toi-toi 23.05.07, 01:26 Kto sie wybiera na SWPS i na co... ;) Jak mi sie nie uda dostać na psychologię na UW, to pójdę właśnie tam... Na neurokognitywistykę najchetniej :D PISAĆ!!! :* :* :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:50 no hej ja tez moze w razie co na swps jak z uw nie wyjdzie. a jak narazie stoisz przypuszczalnie z wynikami z matur zeby na uw uderzac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:00 ja tez chcialam tam isc ale po maturce jestem pewna ze dostane sie na uw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toi-toi Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:25 Hehe... A liczylas sobie kalkulatoremm rekrutacyjnym? :PP Ja licze na ponad 90 z bioli podstawowej, 75-85 z polaka rozszerzonego i tyle samo z agola - rowniez rozszerzonego... I wcale nie jestem taka pewna, czy sie dostane :( Wymagania maja kosmiczne, a ja bylam w klasie polskie - historia i nie moglam sobie pozwolic na zdawanie preferowanego rozszerzenia (biola lub matma)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:14 nie liczcie bo sie przeliczycie. w zeszlym roku tez sobie ludzie punkty po obliczali , a jak zobaczyli cenzurki to wpadli w ryk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:17 na swps i tak maja lepsza kadre niz na uw ;] Odpowiedz Link Zgłoś
toi-toi Re: SWPS - kto i na co?? :)) 23.05.07, 21:53 SWPS --> jedyne, co maja gorsze od UW to: *prestiż (nie mylić z jakością nauczania!!!) *koszty (7700 za rok) *lokalizacja (UW jest na Stawki, a to jest centrum, a SWPS... South Prague ;D --> PORAŻKA!!!) Reszta jest porownywalna, a nawet lepsza pod pewnymi wzgledami (wykladowcy i podejscie do studenta inne niz "nie rozumiesz to spier**laj!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.sdl.vectranet.pl 24.05.07, 20:56 ja na anglistyke:) tylko mam dylemat jaki jezyk dodatkowy: arabski czy hiszpanski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toi-toi Re: SWPS - kto i na co?? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 01:09 Ja bym wziela hiszpanski, bo jak wezmiesz hiszpanski to bedziesz mogla do hiszpanii na Erasmusa jechac ;) Odpowiedz Link Zgłoś