Gość: debil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 10:47 Kiedyś jedne z moich ulubionych książek. www.komputerswiat.pl/forum/jeden_numer.asp?d=1&idp=0704&Id=19808&gl=19#komentarze www.adyton.pl/mpg/caroline1.mpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie Karolcia Re: Maria Krüger "Karolcia" i "Witaj Karolciu!" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:45 Moja też, nawet mam do dzisiaj w głowie peło scen,z tej książki,jakbym film widziała... O teraz na przykład widzę samochód nagle unoszący się do góry i wjeżdżający do piętrowego domu towarowego,ale nie pamiętam o co chodziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: Maria Krüger "Karolcia" i "Witaj Karolciu!" IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 20:14 Tak, to est cudowna ksiażka! M"Witaj Karolciu" już tak bardzo mi sie nie podobało, ale pierwsza część jest cudowna. Ja pamiętam kamienne lwy :) A wjeżdżali do domu towarowego zaraz na początku ksiązki, kiedy to Karolcia chciała bodajże być szybciej w środku. Nie wiedziała jeszcze, ze to sprawka koralika. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Maria Krüger "Karolcia" i "Witaj Karolciu!" 10.11.04, 22:11 mam 32 lata. Dzisiaj podarowałam "karolcię" mojej 7 letniej koleżance. Mam nadzieję, że będzie oczarowana tak jak ja przed laty. Po zakupieniu ksiażki przeczytałam sobie fragmenty. cóż za frajda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia Re: Maria Krüger "Karolcia" i "Witaj Karolciu!" IP: 80.51.246.* 11.11.04, 09:34 A ja po lekturze szukałam wszędzie niebieskiego koralika. Odpowiedz Link Zgłoś