Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KIJ DO SNOOKERA!!!

24.05.04, 11:18
    Witam!
    Poświęciłem już miesiąc na znalezienie kija średniej klasy a wyniki są marne.
    O ile jest kilka sklepów internetowych, o tyle nie reagują prawie wcale na
    maile, nie mają zdjęć kiji, itp... Więc może ktoś z Was może mi polecić jakiś
    kij lub jakoś pomóc...? Z góry dziękuje. POZDRAWIAM! (ps: w razie czego mail
    mój mail: marcysiek@tlen.pl lub zen_kg@gazeta.pl).
    Obserwuj wątek
      • skejtus Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 24.05.04, 16:32
        wik.pl - tam napewno coś znajdziesz. W razie czego skontaktuj sie z panią
        Joanną Czyż. Mam stół z tej firmy i jestem bardzo zadowolony.

Pozdrawiam ;-)
        • zen_kg Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 25.05.04, 09:28
          Dzięki za link. Niestety, maja tylko trzy kije w tym jeden za ponad 700 zł. A
          pozostałe za stówke i to jednoczęściowe. Czyli mają najslabsze i bardzo dobry.
          A ja potrzebuje (chciałbym) taki za 200 z kawałkiem. W razie czego daj znać,
          jakby coś jeszcze przyszło ci na myśl. POZDR.
          • skejtus Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 25.05.04, 14:04
            No faktycznie. Ja też nie mogłem wybrać kija do pool-a, chcoiaz jest ich bardzo
            dużo. Zobacz na allegro, moze tam coś bedzie.
      • skejtus Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 25.05.04, 14:09
        Możesz sie jeszcze skontaktować z Jackiem Rudowiczem, ustawi on większośc
        stołow w Polsce. Gdybyś chciał wiedziec cos więcej, to skejtus@poczta.onet.pl
        • zen_kg Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 25.05.04, 15:27
          No i to był najlepszy pomysł zeby skontaktować się z Jackiem R. Zrobiłem to
          wcześniej ale skoro o tym piszesz, to znaczy ze faktyczine jest to dobry
          pomysł. Rozmawiałem z jego żoną ale od razu zostałem potraktowany w
          profesjonalny sposób.
          • skejtus Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 25.05.04, 16:48
            I pan Jacek zna sie na rzeczy. Mi wszystkie akcesoria do stołu między innymi On
            polecił i jestem bardzo zadowolony ;-)

• zen_kg Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 26.05.04, 10:43
              Skejtus... a skąd w ogóle jesteś? I jak w Twoim mieście ze stołami i w ogóle
              zainteresowaniem do snookera?
              • skejtus Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 26.05.04, 14:12
                Ja jestem z Gostynia, niedaleko Poznania. Hmm.. w moim mieście są 3 stoły.. (w
                tym 2 w domach prywatnych). A zaniteresowanie jest praktycznie żadne.
      • yoric Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 26.05.04, 13:05
        To fakt, że sklepy internetowe

podchodzą do sprawy bardzo nieprofesjonalnie (tj więskzość z nich). Mają kije,
        ale nie mają cennika :). Kiedyś nawet wściekłem się, że marnuję czas na ich
        stronie i napisałem co o tym myślę - nie odezwali się :).
        pzdrv
        • zen_kg Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 26.05.04, 19:41
          Dikładnie tak jak ja. Zostawiałem telefony, maile, itp i tylko jeden sklep
          zaoferował się, że podeśle CD z cennikiem. Jeszcze nie mam płyty ale sam fakt
          sie liczy :)
          • skejtus Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 26.05.04, 20:43
            To ja widocznie miałem szczęście ;)) Najpier trafiłem na firme Lissy, potraktowano mnie (tzn. rodziców) bardzo poważnie, dostałem katalog z cenami i zdjeciami stołow oraz akcesori, potem pan Rafał polecił mi firme WIK i rowniez fachowa obsługa ;))
            • zen_kg Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 01.06.04, 10:35
              A jaki masz kij? I mniej więcej za ile kupiliście? A te zdjęcia i ceny są w
              miare aktualne? Jeśli w postaci elektronicznej to może podeślesz? Patrzyłem na
              WIK.pl ale tam za wiele nie mają. W każdym razie mysle ze jeszcze tydzień, dwa
              i już tez bede miał swojego kija :)
              • skejtus Re: KIJ DO SNOOKERA!!! 01.06.04, 18:45
                Ja mam kij GLAMOUR BREAK JUMP za chyba 350zł i STINGER za ok. 60zł.
                www.lissy.pl/index.php?doc=search&category=11&session_id=caa20f72bc0925588b3d61ce954cd842 to link do LISSY, ale chyba mają kije tylko do pool-a. Katalog dostalem pocztą, ale nawet nie wiem gdzie jest. Ostatecznie zamawialem w WIK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka