Gość: G4 IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 18:38 Sorry nie jestem w temacie na bieżąco. Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi z Eskulapem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosciu Re: O co chodzi z Eskulapem ? IP: 212.106.158.* 11.04.04, 12:00 Esculap jest prywatny nie musi nawet płacić swoim pracownikom Pogotowie dalej działa ale już pod nim kopią -kierownik nawet nie przystąpił do podpisania kontraktów, poszedł w tym czasie na l-4, bo ma udziały w esculapie,właścicielem esculapa jest mąż pani naczelnik wydziału zdrowia U M i wszystko jasne - prywatyzacja cudzym kosztem metody ubeckie a nie konkurencja?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petent Re: O co chodzi z Eskulapem ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 20:29 Sami swoi ! Alleluja i do przodu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G4 Re: O co chodzi z Eskulapem ? IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:42 Mąż pani naczelnik Wydziału Zdrowia jest właścicielem Eskulapa ? A czym właściwie się ten Eskulap zajmuje ? Czy pani naczelnik narusza jakieś przepisy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enter Re: O co chodzi z Eskulapem ? IP: *.zabrze.net.pl 22.06.04, 19:39 -wlasnie o to !zabrze.naszemiasto.pl/wydarzenia/376372.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ananke Re: O co chodzi z Eskulapem ? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 19:53 Znam sprawę dobrze i wiem, że mimo tego że Eskulap działa dobrze to komuś przeszkadza. Jestem przekonana, że konkurencja także na takim rynku przynosi same korzyści dla potencjalnych pacjentów a chyba o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś