Dodaj do ulubionych

SWPS - kto i na co?? :))

23.05.07, 01:26
Kto sie wybiera na SWPS i na co... ;)
Jak mi sie nie uda dostać na psychologię na UW, to pójdę właśnie tam...
Na neurokognitywistykę najchetniej :D
PISAĆ!!! :* :* :*
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:50
      no hej ja tez moze w razie co na swps jak z uw nie wyjdzie. a jak narazie
      stoisz przypuszczalnie z wynikami z matur zeby na uw uderzac?
    • Gość: mi Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:00
      ja tez chcialam tam isc ale po maturce jestem pewna ze dostane sie na uw
      • Gość: toi-toi Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:25
        Hehe... A liczylas sobie kalkulatoremm rekrutacyjnym? :PP Ja licze na ponad 90 z
        bioli podstawowej, 75-85 z polaka rozszerzonego i tyle samo z agola - rowniez
        rozszerzonego... I wcale nie jestem taka pewna, czy sie dostane :( Wymagania
        maja kosmiczne, a ja bylam w klasie polskie - historia i nie moglam sobie
        pozwolic na zdawanie preferowanego rozszerzenia (biola lub matma)...
        • Gość: aa Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:14
          nie liczcie bo sie przeliczycie. w zeszlym roku tez sobie ludzie punkty po
          obliczali , a jak zobaczyli cenzurki to wpadli w ryk...
      • Gość: zdzicha Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:17
        na swps i tak maja lepsza kadre niz na uw ;]
        • toi-toi Re: SWPS - kto i na co?? :)) 23.05.07, 21:53
          SWPS --> jedyne, co maja gorsze od UW to:
          *prestiż (nie mylić z jakością nauczania!!!)
          *koszty (7700 za rok)
          *lokalizacja (UW jest na Stawki, a to jest centrum, a SWPS... South Prague ;D
          --> PORAŻKA!!!)

Reszta jest porownywalna, a nawet lepsza pod pewnymi wzgledami (wykladowcy i
          podejscie do studenta inne niz "nie rozumiesz to spier**laj!)
          • Gość: angela Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.sdl.vectranet.pl 24.05.07, 20:56
            ja na anglistyke:)

tylko mam dylemat jaki jezyk dodatkowy: arabski czy hiszpanski?
            • Gość: toi-toi Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 01:09
              Ja bym wziela hiszpanski, bo jak wezmiesz hiszpanski to bedziesz mogla do
              hiszpanii na Erasmusa jechac ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka