aska_manfredzik 17.12.07, 19:06 od półfinałów kompletnie zapomniałam o typowaniu. A dobrze bym obstawiła te trzy mecze:( ojej...;) tylko punktów w plecy, no ale wygrana Ronalda mi to wynagradza. :D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karunaa Re: jaka beka, tak się zapatrzyłam, że... 17.12.07, 19:27 a sama końcówka z rozdania nagród? genialna!! Ronnie jakiego nie znałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: jaka beka, tak się zapatrzyłam, że... 17.12.07, 23:06 Taaaa :) I ta mała .... przeurocza :)))))))) A uśmiech rozradowanego Rona przy córeczce - bezcenny :P Czy nie wydaje sie wam, że Jo znów jest w ciąży? :D Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: jaka beka, tak się zapatrzyłam, że... 18.12.07, 17:56 marcia.back napisała: > A uśmiech rozradowanego > Rona przy córeczce - bezcenny :P o tak! :D zupełnie inny człowiek! niecodzienny widok :))) > Czy nie wydaje sie wam, że Jo znów jest w ciąży? :D znowu? :P kurcze, nie zwróciłam uwagi ;) ale dopiero co się Ronnie Jr urodził ;) rozbrykał się jak z maksami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: jaka beka, tak się zapatrzyłam, że... 18.12.07, 23:07 Co do Jo to tak mi jakoś wyglądała ... ciązowo ;P Ale skoro Ron Junior ma z jakieś pół roku to może to jeszcze pozostałości tamtej ciąży? :D Choć kolejnemu członkowi rodziny O'Sullivanow nie mówię nie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aska_manfredzik Re: jaka beka, tak się zapatrzyłam, że... 19.12.07, 15:51 Tak coś podejrzanie wyglądała, ale mi się wydaję, że ona nie jest w ciąży. Bo mały Ronek ma pół roku, więc ona by musiała od razu po urodzeniu znowu zajść....no chyba, że zaszła...ale myślę, że po prostu jeszcze nie zdążyła schudnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_manfredzik Re: jaka beka, tak się zapatrzyłam, że... 19.12.07, 16:00 Wracając do oglądanego rozdania nagród...ten widok całej ich rozdradowanej rodzinki zostanie mi długo w pamięci. Sama miałam na gębie uśmiech jakby ktoś cukierki rozdawał. Ja chce jeszcze raz ten finał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: jaka beka, tak się zapatrzyłam, że... 28.12.07, 13:57 a co z wynikami obstawień z UK Chapms? :) ze sie tak zapytam :P hihihihi :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: czekamy na wyniki :)) 29.12.07, 23:18 no chyba na to wygląda :P szkoda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa aaaaaaaaaaaaa...!!! 29.12.07, 23:21 faktycznie!!! wybaczcie, to przez te święta, odmienionego Ronniego i w ogóle ;)) ciągle to odwlekałam, aż w końcu zapomniałam... ;)) jutro będą :P sorry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dodda Re: aaaaaaaaaaaaa...!!! 29.12.07, 23:50 Jenyyy! A jak tak śmigam po tych stronach snookerowych i widzę te fotki z finału UK to mi się tak ciepło na serduchu robi:) |To był taki pięęękny turniej;) Odpowiedz Link Zgłoś