avon_22 04.02.05, 20:49 Proszę Was o opinie na temat wody toaletowej Spirit bo chciałam zamówić demo ale nawet nie mam pojęcia jak pachnie ta woda.Z góry dzięki !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyv Re: Woda toaletowa Spirit. 04.02.05, 21:13 Witam, Woda pachnie bardzo przyjemnie - przynajmniej na męski nos. Nie jestem najlepszy w opisywaniu zapachów, ale czuć w niej cytruski i to dość intesywnie, ale nie drażniąco. Trzyma się dość długo - od rana do teraz (godzina 21 z kawałkiem) jeszcze całkiem nie wywietrzała. pozdr. W. P.S. Uprzedzając pytania i komentarze - nie, to nie ja się "psikałem" Odpowiedz Link
biba46 Re: Woda toaletowa Spirit. 04.02.05, 21:18 Witaj mężczyzno, nie tłumacz się i tak Ci nikt nie uwierzy! znowu "powiało" Spiritem tinyurl.com/5mwdd Odpowiedz Link
sister52 Re: Woda toaletowa Spirit 08.02.05, 00:02 Zapach jak zapach. Dość przyjemny, nie powiem, ale dla mnie jest to zapach bez "tego czegoś", bez duszy... Zapach - dla mnie - powinien mieć charakter - nie ważne czy jest kwiatowy czy orientalny - ale powinien mieć to coś co w nim pamiętam nawet jak go aktualnie nie czuję. Jak widzę np. jego nazwę to od razu rodzi się skojarzenie i go podświadomie czuję. Zapach Spirit (swoją drogą beznadziejna nazwa... skojarzenia ze spirytem nie posiada - według mnie - żadnego konkretnego charakteru. Psikałam się nim już wielokrotnie a nie pamiętam zapachu. Wiem jedynie, że jest cytrusowy. I tyle. Na lato zapach doskonały - lekki, zwiewny, jak to z cytrusowymi zapachami bywa. Ale żeby powalał na kolana? Nie. Odpowiedz Link
asia.1976 Re: Woda toaletowa Spirit 09.02.05, 12:28 Jeżeli miałabym porównać go z inną wodą to zapach chyba najbardziej zbliżony jest do OUI Lancome. Odpowiedz Link
estella85 Re: Woda toaletowa Spirit 09.02.05, 22:07 Czy ktos jeszcze ma ta wode i moglby podzielic sie wrazeniami? Mam jeszcze prosbe:czy ktos moglby przepisac opis wody z katalogu 04?Ja mam niestety tylko skan i nie widac na nim opisu Bylabym bardzo wdzieczna Odpowiedz Link
sister52 Re: Woda toaletowa Spirit 09.02.05, 22:15 Wysłalam Ci co nieco na maila gazetowego. Odpowiedz Link
milenkaj Re: Woda toaletowa Spirit. 10.02.05, 08:33 wachalam jedynie strone pachnaca w katalogu i nie jest to nic nadzwyczajnego. cytrusowo-letnich zapachow jest napradwe wiele i moim zdaniem avonoski Spirit nie wyroznia sie niczym szczegolnym moze uda mi sie odwiedzic cok to powacham go na live Odpowiedz Link
justa_79 Re: Woda toaletowa Spirit. 16.02.05, 10:20 użyłam próbki, zapach bardzo ładny, świeży, cytrusowy, taki powiew lata w środku zimy ale już go prawie nie czuć, a użyłam ze 2 h temu. Odpowiedz Link
estella85 Re: Woda toaletowa Spirit. 16.02.05, 14:43 Ja sie dzis prysnelam Spiritem w Coku i sie zawiodlam. Myslalam,ze bedzie cytrusowy i swiezy a jest mdly.Bardziej przebija mdle drzewo rozane.A szkoda Odpowiedz Link
amarga Re: Woda toaletowa Spirit. 16.02.05, 14:46 Moja koleżanka określiła tę mdławość per "mydlaność". Dałam jej do przetestowania próbkę, bo bardzo lubi takie ostre, świeże zapachy i jest miarodajna jeśli chodzi o opinie o tego rodzaju aromaty. Usłyszałam, że zapach jest miły, ale stanowczo zbyt mydlany, by zawojować świat Odpowiedz Link
justa_79 Re: Woda toaletowa Spirit. 16.02.05, 16:10 ja tam żadnego mydła nie czuję, może tylko w sprayu się to ujawnia? a mdły to jest Tomorrow. Odpowiedz Link