Gość: majka IP: 80.50.235.* 05.03.08, 17:13 Szukam apartamentów w lipcu ( dla 2 - 3 rodzin )- najlepiej w małej miejscowości na wyspie PAG. Czy ktoś mógłby mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justok Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 19:00 i my szukamy:) na razie wysłałam zapytanie do biura <http://www.perla-pag.hr/pol/index1.htm> ale odpowiedzi zero:( na pewno nie miejscowość Novalja, bo imprezownia przede wszystkim, a my jedziemy z córką i chcielibyśmy pobimbać :) Nastawiamy się raczej na miejscowość Pag, bo polecana dla rodzin z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aagata Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 19:10 Polecam małą miejscowość Povljana: cisza, spokój, kameralna atmosfera, kościół, poczta i dwa sklepy spożywcze. Jedna z plaż przyjazna dzieciom: piaszczysta, z długą płycizną. No i niedaleko do Zadaru - a ten trzeba zwiedzić. Pozdrawiam, życzę miłych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justok Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 19:22 dzięki a przez kogo najlepiej rezerwować? chcemy jechać od razu po rozpoczęciu wakacji, na 2tygodnie jechaliście z noclegiem po drodze? jeśli tak to gdzie warto przenocować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: 93.159.79.* 09.03.09, 20:27 CHORWACJA 2009 - Wakacje w Chorwacju wyspa Pag Novalja Potocnica .Appartamenti MacAdams**** 50/m nad morzem ,basen,TV- sat,mini-restoran , piekny widok na morze.. Możliwość przyjemnego wypoczynku w miejscowości Potočnica stwarza Państwu nowocześnie wyposażony obiekt z basenem wielkości 17 x 5m - "Apartamenty MacAdams". W jego bezpośredniej bliskości znajduje się wiele dodatkowych atrakcji. Urokliwe restauracje i konoby z bogatą ofertą gastronomiczną: słynnym paszkim serem, suszoną dalmatyńską szynką (pršut), tutejszym winem czy morskimi specjalnościami Apartamenty MacAdams powstały w 1996r., a w trakcie budowy korzystano z dorobku nadmorskiej i wyspiarskiej architektury. Apartamenty posiadają romantyczne, nadkryte tarasy, z których rozpościera się przepiękny, jedyny w swoim rodzaju widok na morze. Drzwi naszego domu stoją przed Państwem otworem i zawsze jesteście mile widzianymi gośćmi. www.macadams.hr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: 212.182.35.* 27.06.09, 19:57 A czy był ktoś w Povljanie, w apartamencie w willi Matak?? Co sądzicie? Warto wydawać pieniądze? Będę wdzięczna za odpowiedź. Dodam, że wybieramy się tam z 3-letnim dzieckiem na 2 tygodnie, pod koniec sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justok Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 19:22 dzięki a przez kogo najlepiej rezerwować? chcemy jechać od razu po rozpoczęciu wakacji, na 2tygodnie jechaliście z noclegiem po drodze? jeśli tak to gdzie warto przenocować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aagata Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 14:19 Przepraszam - ale trochę tu nie zaglądałam. My nie rezerwowaliśmy, zawsze jedziemy w ciemno, w jakieś upatrzone miejsce i jeśli okazuje się, że nam się podoba to zostajemy i szukamy lokum. W Povljanie, w połowie lipca (a więc środek sezonu) apartamentów nie brakowało, w różnym standarcie i w różnych cenach, generalnie im dalej od morza, tym taniej. Nocleg po drodze - owszem, bo tylko jeden kierowca, no i jedziemy z dziećmi. My na tranzytowe noclegi nastawiamy się na kempingi, na zasadzie: jedziemy tyle ile damy radę. A z kempingami najlepiej na Węgrzech, jest ich naprawdę dużo, z dobrymi warunkami i jeszcze nie spotkałam się, żeby kogoś nie przyjmowali z powodu braku miejsc. Jeśli jeszcze będą jakieś pytania, to chętnie odpowiem (postaram się zaglądać tu częściej). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justok Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 17:18 czyli jeździcie przez Węgry:) ok, dzięki a jaka średnia ceny noclegu? nie musi być nocleg przy samym morzu:) my jedziemy od razu po zakończeniu roku szkolnego, wiem że w czerwcu jest u nich jeszcze taniej kurcze, i teraz nie wiem czy rezerwować już czy w ciemno:) przy rezerwacji przez pośrednika na pewno więcej zapłacimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 11:19 znam apartamenty w Novalji,blisko morza,nowe,z widokiem.Bardzo miły gospodarz,ma dom z 8 apartamentami.Nie odrzucałbym Novalji z góry ze wzgledu na jej rozrywkowy charakter,w końcu nie musicie chodzić na dyskoteki.A Novalja ma ta przewagę,że jest w niej dużo atrakcji,czego nie powiedziałbym np. o PPovljanie.Jeśli chcecie namiary-dajcie znać.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jelonki Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG 11.03.08, 21:57 Witam, Czy moglbys przeslac jakies namiary w tej miejscowoscki w ktorej byles? Odpowiedz Link Zgłoś
jelonki Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG 11.03.08, 21:58 A czy myslicie, ze mozna jechac w ciemno na poczatku sierpnia? Beda wolne kwatery? Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG 22.03.08, 08:40 ron5, ja bym poprosil o jakis kontakt do tych apartamentow ew. jakas stronka www, zeby zobaczyc jakies zdjecia "lokum" i ew. okolicy... jakie tam byly ceny w zeszlym roku?... Pozdrawiam, Spider Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG 22.03.08, 16:51 www.milka-novalja.com/ strona do apartamentów w Novalji. Tam powinny być ceny.Ja nie znam cen w lecie bo nocuje tam poza sezonem,mam sprawy prywatne na Pagu.Gospodarz jest bardzo fajny,dobudował nowe apartamenty i prosił,zeby je troche rozreklamować u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darro Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.szczecin.enea.pl 30.05.08, 15:39 witam jeżeli można to prosiłbym bardzo o namiary kwater w tej miejscowości darro3@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rom_x Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG 31.07.09, 10:54 Proszę o podanie sprawdzonych namiarów na wakacje na Pagu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom_x Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.kwsa.pl 03.08.09, 13:14 Witam, proszę o adresy polecanych apartamentów na wyspie Pag w Nowalji z gy dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.aster.pl 29.12.09, 22:31 Witam Cię serdecznie, widzę że byłeś w tych apartamentach milka- novalija, znalazłam ich stronkę i podoba mi się tylko ciekawe jak jest w rzeczywistości, chciałabym się tam wybrać z małymi dziećmiron5 może masz jakieś fotki jak możesz to prześlij na priva winniczki@wp.pl, a może polecasz inne apartamenty na Pagu?? Dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aagata Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 16:43 Witam. W tamtym roku za apartament dwupokojowy z kuchnią i łazienką (2 osoby dorosłe plus 3 dzieci) płaciliśmy 40 euro, ok 1 km od plaży. A co do dylematu: w ciemno czy rezerwować - myślę że rezerwacja też jest w pewnym stopniu "w ciemno". Przecież tak naprawdę nie wiesz, co zastaniesz na miejscu. A tak - jedziesz, wybierasz, targujesz się, zostajesz tak długo, jak ci wygodnie. Myślę w czerwcu z kwaterami nie będzie problemu.Życzę miłych wakacji na Pagu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: */* Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 23:14 1 km od morza? pelen luksus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.08, 12:09 wejdzie sobie na www.danuta-croatia.com jade juz kolejny raz od niej tym razem na pag do mandre juz sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.chello.pl 08.07.08, 14:47 A czy to sa Polacy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia245 Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 14:25 Mam zapytanie czy moze ktos mi podac namiar na apartament lub domek dla 4 osób dorosłych + 4 dzieci (5+2 latka) interesuje mnie wyspa pag Novalija i blisko plazy bo z dzicmi to wiadomo najlepiej jakby to bylo jedno pomieszczenie z 2 lub 3 sypialniami +kuchnia lazienka dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
stola1 Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG 10.01.09, 17:00 Spróbuj tutaj www.meri-novalja.com/ i tutaj: www.iva-novalja.com/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tanie noclegi w Czarnogorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 15:54 moge dac namiar na tanie noclegi od 8 do 10 euro . plus konkretne informacje jakich szukacie moj gg 1293605 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Szukam apartamentów na wyspie PAG IP: *.chello.pl 24.05.10, 21:27 Witam , byliśmy na Pagu w 2008 roku, fajna miejscowość , apartamenty piękne jednak gospodarze nie do przyjęcia, niegościnni, nieprzyjemni ogólnie uciążliwi, apartamenty Toncica , szczerze odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś