absztyfikant 02.02.09, 01:55 Jak ja ich kocham. Tnu Cahal lenaceach!!!!!!!!!!! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6225179,Izraelskie_samoloty_zbombardowaly_Gaze.html Yalla, yalla, yalla!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Eskadra ziosamolotów zawrocila znad Watykanu! 02.02.09, 01:57 pl.youtube.com/watch?v=rEuJ_tDm8FI Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Eskadra ziosamolotów zawrocila znad Watykanu! 02.02.09, 03:16 To bylby juz wasz ostatni lot i dobrze o tym wiecie, dlatego tak nienawidzicie, z bezsilnosciAle pomarzyc mozna zawsze.Wczoraj zaatakowano synagoge w Wenezueli i to powaznie. www.antisemitism.org.il/eng/events/ Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Eskadra ziosamolotów zawrocila znad Watykanu! 02.02.09, 03:19 Spoko, Arabowie zalatwia to za nas))))) Hamas juz sie odgrazal))) Nie wierzysz??? pl.youtube.com/watch?v=i08L09V0_sg A ja sobie tylko jaja z was robie))) Jak zwykle zreszta)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Eskadra ziosamolotów zawrocila znad Watykanu! 02.02.09, 07:19 a ktore tabletki lekarz ci obama, przepisal? Nie skutkuja.... Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Eskadra ziosamolotów zawrocila znad Watykanu! 02.02.09, 07:39 barak-o-b-a-m-a napisała: > ja wiem zionaziolu ze znowu sie z innymi naziolami dogadasz i znowu wyslecie > nastepna chmare Zydow do holokaustu bis.Znam to juz dobrze-prawda zionaziolu? Jesteś chorym człowiekiem i zupełnym wariatem . Żal mi ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Do baraka 02.02.09, 07:50 Nie pasuje tobie ten nik. Lepszy będzie np. : Maszal , Nasralla itp. Albo z historii : Adolf H. Żeby określenie było jednoznaczne . I pójdż odpocznij na kanapce psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Do baraka 02.02.09, 08:00 3nd napisał: > Nie pasuje tobie ten nik. Lepszy będzie np. : Maszal , Nasralla itp. A może po prostu burak ? Odpowiedz Link Zgłoś
masa_perlowa Re: Do baraka 02.02.09, 08:01 ewa8a napisała: > A może po prostu burak ? Bouraque ouba ma Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Eskadra ziosamolotów zawrocila znad Watykanu! 02.02.09, 15:47 Juz dawno bym go sobie wygasil, ale zmienia nicki czesciej niz skarpety Odpowiedz Link Zgłoś