sara35 12.07.05, 15:14 Jeśli chodzi o Tolę to rodzice nia dali namówić się na Anatolę. Co myślicie o tych imionach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Ostatnio: Tola i Kiara 12.07.05, 15:57 To znakomicie, ze się dali namówic na Anatolę!!! )) Myślę, ze Anatola jest bardzo w porzadku. Natomiast oczywiście Kiara jest sprzeczna z zaleceniami RJP i powinna byc Klarą, to jasne Nie wiem, nie wiem, jakoś Chiara nawet mi się podobała, choć bez rewelacji, natomiast do tej Kiary zaczynam mieć przez niedouczonych rodziców po prostu uraz. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Ostatnio: Tola i Kiara 12.07.05, 16:16 Gaudencjo, jednak nie dali sie namowic...Jesli Tole jeszcze strawie to Kiary wogole Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Ostatnio: Tola i Kiara 12.07.05, 19:04 Ojoj, nie doczytalam. Nie, Tola jako imię zdecydowanie mi się nie podoba, jakieś takie kanciaste i bez wdzięku. Jako zdrobnienie to co innego, bo nie jest się na nie skazanym. Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: Ostatnio: Tola i Kiara 12.07.05, 16:27 Bardzo lubię imię Chiara (wym. Kiara),ale nie w polskich warunkach. Znam pewną małą KIARĘ, rozbraja mnie kiedy mam do niej woła Kiarunia.....pozdrawiam,nata Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Ostatnio: Tola i Kiara 12.07.05, 18:06 Tola mi się podoba choć zdecydowanie wolałabym Anatolę a Kiara mi kompletnie nie lezy jesli chodzi o Polske Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko02 Re: Ostatnio: Tola i Kiara 13.07.05, 19:59 mam sąsiadkę Tolę (zdrabniana od Teodory) Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Ostatnio: Tola i Kiara 13.07.05, 20:05 mieszko02 napisała: > mam sąsiadkę Tolę (zdrabniana od Teodory) Piękne imię Pozdrów Teodorę ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś