Gość: zbyszko IP: 62.111.195.* 11.12.03, 11:40 Mam nadzieję że w koncu zszedł i..będę mógł mu nawymyślać za moje prawie godzinne spóźnienie do pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k.r. Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: 62.233.129.* 11.12.03, 11:46 zaczyna byc modne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.noblestar.com.pl 11.12.03, 11:57 No proszę, jeszcze niedawno do zakorkowania Warszawy trzeba było demonstracji taksiarzy czy innych zdesperowanych. A okazuje się że znacznie mniejszym nakładem kosztów można uzyskać podobny efekt - wystarczy jeden frustrat udający samobójcę w odpowiednio wybranym miejscu. Od razu odpowiem współczującym "niedoszłemu samobójcy": jakby naprawdę chciał się zabić - to dałby sobie radę bez rozgłosu i skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: 81.210.22.* 11.12.03, 18:13 Ja też dziś się spóźniłam - jechałam z bankowego na MDM prawie godzinę. Współczuje temu facetowi, ale wiele osób zapamięta dzisiejsze wydarzenie jako dzień spóźnień. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.e-point.pl 11.12.03, 11:59 Nawymyślać - niech idzie do mojego szefa i mnie usprawiedliwi. Kurde spóźniłem się przez nigo godzinę do pracy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 12:00 Pełno jest niezdecydowanych efekciarzy. Jak by skoczył od razu, przez pół godziny by posprzątali... 2,5 godziny oszczędności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristi Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 12:17 Przez tego, niedoszłego barana, mój chłopak utknął w korku, kontrakt przepadł 300.000 złotych się wściekło. Czy naprawdę nie można było go ściągnąć wcześniej siłą i zamknąć za zakłócanie porządku publicznego? I tak by nie skoczył! Tchórz i aktorzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: 194.9.223.* 11.12.03, 13:26 Jak jesteś taka odważna, to sama wejdz na dźwig. Zesrasz się na 10-tym metrze. Wtedy dopiero pokażesz jaką jesteś aktorką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.nestle.pl 11.12.03, 16:56 poza tym możesz sobie wsadzić w piczę swoje 300 tys. bo tylko ciebie one obchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toxotes Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.cable.ubr05.stav.blueyonder.co.uk 11.12.03, 17:39 a jakby twoj chlopak wyszedl z domu wczesniej, to moze by sie nie spoznil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grejon Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 18:37 > a jakby twoj chlopak wyszedl z domu wczesniej, to moze by sie nie spoznil? Wiesz co? Nie pieprz głupot, bo gadasz tak jakby w Wawie codziennie ktoś się chciał powiesić przy jednej z głównych arterii miasta... Równie dobrze jej chłopak mógł przewidzieć, że tam spadnie fortepian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toxotes Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.cable.ubr05.stav.blueyonder.co.uk 11.12.03, 22:21 ale dlaczego zakladasz, ze ona nie wykorzystala tego wydarzenia dla wytlumaczenia spoznienia? A poza tym, wielkie mi mecyje - spoznil sie do pracy i co? A jakby sie tak spieszyl do tej pracy, ze wpadlby pod samochod? Moj Boze - tyle ludzi by mialo przez niego przykrosci. Zastanow sie co ty mowisz. Co sie z tymi ludzmi w tym kraju stalo? Wstyd mi byc Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerim Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.03, 00:27 Kontrakt na 300 tys, ale hwila spoznienia i przepadlo. Musi jest ze mial kontrakt na Millera, a przez spoznienie nie wycelowal dobrze - no i czesc, Miller odlecial na jednym silniku, kase h... strzelil, narod zrospaczony. Kerim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abstrakt Twój chłopak to mięczak bez ikry... IP: 81.168.184.* 11.12.03, 20:46 ...Za 300000 to on powinien na nogach biec albo rower ukraść! Powinien zrobić wszystko by tę forsę wyszarpać! A nie zwalać winę na frustrata! P.S. Widziałem go rano gdy tylko wszedł! Zdążyłem przed korkiem! Kontakt na 2 miliony nie przepadł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.chello.pl 11.12.03, 23:24 Następnym razem skorzystamy z Pani pomocy. Wielka szkoda, aby taki talent się marnował. Może jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.ast.warszawa.sint.pl 11.12.03, 16:51 Otóż właśnie - prawdziwy samobójca negocjatorów się nie boi. A może to po prostu był dźwigowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sniper Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: 195.84.153.* 11.12.03, 12:28 Powinni byli go odrazu zestrzelic! Napewno jego zycie jest mniej warte niz szkody ekonomiczne ktore spowodowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Selimowski Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: 195.20.110.* 11.12.03, 12:30 Mam radę dla wszystich komentujących arogantów! Opieracie swoje komentarze wyłącznie na domysłach i własnym światopoglądzie. Schamat działania identyczny z polityczną demagogią polskich polityków! Podobnie jak oni, nie będąc w posiadaniu pełnej informacji, nie znając szczegółów arogancko komentujecie tak poważne wydarzenie! Nie staję tutaj bynajmniej w obronie owego 27-latka, ale właśnie taki egoizm jest coraz bardziej popularny w naszym kraju. Koszmar! Ludzie - zacznijcie trochę szerzej rozumować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrP Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.kpwig.gov.pl 11.12.03, 12:37 To dowodzi jak beznadziejny jest system komunikacji w Wawie. zero planowosci !!. jak moze byc tak komunikacja zrobiona ze 1 osoba, jedna ulica powoduje ze Warszawa stoi ? CO to bedzie jak bedzie remont tej czy innej ulicy? KOmpletna bezmyslnosc planujacyh ulice. Np przy Reducie (careeforuce i blue city) jest zrobione tak podziemne przejscie ze zostaje miejsce tylko na ulice 3 pasmowa w kazda strone. A tam potrzeba conajmniej 4 pasy!!!!!!!. Jakis debil urzednik pozwolil by wybudowali przejscie i teraz przez najblizsze nascie lat ludzie beda tu stali w korkach bo ktos nie pomyslal. i to jest regula. Plany powinny byc conajmniej na 10 lat w przod!!!, a wciaz obciazenie narasta . Wiec jak dzis wystarcza 3 pasy to po remonci epowinny byc 4. a nie remont odtwarza stan obecny a potem znowu sie korkuje bo dorabiac trzeba 4 pas za 3 lata, lub wrecz calkowicie przebudowywac skrzyzowania. Bez sensu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aninom Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.ast.warszawa.sint.pl 11.12.03, 17:19 Odkup od Millera helikopter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHP Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 18:20 > Np przy Reducie (careeforuce i blue city) jest > zrobione tak podziemne przejscie ze zostaje miejsce tylko na ulice 3 pasmowa > w kazda strone. A tam potrzeba conajmniej 4 pasy!!!!!!!. Jakis debil urzednik > pozwolil by wybudowali przejscie i teraz przez najblizsze nascie lat ludzie > beda tu stali w korkach bo ktos nie pomyslal. i to jest regula. Może powinno być po 10 pasów w każdą stronę? Można przecież wyburzyć wszystkie budynki i w ich miejsce wylać tony asfaltu. Wtedy byłbyś całkowicie zadowolony. Spałbyś w samochodzie, egzystował w samochodzie. Nawet nie musiałbyś wysiadać. Bo najważniejsza jest własna dupa, prawda panie polak? (celowo z małej litery)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: 62.111.195.* 11.12.03, 12:40 Właśnie o egoizm idzie, więc Pana komentarz jest mi obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblin W TVN placa za wejscie na dzwig..a ten za darmo :) IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 11.12.03, 12:43 w TVn sa programy gdzie daja nagrody za wejscie na wysokosc np. a ten kretyn wlazl tam za darmo :) ostatnio babka nie wlazla na krawedz i nie wygrala a tu gosc na dzwig wskoczyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: 193.0.117.* 11.12.03, 13:32 Jak się nie wściekać na tego człowieka, który z powodu swojego "kaprysu", czy jak by tego nie nazywać, bardzo wielu znacząco utrudnił życie i pracę. Czy naprawdę nie miał nic lepszego do roboty, tylko włazić na dźwig w środku miasta? To, co zrobił, bardziej wygląda na potrzebę zwróćenia na siebie uwagi, a nie na zamiar samobójczy - jak by mu na tym zależało, to by skoczył od razu, a nie czekał na zbiegowisko... Pod jednym względem się z Panem zgadzam - on się zachowywał jak typowy polski "polityk" - narobił dużo zamieszania wokół siebie, nie przejmując się tym, że wynikną z tego spore kłopoty dla innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toxotes Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.cable.ubr05.stav.blueyonder.co.uk 11.12.03, 17:44 Podobne stwierdzenie (ze narobil zamieszania wokol siebie, nie przejmujac sie tym, ze wynikna z tego klopty dla innych) mozna odniesc do kazdego samobojcy. Ludzie juz tacy sa, ze utrudniaja zycie innym - ten ci nie da ukrasc, inny ci sie wcisnie w kolejke, inny przychodzi do sklepu i wymagania ma, inny nudzi w telewizji, a jescze inny wypisuje bzdury w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator nr 78 Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.ast.warszawa.sint.pl 11.12.03, 17:15 Człowieku komentujący komentujących arogantów - wyluzuj, bo skończysz na dźwigu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.aster.pl 11.12.03, 12:49 kretynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spóźniona Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: 195.187.106.* 11.12.03, 13:20 Ja go przez dłuższą chwilę, stojąc w gigantycznym korku, widzialam. Było pewne, że NIE SKOCZY !!! Przecież on robił "show", machając rączką do zgromadzonych. Nie rozumiem natomiast, dlaczego wszystkie służby (straż pożarna, policja, pogotowie)rzuciły się na ratunek? Czyżby nie było ważniejszych wezwań, niż do pseudo-samobójcy? Przecież gdyby nie szalone zainteresowanie jego osobą, to facet, nie wywoławszy pożądanego efektu, zlazłby szybciutko sam. A jeśli nie, to przecież byłby to jego wolny wybór. Z jednym zastrzeżeniem: popieram zabezpieczenie terenu "pod" (ale nie dla ochrony tego efekciarza, ale żeby nie spadł przypadkiem na kogoś). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIedoszły Samobujc Niedoszły samobójca z Grójca IP: 217.96.48.* 11.12.03, 16:47 Siema Witam szanowną widownię. Jutro wejde na jakiś most a moze nawet się obnażę - chłe chłe chłe chłe chłe Buchahahahahaha hahahahahaha hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.chello.pl 11.12.03, 23:31 Proszę przeczytać kilka aktów prawnych : ustawę o policji, państwowej straży pożarnej i ratownictwie medycznym. Może ta lektura poszerzy Pani horyzonty. I może troszkę obszerniejszy berecik na główkę z mniejszą antenką Odpowiedz Link Zgłoś
rootol Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście 11.12.03, 17:02 Powinno się takich ludzi obciążać kosztami akcji "ratunkowych". Gdyby jeden z drugim zapłacili to następny "niedoszły samobójcja" zastanowiłby się 2 razy przed swoim spektaklem. Fajnie by było też, gdyby można go pozwać do sądu i żądać odszkodowania za stracony czas, a więc i pięniądze. Niestety żyjemy w Polsce i jest to niemożliwe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek G Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.bcf.pl 11.12.03, 17:02 Problemem nie jest ten debil-samobójca a działania policji. Mogli zabezpieczyć teren tak, żeby zostawić po jednym pasie w alejach i na Marszalkowskiej. Korki byłyb wówczas zdecydowanie mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.acn.pl 11.12.03, 17:19 A na ktory on dzwig wszedl, ze trzeba bylo zamknac i Aleje i Marszalkowska? W polu razenia byly obie ulice? Jakos sobie tego nie moge wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.ast.warszawa.sint.pl 11.12.03, 17:25 nie drażnić supermena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.chello.pl 11.12.03, 23:35 Drogi Ekspercie, nastepnzm razem zapraszamy do wspolpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.acn.waw.pl 11.12.03, 18:18 JA CHCIAŁEM POPEŁNIĆ SAMOBÓJSTWO, BO JESTEM GEJEM ... Chcę Wam powiedzieć, że jest wielu młodych chłopaków, którzy odkrywają u siebie skłonności homoseksualne i próbują popełnić samobójstwo, bo się z tym nie godzą , boją się reakcji rodziny i otoczenia, samotności i odrzucenia, czują się gorsi ... Dotyczyło to także mnie, na szczęście żyję i jest lepiej, bo już nie walczę ze swoją orientacją (choć absolutnie nie wybrałem jej sobie !). Nie jest mi łatwo, ale z tego wszystkiego wyciągnąłem taką lekcję, że młodym gejom trzeba pomagać, a nie wyszydzać czy odrzucać, bo to może prowadzić do tragedii ! Wierzcie mi, bycie gejem w Polsce, a szczególnie młodym, naprawdę nie jest łatwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiper12 recydywa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.12.03, 18:29 Koleś okazał sie być recydywistą. Wczoraj wyszedł po 1,5 roku za to samo Dziś znowu wlazł na dźwig. Wcale nie chciał skakać. Prawdopodobnie chciał się załapać na ciepły lokal na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delik Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 08:23 Gość portalu: gej napisał(a): > JA CHCIAŁEM POPEŁNIĆ SAMOBÓJSTWO, BO JESTEM GEJEM ... > > Chcę Wam powiedzieć, że jest wielu młodych chłopaków, którzy odkrywają u siebie > > skłonności homoseksualne i próbują popełnić samobójstwo, bo się z tym nie > godzą , boją się reakcji rodziny i otoczenia, samotności i odrzucenia, czują > się gorsi ... Dotyczyło to także mnie, na szczęście żyję i jest lepiej, bo już > nie walczę ze swoją orientacją (choć absolutnie nie wybrałem jej sobie !). Nie > jest mi łatwo, ale z tego wszystkiego wyciągnąłem taką lekcję, że młodym gejom > trzeba pomagać, a nie wyszydzać czy odrzucać, bo to może prowadzić do > tragedii ! Wierzcie mi, bycie gejem w Polsce, a szczególnie młodym, naprawdę > nie jest łatwe ! a co ma powoiedzieć młody gej-rudzielec, i po jakiego grzyba o tym piszeszw tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etamka@gazeta.pl Herarchia wartości... ot i problem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 18:30 "na pewno jego życie jest mniej warte niż szkody ekonomiczne które wyrządził" "DEBIL" " Mam nadzieję że w koncu zszedł i..będę mógł mu nawymyślać za moje prawie godzinne spóźnienie do pracy" itd. itd. So I am the human? What a shame... Dla znakomitej większości z was godzinne spóźnienie jest ważniejsze od życia człowieka. Inhumane... Proszę się ze mną spierać, podaję adres e-mail. Zaprzeczycie? Opowiem historię wziętą wprost z mojego życia. Organizowalem swego czasu charytatywną loterię fantową. Zebraliśmy jakieś 2000 zł, w kilka osób [to mała była mała akcja, miałem wtedy 16 lat, i byłem inicjatorem, wraz z moją koleżanką [o której za chwilę] zebraliśmy sponsorów i sprzęt.]. Wypożyczone zostały [od znajomych wyżej wymienionej koleżanki] zdjęcia.Były to duże fotografie, których wykonanie jest względnie drogie. Pomimo, że staraliśmy się utrzymać je w jak najlepszym stanie [były w idealnym, kiedy je oddawaliśmy, według mnie.], ludzie którzy je nam wypożyczyli zwęszyli łatwy sposób na wyciągnięcie pieniędzy. Zażądali 1000 złotych na nowe zdjęcia, gdyż uznali, że je zniszczyliśmy. Moja koleżanka, współorganizoatrka zażądała abym zgodził się na zwrot pieniędzy. I teraz sedno sprawy. Zebraliśmy 2000 zł. Przy kursie dolara 4.00 zł, moglibyśmy za to kupić 500 ratujących życie szczepionek-multikompleksów dla dzieci z bardzo biednego kraju w afryce. Moja koleżanka, aby nie stracić dobrych kontaktów ze znajomymi, chciała zabrać 1000 zł z zarobionych pieniędzy. Czyli 250 dzeci zostałoby bez szczepionek... dla kontaktów międzyosobniczych... A później i tak rozeszło się po kościach, nie oddałem pieniędzy. :) -------------------------------------------------------------------------------- Większość z was jest identyczna. Ważniejsze jest dla was, aby nikt nie powiedział wam czegoś nieprzyjemnego niż życie człowieka. Jest dla mnie strasznym, że na tyle głosów nie znalazłem głosu przeciw. Gdyby nie prawo, ograniczenia społeczne i konsekwencje, zabilibyście każdego, kto stanąłby Wam na drodze. Mogę wam to udowodnić, chociaż, sami to udowodniliście... Każdy z was, kto mówi, "lepiej go zabić, jego życie nie jest warte" jest mentalnym mordercą. A to że nie fizycznym... kwestia przykrych konsekwencji. etamka@gazeta.pl jpsi@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry82 Re: Herarchia wartości... ot i problem. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 19:34 w samo sedno. brawo za odwagę i bardzo trafne zawarcie w paru słowach smutnej prawdy o nas samych. Kant nauczał iż moralnym jest ten kto postępuje słusznie ze względu na nakaz sumienie a nie ten kto czyni tak samo tylko w obawie przed dolegliowścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js. Re: Herarchia wartości... ot i problem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 22:06 A więc jest chociaż jeden głos z tłumu... to już przywraca do równowagi... Dziękuję. Kant. => :) ; (Kant + Antystenes + Mill)*coś^-1 = :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aklosaf;-) Re: Herarchia wartości... ot i problem. IP: *.acn.pl 11.12.03, 22:31 A ja uważam, że nie powinno się popadać ze skrajności w skrajność. To, że skupiamy się na spóźnieniach i korkach to jedno, a to, że ten człowiek wybrał wyjątkowo niesprzyjające miejsce do samobójstwa, to drugie. Ostatnio dowiedziałam się, że z mojego bloku, z 15 piętra rzuciła się kobieta. Dowiedziałam się późno po fakcie-jakies dwa tygodnie. Ale wszystkich ta wiadomośc zasmuciła. Wszyscy sąsiedzi z przykrością rozmawiali o tym wydarzeniu, a nawet-pełni współczucia i empatii-zamówili Mszę świętą za duszę samobójczyni. Mnie osobiście to wydarzenie skłoniło do refleksji. Zaczełam się zastanawiać co skłoniło ją do takiego czynu i jak zagubiona musiała być, że wybrała właśnie takie rozwiązanie... Ale dzisiejsze wydarzenie z centrum jest zupełnie inne. Po pierwsze człowiek, który chce sobie odebrać życie, nie robi tego na oczach tysiąca gapiów, bo wiadomo, że w takich okolicznościach oni mu na to nie pozwolą i z pewnością będą go chcieli odwieść od tego zamiaru. Po drugie, człowiek zdesperowany raczej nie macha do "widzów", bo to tak jakby mówił: "Hej! Jestem tutaj, Zdejmijcie mnie z tego dźwigu". Reasumując, nie wiem jakie okoliczności skłoniły tego człowieka do wdrapania się na dźwig w centrum miasta, ale wybór miejsca i jego zachowanie jakoś nie są dla mnie wiarygodne. A ty, ETAMKU, wybacz, ale też nie masz prawa oskarżać kogokolwiek o cokolwiek. Dlatego ja też tego nie robię. W pewnym sensie podziwiam Twoje przeciwstawienie się, ale jednocześnie uważam, że żadne z powyższych skrajności nie są dobre... Szczerze pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etamka@gazeta.pl Re: Herarchia wartości... ot i problem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 22:40 Przeciwstawienie się wymagało skrajności. Widzę również drugą stronę medalu, jednak sprawa jest o wiele szersza. Sądząc po składni rozumie Pan/Pani zapewne czego konkretnie dotyczy odpowiedź. [Czy tak?] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aklosaf<-- Re: Herarchia wartości... ot i problem. IP: *.acn.pl 11.12.03, 23:13 Dlaczego przeciwstawienie się wymagało skrajności? Na tym polaga zakłamanie mediów-każdy wybiera tylko te argumenty, które sprzyjają jego opinii... tzw "biaced article"(nie wiem jak to się po polsku nazywa). I-przyznaję się;-) -nie zrozumiałam o którą odpowiedź panu chodzi w ostatnim pytaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js. Re: Herarchia wartości... ot i problem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 17:49 Bias(s)ed <<< stronniczy. Z doświadczenia wiem, że zostawiając kawałek przestrzeni, zostanie on od razu zapełniony. Tzn. jeżeli powiedziałbym, chociaż oczywiście, zrobił niespołecznie, bo zakorkował śródmieście, nikt nie zwróciłby uwagi na sedno sprawy, "no sam widzisz, zakorkował śródmieście, więc po co się kłócisz?" Dostosowałem wypowiedź do publiki. :( Odpowiedz Link Zgłoś
cirrrus Re: Dlaczego się nie logujecie???? 11.12.03, 21:46 W 99 % wypowiadacie sie tutaj bez logowania. Nie wierzę, że nikt nie ma wlasnego nicka. Boicie się czegoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasko_bartnik Re: Dlaczego się nie logujecie???? 11.12.03, 23:16 Wszystko było by w jak najlepszym porządku gdybyś i Ty się zalogował. Ale to akurat mało istotne. Po pierwsze : Zastanówcie się co mogło kierować tym człowiekiem? Jak się tak zastanawiam to jest kilka standardów - niespełniona miłość (lub jej brak), brak funduszy, brak akceptacji w jakimś ważnym środowisku, śmierć kogoś bliskiego, chęć pokazania się światu. Po drugie : Co chciał osiągnąć i kim był? Kto wie może to jakaś nowa forma flash moba - o określonej godzinie wszyscy kierowcy stają w miejscu :) Co by się nie działo szkoda mi tego gościa. Nie dlatego, że mógł zginąć itd. - choć uważam, że samobójstwo to najgorsza ucieczka od rzeczywistości. Chodzi mi raczej o Wasze wypowiedzi na forum o nim (te skrajnie negatywne). Jak sobie czytam ten temat to na myśl przychodzi mi pewna nieuczesana myśl S.J.Leca : "Wierzę, że człowiek stworzy kiedyś człowieka sztucznego, ale na miłość Boską zaklinam, niech nie powtarza jego błędu i nie stważa tego człowieka na podobieństwo własne" Odpowiedz Link Zgłoś
jasko_bartnik Re: Dlaczego się nie logujecie???? 11.12.03, 23:18 jasko_bartnik napisał: > Wszystko było by w jak najlepszym porządku gdybyś i Ty się zalogował. Przepraszam za powyższe. Teraz zauważyłem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerim Re: Dlaczego się nie logujecie???? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.12.03, 16:25 Ja tam zawsze podpisuje sie wlasnym imieniem i nazwiskiem, nie pisze niczego, czego mial bym sie wstydzic, ale by zalogowac sie, trzeba zalozyc konto mailowe na gazeta.pl i wpisac wpyte danych osobowych. A na cholere mi jeszcze jedna skrzynka, nie mowiac o tym ze taka INTERIA to nie kaze calego PITu wypelniac, zanim da skrzynke Kerim Mamedov Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unknown Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: 5.2.1R1D* / *.nokia.com 12.12.03, 08:47 Nastepnym razem nalezy skorzystac z uslug snajpera (w trybie natychmiastowym). Czy My wygladamy na sponsorow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.12.03, 15:37 Kolejny SWIR i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 18:04 to skandal,że za akcję ratunkową będzie musiało płacić miasto. jesli chłopak jest chory psychicznie, i przyjmuje leki, a nie został ubezwłasnowolniony, powinien ponieść konsekwencje. Jesli nie on, to jego opiekun prawny: rodzina, szpital, w którym sie leczy. inaczej sytuacja będzie sie powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js. Re: Niedoszły samobójca zakorkował Śródmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 18:20 Tu się zgadzam... Odpowiedz Link Zgłoś