Gość: bywalec... IP: *.microchip.ltd.pl 04.03.04, 21:29 ...mechanik samochodowy to rzadkość. Ja takiego nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zosia Re: Kompetentny i uczciwy... IP: *.protonet.pl 04.03.04, 22:11 To masz pecha - ja mam jednego,który ratuje mnie w każdej samochodowej opresji.Naprawia szybko,jest uczciwy,zna się na fachu i co ważne - nie odwala chałtury. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Kompetentny i uczciwy... 04.03.04, 22:47 Gość portalu: Zosia napisał(a): > To masz pecha - ja mam jednego,który ratuje mnie w każdej samochodowej > opresji.Naprawia szybko,jest uczciwy,zna się na fachu i co ważne - nie odwala > chałtury. to jest bardzo wazne... bezpieczenstwo przede wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Kompetentny i uczciwy... 04.03.04, 23:31 Może kiedyś znajdziesz,a zaręczam są tacy ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Kompetentny i uczciwy... 04.03.04, 23:36 forman5 napisał: > Może kiedyś znajdziesz,a zaręczam są tacy ! OOOO TAK! :D Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Kompetentny i uczciwy... 04.03.04, 23:35 Gość portalu: bywalec... napisał(a): > ...mechanik samochodowy to rzadkość. Ja takiego nie spotkałem. ja spotkałem dwóch. właściwie trzech. jeden to mój wujek. drugi to Pan Banaś z ulicy Skośnej. a trzeci to czolowy zawodnik tego forum - Forman. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Kompetentny i uczciwy... 07.03.04, 23:36 dr_scott napisał: > > > ja spotkałem dwóch. > właściwie trzech. > > jeden to mój wujek. > drugi to Pan Banaś z ulicy Skośnej. > a trzeci to czolowy zawodnik tego forum - Forman. Nie słowa lecz czyny.Robię auto z T.Gór.Powiem od kogo jak zrobię ! Osoba w miarę publiczna możecie póżniej spytać ! > > Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Kompetentny i uczciwy... 13.03.04, 21:52 forman5 napisał: > dr_scott napisał: > > > > > > > > ja spotkałem dwóch. > > właściwie trzech. > > > > jeden to mój wujek. > > drugi to Pan Banaś z ulicy Skośnej. > > a trzeci to czolowy zawodnik tego forum - Forman. > > Nie słowa lecz czyny.Robię auto z T.Gór.Powiem od kogo jak zrobię ! > Osoba w miarę publiczna możecie póżniej spytać ! > > > > więc? Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: Kompetentny i uczciwy... 05.03.04, 11:12 Znam takiego mechanika w Tarnowskich Górach. Kompetentny, bardzo uczciwy i do tego jeszcze niesamowicie miły. Mechanik ten nazywa się Hebisz, jego warsztat mieści się na ul. Grzybowej w Strzybnicy. Faktem, świadczącym o tym, że jest dobry może być na przykład to, że trzeba sięumawiać na konkretny termin, ponieważ ma bardzo dużo pracy. Nie wymienia częsci "ponad plan" wszystko, co ma byćzrobione w samochodzie wcześniej konsultuje z właścicielem. Naprawde bardzo dobry mechanik. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Kompetentny i uczciwy... 07.03.04, 17:51 Proponuję wątek "Warsztaty samochodowe w TG" L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Kompetentny i uczciwy... 13.03.04, 21:53 loggic napisał: > Proponuję wątek "Warsztaty samochodowe w TG" > L. > juz xchyba takowy kiedys powstal.... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Kompetentny i uczciwy... 13.03.04, 22:06 dr_scott napisał: > loggic napisał: > > > Proponuję wątek "Warsztaty samochodowe w TG" > > L. > > > juz xchyba takowy kiedys powstal.... no ja w sensie że czytać ten wątek a nie tworzyć nowy... L. Odpowiedz Link Zgłoś