patience 01.02.05, 20:48 lista.freewebpage.org/ members.fortunecity.com/lista2/ www.expressoffice.pl/lista2// necik.org/lista2/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: Dzieki, a mnie wstyd za lenistwo - ostrzegala 01.02.05, 20:59 Trzeba robic mirrors. Jest tez jakas instrukcja jak rozszyfrowywac te numery teczek, ale co z tego, jak po pol godzinie wyczerpali miesieczny transfer i na tym koniec zabawy. Im wiecej lusterek tym lepiej, ruch sie rozladuje. Odpowiedz Link Zgłoś
canaris.jr Re: LIsta Wildsteina - mirrors 01.02.05, 21:25 pzedtem pr.zapoznac się z tym materialem. zwacam uwagę , ze jest on tylko przaznaczony tylko do celow prywatnych. dla innych celow wymaga pisemnej zgody UHG. www.ddr-wissen.de/wiki/ddr.pl?Offizier_im_besonderen_Einsatz_des_MfS Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: LIsta Wildsteina - mirrors 02.02.05, 00:13 dopiero teraz moglam wejsc na net. zaden z podanych pat przez Ciebie likow nie dziala juz.pewnie prekroczyli limit wejsc, kurcze. czy macie moze inne adresy lusterek? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Po paru minutach przestaje dzialac wszystko, co 02.02.05, 00:19 jest zglaszane jako mirror. Nawet gdy sie podany link skopiuje, zamiast klikac via GW (moga blokowac juz na swym serwerze). Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Po paru minutach przestaje dzialac wszystko, 02.02.05, 00:29 kurde !!!!!!!!!!!!!!! ma ktos kopie powiesze na prywatnej komercyjnej stronie internetowej!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie mozna klinkac ile wlezie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: tak ci sie tylko wydaje, ze ile wlezie../nt 02.02.05, 00:37 zalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
patience nowy adres -plik ZIP 02.02.05, 00:29 strony.aster.pl/sereq/lista2.zip rapidshare.de/files-en/495110/lista2.zip.html nie gwarantuje jakosci bo mi sie juz nie chce juz sprawdzac jej zgodnosci z oryginalem, to tak tytulem wyjasnienia, ze mam dosyc tych tabelek Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: nowy adres -plik ZIP 02.02.05, 00:33 dzieki.juz mam. rano zlece wlozenie tego na jedna z moich stron. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: nowy adres -plik ZIP 02.02.05, 00:35 uprzedzam, ze jaka bys strone nie miala, jest jeszcze cos takiego, jak problem transferu.... Zapytaj swojego informatyka, on ci wyjasni. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Gdzies Ty przepadla, Marianno? 02.02.05, 02:05 Robota, klopoty natury osobistej, smutna prawda, zdrowie, na razie nie pozwalaja mi na oddech.... przy okazji ci opowiem.napisze tomcio, ale jak sie pozbieram troszke,teraz naprawde musze pare rzeczy pzrmysle, przezuc, przleknac itd. mysle, ze jutro, pojutrze dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Lista jest w eMule 02.02.05, 01:12 caly lin nalezy skopiowac i przeciagnac myszka na eMuła. ed2k://|file|Lista.Wildsteina.W ildstein.IPN.(www.scenapolitycz na.friko.pl).rar|2421201|62D71B E4F7D128CB35C8A18479B37F97|/ A tu jest program: www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=20 Odpowiedz Link Zgłoś
earthman Re: Lista jest w eMule 02.02.05, 01:20 Świetnie, że uaktualniasz dojścia. Było coś jeszcze na temat rozszyfrowania tych kodów, ale strony www.kodkapusia.com i www.gluptaki.pl nie chcą się otworzyć. Znasz może jakieś inne źródła? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Lista jest w eMule 02.02.05, 01:23 Po prostu miala byc jakas dodatkowa informacja na temat tego systemu ewidencji IPN, ale nie nalezy sie spodziewac zadnych rewelacji, bo gdyby byly, to awantury tez by juz byly. Na razie sie nic w tej sprawie nowego nie pokazalo. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Nowe adresy 02.02.05, 14:15 www.Listawildsteina.com www.listaub.tk www.ftp-hosting.pl/wildsteina.h tml Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kolejny adres 02.02.05, 22:34 Nowa, większa lista? Na serwerach pojawiły się nowe listy, rzeczywiście obszerniejsze. Tu jest jedna z nich: www.prawica.net/modules.php?name=News2&file=article&sid=17 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kolejny adres - poprawka 02.02.05, 22:41 wikul napisał: > Nowa, większa lista? > > Na serwerach pojawiły się nowe listy, rzeczywiście obszerniejsze. > > Tu jest jedna z nich: www.prawica.net/modules.php?name=News2&file=article&sid=171 Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Kolejny adres 03.02.05, 12:02 wikul napisał: > Nowa, większa lista? > > Na serwerach pojawiły się nowe listy, rzeczywiście obszerniejsze. Ta lista nie jest wcale obszerniejsza niż ta, którą ściągnąłem sobie wczoraj z adresu podanego przez Patience. Zaimportowałem sobie obie (z adresu podanego przez Patience i z prawica.net) listy do Accessa i co się okazało? Lista Patience i Lista prawica.net to dokładnie te same listy, na liście prawica.net brakuje tylko sześciu nazwisk na literę Y (chyba zapomniano skopiować pliku index.html z katalogo Y). Jeszcze inna ciekawa sprawa wyszła. Powszechnie mówi się, że na listach opublikowanych w internecie brakuje około 80 tys. nazwisk. Chyba nikt tego nie policzył, bo wg. moich rachunków brakuje ich dużo więcej. Lista Patience liczy dokładnie 116.120 nazwisk, czyli nie jest to nawet połowa deklarowynych przez IPN 240.000. Nie rozumiem też tłumaczeń, że lista była na kilku CD-Romach, przecież te 116.120 nazwisk to w postaci niespakowanego pliku tekstowego zaledwie 10,5 MB, czyli komplet 240.000 nie powinien zajmować więcej niż 25 MB. To nie mieści się na jednym CD-Romie? Pozdrawiam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
patience 116.120? A która masz na myśli? 03.02.05, 12:13 To znaczy z którego linka? Ja juz mam na komputerze z 3 warianty, ale nie liczyłam. Jeśli masz jedna z pierwszych to chyba sie pomyliles w liczeniu, bo wszyscy podaja wyzej. Zreszta to i tak nie ma znaczenia, braki sa ogromne tak czy inaczej. Ważniejsze jest to co przyniosła owieczka, że Kieres mówił w Radio 3 ze na liscie w internecie jakies nazwiska zostaly dopisane. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: 116.120? A która masz na myśli? 03.02.05, 12:33 Z jednego z dwóch linków podanych przez Ciebie w tym poście: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20131854&a=20140870 Lista z linku: www.prawica.net/modules.php?name=News2&file=article&sid=171 o której Wikul pisze, że jest obszerniejsza, ma dokładnie 116.114 wpisów (jak pisałem, brakuje tych na Y) Możesz podać adres naprawdę obszerniejszej listy? Załaduję do do Accessa i porównam. Pozdrawiam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: 116.120? A która masz na myśli? 03.02.05, 12:42 I jeszcze jedno. Listy te nie są wolne od duplikatów. Po wyeliminowaniu wpisów, gdzie powtarza się sygnatura, imię i nazwisko na "Twojej" liście pozostaje 160.958 wpisów. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: 116.120? A która masz na myśli? 03.02.05, 12:47 acha. bardzo duze braki. Dzieki ze chcialo ci się liczyc. Jeśli uda mi się znależć to natychmiast dam znac. O ile oczywiscie komputer mi sie od tego nie rozleci. Nawiasem mowiac, sprawdzam miedzy innymi grupy usenetowe i tam sie np. pokazal adres pod którym lista była, owszem, ale razem z ślicznym trojanem. I takie skunksy bywaja... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: 116.120? A która masz na myśli? 03.02.05, 12:56 patience napisała: > acha. bardzo duze braki. Dzieki ze chcialo ci się liczyc. To nie ja liczyłem, tylko komputer. A ja tylko przepisałem i to jeszcze z błędem jak się okazuje. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: 116.120? A która masz na myśli? 03.02.05, 12:43 Szukam w sieci. Na razie przejrzalam adresy i nie widze nic nowego. Na dokladke wq... sie na maksa, bo sciagnelam sobie plik doc wielkosci 19 mega i sie po prostu nie otwiera. Liczylam ze to moze byc jakis material zrodlowy, bo jak wiadomo miedzy doc a excel sie latwo konwertuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: 116.120? A która masz na myśli? 03.02.05, 12:48 patience napisała: > Szukam w sieci. Na razie przejrzalam adresy i nie widze nic nowego. Na dokladke > > wq... sie na maksa, bo sciagnelam sobie plik doc wielkosci 19 mega i sie po > prostu nie otwiera. Liczylam ze to moze byc jakis material zrodlowy, bo jak > wiadomo miedzy doc a excel sie latwo konwertuje. Dawaj ten plik. Nie będę otwierał, bo Word to badziewie, tylko spróbuję go zaimportować do Accessa. 19 MB brzmi zachęcająco, tyle wg.moich szacunków powinno zajmować 200.000 rekordów. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Ale głupol ze mnie!!!! 03.02.05, 12:51 116.120? Czeski błąd. Nie 116 tys., tylko 161 tys. Zauważyłem to dopiero, gdy zobaczyłem ile ma lista bez duplikatów. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Ale głupol ze mnie!!!! 03.02.05, 12:52 teraz się zgadza. 160 + 80 = 240. Ojojoj, ale mi głupio. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Kolejny adres - cos chyba nie tak 02.02.05, 23:26 Helgo chyba lista jest uszkodzona, a w zasadzie wszystkie ktore widzialem. Nie ma DĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
patience One znikaja w tempie ekspresowym 02.02.05, 23:27 Patrz zawsze na ostatni adres. Stare juz nie dzialaja. Wieszasz, a po chwili serwer zablokowany. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: One znikaja w tempie ekspresowym 02.02.05, 23:30 Helgo ja mam sciagnietego zipa. Nie ma nazwisk ns DĄ np. Dąbek, Dąbrowa, Dąbrowski, ... . O to chodzi. Nie widzę ich w żadnej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Momencik, sprawdze u siebie 02.02.05, 23:34 Wydaje mi sie ze mam, jesli ci sie nie uda sciagnac z tych 2 ostatnich podanych adresow (ten tytul z golymi dupami lub obszerniejsza lista) to ci moge zzipowac i podeslac majlem) Ale blagam nie calosc bo mi skrzynke zamkna. Tylko to co brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Momencik, sprawdze u siebie 02.02.05, 23:37 OK, jeesli masz ten ubytek. Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Momencik, sprawdze u siebie 02.02.05, 23:42 Ano mam, podaj konkretnie te strony i adres majla. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Momencik, sprawdze u siebie 02.02.05, 23:45 Helgo daj to na skrzynke GW wojcd@gazeta.pl tylko to uzupelnienie DĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Momencik, sprawdze u siebie 02.02.05, 23:47 wojcd napisał: > Helgo > daj to na skrzynke GW > wojcd@gazeta.pl > tylko to uzupelnienie DĄ. _____________________ Chodzi o uzupelnienie do tego co juz podawalas strony.aster.pl/sereq/lista2.zi p Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Momencik, sprawdze u siebie 02.02.05, 23:53 Dą nie ma osobnej listy. Są tu tylko takie nazwiska. IPN BU 0193/276 DĄBAL JAN (GINTER JAKUB) IPN BU 0870/37 DĄBALEWSKI ZDZISŁAW IPN BU 01133/947 DĄBAŁA FELICJA IPN BU 01133/128 DĄBAŁA HENRYK IPN BU 01013/381 DĄBAŁA LEON IPN BU 0193/9088 DĄBAŁA MIECZYSŁAW Jeśli je masz na samym końcu pliku co sie nazywa lista2_\d\da.html to nic więcej nie ma. Sprawdziłam w bazach ściągniętych z 3 różnych żródeł. Najprawdopodobniej może być coś więcej na tej liście większej. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Nope nie ma takze na tej obszerniejszej. 02.02.05, 23:57 To ciekawe, bo np. Dąbrowski to popularne nazwisko moze nie jak Kowalski, ale troche powinno być... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Zobacz w zipowanych, jak sa nazywane files: B 03.02.05, 00:12 Jaki macie rozmiar pliku lista2.zip, u mnie to 2590866. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Tu jest do ściągnięcia. da przemieszane z dą 03.02.05, 00:04 www.lista.tyski.com/d/da.html Na stronie głównej jest gotowy plik zip do ściągnięcia. Ide pogrzebac jeszcze w jednym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Momencik, sprawdze u siebie 02.02.05, 23:58 Dzieki Helgo potem moze sie to wyjasni. Bo ze jest luka to jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Bo "a" pojawia sie na serwerze w postaci kalekiego 02.02.05, 23:31 "chrobaczka" (nb.ciekawe, jak sie tu pojawi): IPN BU 0193/276 DĽBAL JAN (GINTER JAKUB) IPN BU 0870/37 DĽBALEWSKI ZDZISŁAW IPN BU 01133/947 DĽBAŁA FELICJA IPN BU 01133/128 DĽBAŁA HENRYK IPN BU 01013/381 DĽBAŁA LEON IPN BU 0193/9088 DĽBAŁA MIECZYSŁAW Niemniej, istotnie, robi wrazenie, ze tu jest luka - nastepni na "de"; wyglada, ze zagubiono file da_1 Odpowiedz Link Zgłoś
patience No to nastepny adres 02.02.05, 23:18 Zdaje sie, ze wszystkie poprzednie popadaly, czas na nowe links www.geocities.com/wildsteinlist/ Odpowiedz Link Zgłoś
wolomin_w_nocy Coś jak lustra-lustracji. 02.02.05, 23:22 Linki byly przydatne, dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Lista Wildsteina reklamuje gole dupy... 02.02.05, 23:26 Choroba, Jeni ma racje. Narod ma swira. Lista Wildsteina reklamuje strone z golymi dupami, a wydawaloby sie, ze powinno byc odwrotnie. www.lista-ipn.prv.pl/ Koniec z sexem? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Too jest podobno obszerniejsza lista 02.02.05, 23:32 www.prawastrona.koliber.org/download.php?cmd=click&id=43 A to jest lista ograniczona do Mazowsza (terytorialna): www.prawastrona.koliber.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
patience Errata: Adres Mazowsza i nie tylko 02.02.05, 23:42 Powyzej popierniczylam, ten ponizej to jest adres kolibrow ktore lataja i spisuja adresy. Trzeba spojrzec w te notki dyskusyjne. Tyle ze tam jest duzy szum i nie wiedza co to za adresy. Nie odpowiadam za to co tam pisza. > www.prawastrona.koliber.org/ A lista ograniczona do Mazowsza jest tu: www.prawastrona.koliber.org/download.php?cmd=click&id=42 Odpowiedz Link Zgłoś