mamba8 12.05.09, 10:44 Chce założyć kreację w rodzaju : img.interia.pl/pomponik/nimg/Alicja_BachledaCurus_1646375.jpg a teraz jak zrobić, żeby mi się na cyckach trzymało i nie odwinęło? Chyba nie te okropne plastry silikonowe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba8 Re: Dziewczynyyyyyyyyyy :D 12.05.09, 11:10 tak by się zdawało, ale to nie kwestia rozmiaru cycków. To jest jakiś trik ubraniowy. Widziałam i małe rozmiary w takich bluzkach/sukienkach i się trzymałoo Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Dziewczynyyyyyyyyyy :D 12.05.09, 11:13 A jesli ci wyjdzie to co sie stanie? Celebrytka nie jestes, do pudelka nie teafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Dziewczynyyyyyyyyyy :D 12.05.09, 11:21 Co odpowiedź to mądrzejsza! O to chodzi, by wyglądało na to że mogą wyjść w każdej sekundzie! Ale nie wychodziłyyyy! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Dziewczynyyyyyyyyyy :D 12.05.09, 11:25 Ahaaaaaaa, w takim razie to trzeba wywalic z 5 tysi. Sekret kryje sie w materiale, kroju i uszyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
sommernachtstraum Re: Dziewczynyyyyyyyyyy :D 12.05.09, 11:44 mam sukienki o podobnej górze i raczej się trzymają. kluczem jest odpowiedni materiał i mocne związanie. szyja potem boli, ale jeszcze nie zdarzyło mi się wylądować z nagimi piersiami. Odpowiedz Link Zgłoś
pikapikaczu Re: Dziewczynyyyyyyyyyy :D 12.05.09, 11:47 Ja nie wiem cuda jakieś chyba :D Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Dziewczynyyyyyyyyyy :D 12.05.09, 12:09 Sa takie bluzki czy sukienki, ze maja w srodku wbudowane miseczki, ale takie male, wtedy piersi sie trzymaja srodkowa czescia w nich, razem z sutkiem i jest ok. Niestety nie znam innego sposobu niz plastry silikonowe. A czemu ich nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Dziewczynyyyyyyyyyy :D 12.05.09, 12:17 Pewnie kwestie przyzwyczajenia. Raz przymierzyłam koleżanki dla zabawy, ciekawości i jakoś tak dziwnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Dziewczynyyyyyyyyyy :D 12.05.09, 18:11 mamba8 napisała: > Chce założyć kreację w rodzaju : > > img.interia.pl/pomponik/nimg/Alicja_BachledaCurus_1646375.jpg > a teraz jak zrobić, żeby mi się na cyckach trzymało i nie odwinęło? Chyba nie > te okropne plastry silikonowe... > przyklej np. coregą Odpowiedz Link Zgłoś