Gość: xxx IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.03.09, 17:48 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psianka Re: poszukuje szczeniaka bokserka lub mopsa... IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.09, 17:18 Zapomnij,że ktoś ci tu pomoże. Cofnij sobie o poczytaj, też m-c temu szukałam psa . Poczytaj ile przyjemnych odpowiedzi otrzymałam. Mam już pieska i to przypadkiem. W sąsiedniej wiosce był anons. A Tobie radzę dać anons : -Czas Świecia -Anonse -Express Bydg. -w Kauflandzie wywiesić, przy wejściu są ogłoszenia(i też poczytać) -poszperać w necie jest mnóstwo ogłoszeń z kuj-pom Powodzenia i napisz, czy znalazłeś:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psianka [...] IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 20:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnelubbiale Re: poszukuje szczeniaka bokserka lub mopsa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 16:23 a dlaczego nie : doga lub jamnika /obie rasy mają długie ogony/ charta polskiego lub sheltie /wąskie pyski/ samoyeda lub nowofundlanda /kudlate/ To, że glowy boksera i mopsa są trochę podobne, to jedyna cecha wspolna tych ras, baaaardzo rożnych. Chcesz czy nie chcesz dlugich spacerów z bieganiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnelubbiałe rasowych szczeniaków szukamy tak : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 16:25 www.zkwp.pl/zg/index.php?n=szc&oddzial= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usta milczą Re: poszukuje szczeniaka bokserka lub mopsa... IP: *.xdsl.centertel.pl 24.03.09, 02:56 W Przechowie na tablicy ogłoszeń (na przeciwko wejścia do poczty) jest kartka z numerem telefonu,że ktoś ma do sprzedania boksera szczeniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieras Re: poszukuje szczeniaka bokserka lub mopsa... IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.03.09, 12:43 Psianka , ty jestes zbyt wyrafinowana i nie oceniaj, ze wszyscy ocenią innych tak jak ciebie. zasłuzyłas na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psianka Re: poszukuje szczeniaka bokserka lub mopsa... IP: *.xdsl.centertel.pl 26.03.09, 16:21 Może mi przypomnisz czym, bo zapomniałam a inni z chęcią się dowiedzą jacy tu mili i przyjaźni są ludzie , w szczególności ty. Zatem czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
elka6707 Re: poszukuje szczeniaka bokserka lub mopsa... 26.03.09, 19:39 mam 3 szczeniaki (wilczurki),urodziły się 24.03.2009r.Szukam dla nich domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: poszukuje szczeniaka bokserka lub mopsa... IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.09, 08:52 Chętnie przyjmę szczeniaka wilczurka moj numer 509 511 310 Odpowiedz Link Zgłoś