piorrus67 12.07.05, 13:44 Wiam! Czy wiecie, gdzie przyjmuje w Mińsku jakiś dobry ginekolog. Jaki jest koszt wizyty( cytologia, USG)? pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gixera Re: Dobry ginekolog 12.07.05, 15:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20877&w=17631951 Odpowiedz Link
ewelinamm1 Re: Dobry ginekolog 22.07.05, 14:58 Witam! Podobno dobra jest Rusiecka, nie wiem dokładnie gdzie przyjmuje, wiem, że wizyta kosztuje 60 zł. Odpowiedz Link
salos1 Re: Dobry ginekolog 23.07.05, 21:45 Ja znam dobrego dentyste - prawie to samo chyba?? Odpowiedz Link
eszi Rusiecka 26.07.05, 14:05 przyjmuje na ulicy która biegnie od rynku w stronę starego kościoła równolegla do warszawskiej....w tych nowych lokalach Odpowiedz Link
irsab Re: Rusiecka 14.09.05, 08:20 jest naprawde swietna i godna polecenia, przyjmuje każdego dnia i bardzo różnych godzinach więc cos można sobie wybrać Odpowiedz Link
eszi każdego dnia? kiedyś tylko w określone 14.09.05, 10:52 naprawdę?? super muszę się przejsc do niej wreszcie Odpowiedz Link
kola-25 Re: Dobry ginekolog 21.09.05, 19:51 WITAM, GORĄCO POLECAM DR.RASTEŃSKIEGO.JEST ORDYNATOREM W SOKOLOWIE PODL.RODZIŁAM TAM SYNKA W LUTYM 2003R.W PORÓWNANIU DO MIŃSKA CZUŁAM SIĘ TAK JAK W PRYWATNEJ KLINICE. POZDRAWIAM KAŚKA Odpowiedz Link
olaola222 Re: Dobry ginekolog 21.09.05, 20:08 kola-25 napisała: Witaj! Aile Cie to kosztowalo? > WITAM, GORĄCO POLECAM DR.RASTEŃSKIEGO.JEST ORDYNATOREM W SOKOLOWIE PODL.RODZIŁA > M TAM SYNKA W LUTYM 2003R.W PORÓWNANIU DO MIŃSKA CZUŁAM SIĘ TAK JAK W PRYWATNEJ > KLINICE. > POZDRAWIAM KAŚKA Odpowiedz Link
kola252 Re: Dobry ginekolog 22.09.05, 20:23 Witam, sorki mam zmieniony login z kola25 na kola252.A więc odnosnie pytania to co śmieszniejsze nic nie zapłacilam i mialam cesarkę (ze wzgledów zdrowotnych, nie na życzenie).Co mnie zszokowało w tym szpitalu to wlasnie to, ze tam nawet "siostrzyczki" nie chcialy nic wziąć, jak moja mama przyjechala i przywiozla im kawę i ciasto to ją wygoniły.Druga sprawa to taka, że jak bylam pierwszą dobę po cesarce to byla ze mną pielegniarka na noc za którą nic nie płaciłam (w przeciwieństwie do Mińska, w którym miałam wycinany jajnik i za tki przywilej trzeba było zapłacić).Po drugie to w Sokołowie mają świetną Patologię Noworodków na kórej uratowano Moje dziecko bo były komplikacje po porodzie.Potem przeniesiono mnie piętro wyżej do synka, który leżał w inkubatorze.Miałam na sali dwuosobowej z łazienką.Przed porodem leżałam tam dwa tygodnie a przez całą ciązę byłam raz w miesiacu przez dwa dni na badaniach kontrolnych a więc naprawdę mogę powiedzieć coś o tym szpitalu.Naprawdę polecam tego lekarza (tym bardziej, ze lecze się u DR.RASTEŃSKIEGO 8lat)a jeszcze bardziej polecam ten szpital(co prawda daleko ale warto).Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link
olaola222 Re: Dobry ginekolog 28.09.05, 19:21 Czesc kola Dziwi mnie to co piszesz bo ja mialam do czynienia z doktorem Rastenskim i mam inne wrazenia . Właśnie z przyczyn finansowych wolalam zrezygnowac z jego usłóg Odpowiedz Link
zeldison Re: Dobry ginekolog 09.12.05, 00:17 Najlepszy jest dr Woźniewicz. Ja leczę się u niego od dawna. Polecam!!! kom 0604524528 Odpowiedz Link
dronka Re: Dobry ginekolog 09.12.05, 14:44 E, wcale nie jest taki dobry. Ja męczyłam się przez niego kilka miesięcy dłużej, nie mówiąc o wydanych pieniądzach. Zrobił USG, stwierdził zupełnie coś innego niż było, dał tylko środki przeciwbólowe, które oczywiście nie pomogły. Okropne wspomnienia. Poszłam do kogo innego (Kurc-Lorenz) i wykryła moją chorobę od razu, dostałam leki i po 2 tygodniach jak ręką odjął. Ot taka moja mała historia. Odpowiedz Link