dorota_snooker 21.08.05, 08:57 Chodzą takie plotki, że komentatory zachwalały moją stronę na wizji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_snooker Re: Szum medialny i te sprawy- 21.08.05, 09:13 zbyt szybki Enter w poście numer jeden ;)))))))) Kontynując. Jakoś tak jest że ilekroć w telewizorni mówią coś na mój temat to mnie akurat przed ową telewizornią nie ma. Ale jestem usprawiedliwiona bo przedłożyłam bytność na turnieju "wakacyjnym" we Framie nad Henryka i Ślimacmanusa w tv. Warto było :)))))))) Jeśli to prawda że komentatory chwaliły stronę, to dziękuję w imieniu swoim i współpracowników. I jednocześnie składam oświadczenie: 1.Komentatorów w żaden o'sernikowy sposób nie przekupiłam. 2.Podkreślam że nie jestem żądna popularności jak to nie którzy "życzliwi inaczej" czasem mi imputują (kocham to słowo) I ogłoszenie : Poszukuję chetnego bądź chętnej ze Szczecina która będzie obecna na turnieju ***PORS w dniach 2-3-4 wrzesień w nowym klubie w tym mieście.Chodzi o napisanie relacji turniejowej "kto z kim jak i dlaczego", którą zamieszczę na swojej stronie . Sama niestety obecna być nie mogę. Odbiję to sobie podczas ten tego ..... winobrania w Zielonej Górze :D. Nie chcę zwracać się do zawodników, ich zadanie to grać a nie obserwować i pisać głupoty ;). Oferty proszę kierować na maila: Dorota_snooker@interia.pl Pozdrawiam i dziękuję raz jeszcze - D_s Odpowiedz Link Zgłoś
kooniczyna Re: Szum medialny i te sprawy- 21.08.05, 09:36 Mówiłam że strona świetna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartek_lodz Re: Szum medialny i te sprawy- 21.08.05, 10:40 Aż mnie zmotywowało, żeby dokończyć tą relację z Wrocławia, bo napisałem 1/2 i jakoś nie mogłem weny złapać, żeby dokończyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Szum medialny i te sprawy - cdn 22.08.05, 08:43 a jaki szum medialny wczoraj zrobili o strony karunny:)))) wychwalali i wychwalali pewnie siedziala i krasniala z zadowolenia i slusznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Szum medialny i te sprawy - cdn 22.08.05, 09:27 a uśmiech na ustach mam jeszcze do teraz :D chyba mi tak zostanie ;) szok! ps. Dziekuje raz jeszcze! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Szum medialny i te sprawy - cdn 22.08.05, 09:34 :) Gratuluję :) A Bartek niech się streszcza bo czekam na tą relację i czekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś