kasia18181 18.07.07, 14:41 Interesują mnie wasze opinie na ten temat... Zastanawiam się czy wybrać akademik czy stancję i dlatego liczę na wasze komentarze. Chodzi mi m.in. o cenę, wygląd i czy trudno jest dostać akademik. Z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: interes Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:24 mnie też to interesuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia181818 Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:10 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimka Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 18.07.07, 19:46 A na jaki kierunek idziecie to moze cos polece,bo sama mieszkam w akademiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:48 co najlepsze dla farmacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia181818 Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:34 analityka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimka Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 19.07.07, 01:07 Ja mieszkam w akademiku przy Szpitalach czyli nr2.Ogolnie sa ok i nie ma wiekszych powodow do narzekania,poza pierwszym wrazeniem z lazienka(wanna- bobslej).Pokoje dosc czyste i wydaje mi sie,ze przytulniejsze niz w akademiku nr 1,jesli ktos nie lubi wysokich pomieszczen.Atmosfera znosna a czasmi nawet trafi sie jakas impreza,co dla mnie nie jest radosne bo jestem na stomie.Zapraszam na 9 pietro bo szukam kogos do pokoju z analityki lub farmacji.paaa i zycze udanego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimka Re: Akademiki AMB. Jaki standard? IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 19.07.07, 01:08 Zapomnialam o cenie wspomniec- 285 zl za miejsce w pokoju dwuosobowym i nie jest trudno dostac akademik bo czesc osob woli mieszkac na stancji Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka88 Re: Akademiki AMB. Jaki standard? 03.09.07, 22:33 hej wszystkim:) dostałam się na AMB, dostałam równiez akademik DS nr 2 i szukam współlokatorki - może jest ktoś zainteresowany:)? Odpowiedz Link Zgłoś