Dodaj do ulubionych

KASTpol - opinie

IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 12:51
Bardzo proszę o opinie na temat firmy "Kastpol" w Świeciu (dawny polmozbyt na
Chełmińskiej). Zatrudnienie, wywiązywanie się ze świadczeń , wypłacalność,
atmosfera, itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: KUK Re: KASTpol - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 22:35
      WSZYSTKO oki - SUPER FIRMA
      • Gość: uuuaaaa Re: KASTpol - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 20:41
        Spoko firma tylko pracować!!!!
      • Gość: mały Re: KASTpol - opinie IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.04.09, 17:14
        Co za idiota takie rzeczy wypisuje od dwóch m-cy wypłaty nie płaci i
        niewiadomo czy bankruta Stabryła nie strzeli
        • Gość: duży Re: KASTpol - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 21:06
          mały ma racje, miodu w tej firmie nie ma. (były pracownik)
    • Gość: kopan Re: KASTpol - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 23:27
      takie bzdury o pracodawcy napisac - wszystko oki najlepiej
      zapraszamy do firmy ,aby sie dowiedzieć na miejscu.
      • Gość: ja Re: KASTpol - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 10:31
        Pewnie jak przyjdę,to opowiecie mi o wszystkich niedociągnięciach?
        • Gość: były pracownik Re: KASTpol - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.09, 16:11
          ... dno, stabryła zlega ludziom z wypłatami. Tylko czekać aż wszyscy odejdą. Ma
          długi u kooperantów. Dziwię się że nikt mu ryja nie obił jeszcze...
          • Gość: Kafel Re: KASTpol - opinie IP: *.gprs.plus.pl 23.04.09, 22:17
            Nikt mu ryja nie obije ze strachu,ze mógłby mu odpaść nos jak Jackson'owi
            podczas koncertu,w końcu ze 20 lat solary i innych tapet robi swoje
            • Gość: ktoś Re: KASTpol - opinie IP: 82.146.246.* 25.02.10, 11:39
              czekam za wylata ze stycznia i poczatku lutego...nie pracuje tam juz ale caly
              czas slysze ze nie dostali jeszcze pieniedzy...smiech na sali
    • Gość: lakiernik Re: KASTpol - opinie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.04.09, 20:43
      stabryla nie placi!! tylko bajki opowiada!!
      • Gość: Ryszard Re: KASTpol - opinie IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.04.09, 20:05
        Nie zgadzam się z waszymi opiniami to wspaniała firma HEHEHEHEHEHEHE
        • Gość: Ryszard Re: KASTpol - opinie IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.04.09, 20:07

A wszystkie Ryśki to w porządku chłopy
    • Gość: lak Re: KASTpol - opinie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.09, 21:56
      nie placi obiecuje jakies dodadki do wyplat i nic nie ma jak zwykle
      ta firma to g..wno
      • Gość: olek Re: KASTpol - opinie IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.09, 11:44
        TO po co tam jeszcze pracujesz,jak jest tak zle????
        • Gość: yee Re: KASTpol - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 11:52
          Patrząc na właścicieli to nie wyglądają jak by ich firma
          plajtowałla :)
          • Gość: były pracownik Re: KASTpol - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 16:41
            Sprawa jest już w Państwowej Inspekcji Pracy. Tylko czekać kiedy dobiorą mu się
            do dupy i przestanie ludzi zwodzić.
            To adres dla wszystkich oszukanych i zwodzonych przez stabryłę!!!
            www.pip.gov.pl
            www.bip.pip.gov.pl/pl/bip/o_inspektoraty_pracy/oip_bydgoszcz
      • Gość: michal Re: KASTpol - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.09, 10:29
        Rysiek to dupo wlaz kazia i zrobi dla tego oszusta
        wszystko .Stabryla nie placi , maly ma racje!
    • Gość: ktoś Re: KASTpol - opinie IP: 89.191.152.* 10.05.09, 12:57
      ...podobno ostatnio była tam kontrola z pip-u, stabryła dał wszystkim wolne i
      pozasłaniał stanowiska gdzie pracują aby nie wyszły na jaw machloje jakie robi.
      To jego powszedni chleb robienie ludzi w ciula, tylko dlaczego ci ludzie się tak
      dają i nic nie mówią temu oszustowi i złodziejowi...
      • lafiorka234 Re: KASTpol - opinie 13.05.09, 02:26
        toc ty razem z kazikiem te machloje rzezbiles a jak cie wyportkowal z dzialek
        to prujesz sie
        • Gość: lak Re: KASTpol - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 12:23
          stabryła ma przydomek "cygan" albo "lejwoda" to wszystko tłumaczy
          • Gość: lider Re: KASTpol - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 14:06
            Osoby,które psują opinię panu Kazimierzowi Stabryle to młokosy,którym nie
            chciało się pracować a dużo zarabiać,więc dla takich leni nie ma miejsca między
            nami!! A ja wciąż pracuje.
            • Gość: lak Re: KASTpol - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 17:25
              ... i co pracujesz bez pensji 2, 3 miesiące i bez składek zus, heeeeee, stabryła
              nie pisz sobie dobrych opinii bo ludzie i tak się na tobie poznali, czas aby
              wszystko wyszło na jaw !!!
            • Gość: hahaha Re: KASTpol - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 20:14
              LYDER w kastpolu co za idiota ma czelność się wypowiadać o sumienności KAzia
              ??????????? chyba sam on haha
              • Gość: Heniek Re: KASTpol - opinie IP: 94.254.236.* 15.05.09, 21:26
                Czytając te niepochlebne opinie ,trudno się z nimi nie zgodzić.Mogę tak
                powiedzieć ponieważ pracowałem tam przez jakiś czas i gdyby wszystko było okey
                pracował bym tam dalej,ale niestety zarobki rzeczywiste od obiecanych były
                mniejsze o około 700zł.Wypłaty wpływały nawet z czterotygodniowym
                opóźnieniem.Cały czas mam kontakt z pracownikami i wiem ,że sytuacja nie
                zmieniła się do dzisiaj.Wiem że poodchodzili najlepsi pracownicy ,a pozostali
                też szukają innej pracy.Pisząc to nie chcę wieszać psów na panu Stabryle ,chcę
                mu tylko uświadomić,aby szanował pracowników i płacił im tyle ile obiecuje i w
                terminie to może nie straci dobrych pracowników.Panie Stabryła to pracownicy
                zarabiają pieniądze na utrzymanie pana ,pańskiej rodziny i siebie.a nie jak się
                panu wydaje pan na nich.Weś sobie pan do serca bo zostaniesz sam.
                • Gość: ciekawy Re: KASTpol - opinie IP: *.ip.netia.com.pl 22.05.09, 13:49
                  ...i co poprawiło się po kontroli PIP-u, czy kazik znowu podpłacić "za biurkiem"
                  komu trzeba, jak z terminami wypłat, itp?
    • Gość: lak Re: KASTpol - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 16:42
      Poprawa jest, kazio wyremontował sobie motorek za waszą kasę, który rozwalił
      koło szpitala, heeeee i dalej was w ciula robi !!!
      • Gość: były lakiernik Re: KASTpol - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 22:52
        Oj...dużo by pisać o tej firmie.Byłem jej pracownikiem w czasach gdy
        na jego syna wołaliśmy "mokra Włoszka-włosy w żelu i takie tam,firmę
        miał zarejestrowaną na córkę(może jeszcze ma,nie wiem)Wylał mnie z
        pracy tylko dlatego(art.52)bo nie chciałem zostać po
        godzinach:miałem małe dziecko i z nikim go zostawić-ale co to go
        obchodzi-za nie wykonanie polecenia-art.52-patrząc z perspektywy -
        nie żałuje bo i tak nie płacił a niewolnikiem to chyba nikt nie lubi
        być.Z powodu nie płacenia przez niego ZUS-u,byłem przesłuchiwany na
        Policji.Widzę że przez tyle lat nic się nie zmieniło-tylko
        współczuć,tym bardziej że na rynek pracy wraca bezrobocie a ON
        zapewne już zaciera ręce...Z pozdrowieniami dla byłych pracowników
        KASTPOLU i ku przestrodze dla przyszłych pracowników-pozdrawiam!
        • Gość: glow Re: KASTpol - opinie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.09, 23:10
          No synek kiedyś szefa walił, teraz coś rurka zmiękła, przycichł, z
          marniał :) Bidula :)
        • Gość: ares Re: KASTpol - opinie IP: *.centertel.pl 06.12.09, 12:09
          ostrzegam wszystkich to ''firma krzak''

• Gość: gosc1234567 Re: KASTpol - opinie IP: 83.238.157.* 25.01.10, 20:06
            Czy mógłby mi ktos napisać jak Pan S. wywiązuje się z płac od grudnia zeszłego roku?
            • minka2.0 Re: KASTpol - opinie 10.02.10, 21:29
              Niestety w Kastpolu nic się nie zmieniło.Nadal zaleganie z wypłacaniem wypłat!!Za grudzień 2009 tylko połowa pensji została wypłacona w połowie stycznia ,a już luty i nadal nic .Słyszałem od znajomego ,że cały czas cisza!Nie rozumiem tych pracowników ,przecież za opóżnianie pensji grozi pracodawcy kara.Dziwię się,że żaden pracownik nie reaguje.Skandal!!!!!
              • Gość: reksio Re: KASTpol - opinie IP: *.centertel.pl 11.02.10, 22:16
                dlaczego piszesz niestety ja mu życzę żeby za te krzywdy ludzkie
                wszystko mu zlicytowali choc pewnie wszystko przepisał na starą....
                • minka2.0 Re: KASTpol - opinie 22.02.10, 23:50
                  "Niestety "to tylko przenośnia!Też życzę mu wszystkiego co złe.Jak
                  można tak oszukiwać pracownika ,a co z tymi pracownikami co mają
                  rodziny .Z czego mają żyć!Jak widać nie przejmuje się nimi,ważne że sam
                  ma co jeść.Ludzie przecież mają opłaty,kredyty.Taki pracownik zaraz
                  powinien odejść z firmy.Wszędzie ma złą opinię więc do takiej firmy
                  nikt pracować nie pójdzie!Dużo można pisać ale poprostu brakuje
                  słów!!!!
                  • Gość: Zenek Re: KASTpol - opinie IP: 109.243.9.* 12.03.10, 11:47
                    Minka to co piszesz to są święte słowa ale on nie tylko nie płaci w terminie ale
                    jak nie uda się jemu naciągnąć klienta i niema kasy to obcina pensje jak i komu
                    chce bo umowy są podpisywane na najniższą krajową plus premia i nic mu nie
                    zrobią.Pracownicy to jedno a co z oszukanymi klientami co z hurtownikami którzy
                    latami czekają na swoje pieniądze co z podwykonawcami też przekręcił.Jakie prawo
                    my mamy w tej Polsce że taki ktoś chodzi jeszcze na wolności.Pojawiła się jednak
                    iskierka nadziei że krzywdy ludzkie zostaną wyrównane bo w kwietniu ma być
                    licytacja Kastpolu.Obawiam się tylko czy aby nie jest to jakiś celowy zabieg z
                    jego strony żeby się wywinąć od odpowiedzialności.Pozostaje tylko czekać na mam
                    nadzieję szybki i ostateczny koniec pana S.
                    • Gość: pepe Re: KASTpol - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.10, 23:10
                      Szanowni Państwo. Stabryła nosi chyba nie nadarmo przydomek w Świeciu: "cygan",
                      albo "brudas". Pracowałem tam jakiś czas temu już po miesiącu wiedziałem co to
                      za gagatek. Nic mu nie zrobią bo majątek cały jest na córkę, on ma tylko
                      wersalkę i to co nosu na sobie. Ma także dobrze opłacaną prawniczkę z Bydgoszczy
                      i smaruje kasą specjalnym służbom. Ja go podałem do inspekcji pracy, kasę
                      odzyskałem, lecz za to mnie zwolnił. Powinni pracownicy się zgrać i napisać do
                      inspekcji pracy. Co myślicie aby nadać temat do TV np do programu sprawa dla
                      reportera Pani Jaworowicz, może to by coś zmieniło.
                      • Gość: uuu Re: KASTpol - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 23:30
                        spróbować można lecz kto weźmie na siebie odwagę by tego dokonać?
    • Gość: FRANCUZ Re: KASTpol - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 20:22
      OGÓLNIE TO NIE BEDE SIE ZA DUZO WYPOWIADAC NA TEN TEMAT BO TO NIE MA
      SESU GOSC DUZO GADA OBIECUJE ZŁOTE GÓRY A W RZECZYWISTOŚCI TAK NIE JEST
      ZAPIERDA**LA SIE ZA 3 A PESJE DOSTAJE SIE NA POŁOWE CHODZI MI O JEDNEGO
      CZŁOWIEKA ZERO SZACUNKU ZE STRONY KAZIKA I JEST LIPA STRASZNA NIE
      IDZCIE TAM TO JEST OBÓZ PRACY
    • Gość: FRANCUZ Re: KASTpol - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 20:25
      ZJEBANA FIRMA
    • Gość: tom Re: KASTpol - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 14:48
      Firma zalega z płatnościami wielu dostawcom, próbowano ogłosić
      upadłość ale nie wyszło. Nie polecam jako partnera do robienia
      interesów. Lepiej dać kase chorym dzieciom niż wystawić im fakture
      na przelew.
      • Gość: wladmir Re: KASTpol - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.10, 11:48
        Tom, jak możesz tgo napisz na adres wladmir@wp.pl
        • Gość: maverick Re: KASTpol - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 13:34
          Kazik jest winien ludziom kupe kasy ale nie płaci bo sie nikogo ani
          niczego nie boi, dziwie sie pracownikom ze nie wezma sprawy w swoje
          rece.Stabryła tylko obiecuje i opier.... pracowników, jak tam nie ma
          czym ani z czego robić o panu majstrze nie wspomne zeby nie to ze
          codzien rano chodzi robic "gałke" kaziowi to ten by go juz dawno
          zwolnil sa siebie warci ha ha ha!!!!!
          • Gość: Zorro Re: KASTpol - opinie IP: 94.254.214.* 10.06.10, 09:22
            To prawda Maverick jego długi są rzędu kilku milionów złotych aż dziwne że
            ludzie się nie zbiorą do kupy i coś z nim nie zrobią.Tam pracują sami ludzie ze
            wsi i mają klapki na oczach bo poza Kastpolem świata nie widzą a to że za
            kwiecień jeszcze całej wypłaty ni dostali to nic.Majster to fakt poza
            zażywaniem tabaki dłubaniem w nosie i robieniem drobnych fuch w tajemnicy przed
            Kaziem nie robi nic.Brak materiałów i narzędzi to chleb powszedni,pracowników za
            dobrych też niema bo wszyscy odeszli a jak pojawi się jakiś fachowiec to majster
            Rysio tak go załatwi że albo Kazio go zwolni albo sam odejdzie.Majster musi by
            tam najważniejszy więc niema miejsca dla lepszych od niego.Kastpol chyli się ku
            upadkowi i myślę że niedługo zakończy się jego era.
            • Gość: ja Re: KASTpol - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 12:26
              Widziałem ogłoszenie licytacji majątku Kastpolu,przez komornika skarbowego.
              • Gość: Medium Re: KASTpol - opinie IP: 188.33.159.* 11.06.10, 15:36
                Licytacja to już historia jakoś się z tego wywinął pewnie na plecach Włochów z
                którymi podpisał jakąś dziwną umowę.Słyszałem że robi się tam bardzo nieciekawie
                odchodzą pracownicy,klienci też się poznali na tej firmie i niema zamówień.Myślę
                że sprawiedliwość zbliża się dużymi krokami i niebawem dopadnie Pana K ku
                uciesze wszystkich oszukanych i poszkodowanych przez niego ludzi.
                • Gość: oszukany Re: KASTpol - opinie IP: *.centertel.pl 11.06.10, 22:55
                  cieszę się że jest już tyle wpisów na temat tego oszusta a
                  najbardziej raduje się że powinęła mu się nóżka mam nadzieje że
                  włosi szybko wycofają się z tego interesu a swoją drogą czy oni nie
                  czytają wpisów w internecie przecież bezczelność tego faceta bije
                  wszelkie rekordy wielki ku... biznesmen a jak ja jechałem do niego
                  po mój samochód po roku czasu to z biura uciekł tylnym wyjściem a
                  potem chował się za śmietnikiem jak piszę o nim to adrenalina mi
                  rośnie uwierzcie mi gdybym nie miał rodziny to ukróciłbym jego
                  męczarnie na tym świecie proszę więc wszystkich oszukanych koniarzy
                  wpisujcie się niech wszyscy się dowiedzą co to za typ ludzie nie
                  zamawiajcie nic w tej firmie pewna strata pieniędzy i zdrowia....
                • Gość: tomasz Re: KASTpol - opinie IP: *.centertel.pl 11.06.10, 23:14
                  no proszę czytam sobie forum a tu nowy wpis pozdrawiam cię oszukany
                  i podzielam twoje wszystkie opinie sam poznałem licząc z tobą
                  czterech koniarzy oszukanych przez tego buca a za granicą ponoć też
                  kilka firm oszukał na niezły szmal zawsze jak spotykamy się gdzieś
                  nazawodach to opowiadamy sobie o swoich przejściach z panem K. to
                  się w głowie nie mieści czemu ten gość chodzi jeszcze po ziemi z
                  tego co ludziska mówią to kolo ma już niezłe problemy a to dopiero
                  początek bo do dupska dobrała mu się jakaś konkretna adwokat z
                  bydgoszczy ja tam się cieszę pozdrawiam wszystkich oszukanych
    • Gość: swiecie Re: KASTpol - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.10, 08:53
      to o czym piszesz "oszukany" to są grożby karalne, i chociaż sam nie przepadam
      za stabryłą to podałbym cię do sądu. Trochę znam jego klimaty, ciekawe czemu po
      ponad roku dopiero odbierałeś auto ? kasy nie było czy co ....
      • Gość: Sprawiedliwy Re: KASTpol - opinie IP: 94.254.173.* 12.06.10, 10:42
        Ty świecie czemu zadajesz takie debilne pytania Oszukanemu?Ja ci odpowiem
        dlaczego po roku bo tyle czasu robił go w ciula tak jak wielu innych klientów a
        niektórzy czekali jeszcze dłużej a inni nie doczekali się w ogóle i zabierali
        auta nie skończone.Facet ma ponad 3 miliony długu u ludzi,robota stoi bo niema
        grosza na materiały,wypłat dla pracowników z miesięcznym opóźnieniem ale jak
        przychodzi weekend to siada wraz z małżonką na swój motocykl za 100000zł i rusza
        w świat i ma gdzieś wszystkich.Jestem pewien że z tą znajomością jego klimatów
        to u ciebie tragicznie albo jesteś jego krewnym i nam tu ściemniasz.Mimo to
        pozdrawiam.
    • Gość: świecie Re: KASTpol - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.10, 23:29
      nie jestem nikim z rodziny kazika brrrrrrrrrrrrr i całe szczęście ale może pan
      oszukany to koleś który pracował w kaspolu i wziął paru kumpli z tej firmy i
      założył własny biznes koło mondi ? próbował z skandynawami a wyszło że uciekł do
      innej firmy i zostawł kumpli na lodzie ?
      • Gość: Sprawiedliwy Re: KASTpol - opinie IP: 188.33.224.* 13.06.10, 12:52
        Nie znam pana Oszukanego ale na mój chłopski rozum z tego co pisze wynika jasno
        i jednoznacznie że jest jednym z wielu oszukanych klientów przez Pana
        Kazika.Pojęcia nie mam jak możesz to inaczej interpretować i dopisywać jakieś
        swoje dziwnie stronniczo spiskowe teorie.Pewien jestem że to twoje wyrzekanie
        się pokrewieństwa z Kazikiem to jedna wielka ściema.Pozdrawiam.
      • Gość: oszukany Re: KASTpol - opinie IP: 178.56.16.* 13.06.10, 13:19
        kolega świecie ma rację przegiąłem z tym wpisem serdecznie cię
        przepraszam panie K. byłem wtedy po kilku drinkach i nie wiedziałem
        co piszę ... nie będę na tym forum już się wypowiadał muszę
        przygotowywać na zawody będę jednak śledził wasze opinie i każda
        negatywna mnie cieszy zresztą panowie ja mu życzę jak najgorzej i
        tak mam informację z pierwszej ręki co tam się dzieje więc tomaszu
        jak się spotkamy na zawodach na konikach to ci opowiem o nowinkach a
        wszystkich innych ostrzegam ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka