misiania 07.10.04, 10:26 komentatorzy sugerowali wczoraj, by tam właśnie rozgrywać frejma. w prawym dolnym środku konkretnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: prawy środek 07.10.04, 14:18 onegdaj tłumaczyli, że to co my nazywamy "górą" stołu, to tak naprawdę jest "dół", a strona prawa jest stroną lewą, więc nie dziw się, że jest prawy dolny srodek, a drogą analogii pewnie lewy górny środek też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prawy środek 07.10.04, 15:17 aha. dolny czy górny to normalka, ale zachwycił mnie prawy środek. jako taki mnie zachwycił. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prawy środek 08.10.04, 09:29 - Mam sklerozę. - Mhm. pyszota :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hergon obiecanki 08.10.04, 10:19 A słyszeliście obietnicę, że w listopadzie "przez całe trzy tygodnie będą dwa tygodnie snookera". Czy właśnie na tym polega teoria względności? Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: obiecanki 09.10.04, 15:09 takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego:P Odpowiedz Link Zgłoś
snuki Re: obiecanki 10.10.04, 15:33 jewta napisał: > takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego:P Święte słowa, panie dobrodzieju!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś