Dodaj do ulubionych

Akademiki AMB. Jaki standard?

18.07.07, 14:41
Interesują mnie wasze opinie na ten temat... Zastanawiam się czy wybrać
akademik czy stancję i dlatego liczę na wasze komentarze. Chodzi mi m.in. o
cenę, wygląd i czy trudno jest dostać akademik. Z góry dzięki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: interes Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:24
      mnie też to interesuje:)
    • Gość: kasia181818 Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:10
      up
      • Gość: kimka Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 18.07.07, 19:46
        A na jaki kierunek idziecie to moze cos polece,bo sama mieszkam w akademiku
        • Gość: xyz Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:48
          co najlepsze dla farmacji;)
    • Gość: kasia181818 Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:34
      analityka:)
      • Gość: kimka Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 19.07.07, 01:07
        Ja mieszkam w akademiku przy Szpitalach czyli nr2.Ogolnie sa ok i nie ma
        wiekszych powodow do narzekania,poza pierwszym wrazeniem z lazienka(wanna-
        bobslej).Pokoje dosc czyste i wydaje mi sie,ze przytulniejsze niz w akademiku
        nr 1,jesli ktos nie lubi wysokich pomieszczen.Atmosfera znosna a czasmi nawet
        trafi sie jakas impreza,co dla mnie nie jest radosne bo jestem na
        stomie.Zapraszam na 9 pietro bo szukam kogos do pokoju z analityki lub
        farmacji.paaa i zycze udanego wyboru
      • Gość: kimka Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 19.07.07, 01:08
        Zapomnialam o cenie wspomniec- 285 zl za miejsce w pokoju dwuosobowym i nie
        jest trudno dostac akademik bo czesc osob woli mieszkac na stancji
        • kasia18181 Re: Akademiki AMB. Jaki standard? 19.07.07, 08:00
          dzięki;)
          • mroofka88 Re: Akademiki AMB. Jaki standard? 03.09.07, 22:33
            hej wszystkim:) dostałam się na AMB, dostałam równiez akademik DS nr
            2 i szukam współlokatorki - może jest ktoś zainteresowany:)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka