gitman 16.09.03, 06:15 dla gitwoman od gitmana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gitman Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 06:18 oto one: :-)* a kwiatek tu: @}->>- Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: gorace buziaki imieninowe do Edypy 16.09.03, 08:23 Duże buziorki i uściski. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: gorace buziaki imieninowe do Edypy 16.09.03, 08:43 A, to ja tez. Przegapywacz Imienin. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gorace buziaki imieninowe do Edypy 16.09.03, 08:44 aż się wzruszyłam <ronię łezkę na tę okoliczność> ;( dziękuję Wam wielce, zwłaszcza Tobie Gitmanku :) Słoneczko, toż wstałeś tak wcześnie i pomyślałeś o mię, aż żem pod wrażeniem się nalazła...odwzajemniam cmokaski :* ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 08:58 przylaczam sie do wszystkich zyczen. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 09:00 hyhy...przepraszam których? bo jak narazie to się buziaczkujemy zbiorowo & indywidualnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 09:12 wszystkich, tych, ktore beda, tez. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 09:16 rzeknę, iż jesteś niesamowicie wręcz przewidującym ;) czytujesz przyszłość ze szklanej kuli czy może chiromancko jeno? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 10:37 To i ja sobie pozwolę. :* Wszystkiego najlepszego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 10:54 o. to i ja slady szminki na policzku zostawiam i duzo dobrego zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 11:14 to ja zycze 2 razy tyle wszystkiego ile beda zyczyc Tobie wszyscy po mnie i zyczyli przede mna. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 11:16 hyhy...zadziwiata mnie przebiegłością i zmyślnością coraz bardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 11:39 a dziekujem bardzo hehe :) trzeba sobie jakos radzic w zyciu ;) no... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 11:45 hyhy...a naprzyjemniej bywa wówczas,kiedy to się do pracy nad dziełem przyłączamy na ostatek i wsie pochwały zbieramy <aczkolwiek to ważne - znaleźć sie w odpowiedniem miejscu & czasie> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 16:26 To i ja sie dolaczam do wszystkich zyczen, do n-tej potegi je podnoszac. Odpowiedz Link Zgłoś
water_resist Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 23:24 no to ja jeszcze zdrowie Edzioszki wzniosę i wątek tym samym podniosę a że jestem ostatni nad czym strasznie boleję zamawiam wystrzał armatni może Edi mi nie wleje... Odpowiedz Link Zgłoś
water_resist Re: gorace buziaki imieninowe 16.09.03, 23:26 Edi, w oba policzki, tylko nie wiem jak to zwirtualizować może jakś tak *:* ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasztelan5 Re: gorace buziaki imieninowe 17.09.03, 14:07 Grzane wino. Miód z cytryną. Rączki Jejmościanki całuję, że Cię Pani w uśmiechu i zdrowiu widzę - wielce się raduję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gorace buziaki imieninowe 17.09.03, 14:09 Dziękaski Kasztelanie za toć urocze powitanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasztelan5 Re: gorace buziaki imieninowe 17.09.03, 14:18 @-ɴ--- @-ɴ--- @-ɴ--- <czerwone róże> dla Pani & :))) uśmiech od ucha do ucha Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gorace buziaki imieninowe 17.09.03, 08:37 odwzajemniam wszystkie pieszczoty i buziaki oraz im podobne czynności świąteczno-rytualne <:* & uściski & winko za Wasze zdrówko> :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: gorace buziaki imieninowe :-)) 17.09.03, 09:04 Nie wiem czemu jak przeczytalem o pisezczotach i buziakach swiateczno-rytualnych to mi sie przypomnialy czasy mlodosci i powitania na lotniskach w czasie wizyt Delegacji Partyjno-Rzadowych. home.t-online.de/home/Meike.Wulf/index/html/body_bilder.htm Trzeci obrazek od gory! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gorace buziaki imieninowe :-)) 17.09.03, 09:10 fuj! hyhy...aż się łezka w oku kręci, nie mówiąc już o estetyce tegoż wydarzenia, o ile sobie przypomnieć zdołam w mej młodości spóźnionej - były jeszcze jakie trójki pocałunkowe - czyli jeden policzek cmokany dwukrotnie - no ale nie było w nich podobnej czułości ;) Odpowiedz Link Zgłoś