Dodaj do ulubionych

######julka 73#####

IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 10.07.02, 13:54
Droga julko,izko,olko,lasko,soniu i kogo tam jeszcze udawa^3aP:.
Czy myP:lisz,?e jak sie zalogowa^3aP: i nie widaae twojego
adresu IP S^3ubice,to nikt cie ju? nie rozpozna?Musia^3abyP:
yP: jeszcze zmieniae styl i te idiotyczne znaczki przy w+-tkach.Najpierw wyzywasz,ubli?asz i k^3ócisz sie a potem jakby nic sie nie sta^3o prosisz o porady i sama radzisz.To chyba jest szczyt bezczelnoP:ci w twoim wydaniu.A na dodatek ze wstydu albo z tchórzostwa zmieniasz sobie nicka(po raz kolejny) i zaczynasz nowe ?ycie jako julita.Masz nas za idiotki ,?e sie nie pokapujemy?I u kogo szukasz porady? U" buraków i P:cierw" bo tak wyzywa^3aP: dziewczyny.Wiem co mi odpowiesz ,?e jak moge tak mówiae o tobie skoro cie nie znam.To twoja sta^3a melodia.Mo?e zmien j+- razem z nickiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: silie Re: ######julka 73##### IP: *.jmk.lodz.pl 10.07.02, 14:04
      Też jej to miałam powiedzieć, ale....
      A mówiłam, że jest niezrównoważona psychicznie; zmienia nick, ale ### stawia.
      No bez sensu! Ech...
      • Gość: gAndzia Re: ######julka 73##### IP: *.se.com.pl 10.07.02, 14:20
        tak, te znaczki są wyjatkowo kretyńskie:))) ja zakładane przez nią wątki omijam
        szerokim łukiem, zwłaszcza, że nieciekawe (dylematy, czy kupić przeceniony
        płaszcz dżinsowy itp.)
        • Gość: silie Re: ######julka 73##### IP: *.jmk.lodz.pl 10.07.02, 14:24
          Noooo, gAndzia...nic dodać , nic ująć...
          pzdr, s.
          • Gość: anna Re: ######julka 73##### IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 14:26
            właśnie chciałam powiedzieć to samo - do szału mnie do prowadzaja te jej
            znaczki. ale mam nadzieje, że poczuje sie nieproszona i opuści cichutko to
            forum.
            • Gość: silie Re: ######julka 73##### IP: *.jmk.lodz.pl 10.07.02, 14:31
              Tymi ####### chce być chyba rozpoznawalna...
              No to się jej udało...
              pzdr, s.
              • Gość: anna Re: ######julka 73##### IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 14:32
                udał ci się post sillie. ubawiłaś mnie :-)
                • Gość: gAndzia Re: ######julka 73##### IP: *.se.com.pl 10.07.02, 14:35
                  #####
                  heh:))))))
                  • julita73 Re: ######julka 73##### 10.07.02, 16:49
                    Gość portalu: gAndzia napisał(a):

> #####
                    > heh:))))))
                    gandzia- co ma znaczyć to debilne " heh :))))????????Wydajesz dzwięki jak
                    człowiek upośledzony umysłowo.Heh......trzymajcie mnie bo zleję się ze śmiechu!!!
              • Gość: anna Re: ######julka 73##### IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 14:35
                te robaczki to miał byc chyba taki tajny znak, niczym zorro, co kreślił 'Z' swoja
                szpadą...
                • Gość: silie Re: ######julka 73##### IP: *.jmk.lodz.pl 10.07.02, 14:40
                  Udał Ci się post Anno;))))))))) Hihihi; ale Julia to była z Romeo, a nie z Zorro
                  w związku intymnym. Chociaż kto JĄ tam wie...;))))))))
                  pzdr ciepło, s. bardzo rozbawiona...
            • julita73 Re: ######julka 73##### 10.07.02, 16:56
              Gość portalu: anna napisał(a):

> właśnie chciałam powiedzieć to samo - do szału mnie do prowadzaja te jej
              > znaczki. ale mam nadzieje, że poczuje sie nieproszona i opuści cichutko to
              > forum.
              Droga anno,chcę żebyś wiedziala że nie mam zamiaru opuszczać forum, czy ci sie to
              podoba czy nie.będę tu kiedy będę miała na to czas i ochotę.będę zadawać pytania
              i udzielać odpowiedzi wtedy kiedy będzie mi sie chciało, myślisz ze wystraszę się
              kogoś takiego jak ty, sillie i gandzia ????jesteście śmieszne i załosne..nie mam
              naprawdę ochoty na kłótnie , ignorujmy się wzajemnie, wy nie lubicie mnie , ja
              was....nie musimy wchodzić sobie w drogę.nie podoba ci się to co piszę ?- nie
              czytaj i po problemie.
        • julita73 Re: ######julka 73##### 10.07.02, 16:44
          moje znaczki są tak samo kretyńskie jak twoje:)))))!!!A ten płaszczyk to
          wypominasz z zazdrosci?Mówię ci jaki zajebisty, kupiłam oprócz niego jeszcze dużo
          świetnych PRZECENIONYCH rzeczy o jakich ty możesz tylko pomarzyć.I jeszcze jedno -
          skoro nie czytasz tego co ja piszę to skąd idiotko wiesz o plaszczyku......ja to
          co ty piszesz też pomijam, nie lubię cie od początku o czym chyba dobrze wiesz.
          • Gość: Aga Re: ######julka 73##### IP: *.future-net.pl 10.07.02, 21:45
            julita73 napisał(a):

> moje znaczki są tak samo kretyńskie jak twoje:)))))!!!A ten płaszczyk to
            > wypominasz z zazdrosci?Mówię ci jaki zajebisty, kupiłam oprócz niego jeszcze du
            > żo
            > świetnych PRZECENIONYCH rzeczy o jakich ty możesz tylko pomarzyć.I jeszcze jedn
            > o -
            > skoro nie czytasz tego co ja piszę to skąd idiotko wiesz o plaszczyku......ja
            > to
            > co ty piszesz też pomijam, nie lubię cie od początku o czym chyba dobrze wiesz.

nie wiem, do kogo kierujesz ten post, ale ty chyba nikogo nie lubisz. a co
            najsmutniejsze - nie lubisz samej siebie, co niestety płynie z każdego twojego
            postu. idiotko. ujadasz jak wściekły ratlerek, co już przestało być zabawne, a
            staje się żalosne.
            • julita73 Re: ######julka 73##### 10.07.02, 22:37
              >
              > nie wiem, do kogo kierujesz ten post, ale ty chyba nikogo nie lubisz. a co
              > najsmutniejsze - nie lubisz samej siebie, co niestety płynie z każdego twojego
              > postu. idiotko. ujadasz jak wściekły ratlerek, co już przestało być zabawne, a
              > staje się żalosne.
              Do ciebie kieruję ten post,bo niby do kogo innego?Żałosna to jesteś ty, co już
              kiedyś ci powiedziałam.Chcę żebyś wiedziała, że lubię wiele osób,jest dużo osób
              które więcej niż lubię , a siebie akceptuję i lubię ...z czego niby
              wywnioskowałaś ty alfo i omego , ze jestem negatywnie nastawiona do świata i
              nikogo nie lubię?????
    • eremka Re: ######julka 73##### 10.07.02, 16:16
      Coś Ci sie dzieje z klawiaturą
    • julita73 Re: ######julka 73##### 10.07.02, 16:33
      Gość portalu: lumi napisał(a):

> Droga julko,izko,olko,lasko,soniu i kogo tam jeszcze udawa^3aP:.
      > Czy myP:lisz,?e jak sie zalogowa^3aP: i nie widaae twojego
      > adresu IP S^3ubice,to nikt cie ju? nie rozpozna?Musia^3abyP:
      > yP: jeszcze zmieniae styl i te idiotyczne znaczki przy w+-tkach.Najpierw wyzywa
      > sz,ubli?asz i k^3ócisz sie a potem jakby nic sie nie sta^3o prosisz o porady i
      > sama radzisz.To chyba jest szczyt bezczelnoP:ci w twoim wydaniu.A na dodatek ze
      > wstydu albo z tchórzostwa zmieniasz sobie nicka(po raz kolejny) i zaczynasz no
      > we ?ycie jako julita.Masz nas za idiotki ,?e sie nie pokapujemy?I u kogo szukas
      > z porady? U" buraków i P:cierw" bo tak wyzywa^3aP: dziewczyny.Wiem co mi odpow
      > iesz ,?e jak moge tak mówiae o tobie skoro cie nie znam.To twoja sta^3a melodia
      > .Mo?e zmien j+- razem z nickiem.

Posłuchaj lumi- nie miałam zamiaru ukrywać tego ze zalogowałam się , i
      zrezygnowałam z julki na rzecz julity ( jest to moje prawdziwe imię ).I doskonale
      wiem ze widać IP,no az takimi idiotkami nie jesteście chyba żeby tego nie
      zauważyć.I chcę żebyś wiedziała że nie mam zamiaru ani zmieniać stylu ani
      rezygnować ze znaczków. To to samo co te durne :)))) które używa większość
      dziewczyn.Acha , i jeszcze jedno...będę zadawała pytania i dawała odpowiedzi
      kiedy tylko będzie mi się podobało, tobie g...... do tego.A moja zmiana nika to
      ani nie tchórzostwo ani nie wstyd ani nie bezczelność, po prostu zalogowałam
      się ......nie wolno???A może miałam dać główne ogłoszenie że julka nie jest już
      julką tylko julitą? A tak na marginesie- dawno nie było na forum zadymy, musiałaś
      sprowokować?
    • anexxa Re: ######julka 73##### 10.07.02, 16:50
      lumi,

1. zmien sobie kodowanie, bo to szwedzko-kantonskie
      srednio wychodzi i trudno zlapac sens wypowiedzi.

2. ... chociaz i bez kodowania byloby trudno: o co ci
      wlasciwie chodzi? ze julka chce dla odmiany normalnie
      pogadac? przeszkadza ci to? swietnie, julka zrobila
      nielubiacym jej duza przysluge - na nowym forum mozesz
      sobie wygasic posty nielubianych osob. oczywiscie,
      jesli one maja login i jesli masz go ty.

idz sie oblac zimna woda, jak ci za goraco i musisz sie
      pozloscic.

xx.
      • Gość: marta Re: ######julka 73##### IP: *.ny325.east.verizon.net 10.07.02, 17:05
        dziewczyny! dajcie jej spokój!
        ma prawo uczestniczyć w tym forum jak każda z nas!
        już było tak miło:( rzeczowe pytania, porady, odpowiedzi, naprawdę musicie
        jątrzyć?
        • julita73 Re: ######do Marty ######## 10.07.02, 17:18
          Gość portalu: marta napisał(a):

> dziewczyny! dajcie jej spokój!
          > ma prawo uczestniczyć w tym forum jak każda z nas!
          > już było tak miło:( rzeczowe pytania, porady, odpowiedzi, naprawdę musicie
          > jątrzyć?
          Sama widzisz że napadły na mnie bez sensu......ja nie mam siły ani ochoty wdawac
          się z byle kim w awantury!!A pozatym mam bardzo dobry humor, dużo powodów do
          szczęścia i radości ...więc nie będę przeciągać tego wątku, może szybko
          przestanie ich bawić pisanie na mój temat.
      • Gość: Nell anexxo masz 100% racji IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 18:19
        Cos sie nieprzyjemnie zrobilo na tym forum...
        dziewczyny, mialam was za sympatyczne, ale to czemu dzisiaj dalyscie pokaz, wzbudza tylko pogarde..
        Zupelnie jak dzieci z podstawowki..., znalazlyscie sobie "chlopca do bicia", zalosne..
        Moze ktos chce sobie porozmawiac np. o przecenionych plaszczykach, a nie np. o kremach za 200zl?
        Julke teraz calkiem milo poczytac, czemu sie dopier. teraz do niej? Sloneczko was pogrzalo w glowke?
        • Gość: marta Re: masz 100% racji IP: *.ny325.east.verizon.net 10.07.02, 18:25
          droga Nell, odniosłam dokładnie takie same wrażenie
          pozdrawiam!
          • julita73 Re:nie wierzę...... 10.07.02, 18:39
            co się stało że tym razem ktoś stoi w mojej obronie???nie mogę uwierzyć, ale jest
            mi bardzo miło......
            • anexxa Re:nie wierzę...... 10.07.02, 18:46
              to sie stalo (w moim przypadku), ze nie lubie
              bezsensownej nagonki. jak ktos zaczyna pyskowac bez
              powodu, to mu sie nalezy - wiec napisalam do kolezanki
              lumi. nawiasem mowiac, jakos jej nie kojarze z forum.
              czyzby kolejna obserwatorka-prowokatorka?

xx.
              • julita73 Re:nie wierzę...... 10.07.02, 18:55
                anexxa napisał(a):

> to sie stalo (w moim przypadku), ze nie lubie
                > bezsensownej nagonki. jak ktos zaczyna pyskowac bez
                > powodu, to mu sie nalezy - wiec napisalam do kolezanki
                > lumi. nawiasem mowiac, jakos jej nie kojarze z forum.
                > czyzby kolejna obserwatorka-prowokatorka?
                > wiesz co Anexxo- zapomniałam o tym napisać wcześniej......cholera wie co to za
                egzemplarz ta lumi.....pierwszy raz spotykam się tu z osobą o tym nicku.
                > xx.
            • Gość: Nell Re:nie wierzę...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 18:48
              julita73 napisała:

> co się stało że tym razem ktoś stoi w mojej obronie???nie mogę uwierzyć, ale je
              > st
              > mi bardzo miło......
              Julko, ja poprostu nie lubie chamstwa , a ten watek ewidentnie taki jest, a najbardziej zalosny jest
              poklask, ktory otrzymala zalozycielka watku.
              A co do ciebie, to bardzo milo cie ostanio czytac i j trzymaj tak dale:)
              I pisz wiecej o tych plaszczykach i innych przecenach, zeby i my szaraczki mialy po co na to forum
              zagladac. To forum jest dla wszystkich, a nie tylko dla osob, ktore maja mentalnosc dzieci z przedszkola-
              tego nie lubimy, to sie z nim nie bawimy.
              pozdrawki.
              • julita73 Re do Nell 10.07.02, 19:08
                Gość portalu: Nell napisał(a):

> julita73 napisała:
                >
                > > co się stało że tym razem ktoś stoi w mojej obronie???nie mogę uwierzyć, a
                > le je
                > > st
                > > mi bardzo miło......
                > Julko, ja poprostu nie lubie chamstwa , a ten watek ewidentnie taki jest, a naj
                > bardziej zalosny jest
                > poklask, ktory otrzymala zalozycielka watku.
                > A co do ciebie, to bardzo milo cie ostanio czytac i j trzymaj tak dale:)
                > I pisz wiecej o tych plaszczykach i innych przecenach, zeby i my szaraczki mia
                > ly po co na to forum
                > zagladac. To forum jest dla wszystkich, a nie tylko dla osob, ktore maja mental
                > nosc dzieci z przedszkola-
                > tego nie lubimy, to sie z nim nie bawimy.
                > pozdrawki.
                Wiesz Nell, nie wstydzę się wcale tego że zdarza mi się kupować na
                wyprzedażach .A co to wstyd,jak twierdzi gandzia???Zawsze kupuję tam coś
                fajnego.Nie byłoby mnie stać na płaszczyk za 70 euro, poczekałam trochę i kupiłam
                za niecałe 40.Moze jestem śmieszna, ale lubię wyprzedaże, przeceny....Postaram
                się dalej byc miła i nie dymic więcej tutaj. Obiecuję.
                • Gość: marta przeceny IP: *.ny325.east.verizon.net 10.07.02, 19:47
                  przeceny są najfajniejsze!!!!!!!!! choć ostatnio mnie krew zalała, jak mój mąż
                  kupił sobie spodnie w GAP'ie za 60$ a za trzy tygodnie te same spodnie były
                  przecenione do 19.99$
                  okazja w morde:)
                  teraz staram się tam kupować tylko na przecenach, bo są bardzo często, a ja
                  nie lubie przepłacać, za to uwielbiam łapać okazję:)
                  pozdrowionka
                  • Gość: Aga Re: przeceny IP: *.future-net.pl 10.07.02, 21:37
                    A mnie nagła "przemiana" julki mierzi tak samo jak zalożycielkę wątka i
                    forumowiczki, które ją poparły. nie chcę tu osoby, która wyzywa inne od szmat i
                    buraków, i nie interesuje mnie, że akurat ma lepszy dzień i chwilowo nie bluzga.
                    a znaczki, którymi pstrzy swoje posty są faktycznie kretyńskie!
                    • anexxa juz nie przeceny, tylko ... 10.07.02, 21:43
                      aga, to sie zarejestruj, zaloguj, wybierz julke jako
                      wroga i ci zniknie. a przynajmniej bedzie mniej widoczna.

warczy sie na julke, ze zla. ze niemila, ze sie (excuse
                      me) przypierdala bez potrzeby. badzmy lepsze,
                      madrzejsze, szlachetniejsze i nie robmy tego samego,
                      kiedy ona chce dobrze.

powyzsza uwage dedykuje tez Mii, ktora wywlokla watek
                      julki z wczoraj tylko po to, zeby na nia warknac.

xx.
                      • julita73 Re: juz nie przeceny, tylko ...###do Anexxy i Agi# 10.07.02, 22:09
                        anexxa napisał(a):

> aga, to sie zarejestruj, zaloguj, wybierz julke jako
                        > wroga i ci zniknie. a przynajmniej bedzie mniej widoczna.
                        >
                        > warczy sie na julke, ze zla. ze niemila, ze sie (excuse
                        > me) przypierdala bez potrzeby. badzmy lepsze,
                        > madrzejsze, szlachetniejsze i nie robmy tego samego,
                        > kiedy ona chce dobrze.
                        >
                        > powyzsza uwage dedykuje tez Mii, ktora wywlokla watek
                        > julki z wczoraj tylko po to, zeby na nia warknac.
                        >
                        > xx.
                        Widzisz Ago co ci mądra dziewczyna Anexxa zaproponowała?Zrób to o czym mówiła
                        Anexxa, jak mnie nie lubisz to nie będziesz musiała czytać tego co piszę...jednak
                        to nowe forum nie jest takie złe.Jak znam życie , to ktoś taki jak ty i tak tego
                        nie zrobi, dalej będziesz czytać moje posty i krytykować.
                        Anexxo-nie jestem ani zła ani niemiła ( no, chyba że ktoś dla mnie jest niemiły )
                        a to że tutaj czasami głośno wypowiedziałam swoje zdanie i było ono niezgodne ze
                        zdaniem innych, to trudno...nigdy nie zaczynam rozmowy od bluzgania, ale jak na
                        mnie ktos naskoczy to wtedy jestem nieprzyjemna......MOŻE WRESZCIE ZAKOŃCZYMY TEN
                        DURNY WĄTEK, BO ZROBI SIE Z NIEGO ZNOWU 145 POSTÓW. MYŚLĘ , ŻE NIE WARTO TEGO
                        TEMATU KONTYNUOWAĆ!
                    • julita73 Re:##########do Agi ################3 10.07.02, 21:53
                      Gość portalu: Aga napisał(a):

> A mnie nagła "przemiana" julki mierzi tak samo jak zalożycielkę wątka i
                      > forumowiczki, które ją poparły. nie chcę tu osoby, która wyzywa inne od szmat i
                      >
                      > buraków, i nie interesuje mnie, że akurat ma lepszy dzień i chwilowo nie bluzga
                      > .
                      > a znaczki, którymi pstrzy swoje posty są faktycznie kretyńskie!
                      Posłuchaj Aga- nie ma we mnie żadnej przemiany, jestem taka jaka byłam.Jak mnie
                      ktoś wkurwi konkretnie to daję mu to odczuć, jak ktoś jest dla mnie ok, ja tez
                      jestem ok,a nawet więcej niż ok.Zresztą , po co ja sie tobie tłumaczę?A co do
                      znaczków, to będę dalej je stawiać, chociażby dlatego że wam się tak nie podobają.
                      • Gość: anna Re:##########do Agi ################3 IP: *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 21:57
                        > A co do znaczków, to będę dalej je stawiać, chociażby dlatego że wam się tak
                        > nie podobają.

a potem będziesz sie dziwić, dlaczego wzbudzasz negatywne emocje (abstarchując
                        juz od twoich dawnych postów). i kto tu pisze, że ona się juz uspokoiła?
                        • anexxa Re:##########do Agi ################3 10.07.02, 22:02
                          a jak ci sie, droga imienniczko, podoba post agi do
                          julki w innym watku (tym o szamponach vichy)? julka sie
                          stara, i rzucane sa jej klody pod nogi. a aga ... jak
                          napisalam, albo to nie ona, albo jej worek slomy z
                          butow wylazl wlasnie.

xx. zdumiona powaznie jadowitoscia tych uroczych dam,
                          ktorym tak sie nie podobaly moje, roodej i heleny
                          gorace polemiki.
                          • Gość: anna do anexxy IP: *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 22:12
                            post agi nalezy do kategorii tych, które pozostawia sie bez komentarza, bo rece
                            opadają.

a jeżeli chodzi o julke, to jakiś czas temu zachowała sie bardzo brzydko i
                            wydaje mi się, że odrobina pokory by teraz nie zaszkodziła. i mam tu na myśli
                            także te rzucające się w oczy posty, które jak dla mnie są pretensjonalne - tak
                            jak zbyt krzykliwe ubranie. ja to odbieram jako panoszenie się i rozumiem, że
                            dziewczyny to wkurza. i jeżeli julka nie chce wzbudzać negatywnych odczuć i
                            rzeczywiście zależy jej, żeby, tak jak inni, pisać i odpowiadać i nie słuchać
                            na swój temat wulgarnych czy inych niemiłych komentarzy, to mogłaby sobie
                            darować te znaczki. taki drobny ukłon.
                            • anexxa Re: do anexxy 10.07.02, 22:20
                              julka (scusi, ze dalej gadamy o tobie, ale jest taka
                              "potrzeba spoleczna") juz dostala za swoje w licznych
                              watkach.

ja nie uwazam, zeby sie panoszyla - stara sie pogadac
                              normalnie.

znaczki to sposob pokazania ze to ona, zeby uzywajace
                              starego forum (poki mozna, zreszta nowe zwisa co
                              godzine), nielubiace jej dziewczyny mogly bez
                              wchodzenia w watek od razu go ominac.

zadna z nas nie jest idealna, kazda popelnia bledy. nie
                              robmy ich wiecej niz trzeba.

a age prosze o zarejestrowanie sie, zebym mogla ja
                              sobie odfiltrowac. zwlaszcza ze pamietam, jak mnie i
                              reszte zlosliwego teamu swego czasu pouczala o
                              dobrodziejstwach ignorowania.

xx.
                              • Gość: marta Re: do anexxy IP: *.ny325.east.verizon.net 10.07.02, 23:37
                                anexxa napisał(a):

> julka (scusi, ze dalej gadamy o tobie, ale jest taka
                                > "potrzeba spoleczna") juz dostala za swoje w licznych
                                > watkach.
                                >
                                > ja nie uwazam, zeby sie panoszyla - stara sie pogadac
                                > normalnie.
                                >
                                > znaczki to sposob pokazania ze to ona, zeby uzywajace
                                > starego forum (poki mozna, zreszta nowe zwisa co
                                > godzine), nielubiace jej dziewczyny mogly bez
                                > wchodzenia w watek od razu go ominac.
                                >
                                > zadna z nas nie jest idealna, kazda popelnia bledy. nie
                                > robmy ich wiecej niz trzeba.
                                >
                                > a age prosze o zarejestrowanie sie, zebym mogla ja
                                > sobie odfiltrowac. zwlaszcza ze pamietam, jak mnie i
                                > reszte zlosliwego teamu swego czasu pouczala o
                                > dobrodziejstwach ignorowania.
                                >
                                > xx.

wiesz co, anexxa?
                                ja to chyba Cie coraz bardziej lubię:)

dziewczyny nie bądźcie oszołomami i dajcie julce spokój!
                                to co kiedyś pisała było minęło, a znaczki - bardzo ładnie wyjaśnia to anexxa
                                co się z wami porobiło?
                                jula nie daj się sprowokować!
                                pozdr,
                                • anexxa do marty 10.07.02, 23:59
                                  wiesz co marta?:))

ja ciebie tez;))

i jeszcze ci tego NY zazdroszcze...

xx.
                                  • Gość: marta Re: do marty IP: *.ny325.east.verizon.net 11.07.02, 00:02
                                    anexxa napisał(a):

> wiesz co marta?:))
                                    >
                                    > ja ciebie tez;))
                                    >
                                    > i jeszcze ci tego NY zazdroszcze...
                                    >
                                    > xx.

noo czasami jest fajnie:)
                                    ale już tęsknię do domu, fajnie byłoby wpadać tylko na zakupy itp. a nie
                                    siedzieć na tyłku pół roku:(
                              • Gość: Aga Re: do anexxy IP: *.future-net.pl 11.07.02, 09:10
                                anexxa napisał(a):

>
                                > a age prosze o zarejestrowanie sie, zebym mogla ja
                                > sobie odfiltrowac. zwlaszcza ze pamietam, jak mnie i
                                > reszte zlosliwego teamu swego czasu pouczala o
                                > dobrodziejstwach ignorowania.
                                >
                                > xx.

annexo, ale nie bedę się rejestrowała.
                                dziwne, że czujesz potrzebę ignorowania osoby, która z tobą normalnie rozmawia, a
                                nie czujesz - złośliwej i upierdliwej gówniary wyzywającej cię kilka dni temu od
                                kurew i idiotek. masz ochotę zabawiać się w samarytankę i z nią bratać - twoja
                                sprawa. ja w resocjalizację nigdy nie wierzyłam i jakoś nie widzę, żeby
                                wielonickowa nieudacznica chciala "normalnie porozmawiać" - spójrz wyżej w tym
                                wątku, a się przekonasz.

a do zaprzestania pyskówek z heleną, owszem, namawiałam - gdybyście się wtedy od
                                nich powtrzymały, byc może ktoś taki jak julka w ogóle nie wpadłby na pomysł,
                                żeby się panoszyć na tym, przedtem dotyczkącym tylko kosmetyków, forum. teraz
                                jest oczywiscie za późno.

kto chce znosić ze stoickim spokojem jej histeryczne tyrady i jej upstrzone
                                idiotycznymi znaczkami topiki - jego prawo. tak samo, jak prawem innych osób jest
                                krytykowanie jej i odzywanie się do niej językiem, który rozumie.

i - słowami twojej przyjaciółki roodej - nie jesteś tu moderatorem i nie bedziesz
                                ani mnie ani nikomu innemu dyktowała co i do kogo mam mówić.

zniesmaczona chorągiewkami na wietrze - Aga
                                • anexxa Re: do anexxy 11.07.02, 10:35

> annexo, ale nie bedę się rejestrowała.
                                  to nie. twoja wola. ja prosilam, ty nie chcesz - nie
                                  szkodzi.

> dziwne, że czujesz potrzebę ignorowania osoby, która z
                                  tobą normalnie rozmawia,
                                  > a
                                  > nie czujesz - złośliwej i upierdliwej gówniary
                                  wyzywającej cię kilka dni temu o
                                  > d
                                  > kurew i idiotek.
                                  bo widzisz, ciebie mialam za osobe z klasa, a julke za
                                  nieszczesliwe dziewuszysko.

>masz ochotę zabawiać się w samarytankę i z nią bratać -
                                  twoja
                                  > sprawa.
                                  nie w samarytanke. tylko nie da sie ukryc, ze wczorajszej
                                  awantury nie sprowokowaly obrazliwe teksty julki. czyje
                                  inne.

>ja w resocjalizację nigdy nie wierzyłam
                                  a ja tak. abstrahujac od faktu, ze uzycie tu tego slowa
                                  to, moim zdaniem, lekkie naduzycie.

i jakoś nie widzę, żeby
                                  > wielonickowa nieudacznica chciala "normalnie
                                  porozmawiać" - spójrz wyżej w tym
                                  > wątku, a się przekonasz.
                                  widze pare watkow julki, w tym ten o szamponach vichy, na
                                  ktory pierwsza reakcja (na nast. dzien) byla zlosliwa
                                  przygryzka w wykonaniu Mii.

> a do zaprzestania pyskówek z heleną, owszem, namawiałam
                                  - gdybyście się wtedy o
                                  > d
                                  > nich powtrzymały, byc może ktoś taki jak julka w ogóle
                                  nie wpadłby na pomysł,
                                  > żeby się panoszyć na tym, przedtem dotyczkącym tylko
                                  kosmetyków, forum. teraz
                                  > jest oczywiscie za późno.

aaa, czyli to moja wina?

tylko widzisz, ktos (ty?) wykopal watek sprzed mojego
                                  pojawienia sie na forum, w ktorym julka dawala do pieca
                                  konkretnie. dalej bedziesz mnie za to winic?

to moze dopisz od razu jeszcze stan wojenny i druga wojne
                                  swiatowa, bo ma to ten sam sens.

> krytykowanie jej i odzywanie się do niej językiem,
                                  który rozumie.
                                  ale... jaki widzisz cel w wytykaniu jej bledow na forum,
                                  skoro tak bardzo chcesz je oczyscic? napisz do niej maila.

> i - słowami twojej przyjaciółki roodej - nie jesteś tu
                                  moderatorem i nie bedzie
                                  > sz
                                  > ani mnie ani nikomu innemu dyktowała co i do kogo mam
                                  mówić.

hej, ok. a ty jestes moderatorem? oj chyba nie. to
                                  powiedz, czemu mowisz, ze bedziesz tepic "robactwo" na
                                  forum, czemu kazesz julce sobie isc?

moja rada o zarejestrowaniu sie bylaby dla ciebie
                                  przydatna. odfiltrujesz sobie ja, mnie i kogo zechcesz.

a co do tych choragiewek... nie biore udzialu w
                                  plebiscycie na szlachetnosc charakteru ani na najmilsza
                                  forumowiczke. odwieczna prawda jest taka - nie podoba sie
                                  - to patrz w druga strone.

xx. niemadra, niestala samarytanska baba
                                  • julita73 Re: #####do Agi, nieszczęśliwej bidulki########### 11.07.02, 10:57
                                    Biedna, nieszczęśliwa Ago-
                                    pragnę żebyś wiedziała,że nie uwazam Anexxy ani za idiotkę ani tym bardziej za
                                    ku...!!!I nie przypominam sobie żebym ją tak nazwała kiedykolwiek...a gdybym
                                    nawet tak na nia powiedziała, to nie twoja sprawa!!!
                        • julita73 Re:##########do Agi ################3 10.07.02, 22:17

> > A co do znaczków, to będę dalej je stawiać, chociażby dlatego że wam się t
                          > ak
                          > > nie podobają.
                          >
                          > a potem będziesz sie dziwić, dlaczego wzbudzasz negatywne emocje (abstarchując
                          > juz od twoich dawnych postów). i kto tu pisze, że ona się juz uspokoiła?
                          Posłuchaj aniu....widać że jesteś nieszczęśliwa, żła...co sie stało?Spotkało cię
                          coś złego?Facet ci nie dogodził?A moze go nie masz?Ja ci naprawdę współczuję,bo
                          wiem że nie wszyscy mają tyle szczęścia co ja...ale to nie powód żeby mi wytykać
                          moje błędy,dowalać mi...I co się tak czepiłyście tych znaczków?Naprawdę tak
                          okropnie to wygląda ?Ale jesteście drobiazgowe dziewczyny! Nie zależy mi na tym
                          co myślisz o mnie, że "wzbudzam nedatywne emocje " mam to wiesz gdzie......
                          • Gość: anna Re:##########do Agi ################3 IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 22:46
                            zaskakujące, jak wiele na tym forum jest pasjonatów-psychoterapeutów. co ktoś się
                            do czegos przyczepi, to od razu doszukają się przyczyny jego zachowania w
                            problemach z otoczeniem albo w braku orgazmów. to niestety nie takie proste,tym
                            razem nie wyszło, ale nie zrażaj się, próbuj dalej. :-)
                            a już serio - znaczki nie wyglądaja okropnie, ale po co tak krzyczeć? jak ktoś
                            będzie chciał, to do interesującego go postu trafi. ja generalnie nie lubie
                            wzorków, może dlatego mam taka awersje, ale nie bierz tego osobiście, to tylko
                            znaczki, u kogoś innego tez by mnie wkurzały.
                            ciebie tak samo nie interesuje to, co ja myslę o tobie, jak kiedyś innych nie
                            interesowało to, co ty o nich pisałaś. ale mimo to pozwoliłaś sobie wielokrotnie
                            wyrazić swoja opinię na forum, które - jak nazwa wskazuje - do tego właśnie
                            służyło. generalnie sądzę, że jedyne co nas tu wszystkie tak naprawdę interesuje,
                            to nasze wspólne opinie o kosmetykach, a nie ocenianie sie na wzajem.
                            • julita73 Re:##########do Agi ################3 10.07.02, 23:13

> zaskakujące, jak wiele na tym forum jest pasjonatów-psychoterapeutów. co ktoś s
                              > ię
                              > do czegos przyczepi, to od razu doszukają się przyczyny jego zachowania w
                              > problemach z otoczeniem albo w braku orgazmów. to niestety nie takie proste,tym
                              >
                              > razem nie wyszło, ale nie zrażaj się, próbuj dalej. :-)
                              > a już serio - znaczki nie wyglądaja okropnie, ale po co tak krzyczeć? jak ktoś
                              > będzie chciał, to do interesującego go postu trafi. ja generalnie nie lubie
                              > wzorków, może dlatego mam taka awersje, ale nie bierz tego osobiście, to tylko
                              > znaczki, u kogoś innego tez by mnie wkurzały.
                              > ciebie tak samo nie interesuje to, co ja myslę o tobie, jak kiedyś innych nie
                              > interesowało to, co ty o nich pisałaś. ale mimo to pozwoliłaś sobie wielokrotni
                              > e
                              > wyrazić swoja opinię na forum, które - jak nazwa wskazuje - do tego właśnie
                              > służyło. generalnie sądzę, że jedyne co nas tu wszystkie tak naprawdę interesuj
                              > e,
                              > to nasze wspólne opinie o kosmetykach, a nie ocenianie sie na wzajem.
                              Tak, jestem tu po to żeby porozm o kosmetykach ...w innym wątku zadałam pytanie
                              nt szamponu VICHY,bo chcę go kupić a nie wiem czy warto...od razu na mnie jakaś
                              naskoczyła...jak nie wierzysz to zobacz.Moje znaczki nie oznaczają tego że
                              KRZYCZĘ tylko stawiam je po to , zeby MOJE pytania były dla MNIE widoczne,żeby
                              lepiej mi się szukało tego co ja napisałam...rozumiesz już?Nie sądziłam , że
                              wzbudzą byle znaczki taki niesmak i oburzenie w was...
                              • Gość: anna Re IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 23:28
                                > jak nie wierzysz to zobacz.
                                widziałam. mia ewidentnie chciała cie sprowokowac i odgryźć sie za dawne historie
                                albo może jej sie nudziło. tak bywa, to te negatywne emocje.

w kwestii znaczków - tu nie było co rozumieć. powód ich umieszczania w wątku nie
                                ma większego znaczenia. ja mówiłam, że mnie wkurzaja, niezależnie od tego, do
                                czego służą.
                                > Nie sądziłam , że wzbudzą byle znaczki taki niesmak i oburzenie w was...
                                podejrzewam, że znaczki były tylko pretekstem. jesteś na cenzurowanym, więc
                                wystarczyło byle co, tak jak z tym szamponem vichy...
                                • Gość: Mia Re: Re IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.07.02, 23:46
                                  Dokładnie tak, Anno.

Julka (w wersji JULKA) zwyzywała mnie niedawno, że preferuję w życiu chore
                                  wartości i nie wiem, co jest w życiu naprawdę ważne, bo lubię drogie kosmetyki
                                  i mieszkam w zaplutej Warszawie. Pomijając już fakt, że to bzdura, to nie dziw
                                  się, że reaguję na te osobę w taki właśnie sposób - nie mam ochoty silic się na
                                  grzeczności wobec kogoś, kto sam sie zachowuje poniżej krytyki. A że nie jest
                                  łatwo mnie zdenerwować, więc bawie się tym jej bluzganiem nieodmiennie
                                  prowadzącym do konkluzji typu "na ogól jestem spokojną kobietą, ale jak się
                                  wkurwię, to musze komus dogadać". Dla mnie to na tyle głupie, że aż śmieszne.
                                  • Gość: anna Re: Re: Mia IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 23:51
                                    ja się wcale nie dziwię. powiem więcej - rozumiem cię i pewnie sama tak bym
                                    zrobiła. powiem jeszcze więcej - podobał mi się twój post, bo lubię takie
                                    aluzje. ale przyznasz - chciałaś ją sprowokować, prawda? :-)
                                  • Gość: anna Re: Re: Mia IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 23:53
                                    sorry, nie przeczytałam pierwszej linijki. to ja juz nie mam pytań :-)
                                    • Gość: Mia Re: Re: Mia IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.07.02, 23:55
                                      thx za wsparcie! :-)))
                              • julita73 Re:##########do Agi ################3 11.07.02, 10:13
                                ZROBIŁAM BŁĄD-NIE PRZYMRÓŻENIEM, TYLKO PRZYMRUŻENIEM...TO PRZEZ POŚPIECH.
                          • Gość: Aga Re:##########do Agi ################3 IP: *.future-net.pl 11.07.02, 08:58
                            julita73 napisał(a):

> Gość portalu: anna napisał(a):
                            >
                            > > > A co do znaczków, to będę dalej je stawiać, chociażby dlatego że wam
                            > się t
                            > > ak
                            > > > nie podobają.
                            > Posłuchaj aniu....widać że jesteś nieszczęśliwa, żła...co sie stało?Spotkało ci
                            > ę
                            > coś złego?Facet ci nie dogodził?A moze go nie masz?Ja ci naprawdę współczuję,bo
                            >
                            > wiem że nie wszyscy mają tyle szczęścia co ja...

...no chyba tobie nie bardzo dogadza, skoro tkwisz po nocach przy kompie i
                            bluzgasz na lewo i prawo.

tez mnie dziwi nagły zachwyt nad julką - dla mnie fakt, że przez trzy dni
                            powtrzymała się od bluzgania nie ma absolutnie żadnego wpływu na jej ocenę,
                            zwłaszcza, że nie było to bynajmniej spowodowane cudowną przemianą wewnętrzną,
                            lecz wyjazdem po przecenione ciuchy do ex-enerdówka.

nie jestem tu po to, żeby wyrozumiale znosić frustracje bezrobotnej samotnej
                            szkarady z prowincji, tylko po to, żeby czytać i pisać o kosmetykach. nie będę
                            tolerancyjna dla zaśmiecającej forum wielonickowej małolaty. nie interesują mnie
                            żale słubickiej zakompleksionej histeryczki, którą do pasji doprowadza fakt, że
                            ktoś żyje lepiej i szczęsliwiej niż ona. uważam, że robactwo na forum trzeba
                            tępić i będę to robiła. mam nadzieję, że gówniara wreszcie zrozumie, że jest tu
                            niemile widziana, i zamiast kolejnego nicka, zmieni forum.

• sliwkaa : (( 11.07.02, 09:06
                              "uważam, że robactwo na forum trzeba tępić i będę to robiła. mam nadzieję, że
                              gówniara wreszcie zrozumie, że jest tu niemile widziana, i zamiast kolejnego
                              nicka, zmieni forum."

MAAATKO .. KOBIETKO .. USPOKOJ SIE : - ))) Swieci sloneczkko , jest pieknie, a Ty
                              tutaj zachowujesz sie jak "inkwizytor internetowy" ; - ))

oj oj .. ; - )))
                            • julita73 Re:##########do Agi ################3 11.07.02, 10:09

>
                              > tez mnie dziwi nagły zachwyt nad julką - dla mnie fakt, że przez trzy dni
                              > powtrzymała się od bluzgania nie ma absolutnie żadnego wpływu na jej ocenę,
                              > zwłaszcza, że nie było to bynajmniej spowodowane cudowną przemianą wewnętrzną,
                              > lecz wyjazdem po przecenione ciuchy do ex-enerdówka.
                              >
                              > nie jestem tu po to, żeby wyrozumiale znosić frustracje bezrobotnej samotnej
                              > szkarady z prowincji, tylko po to, żeby czytać i pisać o kosmetykach. nie będę
                              > tolerancyjna dla zaśmiecającej forum wielonickowej małolaty. nie interesują mni
                              > e
                              > żale słubickiej zakompleksionej histeryczki, którą do pasji doprowadza fakt, że
                              >
                              > ktoś żyje lepiej i szczęsliwiej niż ona. uważam, że robactwo na forum trzeba
                              > tępić i będę to robiła. mam nadzieję, że gówniara wreszcie zrozumie, że jest tu
                              >
                              > niemile widziana, i zamiast kolejnego nicka, zmieni forum.
                              >
                              Droga Ago-
                              Dopiero teraz przeczytałam to co pisałaś wczoraj, jest tam killka niescisłości ,
                              postaram się je zaraz wyjaśnic...
                              Po pierwsze- na zakupach byłam trochę dalej od Ffrankfurtu, i bynajmniej nie w
                              byłym NRD.Chcę żebyś wiedziała, że to nie zakupy są powodem mojego dobrego
                              humoru i radości......
                              Po drugie-skąd ta pewność że jestem szkaradą? I że jestem samotna?Trafiłaś tylko
                              z tym że jestem bezrobotna, ale to akurat jest mi bardzo na rękę, zresztą mam
                              taką sytuację że nie mogę podjąć pracy ze względów zdrowotnych...ale to już inny
                              temat i byle komu nie mogę o tym opowiedać.
                              Po trzecie- co do prowincji...wiesz , jestem bardzo zadowolona że mieszkam
                              właśnie tu a nie gdzi e indziej, naprawdę.Źle bym się czuła w zadymionej,
                              zanieczyszczonej, brudnej warszawie ( wiem że zaraz warszawianki naskoczą na mnie
                              za tą brudną warszawę!!!)A tak w ogóle to wstyd mieszkać na prowincji?Moim
                              zdaniem nie....
                              Po czwarte-nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam-a już najmniej tobie twojego
                              niby szczęscia, jesteś śmieszna- miałabym zazdroscic tobie?Nawet nie wiem kim
                              jesteś, a to co piszesz ty i tobie podobne dziewczyny traktuję z rezerwą i
                              przymróżeniem oka.
                              Po piąte- nie mam zamiaru ani zmieniać nika ani forum, a od tępienia robactwa na
                              pewno nie jestes ty...nie masz takiego prawa...
                              Po szóste- żal mi cię , naprawdę musisz być nieszczęśliwa skoro sprawia ci
                              satysfakcję taka bezsensowna pyskówka ze mną, napadanie na mnie bez powodu.Gdybyś
                              była prawdziwą damą , wcale nie komentowałabyś moich wypowiedzi, ale ty tylko
                              czekasz na jakąś awanturkę...uważam że jesteś zwykłą prostą dziewuchą, niewazne
                              ze używasz drogich kosmetyków , i tak nie ma w tobie za grosz klasy ...
        • Gość: gAndzia Re: anexxo masz 100% racji IP: *.se.com.pl 11.07.02, 13:30
          Gość portalu: Nell napisał(a):

> Julke teraz calkiem milo poczytac, czemu sie dopier. teraz do niej?

no faktycznie, baaaardzo miło...
        • Gość: Furmanka Re: klasa babki: Anexxa, Gandzia, Marta... IP: 217.5.237.* 09.09.02, 10:05
          Anexxa, Gandzia, Margoo (Marta) to takie stare dopierdal.czki - sol ziemi tej,
          wlascicielki tego forum i w ogole.

Ilekroc temat schodzi z urody na ludzi, to - hurrra - robia z kogos durnia i
          jelopa.

Ja z kolei omijam ich watki, jako nadziane jadem. Jakby mialy wiecznie te dwa
          dni przed okresem - albo powazne problemy lozkowe.

Seeya
          • roodanaserio Re: klasa babki: Anexxa, Gandzia, Marta... 09.09.02, 12:51
            Gość portalu: Furmanka napisał(a):

> Anexxa, Gandzia, Margoo (Marta) to takie stare dopierdal.czki - sol ziemi
            tej, wlascicielki tego forum i w ogole.
            Ilekroc temat schodzi z urody na ludzi, to - hurrra - robia z kogos durnia i
            jelopa.
            Ja z kolei omijam ich watki, jako nadziane jadem. Jakby mialy wiecznie te dwa
            dni przed okresem - albo powazne problemy lozkowe.

"Omijam ich watki", buhahahahaha. Duzo do powiedzenia masz, widze - Furmanko
            [nomen omen], jezeli sama funkcjonujesz pod 3 nickami: skromna, jw. oraz
            Rozbawiona.

Dlaczytajacych - po wyjasnienia odsylam do watku "anexxa - pozdrownienia".

Poniewaz zajmujesz sie tylko dopierdalaniam, badz laskawa nie zwracac uwagi
            innym na ten temtmat - tym bardziej, ze sprawa julki jest zakonczona od paru
            miesiecy i anexxa sie z nia swietnie dogaduje, pani Niedoinfomowana-o-wielu-
            osobowosciach, co moze swiadczyc o wielu problemach, zwlaszcza z mozgiem.

r
          • anexxa Re: klasa babki: Anexxa, Gandzia, Marta... 09.09.02, 13:00
            no co jest skromna, jednak obgryzanie paznokci nie
            pomoglo i musialas sie do mnie/o mnie wypowiedziec?

refleks tez masz wysmienity. no ale racja, dopiero
            przeciez odkrylas to forum.

twoje komentarze sa z pewnoscia niezwykle cenne - w twoim
            malym swiecie na pewno dostajesz za nie same pochwaly.
            nie sadzisz, ze plugawione moja obecnoscia forum nie jest
            odpowiednim miejscem do ich umieszczania? zaloz sobie
            pamietniczek - moge partycypowac w kosztach jego zakupu.
            i tam pisz ladnym, okraglym pismem wszystko, co uznasz za
            stosowne.

no i caly czas zapraszam do rozmowy na privie. ach,
            racja, nie napiszesz - bo przeciez sie mnie boisz,
            bidulko. no to trudno, nigdy sie nie dowiem dokladnie,
            gdzie tez taka gwiazda intelektu mieszka. moze bym cie
            odwiedzila? oczywiscie, w dozwolonych przez zarzad tego
            osrodka godzinach wizyt.

xx.

• ma.fia Re: klasa babki: Anexxa, Gandzia, Marta... 10.09.02, 08:50
              Ale poziom. Pruszkowski.
              • anexxa Re: klasa babki: Anexxa, Gandzia, Marta... 10.09.02, 16:42
                ciesze sie, ze odnalazlas cos domowego na tym forum,
                rybeczko.

a teraz robie i ladnie pa, pa i wrzucam do filterkow. plask!

xx.
    • Gość: lumi Re: ######julka 73##### IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 10.07.02, 23:32
      Już się przekonfigurowałam.O co mi chodzi droga Anexo?O to że tak szybko zapominacie że jakaś stuknięta małolata nas wyzywała i teraz robicie z niej swiętą.Biedulka usiłuje być normalna a my jej rzucamy kłody pod nogi.Tak bardzo mi to przeszkadza bo nie wiadomo kiedy wybuchnie wściekłością.Ale cieszcie się skoro tak fajnie wam się z nią rozmawia , bo nie wiadomo kiedy znów na ciebie napadnie , droga Nel, kiedy jej się nie spodoba jakaś twoja wypowiedż.Prowokatorką nie jestem a obserwatorką i owszem.Czy to ze nie znasz mojego nicka Anexo dyskwalifikuje mnie na tym forum?Czy mają prawo zabierać głos tylko osoby znane tobie?Może byłabym bardziej znana gdybym miała tyle nicków co juleczka.Izko ( soniu)masz rację że dawno nie było tu zadymy bo ty jej nie wywołujesz.Nie wiem które jest twoje prawdziwe imię,tyle ich masz,chyba nawet ty sama nie wiesz.Ciekawe jakie wymyślisz następne,ha,ha,ha.
      • julita73 Re: ######do lumi############## 11.07.02, 09:38
        Gość portalu: lumi napisał(a):

> Już się przekonfigurowałam.O co mi chodzi droga Anexo?O to że tak szybko zapomi
        > nacie że jakaś stuknięta małolata nas wyzywała i teraz robicie z niej swiętą.B
        > iedulka usiłuje być normalna a my jej rzucamy kłody pod nogi.Tak bardzo mi to p
        > rzeszkadza bo nie wiadomo kiedy wybuchnie wściekłością.Ale cieszcie się skoro t
        > ak fajnie wam się z nią rozmawia , bo nie wiadomo kiedy znów na ciebie napadnie
        > , droga Nel, kiedy jej się nie spodoba jakaś twoja wypowiedż.Prowokatorką nie
        > jestem a obserwatorką i owszem.Czy to ze nie znasz mojego nicka Anexo dyskwalif
        > ikuje mnie na tym forum?Czy mają prawo zabierać głos tylko osoby znane tobie?Mo
        > że byłabym bardziej znana gdybym miała tyle nicków co juleczka.Izko ( soniu)mas
        > z rację że dawno nie było tu zadymy bo ty jej nie wywołujesz.Nie wiem które jes
        > t twoje prawdziwe imię,tyle ich masz,chyba nawet ty sama nie wiesz.Ciekawe jaki
        > e wymyślisz następne,ha,ha,ha.
        Po pierwsze droga lumi, nie jestem małolatą.Nie zależy mi , żeby mnie ktoś tu
        bronił a już na pewno żeby uważał mnie za świetą i poszkodowana.Nie bój się - nie
        dam wam już więcej tej satysfakcji i nie " wybuchnę wściekłością " tak samo jak
        nie mam zamiaru więcej zmieniać nika.Mmam na imię Julita,taki mam login i niech
        tak zostanie.Wiesz co , dziwi mnie tylko jedno na tym forum : jesteście prawie
        wszystkie dobrze wykształcone,niby mądre a sprawia wam przyjemność prowokowanie
        mnie i czekanie aż się wk......?Wiem jedno- kobieta z naprawdę duzą klasą nie
        siedziałaby na forum i nie szukała zaczepek...ale ty i tobie podobne to
        zwykłe.... nie powiem co.....
        • flora1 Re: Kobieta z klasą. 11.07.02, 10:52
          Wiem jedno- kobieta z naprawdę duzą klasą nie
          > siedziałaby na forum i nie szukała zaczepek...ale ty i tobie podobne to
          > zwykłe.... nie powiem co.....

Moja droga, słusznie zauważyłaś, że kobieta z klasą nie szukałaby zaczepek, więc
          pytam, jak do tych słów mają się twoje wcześniejsze wypowiedzi???
          Przecież wszelkie pyskówki na tym forum ty zaczynałaś??? Jaką ty masz klasę
          kobieto??? pomyśl o tym.......

• julita73 Re: Kobieta z klasą.- do Flory#####3 11.07.02, 11:06

>
            > Moja droga, słusznie zauważyłaś, że kobieta z klasą nie szukałaby zaczepek, wię
            > c
            > pytam, jak do tych słów mają się twoje wcześniejsze wypowiedzi???
            > Przecież wszelkie pyskówki na tym forum ty zaczynałaś??? Jaką ty masz klasę
            > kobieto??? pomyśl o tym.......
            >
            Moja droga Floro-
            nie tylko ja dymię na tym forum...zobacz wczorajsze zachowanie swoich koleżanek,
            które chciały mnie sprowokować...też nie są lepsze. Nie wszystkie pyskówki ja
            zaczynam..
          • Gość: silie Re: do Flory IP: *.jmk.lodz.pl 11.07.02, 12:31
            Wiesz, też miałam ją zapytać czy uważa się za kobietę z klasą, w świetle jej
            wypowiedzi i notorycznego obrażania innych...ale,jak widać szkoda klepania
            w klawiaturę, ona kompletnie nic nie kuma! Ech...
            pzdr, s.
    • hokusai Chce sie wam tak ... 11.07.02, 11:09
      bic piane? I Julce-Julicie- KObiecie o WIelu Imionach i jej oredowniczkom i
      przeciwniczkom. Czy ten temat jest wart walniecia w klawiature? Forum jest dla
      wszystkich, a tych ktorych nie lubimy omijamy. W czym problem?
      • Gość: gAndzia Re: Chce sie wam tak ... IP: *.se.com.pl 11.07.02, 12:14
        moim zdaniem - nie warto. julka jak widać jest niereformowalna, a jej
        obrończynie się zagalopowały (annexo - nie poznaję cię!:))))czy to ty???)

proponuję olać jej wątki, na razie jedyny efekt tego topiku to zalew forum niby-
        to-neutralnymi-topikami-julki/julity/olki czy jak tam ma kaprys się nazywać w
        danym momencie.

ja w "gustavus obiit, conradus natus est" nie wierzę, podobnie jak w mało
        spójną historię zyciową julki/julity (jeśli to do mnie pisałaś o "zajebistym"
        płaszczyku z NRD, to nie mam nic przeciwko przecenom - może łaskawie mi
        wskażesz miejsce w którym je potępiam? - a dżinsowy płaszczyk sama miałam, dwa
        lata temu, kiedy takie były modne, teraz służy córce pani wiesi, która u mnie
        sprząta:))

Ago, czy jesteś tą samą Agą, z którą gadałam na sąsiednich forach? jesli tak to
        pozdrawiam i popieram:))) Jak było w Kenii?
        • julita73 Re: Chce sie wam tak ...do gandzi 11.07.02, 12:29
          gandzia-jesteś większą kretynką niż myślałam...nie mam słów zeby wyrazic jak
          bardzo jesteś durna, prosta, chamska...co bym nie napisała to i tak nie wyrazi
          mojej niecheci i obrzydzenia do ciebie.
          • Gość: gAndzia Re: Chce sie wam tak ...do gandzi IP: *.se.com.pl 11.07.02, 12:41
            to tyle a propos "chęci porozmawiania normalnie":)))naszej rozkosznej juleczki.
            no cóż, juleczko, znów "się dałaś sprowokować", znów "pusciły nerwy" - to chyba
            permanentne? twój dobry humor spowodowany udanymi zakupami w NRD tudzież
            wspaniałą sytuacją rodzinna i zadowoleniem z bezrobocia już minął?
            szkoda:))))
            proponuję jednak kuracje psychiatryczna, sama sobie z tym nie poradzisz:)
            • Gość: silie Re: Chce sie wam tak ...julko... IP: *.jmk.lodz.pl 11.07.02, 13:18
              ...kilkanaście postów wyżej OBIECYWAŁAŚ , że więcej nie będziesz nikogo
              obrażać,rzucać łaciną i powstrzymasz się od właściwych Tobie wybuchów...
              Może nie obiecuj juz nigdy nic więcej, bo do tego wszystkiego co sobą
              reprezentujesz-dobrego i złego-dochodzi jeszcze niesłowność i rzucanie słów na
              wiatr.Po prostu.
              s.
              • julita73 Re: Chce sie wam tak .do sillie 11.07.02, 20:22
                Posłuchaj sillie,nigdy nie rzucam słów na wiatr, jestem raczej slowna ...a na tym
                watku uwazam że jestem BARDZO spokojna i jeszcze nikogo nie obraziłam...bronie
                sie tylko, nie będę miła dla tych którzy mieszaja mnie z błotem...
                • Gość: Mia Juleczko... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 12.07.02, 00:19
                  julita73 napisał(a):

> Posłuchaj sillie,nigdy nie rzucam słów na wiatr, jestem raczej slowna ...a na t
                  > ym
                  > watku uwazam że jestem BARDZO spokojna i jeszcze nikogo nie obraziłam...bronie
                  > sie tylko, nie będę miła dla tych którzy mieszaja mnie z błotem...

:-)))))))))))))))))) W rankingu na debilizmy stulecia Twoje posty biją na głowę
                  nawet wypowiedzi polityków. Ale sprawiasz mi tyle radości... porzucaj jeszcze
                  kilka takich paranoi, może Cię choć za nie polubimy...

Rzuć na przykład: "wcale mnie nie obchodzi, co o mnie myślicie..."

Chachachachachacha......

Mia, niesłychanie ucieszona
                • Gość: silie Re: Chce sie wam tak .do julki IP: *.lodz.msk.pl 12.07.02, 00:47
                  1.Wysil się choć na tyle, żeby poprawnie adresować do mnie posty; mylenie się
                  w czyimś "imieniu" między innymi, świadczy o braku klasy, o której piszesz, że
                  takową posiadasz
                  2.Ripostujesz do mnie, że JESZCZE nikogo na tym wątku nie obraziłaś, tylko jak
                  nazwiemy nazywanie przez Ciebie gAndzi osobą "durną, prostą, chamską" (to
                  Twoje słowa)i jak śmiesz żądać, żeby zmieniła nick bo jest debilny???
                  Jak wogóle śmiesz?!

Doradzam ponowną zmianę nicka i radykalną zmianę stylu (mało realne), bo nawet
                  założony przez Ciebie wątek pod tytułem np.: "doradźcie, proszę, krem pod
                  oczy",czyli całkiem neutralny będzie torpedowany lub ignorowany.

Ale generalnie konkluzja jest jedna: coś w Tobie jest nie tak;
                  czy ktoś kiedykolwiek wzbudzał tu taką niechęć jak Ty? Nie.
                  Czy ktoś kogoś obrażał? Nie.
                  Wyzywał? Nie
                  Wysyłał na inne forum? Nie
                  To o czymś świadczy; ale na pewno nie o tym, że my jesteśmy nienormalne.
                  Rozumiem, że jesteś teraz po operacji, dochodzisz do siebie.
                  Ale jak chcesz w przyszłości funkcjonować w ewentualnym miejscu pracy z innymi
                  ludźmi, skoro do takiego szału doprowadzają Cię nieznane osoby, których
                  spojrzeń ani kwaśnych min nie widzisz, które tak naprawdę nie mogą Ci NIC
                  zrobić,od których w prawdziwym Twoim życiu nic nie zależy??

Mimo wszystko życzliwa, silie.
            • julita73 Re: Chce sie wam tak ...do gandzi 11.07.02, 20:47

> to tyle a propos "chęci porozmawiania normalnie":)))naszej rozkosznej juleczki.
              >
              > no cóż, juleczko, znów "się dałaś sprowokować", znów "pusciły nerwy" - to chyba
              >
              > permanentne? twój dobry humor spowodowany udanymi zakupami w NRD tudzież
              > wspaniałą sytuacją rodzinna i zadowoleniem z bezrobocia już minął?
              > szkoda:))))
              > proponuję jednak kuracje psychiatryczna, sama sobie z tym nie poradzisz:)
              Kto Ci powiedział ze puściły mi nerwy?Mylisz sie moja droga, nie uda sie wam tak
              łatwo mnie sprowokować...
              Nie mam problemów z psychą, nie potrzebuję specjalisty...CZUJĘ że bardziej ty byś
              go potrzebowała, niedopieszczona , sfrustrowana dziewczynko...I zmień gandzia ten
              debilski nick,ja bym się wstydziła takiego używać.
              Ps. Nie wyjaśniłas mi jeszcze co znaczy to twoje HEH...jest wyjatkowo kretynskie
              ale naprawdę nie wiem co znaczy....HEH!!!
        • gataka Re: Chce sie wam tak ... 12.07.02, 10:45
          Drogie Wspolzainteresowane! Zniesmaczajacy jest ten watek i az wstyd go czytac, a
          jeszcze bardziej brac udzial w tej pyskowce. Ale, coz podobno my kobiety jestesmy
          niekonsekwentne, wiec tez sie rzuce w wir dyskusji. Julka nie nalezy do moich
          ulubienic (z przyczyn wymienianych przez inne forumowiczki), ale czytajac
          ponizsza "kulturalna" wypowiedz az mnie zmrozilo:

> ja w "gustavus obiit, conradus natus est" nie wierzę, podobnie jak w mało
          > spójną historię zyciową julki/julity (jeśli to do mnie pisałaś o "zajebistym"
          > płaszczyku z NRD, to nie mam nic przeciwko przecenom - może łaskawie mi
          > wskażesz miejsce w którym je potępiam? - a dżinsowy płaszczyk sama miałam, dwa
          > lata temu, kiedy takie były modne, teraz służy córce pani wiesi, która u mnie
          > sprząta:))
          >
          Jak mozna cos takiego napisac?
        • Gość: polaNegri(zofia) Re: Chce sie wam tak ... IP: *.ipt.aol.com 08.09.02, 04:33

> a dżinsowy płaszczyk sama miałam, dwa
          > lata temu, kiedy takie były modne, teraz służy córce pani wiesi, która u
          mnie
          > sprząta:))

Ugryzla Ciebie dzis wiewiora?
    • Gość: Krizia Re: ######julka 73##### IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 11.07.02, 13:23
      Julka spowodowala, ze zrazilam sie do niej juz na samym poczatku jej bytnosci
      na forum. I podobnie jak moje przedmowczynie, od tamtej pory nie mam ochoty
      rozmawiac z nia nawet wtedy, gdy jest spokojna. I nie robie tego.

Pzdr
      • Gość: marta Re: ######julka 73##### IP: *.ny325.east.verizon.net 11.07.02, 17:54
        reeeeeety!
        Wy ciągle to maglujecie???
        a może by tak o kosmetykach? gdyby nikt wczoraj nie zaczął tego wątku, byłby
        spokój i ogólna szczęśliwość, a tak co? za spokojnie było?
      • julita73 Re: ######julka 73##### 11.07.02, 20:18
        Gość portalu: Krizia napisał(a):

> Julka spowodowala, ze zrazilam sie do niej juz na samym poczatku jej bytnosci
        > na forum. I podobnie jak moje przedmowczynie, od tamtej pory nie mam ochoty
        > rozmawiac z nia nawet wtedy, gdy jest spokojna. I nie robie tego.
        >
        > Pzdr
        To po co sie teraz wpier.....tutaj nieproszona i dodajesz swoje kretyńskie trzy
        grosze?Nie rozumiem...skoro nie wdajesz sie ze mna w gadke to po co teraz
        komentujesz?
        • Gość: Aga Re: ######julka 73##### IP: *.future-net.pl 11.07.02, 22:29
          julita73 napisała:

> Gość portalu: Krizia napisał(a):
          >
          > > Julka spowodowala, ze zrazilam sie do niej juz na samym poczatku jej bytno
          > sci
          > > na forum. I podobnie jak moje przedmowczynie, od tamtej pory nie mam ochot
          > y
          > > rozmawiac z nia nawet wtedy, gdy jest spokojna. I nie robie tego.
          > >
          > > Pzdr
          > To po co sie teraz wpier.....tutaj nieproszona i dodajesz swoje kretyńskie trzy
          >
          > grosze?Nie rozumiem...skoro nie wdajesz sie ze mna w gadke to po co teraz
          > komentujesz?

bo co przygłupie? zabronisz jej komentować swoją głupotę? to ty jesteś
          nieproszona na tym forum, nie widzisz tego????
          • julita73 Re: ######julka 73##### 11.07.02, 23:06

>
            >
            > bo co przygłupie? zabronisz jej komentować swoją głupotę? to ty jesteś
            > nieproszona na tym forum, nie widzisz tego????
            O, widzę że Aguni nerwy puściły?Teraz dopiero pokazujesz jaką jesteś
            prostaczką...zresztą już wczoraj dałaś niezły popis...słoma z butów
            wystaje...Przygłupie- co za słownictwo , takiej damie jak ty to nie przystoi.!!!
            Powtarzam jeszcze raz- będę przebywać na forum kiedy tylko będę miała na to czas
            i ochotę.Nikt mi tego nie zabroni , a juz napewno nie ty.....
            • Gość: ja e IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 23:14
              Ja pierdolę, Julka jaka ty głupia cipa jesteś.
            • Gość: Aga Re: ######julka 73##### IP: *.future-net.pl 12.07.02, 11:00
              julita73 napisał(a):

>
              > >
              > >
              > > bo co przygłupie? zabronisz jej komentować swoją głupotę? to ty jesteś
              > > nieproszona na tym forum, nie widzisz tego????
              > O, widzę że Aguni nerwy puściły?Teraz dopiero pokazujesz jaką jesteś
              > prostaczką...zresztą już wczoraj dałaś niezły popis...słoma z butów
              > wystaje...Przygłupie- co za słownictwo , takiej damie jak ty to nie przystoi.!!
              > !
              > Powtarzam jeszcze raz- będę przebywać na forum kiedy tylko będę miała na to cza
              > s
              > i ochotę.Nikt mi tego nie zabroni , a juz napewno nie ty.....

żeby mi "nerwy puściły" trzeba czegos więcej niż ujadający na forum przygłupi
              ratlerek. dopóki dziamgał, olewałam, jak zaczął mnie gryźć po kostkach - dałam
              kopa. dam ci pewną radę: jeśli chcesz już bluzgac i wyzywać, to wypisz sobie na
              karteczce co najmniej kilkanaście przekleństw i systematycznie spisuj, bo się
              nużąco powtarzasz. i nie przepisuj tego, co piszą inni, bo tylko potwierdzasz
              swój iloraz inteligencji zmierzający ku zeru. jesteś głupią, zakompleksioną,
              brzydką jak noc i nieszczęsliwą wieśniarą na zasiłku dla bezrobotnych i nawet
              jeśli oplujesz monitor od góry do dołu, nic tego nie zmieni. taki już twój
              parszywy los.

chcesz ujadać na forum, to ujadaj, ale się odtąd nie dziw, jeśli ktoś cię
              zbluzga, okres ochronny dla przygłupów ogłaszam za zamknięty.

radzę ci ostatni raz po dobroci - wysmaruj krostowatego ryja tym podkładem maxa
              factora i zapierdalaj ile sił w krzywych nogach do psychiatry, bo prędzej czy
              później zrobisz krzywdę albo sobie albo komuś z rodziny. nas możesz co najwyżej w
              dupę pocałować!
        • Gość: Krizia Re: ######julka 73##### IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 12.07.02, 10:58
          Wszelki komentarz jest tu zbedny. Nie bede sie znizac do poziomu pewnej osoby.
          Koniec.
    • Gość: lumi Re: ######julka 73##### IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 11.07.02, 23:14
      Odezwała się "dama z klasą"- panna julka-izka-olka-sonia itd.Jeżeli uważasz że nikogo nie obraziłaś, to powiem ci ,że
      co najmniej 4 osoby.Ty nie musisz się tłumaczyć nam a nas guzik
      obchodzi dlaczego siedzisz w domu itp.Faktycznie jesteś przygłup i to do potęgi entej,
      bo prosisz o zakończenie tego "durnego wątku" a jednocześnie wyciągasz go do góry ,
      komentując każdą wypowiadającą się tu osobę.Czy włosy nie wypadają ci dlatego ,że mózg
      ci się kurczy?Na to żaden szampon niestety nie pomoże.
      • Gość: plum1000 Re: ######julka 73##### IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 23:39
        i pomyslec ze to jest forum o urodzie., kpina...wy nie macie nic lepszego do
        roboty a pisac do jakies julki? obchodzi Was az tak ? ze ona wchodzi pod X
        nickow? najwieksza ilosc odpowiedzi zdobywa watek o julce a drugi to pamietny o
        Helenie.. Paranoja
        • julita73 do wszystkich dziewczyn 12.07.02, 14:26
          zobaczcie dziewczyny jaką klasę , takt i kulturę osobistą pokazuje tu aga, o
          gandzi nie wspomne....na mnie wszystkie naskoczyły, ze jestem chamska,brak mi
          klasy i obycia, ze jestem wulgarna.....powiedzcie w takim razie co reprezentuje
          sobą aga i gandzia?Te wszystkie wypociny agi śmieszą mnie , bo nie ma w nich nic
          z prawdy...Przykro mi ,ze wdałam się w klótnię z byle intrygantka która ma
          problemy ,jest niezrównoważona a nerwy wyładowuje na forum.Tym razem nie ja
          sprowokowałam ta sytuację ...Przykro mi tylko , ze znowu ja jestem tu tą
          najgorszą...
    • Gość: lumi Re: cze?? julka IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 12.07.02, 21:28
      Przykro mi ?e jest ci przykro,ale zas?u?y?a? sobie na to.Sama jeste? sobie winna,bo po kiego kiedy? obra?a?a? i gnoi?a? nieszcz?sne babki.Nie dziw si? zatem ,?e zmiesza?y ci? z
      b?otem.Je?eli bogu ducha winn? Monik? z odrostami nazywasz pust? i g?upi?,to
      nic dziwnego ,?e pozosta?e broni?c jej,wsiadaj? na ciebie.Nie rozumiesz babskiej solidarno?ci?
      To wszystko wy??cznie twoja wina, bo to ty pierwsza zaczyna?a? pyskowa? na nieznane ci osoby.Uwa?asz kogo? za idiot? O.K. masz prawo,ale nie musisz tego zaraz publicznie og?asza?.Ludzie tego nie lubi?.Ty walisz prosto z mostu a teraz obra?asz si? jak to samo robi? inne.Dotychczas nie lubi?am ci? ale teraz ?al mi ci? serdecznie,bo widz? ?e nic do ciebie
      nie dociera.Z jednej strony super ?e znikasz , bo b?dzie ?wiety spokój.Ale
      z drugiej - szkoda,tak jak szkoda zabawnego pajaca,rozweselaj?cego
      towarzystwo.Po drodze do zak?adu,zajedz na stacj? benzynow? i popro? o bie?nikowanie kory mózgowej.Pa ,pa.
      • Gość: juss R:??????????????? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 22:03
        wiecie co , dziewczyny, dziwię się , że marnujecie tyle czasu na takie bzdury;
        wszędzie są idioci i idiotki , takie życie; ale to tylko forum; nie lepiej kogoś
        po prostu zignorować? przeciez osoby takiego pokroju prowokują was i tylko
        czekają na odzew; simply , nie są partnerami do dyskusji.
        • Gość: plum1000 Re: R:??????????????? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 22:45
          STRASZNIE JESTEM CIEKAWA JAK DLUGO TEN TĘPY WĄTEK BEDZIE WAS TAK FASCYNOWAŁ I
          SPRAWIAL ZE CIAGLE JEST ON NA PIERWSZEJ STRONIE!!!!!!!!
          • Gość: Kasia Re: R:??????????????? IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 22:49
            No to po co go wywlekasz do góry?W ten sposób ciagle będzie na pierwszej stronie.
          • Gość: Mia Re: R:??????????????? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 13.07.02, 08:54

Gość portalu: plum1000 napisał(a):

> STRASZNIE JESTEM CIEKAWA JAK DLUGO TEN TĘPY WĄTEK BEDZIE WAS TAK FASCYNOWAŁ I
            > SPRAWIAL ZE CIAGLE JEST ON NA PIERWSZEJ STRONIE!!!!!!!!

Ja Ci odpowiem. Julka w różnych wcieleniach zachowuje się w sposób tak
            nieprzystający do ogólnego poziomu forum, że dopóki tego nie zmieni, zawsze
            bedzie zwracac uwagę forumowiczek. Że też takie tępe i zgorzkniałe coś ma tyle
            tupetu, żeby tu jazgotać, to w pewien sposób należy podziwiać...

Odmienność zaciekawia...
            • Gość: Aga Re: R:??????????????? IP: *.future-net.pl 10.08.02, 16:34
              hopsa do góry, ku pokrzepieniu serc:)
              • Gość: Julia Re: R:??????????????? IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 10.08.02, 16:59

> hopsa do góry, ku pokrzepieniu serc:)

No i co, poczulas sie lepiej ?
                • Gość: Aga Re: R:??????????????? IP: *.future-net.pl 10.08.02, 17:06
                  albo słubicka bezrobotna posiadła sztukę logowania się z francuskim ipem, albo
                  głupota idzie w parze z nickiem julia, jedno z dwojga.
                  • elizap Re: R:??????????????? 10.08.02, 17:19
                    Za to Aga bardzo błysnęła intelektem i wyciągnęła na pierwszą stronę wątek w
                    ogóle nie związany z tematyką forum. Brawo Aguś!!
                  • Gość: Nell Re: R:??????????????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 17:48

> albo słubicka bezrobotna posiadła sztukę logowania się z francuskim ipem,
                    albo
                    > głupota idzie w parze z nickiem julia, jedno z dwojga.

I po co to chamstwo????
                    p.s. mamy nowe slowo- bezrobotna- jako obelga...zenujace...
                    Zycze ci, zebys ty zostala taka bezrobotna, lub na przyklad rencistka o rencie
                    300 zl...Glupota niektorych wrecz powala.
                    • julita73 Re:do wszystkich....... 10.08.02, 20:16
                      Brak mi już słów, co za debilka z tej Agi.....no nie doprawdy
                      popier....imbecyl....sorry że jestem wulgarna ale czuję że mam prawo...Aga to
                      zakompleksiona, wstrętna baba z tlenionymi loczkami ;-))))która od początku mi
                      dowala, i wpier... się w moje dyskusje z innymi , mimo że nikt ją o to nie
                      prosi...ale nie dziwię jej się ........pewnie jest nieszczęśliwa, mąż ją
                      napewno zdradza podczas swoich zagranicznych wojaży:-)) i dobrze jej tak, każdy
                      by to robił mając w domu wstrętną jędzę.
                      Jestem normalnie zniesmaczona że ta piękna warszawianka ;-))))taka
                      wykształcona,zamożna, kulturalna, przysiaduje na tym dennym forum i żeby z niej
                      był pożytek , zeby pisała coś mądrego, ale nie ona tylko patrzy komu by tu
                      dojebać!!!!!!!!!!Wyłazi teraz, że to zwykła prosta baba, bo już nie dziewczyna
                      ( z tego wiem , jest lekko "podstarzała" )
                      Acha, i jeszcze jedno ty....jeszcze raz waż mi się napisać z hańbą o
                      bezrobotnych!!!Jescze raz to zrobisz , to osobiście cie znajdę i oskubię z tych
                      tlenionych loczków.Kobieta z klasą nie gardzi bezrobotnymi!
                      • silie Re:do wszystkich.......Julko 10.08.02, 20:20
                        Kobieta z klasą nie nazywa nikogo popierdolonym imbecylem.
                        To tak gwoli informacji, kto to jest kobieta z klasą.
                        s.
                        • Gość: Aga Re:do wszystkich.......Julko IP: *.future-net.pl 10.08.02, 21:04
                          wątek wyciągnęłam, bo kilka osób nowych na forum dziwiło się, ze forumowiczki
                          tak "napadają" na bogu ducha winną "julitę73". niewinne owo dziewczę od
                          miesięcy nęka to forum wulgarnymi postami, pod kilkoma nickami. przeprasza, za
                          kilka dni historia się powtarza i tak w koło macieju. miałyśmy teraz chwilę
                          wytchnienia, bo zniknęła na tydzień czy dwa, niestety - wróciła w jeszcze
                          gorszym stanie psychicznym. owa sfrustrowana bezrobotna (bynajmniej nie uzywam
                          tego słowa jako "oblegę", jedynie jako przymiotnik tłumaczący być może stan
                          psychiczny tej niewątpliwie niezrównoważonej osoby - bezrobotna tlumaczka-
                          męzatka to jedno z jej licznych wcieleń) zdązyła tu przed wyjazdem (na urlop
                          albo na leczenie - rózne są wersje tego zniknięcia) obrazić kogo się dało. pod
                          kilkoma nickami wyzywa kazdego, komu powodzi się lepiej niż jej (a jest to 99
                          procent bywalczyń forum), a szczególnie mieszkanki warszawy. kreuje się na
                          matkę kilkuletniego dziecka, ale podejrzewamy, że to gówniara co najwyżej 16-
                          letnia, z patologicznej rodziny, tak ubogie ma słownictwo i infantylne
                          zainteresowanie (np. wielbi shakirę i britney spears, hahaha). utwierdza mnie w
                          tym jej ostatni post, w stylistyce typowej dla tego nieszczesnego chorego
                          stworzenia - czyż 29-latka nazywałaby osobę starszą od siebie o 3
                          lata "podstarzałą"? - raczej wątpię.
                          kogo wątek nie intersuje, radzę po prostu nie czytać, nikt nie zmusza. innym
                          być może nieco rozjaśni w głowie.

a juleczce radzę wziąc rozbieg i walnąć główką w ścianę:)))))
                      • Gość: Aga Re:do wszystkich....... IP: *.future-net.pl 10.08.02, 21:10
                        julita73 napisała:

> Brak mi już słów, co za debilka z tej Agi.....no nie doprawdy
                        > popier....imbecyl....sorry że jestem wulgarna ale czuję że mam prawo...Aga to
                        > zakompleksiona, wstrętna baba z tlenionymi loczkami ;-))))która od początku
                        mi
                        > dowala, i wpier... się w moje dyskusje z innymi , mimo że nikt ją o to nie
                        > prosi...

mylisz się, debilku, to CIEBIE nikt nie prosi o ordynarne posty - nie raz i nie
                        dziesięć ci to pisałyśmy, groch o scianę

ale nie dziwię jej się ........pewnie jest nieszczęśliwa, mąż ją
                        > napewno zdradza podczas swoich zagranicznych wojaży:-)) i dobrze jej tak,
                        każdy
                        >
                        > by to robił mając w domu wstrętną jędzę.

ciebie nie ma kto zdradzać - i w tym chyba twój głowny problem. niestety, nie
                        widzę szans na zmianę sytuacji - nawet jak ufarbujesz odrosty, żaden facet cię
                        nie zechce, szczekanie na forum nic tu nie zmieni

> Jestem normalnie zniesmaczona że ta piękna warszawianka ;-))))taka
                        > wykształcona,zamożna, kulturalna, przysiaduje na tym dennym forum i żeby z
                        niej
                        >
                        > był pożytek , zeby pisała coś mądrego, ale nie ona tylko patrzy komu by tu
                        > dojebać!!!!!!!!!!

"dojebuję" wyłacznie tobie. w przeciwieństwie do ciebie, rozmawiam tu na temat
                        kosmetyków i urody

Wyłazi teraz, że to zwykła prosta baba, bo już nie dziewczyna
                        > ( z tego wiem , jest lekko "podstarzała" )

o ile ja wiem, ty jesteś prawie w tym samym wieku, przynajmniej w jednym ze
                        swoich wcaieleń, a wziąwszy pod uwagę miejsce i warunki,w jakich zyjesz,
                        zapewnie nie wygladasz zbyt pociągająco, hihi

> Acha, i jeszcze jedno ty....jeszcze raz waż mi się napisać z hańbą o
                        > bezrobotnych!!!Jescze raz to zrobisz , to osobiście cie znajdę i oskubię z
                        tych
                        >
                        > tlenionych loczków.Kobieta z klasą nie gardzi bezrobotnymi!

zapraszam do pięknej stolicy, mogę ci dać na bilet. już kilka forumowiczek ci
                        to proponowało, ale jakoś nie skorzystałaś?
                        błąd logiczny - nie gardzę bezrobotnymi, gardzę jedną bezrobotną, a konkretnie
                        tobą, przygłupie.
                        • Gość: julita73 Re:do A gi..... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 21:26

wiesz co.......szkoda mi czasu żeby znowu pisać to samo osobie tj na temat
                          sytuacji rodzinnej, stanu cywilnego,ile mam dzieci i w jakim wieku...widzę że
                          nie ma to sensu, dla ciebie i tak będę wieśniarą biedną, zaniedbaną,która nie
                          ma faceta i jest durną 16 latka ;-)))Jeszcze raz powtarzam -odwal się!I nie
                          zwracaj uwagi na moje posty tak samo jak ja olewam , gardzę i nienawidzę ciebie
                          wstrętna,jędzowata, niedopieszczona , siedza ca całe dnie na forum babo.
                          • Gość: Aga Re:do A gi..... IP: *.future-net.pl 10.08.02, 21:58
                            Na forum bywam rzadko i nie codziennie, jestem osobą zajętą i zawodowo, i
                            rodzinnie (tak, tak, wyobraź sobie, że istnieją kobiety, które pracują i mają
                            rodzinę) - wystarczy poczytać sobie posty. gdybym zaś miała kaprys siedzieć tu
                            24 godziny na dobe, to nie twój interes. ponieważ pierwsza zaczęłaś się do mnie
                            dopieprzac na forum i obrażać mnie, a także inne forumowiczki, nie mam zamiaru
                            udawać, że nic się nie stało. dopóki bedziesz tu przyłazić, możesz być pewna,
                            że każdy twój chamski wybryk skomentuję, gnojówo.
                            • Gość: julita73 Re:do A gi..... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 22:24

> Na forum bywam rzadko i nie codziennie, jestem osobą zajętą i zawodowo, i
                              > rodzinnie (tak, tak, wyobraź sobie, że istnieją kobiety, które pracują i mają
                              > rodzinę) - wystarczy poczytać sobie posty. gdybym zaś miała kaprys siedzieć
                              tu
                              > 24 godziny na dobe, to nie twój interes. ponieważ pierwsza zaczęłaś się do
                              mnie
                              >
                              > dopieprzac na forum i obrażać mnie, a także inne forumowiczki, nie mam
                              zamiaru
                              > udawać, że nic się nie stało. dopóki bedziesz tu przyłazić, możesz być pewna,
                              > że każdy twój chamski wybryk skomentuję, gnojówo.

Będę tu bywać tak często jak mi się będzie chciało szmaciaro!Chociaż przyznam
                              szczerze, że już mi się lekko to forum znudziło, bardzo spadło na psy.
                              • Gość: Kasia Re:do A gi..... IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 23:35
                                No to po co tu włazisz , skoro forum spadło na psy i jest denne wg ciebie.
                            • Gość: Julia Re:do A gi..... IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 10.08.02, 22:24

> dopóki bedziesz tu przyłazić, możesz być pewna,
                              > że każdy twój chamski wybryk skomentuję, gnojówo.

No coraz lepiej, czekamy wszyscy na ciag dalszy :-))))
                              • Gość: zniesmaczony Re:do A gi..... IP: *.net.autocom.pl 10.08.02, 23:38
                                Oto proszę Państwa mamy obraz typowych Polek i nie ważne gdzie mieszkają, ile
                                zarabiają i jakie posiadają wykształcenie, takie samo chamstwo z nich
                                wychodzi !!!!!!!!!!!

• kozen Re:do A gi..... 09.09.02, 22:49
                            Gość portalu: julita73 napisał(a):

>
                            > wiesz co.......szkoda mi czasu żeby znowu pisać to samo osobie tj na temat
                            > sytuacji rodzinnej, stanu cywilnego,ile mam dzieci i w jakim wieku...widzę że
                            > nie ma to sensu, dla ciebie i tak będę wieśniarą biedną, zaniedbaną,która nie
                            > ma faceta i jest durną 16 latka ;-)))Jeszcze raz powtarzam -odwal się!I nie
                            > zwracaj uwagi na moje posty tak samo jak ja olewam , gardzę i nienawidzę
                            ciebie
                            >
                            > wstrętna,jędzowata, niedopieszczona , siedza ca całe dnie na forum babo.

TY NAPRAWDE JESTES NIEDOCENIONA PRZEZ ZYCIE KOBIETA
    • lumi4 Re: ######julka 73##### 10.08.02, 23:56
      Witamy powracającą z leczenia stałą bywalczynię forum! Czy w drodze powrotnej
      zatrzymałaś się na stacji benzynowej celem bieżnikowania mózgu? Chyba nie , bo
      głupoty wypisujesz gorsze niz przed leczeniem.A szkoda.....
      • Gość: Rose Madder Re: ######julka 73##### IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 11:06
        Bardzo dziękuję Ago za wyciągnięcie tego wątku i ostrzeżenie przed Julką, Olką,
        Izką czyli nienormalną panną o kilku nickach. Ja też myślę, że jest chora
        psychicznie i będę jej posty omijała szerokim łukiem. Szkoda, że jedna głupia
        osoba tak potrafi zepsuć atmosferę na forum:((((

Julio z Francji, dorównujesz agresją swojej imienniczce, którą bronisz z
        zacięciem godnym lepszej sprawy. Radzę poczytać stare wątki, ja to wczoraj
        zrobiłam i jestem w szoku - ta wariatka ze Słubic (wątpię czy jest męzatką z
        dzieckiem, to raczej jakieś samotne zakompleksione biedactwo) kompletnie traci
        nad sobą kontrolę. Byłoby to nawet zabawne, gdyby przytrafiło się raz czy dwa,
        niestety, musi ona dodać swoje dwa grosze w kazdym wątku, a że na kosmetykach
        się nie zna i nie dba o siebie (zachwyty nad odrostami - ROTFL), pisze to co
        umie, czyli chamskie wyzwiska.
        Ohydztwo.
        • silie Re: Rose... 11.08.02, 12:19
          "I'm realy Rose
          And i'm Rosie real
          You better believe me
          I'm a great big deal"

Stephen King; "Rose Madder".
          Na wspomnienie tej książki przechodzą mnie ciarki,ale
          polecam;)Ciebie chyba też zafascynowała? ;)))
          pzdr, s.
          • rose_madder Re: Rose... 11.08.02, 12:38
            silie napisała:

> "I'm realy Rose
            > And i'm Rosie real
            > You better believe me
            > I'm a great big deal"
            >
            > Stephen King; "Rose Madder".
            > Na wspomnienie tej książki przechodzą mnie ciarki,ale
            > polecam;)Ciebie chyba też zafascynowała? ;)))
            > pzdr, s.

Też:-))))) Pozdrawiam
            P.S. Czy Ty nie powinnaś być Silje?;-)
            • silie Re: Rose... 11.08.02, 13:12
              Powinnam;)))
              Ale tak jakoś wyszło na początku...;)
              pzdr, s.
        • raisa Re: ######julka 73##### 11.08.02, 14:55
          Gość portalu: Rose Madder napisał(a):

> Julio z Francji, dorównujesz agresją swojej imienniczce,
          > umie, czyli chamskie wyzwiska.
          > Ohydztwo.

--dajcie jzu spokoj tej dziewcyznie.slubice czy warszawa niewazne,cala
          nsiewszystkie musza byc inteligente.dorosle kobiety wyzywajace od 'gnojowek'???
          i forumowiczka,ktora uzywa tkaich slow,linczuje innych tec.chwali sie,ze ma
          rodizne(dzieci??-bo jelsi tak,to wpsolczuje,jelsi beda wychowywane wlasnie w
          taki sposob).
          • Gość: agul Re: ######julka 73##### IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 11.08.02, 15:53
            Boszsz raisa, popracuj troche nad literowkami bo naprawde trudno sie to czyta.
    • julita72 Re: ######julka 73##### 06.09.02, 23:51
      Ależ mnie wkurza ta paranoidalna schizofreniczka! Znowu się pojawiła i udaje
      super miłą,zwłaszcza dla babek , którym wcześniej dopiekła.Co za tupet!Dobrze
      że jakaś Alissa sprowadziła ją na ziemię i pokazała gdzie jej miejsce.Ale do
      tłumoka to najwyraźniej nie dociera, bo znów zaczęła szczekać.
      • Gość: julita73 brak mi słów, co za idiotka znowu zaczyna pyskówkę IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 08:38
        ......jestem w szoku , że znowu jakaś kretynka podciągnęła ten wątek do
        góry....normalnie mnie zamurowało , jak rano włączyłam komputer....o mało nie
        wpadłam pod biurko!!!Powiedz mi , co osiągniesz , że znowu rozpoczniesz
        pyskówkę?A Alissę , tak samo jak Ciebie mam głęboko w d....!!!I skąd u Ciebie
        ten nick? Czyżbyś nie mogła wymyślić bardziej oryginalnego???Taka jestes
        ograniczona , że nie stac Cię na wymyślenie innego??? A może to właśnie Alisso
        Ty się zalogowałaś moim imieniem i udajesz kogos innego??Coś mi się wydaje ze
        tylko taka gówniara może zrobić cos takiego....Jestem pewna że mam rację.

Mam nadzieję , że inne dziewczyny będą mądrzejsze i nie będą kontynuowały tego
        tematu.
        Acha, jak coś masz do mnie to proszę pisać na maila, i nie robić szopek na
        ogólnym forum, inne dziewczyny nie mają przyjemności czytac tych bzdur...mam
        nadzieję nże dotarło do Twojego durnego łba???
        • Gość: alissa19 julka 72 to nie ALISSA!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.02, 12:49
          sluchaj ty schizofreniczny popieprzony kundlu-wbij sobie pasztetówo do swojego
          paskudnego lba ze jak JA pisze to moje IP to zawsze!!!!wroclaw dialog net-bo
          mam kompa w domu normalnie i nie latam po miescie zeby sie logowac gdzie
          indziej i do ciebie pisac.jestes takim scierwem-najbardziej znienawidzonym
          tutaj ze az dziw bierze ze jeszcze sie tu wpychasz.zreszta rob scierwo co
          chcesz ale odemnie z dala bo normalnie przegniesz-myslisz ze net cie chroni???
          buhaha-obys ktoregos pieknego dnia nie dostala w ten paskudny ryj to sie
          ockniesz!i jeszcze astmy dostaniesz czy innej alergii hahaha.
          JESTES CHORA-i to juz jest tajemnica poliszynela tutaj.dlatego spadaj na drzewo
          i do mnie nie pisz.W dupie to ja bym cie miala -ale ty NIE ISTNIEJESZ-nie ma
          cie rozumiesz to?
          ja z toba skonczylam debilu w watku o grubym tylku i nie mam stylu zeby sie
          powtarzac.jakas julka 72 to wyciagnela to pretensje do niej kieruj -a odemnie
          paszol won bo jestes jak szambo-kupa gowna.
          w dodatku stara babo nie nazywaj mnie gowniara-spadaj tlumoku i gadaj sobie z
          tymi ktorzy jeszcze nie maja cie dosyc.
          mozesz opluc i ocharkac klawiature a ja z przyjemnoscia bede czytac jak sie
          gotujesz wariatko.
          wszedzie sie wp....lasz i wtracasz te smuty-psujesz KAZDA dyskusje-sama jeszcze
          nic sensownego tu nie poradzilas tylko bluzgac potrafisz.w dodatku jestes
          bezdennie glupia -mowic ze laetitia casta to jakas "la casta"moze tylko
          slubicki debil.
          zobacz sama ze ludzie cie maja tak dosyc tu ze nawet ten watek jest o tobie i
          twoim chamstwie-wez sobie to przemysl.
          i uprzedzam-w stosunku do ciebie nigdy nie bedzie mnie obowiazywac ani
          netykieta ani dobre wychowanie-do chama po chamsku.
          • Gość: alissa19. PS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.02, 13:10
            a pozatym ty glupolu co to znaczy ze sie zdziwilas ze ktos wyciaga watek?
            myslisz ze bedziesz bezkarnie bluzgac a potem udawac swieta krowe?myslisz ze
            nikt nie pamieta co tu wyprawiasz?buhaha-myslisz ze wchodzac w dupe tym ktorych
            obrazalas wczesniej cos zdzialasz?i tak zostaniesz tu na zawsze wariatka NR 1.
            • Gość: julita73 do Alissy 19 vel julity72... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 13:29
              .....A Ty kochanie , masz świetną zabawe piszac te rzeczy, jak sadzę.....?Pisz
              sobie dalej , powodzenia sloneczko~! Tylko nie licz, że dam sie wciągnac w tą
              bezsensowną klikogadkę z Tobą- po pierwsze nie jestes warta tego żebym
              dyskutowała z Toba a po drugie zaraz wyjeźdzam i nie będzie mnie do
              poniedziałku! Życzę Ci udanego weekendu i dużo uśmiechu :-).
            • Gość: julita73 do Alissy 19 vel julity72... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 13:30
              .....A Ty kochanie , masz świetną zabawe piszac te rzeczy, jak sadzę.....?Pisz
              sobie dalej , powodzenia sloneczko~! Tylko nie licz, że dam sie wciągnac w tą
              bezsensowną klikogadkę z Tobą- po pierwsze nie jestes warta tego żebym
              dyskutowała z Toba a po drugie zaraz wyjeźdzam i nie będzie mnie do
              poniedziałku! Życzę Ci udanego weekendu i dużo uśmiechu :-).
    • Gość: julita73 do Alissy 19 IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 13:55
      I jeszcze jedno - gdybyś miała więcej oleju w pustym łbie to byś wiedziała , że
      Laetitia Casta ma pseudonim artystyczny La Casta...
    • Gość: julita73 do Alissy 19 IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 13:56
      I jeszcze jedno - gdybyś miała więcej oleju w pustym łbie to byś wiedziała , że
      Laetitia Casta ma pseudonim artystyczny La Casta...
      • Gość: alissa19 Re: do kretynki ze slubic-a kysz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.02, 16:16
        tak jak ty pustaku pieprzony masz pseudonim"poj....bana"milego weekendu w
        szpitalnym ogrodku i nie wracaj nigdy.
        • Gość: 65+kulturalna pohamujcie to IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 18:22
          jak wam nie wstyd tak sie wyzywac, i jeszcze siłowac się, która lepsza i
          mądrzejsza ....
    • kozen Re: ######julka 73##### 08.09.02, 10:29
      Ludzie!

Ta kretynka wysyla posty na kazdym forum - jest obecna na forum mezczyzna gdzie
      swoim ilorazem inteligecji nie dorownuje marchewce...

Szkoda wycierac klawiszy i oczu na czytanie postow tej niedocenionej i
      pokrzywdzonej przez los baby. Swoja droga jestem ciekawy ile ta wywloka ma lat.

KOZEN
      • Gość: julita73 Re:KOZEN IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 08:48
        kozen napisał:

> Ludzie!
        >
        > Ta kretynka wysyla posty na kazdym forum - jest obecna na forum mezczyzna
        gdzie
        >
        > swoim ilorazem inteligecji nie dorownuje marchewce...
        >
        > Szkoda wycierac klawiszy i oczu na czytanie postow tej niedocenionej i
        > pokrzywdzonej przez los baby. Swoja droga jestem ciekawy ile ta wywloka ma
        lat.
        >
        > KOZEN

Po pierwsze - nie wysyłam postów na każdym forum,dwa razy byłam na forum
        MĘŻCZYZNA , i tam właśnie ścięłam się z alissą, pozatym cały czas jestem
        na "urodzie" nigdzie więcej...
        Po drugie - gdybyś miał gnojku więcej rozumu w durnej główce , to wiedziałbyś
        ile mam lat, wystarczy spojrzeć na mój login...
        Po trzecie - ale z ciebie musi być bylejaki , małowartościowy, małomęski facet
        skoro nieznaną kobietę , której nie znasz i nawet nie miałeś okazji
        widzieć ,nazywasz wywłoką.
        • kozen Re:KOZEN 09.09.02, 22:35
          Tekst w stylu:

Moje zdanie nt wzrostu u faceta jest takie: przeraźliwie wysoki facet ( powyżej
          190 cm) wygląda po prostu śmiesznie i komicznie, nie lubię takich
          tyczek,jeszcze jak jest chudy to wygląda przekomicznie .Sama jestem mała (
          trochę powyżej 160cm ) i najbardziej odpowiadają mi mężczyźni o wzroście 180 cm.

A moze to twoj wzrost 160! wyglada smiesznie i komicznie?

Najbardziej komiczny jest twoj wiek - 73 a zachowanie jak u dziecka.
          • kariokas Re:KOZEN 09.09.02, 22:42
            kozen napisał:

>
            > Najbardziej komiczny jest twoj wiek - 73 a zachowanie jak u dziecka.

Dupa jestes, 73 to rok urodzenia, co Ty robisz o tej porze tutaj, jeszcze nie
            w lozeczku, ...no to nie bylo zbyt przebojowe, ale Ty sam rowniez nie, ciociu
            • kozen Re:KOZEN 09.09.02, 22:47
              Przynajmniej w tym lozku nie musze spac sam - ty zapewne tak. o kurwa! sorry
              ale pierwsze co przyszlo mi do glowy to wiek a nie data urodzenia. Wy kobiety
              robicie problem ze wszystkiego, z gotowania, sprzatania, cieczki itp.
              • kariokas Re:KOZEN 09.09.02, 22:52
                nie jestem kobieta
                • kozen Re:KOZEN 10.09.02, 07:52
                  oops - to sorki :)
      • Gość: Furmanka Re: Koze...??? Bardzo chetnie! IP: 217.5.237.* 09.09.02, 15:36
        Ciekawa jestem ile ty masz latek, dupku jeden. Zaczales sie juz masturbowac,
        czy jeszcze o tym czytasz z wypiekami na gladkim buziaczku?
        • anexxa Re: Koze...??? Bardzo chetnie! 09.09.02, 15:47
          ooooo, mocne. furmanka, naprawde musialas zniszczyc tym
          chlopaka.

ale to co, mowisz, ze bronisz julity?

kotku, forum prawo i adwokaci to nie to pietro.

ale pewnie takie same masz kwalifikacje jako adwokat, co
          jako psycholog.

to jak, dalej sie mnie boisz, czy pogadamy na privie?:))

xx.
        • kozen Re: Koze...??? Bardzo chetnie! 09.09.02, 22:39
          A moze to ty sie masturbujesz suko czytajac te posty na forum?
          • ma.fia Re: Koze...??? Bardzo chetnie! 10.09.02, 08:52