Dodaj do ulubionych

powiedziała, że świat jej sie zawalił

21.01.04, 15:05
telefon o 6:30 rano:
-niedobrze jest!
- co sie stalo???
- XYZ jest ciezko chory, Boże, co to bedzie, jak ja sie zaraze to po mnie,
aaach, juz przezylam widocznie swoje
- ale na co, co sie stało?
- ma ciezką grypę, no, po mnie bedzie

Słuchajcie, ja już nie mogę z tym babonem! Czy ona chce swojego syna ujrzec
po zawale w szpitalu? czy ona jest normalna? bo ja juz naprawde zaczynam miec
wątpliwości.....
Obserwuj wątek
    • Gość: alma Re: powiedziała, że świat jej sie zawalił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 15:18
      Jak rozumiem to Twa mama? NIe zdążyłeś się przez 20-30 lat przyzwyczaić? Mamy
      mają różne swe "zalety" razem z którymi trzeba je kochać - czasem przymknąwszy
      oko, czy zasłoniwszy ucho. Pomysl, że kiedyś i Twe pociechy coś tam będą miały
      do zarzucenia - zawsze się znajdzie cierń, zadra, albo piórko - różnie, ale
      jednak wsyztkie drążnią.
      Wytrwałości życzę ;-)
      • Gość: kuku Re: powiedziała, że świat jej sie zawalił IP: *.chello.pl 21.01.04, 21:01
        o rany, to znowu ty i twoja teściowa, co obiecuje prezenty???????? Ile można?
        Weź lepiej ksiażkę poczytaj kobieto. Albo sport jakiś zacznij uprawiać, może w
        koncu ci przejdzie.
        • Gość: baba Re: powiedziała, że świat jej sie zawalił IP: *.acn.waw.pl 21.01.04, 21:05

Nie, nie czytaj, NAPISZ ksiazke- popracuj nad forma, troche humoru
          Grochola jak nic, masz talent!
    • Gość: gosc Re: powiedziała, że świat jej sie zawalił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 21:08
      ja bym powiedziala, ze to ciebie raczej chce ujrzec po zawale w szpitalu,
      szpital to nawet delikatnie powiedziane, i jakos wcale jej sie nie dziwie...
      • Gość: do lakszmi Re: powiedziała, że świat jej sie zawalił IP: *.is.pl / 217.96.4.* 21.01.04, 23:10
        Wiesz lakszmi, Ty jestes wyjatkowo antypatyczna. Wspolczuje Twojej
        tesciowej!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka