angelust 26.05.06, 01:16 jakie znam z telewizji to Audrey Tautou i Agnieszka Grochowska. Czy któraś z was jest do którejś podobna? Niech pisze na priv:] Jestem już wolny i znów do wzięcia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 Re: Dwie najładniejsze babki 26.05.06, 01:22 no ja nie jestem do zadnej podobna wiec nie napisze do Ciebie. mam ochote wypowiedziec sie odnosnie Grochowskiej-nie jest zbyt ladna (przecietniara) i glos ma tragiczny. za to Audrey jest przesliczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Dwie najładniejsze babki 26.05.06, 01:27 Ja tez co prawda nie jestem, ale mam znajomą podobna do Grochowskiej (niestety dla Ciebie jest już mężatką) Gratuluję dobrego gustu - zarowno Audrey T. jak i Agnieszka G. są po prostu piękne taka naturalną subtelną urodą Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Dwie najładniejsze babki 26.05.06, 01:29 a kto to jest Agnieszka G? a Audrey mi sie nie podoba... jest slodka i urocza, ale ma jakis dziwny zgryz:) (nie, nie jestem, zawistna, zazdrosna ani nic takiego:) nie zamienilabym sie z nia na wyglad za nic:))) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa,a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Dwie najładniejsze babki 26.05.06, 01:33 Aktorka, grała m. in.w "Pręgach" Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dwie najładniejsze babki 26.05.06, 01:34 heart_of_ice napisała: > (nie, nie jestem, zawistna, zazdrosna ani nic takiego:) nie zamienilabym sie z > nia na wyglad za nic:))) oj ktos tu chyba pomylil fora. nie jestesmy na Urodzie :))) he he Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Dwie najładniejsze babki 26.05.06, 01:39 asiulka, wiem:)) juz mi sie odruch wyrobil, ze jak mi sie cos/ktos nie podoba i to napisze, to czekam na tego typu komentarz:D Pauli -- Mężczyźni są z Marsa,a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Dwie najładniejsze babki 26.05.06, 07:29 no jasne:) tylko do ciebie nie napiszę bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka711 Re: Dwie najładniejsze babki 26.05.06, 09:50 Grochowska to ta co grala w "Tylko mnie kochaj" jak dla mnie to nie za specjalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Dwie najładniejsze babki 26.05.06, 11:06 dla mnie też:) nawet nie dasz faceta podjudzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_wk Re: Dwie najładniejsze babki 26.05.06, 10:45 Mogę napisać czemu nie, ale pod warunkiem, że Ty jesteś podobny do Pawła Deląga albo Antonio Banderasa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
merwinka Re: Dwie najładniejsze babki 26.05.06, 10:47 chłopcze, nie wróżę Ci nic dobrego w relacjach z kobietami, z takim podejściem to co najwyżej skończysz jako onanista. Szukasz sobowtóra aktorek (które w dodatku zawsze widziałeś "zrobione" - w makijazu, dobrym oświetleniu...), żeby móc potem traktować tę dziewczyne jak sobowtóra? Jak będziesz sie z nią kochał, to sobie będziesz wyobrażał, że kochasz się z Agnieszką Grochowską czy Audrey Tautou ? Zawsze możesz pójść do sex-shopu i zakupić lalkę plastikową/dmuchaną, która będzie miała twarz Twoich ideałów:) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Mam dla ciebie propozycje 26.05.06, 11:36 Kazia Szczuka jest podobna do Audrey T. Szczególnie teraz jak A.T. ma krótkie włosy. Serio. Oczy mają bardzo podobne. Więc jakby tak Kazimiere fajnie ubrać, uczesać i zrobić makijaż to byłaby niezła laska. A jest podobno wolna. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kobietty Re: Dwie najładniejsze babki 26.05.06, 12:17 Audrey śliczna, ta druga no coż... w Polsce ostatnio lansuje się takie płaskie buzie z małymi oczami, nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś