malutki35 30.08.08, 16:01 Jesteśmy z zona w trakcie wyboru samochodu,żonie podoba sie suzuki ja natomiast jestem zwolennikiem land rovera.CO byście polecili? Link Zgłoś Obserwuj wątek
onlyonepablo Re: suzuki grand vitara czy land rover? 30.08.08, 20:35 suzuki jest w środki strasznie niskie... ktoś mając wzrost 180 to czasami uderza głową w dach. fotele są niewygodne, twarde nawet w wersji full, sa wyprofilowane dla osób szczupłych. ktoś szerszy nie wciśnie są w te fotele. pali około 14 na sto Link Zgłoś
kris7109 Re: suzuki grand vitara czy land rover? 01.09.08, 21:40 Jeżeli głównie na szosę to wybrałbym zdecydowanie RAV4,lub Hondę CRV.Choć jeżeli już miałbym wybierać to chyba Suzuki ,ale tak na 100% nie jestem przekonany.Oczywiście domyślam się że w tej alternatywie chodzi o Freelandera ,bo juz wyższe modele to zdecydowanie Land Rover. Link Zgłoś
sniperslaststand Re: suzuki grand vitara czy land rover? 02.09.08, 09:23 O jakie roczniki chodzi? Bo Freelander 2 jest raczej sporo lepszym autem od Grand Vitary, ale też i dużo droższym. Pytanie, czy Land Rover poradził sobie z bardzo wysoką awaryjnością tego auta. Zaś jeśli chodzi o poprzedniego Freelandera, to raczej bym go nie brał - auto stare, mało bezpieczne, wysoce awaryjne. Link Zgłoś