jestem
                              Niechem, żaglem i okrętem tego forum Edukacyjnego. A Michał to nie pedał, tylko
                              lesbijka. I nikt jej raczej Niechowi nie dawał, więc też dostać jej Niech nie
                              mógł.
                              • Gość: Niech Re: moja wulgarna osoba IP: 217.197.165.* 18.12.02, 17:27
                                Dorota mi go przyniosla w prezencie, chcial nie chcial. To bylo tak - mialem
                                dostac prezent, a poza michalem-pedalem nic sie nie pojawilo. No to chyba byl
                                ten prezent. A ja tu nie jestem zaglem czy okretem, ja tu jestem piratem,
                                natretem, trollem. To widac, slychac i czuc.
                                • Gość: dorota nie dość, że Niech Michała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 18:25
                                  jako prezent przyjął i przez, jako sam rzekł, dwie godziny z nim tu
                                  baraszkował, to jeszcze darowanemu w (pardon) dupę zagląda i narzeka, że
                                  brudna. I marne pojęcie o mnie masz drogi karo, jeśli sądzisz, że taki prezent
                                  bym komukolwiek sprawić chciała.
                                  • Gość: --Michal No i nie udalo sie czyli obiecnki cacnaki. IP: *.client.attbi.com 19.12.02, 05:31
                                    Odchodzilem, odchodzilem [w strone] i sie nie udalo. Tak mnie ten magnetyzm
                                    zwierzecy Niecha AKA wierza z kosci sloniowej zafascynowal. Wracam jak
                                    niepyszny syn marnotrawny z pochylona glowa i co widze. Mojemu favorytowi
                                    embargo na odzywanie sie do mnie nie przeszkadza O MNIE mowic i jak
                                    pieszczotliwie! Michalek, brzmi to jak slodka piesn serafinow, coz mowie,
                                    kwilenie herubinow. Za lby sie bierze z Dorotka, o to do kogo naleze, komu
                                    jestem/bylem darowany. Extaza! Nirvana! Wniebowstapieni! Tobie ostatnie
                                    tchnienie w mojej piersi, dla Ciebie do ostatniej kropli! Zagladaj, kochaj,
                                    kop w dupe, tylko nie zapominaj!

Martwie sie o was moje drogie golabeczki, forum wasze zdaje sie byc
                                    zainfekowane, a dokladniej zawszone. Swoj dlugi plugawy nos wsadzil tu
                                    rezerwista-okrutnik-piewca-awanturnik Giermo Gidroz wraz ze swym nieodlacznym
                                    turckim aditantem Baranem []. Biada wam golabkowie! Zaklinam na najswietsza
                                    KEN, bijcie psubratow!
                                    • Gość: dorota Panie Michale, czy też raczej psie niewierny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 17:06
                                      już nie pamiętasz, że to mnie obiecałeś błyskawice Twoich oczu, gwiazdy na
                                      niebie i ogień Twoich lędźwi jeśli tylko przejdę na Twoją wiarę lesbijską? A
                                      teraz co? Do niechowej dupy kierujesz akty strzeliste Twych myśli marzeń
                                      namiętnośći, a Niech co na to? Pa pa rara, i gdzieś to ma, nawet beką
                                      arturowych ogórów pogardza (na marginiesie, właściwie się nie zdziwiłam, boć to
                                      przecież korniszony, nie ten sajz).
                                      • Gość: --Michal Obiecalem? IP: *.tiaa-cref.org 19.12.02, 18:16
                                        Tyle sie ostatnio obiecuje na lewo i prawo i wszyscy obietnic dotrzymuja.
                                        NAdyma mnie to obrzydzeniem. Postanawiam sie przeciwustawic takiemy dzialaniu,
                                        ja obiecuje i nie bede dotrzymywal. Pozatym, ile mozna czekac. Tys juz miala
                                        swoja kolej na lamanie mojego serca, zrob miejsce, mlodosc nadchodzi!
                                        Jesli moje NIECHciane palanie ogniem przez sama venus wskrzezone tak
                                        niegodziwie, paliwa jakiego wkrotce nie otrzyma to go diabli wszyscy porwia a w
                                        prostych slowach to zgasnie najposciej. .... Arturo tak skwasnialy ze mu
                                        korniszonow w samej rzeczy sednie na nic nie potrzeba.
                                        • giermo_gidroz Na czubek czlonka Allacha i lechtaczke Aszerat! 19.12.02, 18:48
                                          Na sterczace piersi cor Babilonu! Nie korniszony, nie korniszony, tylko
                                          przednie pizdki mysie! Nadziewane i w zalewie.
                              • giermo_gidroz Poswiadczyc moge! 18.12.02, 17:28
                                Jest to lesbijak, podszywajaca sie ohydnie!
                                • Gość: dorota zmykaj zdradziecka kreaturo (no txt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 18:26
                                • emre_baran Zawsze sToba, Capitane! 18.12.02, 18:54
                                  Zionac ogniem?
              • pani-i-toto mam Cię dość, idę szukać 17.12.02, 20:49
                mojego psa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka