szczekuszka 29.11.04, 10:51 Hej Jak Wam sie podobaja te imiona?1 Mnie nie za bardzo, chyba ze wzgledu na "tere", mimo to Terencja ma cos w sobie i jest alternatywa dla Teresy. Co Wy na to?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatjana Re: Terencjusz, Terencja 29.11.04, 12:06 Nie podobają mi się męskie "-cjusze", więc Terncjusz automatycznie odpada. Co do Terencji-chyba musiałabym się z nia bardziej oswoić Ale zgodzę się z Tobą, że jest to jakaś alternatywa dla Teresy (brrr!) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Terencjusz, Terencja 29.11.04, 19:12 Terencja brzmi trochę jak Terenia z fantazyjną końcówką. Ale własciwie, czemu nie? Teresa teraz brzmi banalnie, a szkoda, bo bardzo cenię Teresę z Lisieux i chętnie bym kiedys nazwała dziecko na jej czesć, ale to imię mnie jednak bardzo hamuje... Odpowiedz Link Zgłoś
tesunia Re: Terencjusz, Terencja 16.01.05, 10:57 a mi sie podoba to imie.... mozna by jeszcze zdrabniac: Tess/Terra/Tery/Tesunia/Tesia.. ........... Odpowiedz Link Zgłoś