xy2 17.04.05, 16:39 nie mogę wyjść z domu bo mam całą twarz spłakaną, wyglądam strasznie i czuje się strasznie. pomożcie, powiedzcie cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichrowe_wzgorza Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 16:45 Droga do odnalezienia siebie prowadzi przez zagubienie... Jesteś świadoma swego zagubienia, więc to dobry znak. ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 16:49 w życiu tak się nie bilam z własnymi myślami, nie chce dzwonić do dealera, nie chce dzwonić po taksi zeby mi piwo przywieźli. chciałabym stanąc na nogach i wyjść z domu na zakupy. jest mi źle, chyba nigdy nie czułam sie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 16:59 Czy mogę Ci coś przesłać na adres xy2@gazeta.pl? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 16:48 przez tydzien codzien lewatywa nie chlac nie palic fajek ani zielska malo zryc, duzo roweru i przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 16:55 to jedz do matki. jutro moze bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 16:57 jakby to wszystko było takie proste, nie płakałabym na forum Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:00 rob cos k u r w a bo poplyniesz to do ojca jak nie proste albo do znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:10 do ojca tez nie jest proste. nie mogę nigdzie jechać, bo musze sobie najpierw znaleźć prace Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:26 musisz cos zrobic, bo sie pograzysz. uwierz mi. wiem, co mowie Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:37 a Twoja sytuacja na razie to KOMFORT. moze byc duzo, duzo gorzej. pewnie nawet sobie tego nie wyobrazasz dlatego wylaz teraz. bo potem to dopiero ciezko bedzie. i bedzie bolalo Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:41 wyszłabym, ale gdzie i po co? już myślałam że jest ze mna OK, ale jednak nie do końca. wyść z deprechy jest bardzo ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:45 rower. duzo. co dzien. masz duzo czasu. cieplo ubrana i ortalion na wierzch. az bedzie sie lal pot jak z durszlaka Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:51 wiesz czego mi przede wszystkim brakuje? motywacji do życia Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:55 p i e r d o l i s z komunaly podalem ci najlepsze, co mozesz zrobic ale jak chcesz - nie zamierzam o tym dyskutowac, czy cie przekonywac a na temat wiem wiecej niz ty, jak mi sie zdaje rob jak uwazasz Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:57 już wiem, pożycze sobie Kod Leonarda i obejrze Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 18:01 nawet nie wiem czy jest film, czy kupic książke Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 18:10 Kod Leonarda-ksiazka. W dodatku super.Wciagnie Cie,koniecznie wez sia za nia;) A film tez bedzie,tylko trzeba troszke na niego poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 18:02 a wiec sobie juz dalas... bywaj Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 18:07 nie wyśmiewaj mnie ze spytałam czy jest film. nie musze wszystkiego wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:02 Czasem szukamy dalekich rozwiązań, a powstrzymujemy się przed tym, co najbardziej ludzkie. Nie powinno być trudne przyznać się bliskim: "jest mi źle, czuje sie zagubiona"... Nie powinno, dlaczego jest? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:09 większosc moich znajomych chętnie spedzała ze mna czas, kiedy było mi dobrze. zawsze mieli czas. a jak jest odwrotnie jestem zupełnie sama Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:12 daj im szansę, moze wsrod nich jest 9 wierze, ze jest) jedna taka osoba, ktora spedzi ten czas wlasnie teraz, gdy Tobie źle, nie trzeba wątpić... Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:16 był kiedyś Ktoś, przy kim czułam sie bezpiecznie (może nie do końca, ale napewno najbezpieczniej), niczego i nikogo sie nie bałam. ale to wszystko nieważne. nigdy nie czułam sie tak słaba jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 20:48 Widzisz, dopóki nie bedziesz czuć się bezpiecznie sama z sobą, nikt nie da Ci poczucia bezpieczeństwa - trwałego... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 17:10 Posłuchaj. To jest tak: wychodzenie z zagubienia jest dla mnie próbą, bo To jeszcze czasem wraca. Mam już plan, wiem, jak chce postępować, być i dopiero ostatnio naocznie, świadomie stwierdziłam, co jest powodem, że czasem kieruję agresję w siebie. Tak na maxa wróciło to przed tygodniem, tylko, że tym razem po przemyśleniu zadziałałam od razu. Mam nadzieję, że skutecznie. Pamiętasz? Pisałam Ci kiedyś, że to odnajdywanie to straszna robota i bolesna - bo trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, rozliczyć się - nie tylko ze sobą. przede wszystkim trzeba odkryć źródło zagubienia, które bywa ukryte głęboko i nie jest wcale związane z tym, co nas spotyka w tej chwili. Szukaj, dasz radę, bo myslisz, czujesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
bba4 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 20:18 skad ja to znam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=22831554 Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 20:30 ja już nawet nie mam siebie Odpowiedz Link Zgłoś
bba4 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 17.04.05, 21:02 jest nas dwie szukam sposobu rozpadłam się dzis znalazłam 4 listna koniczynke pierwszy raz w życiu może idzie lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 18.04.05, 15:12 Jak masz spłakaną twarz to załóż mini i wyjdź;))) Kraków to piekne miasto, prawie tak jak stolica:) Kris Ci dobrze radzi z rowerem, a jak Ci się nie chce to przespaceruj się i trenuj codziennie. Od świeżego powietrza też się można uzależnić:))) Pij tran:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 18.04.05, 16:22 komandos miał racje, tylko tworki mi zostają Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 18.04.05, 16:23 hej,nie mow tak! Wyjrzyj przez okno.Widzisz slonce?Swieci tez dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 18.04.05, 16:29 i co z tego, w tworkach tez sa pewnie okna Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 18.04.05, 16:37 A po co Ci tworki? Ten dol minie,trzeba tylko troche czasu. Zastanow sie,co sprawiloby Ci w tej chwili przyjemnosc?I zrob to! Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 18.04.05, 16:41 Idz sie modlic. Masz tam wiele kosciolow w Krakowie. W nich pelno DUCHA twoich przodkow, ktorzy tam chodzili, molili sie do Boga i dostawali to czego chcieli. Ty dostaniesz swoja prace, ale modl sie o nia.Modlitwa naprawde pomaga.Zrob sobie maseczke ogorkowa, rumianek na oczy i idz sie modlic.DUCHA ci trzeba:) Dostaniesz te swoja prace. :) Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 18.04.05, 18:01 co ty mówisz, mnie to już nawet nie pomoże modlitwa, mam tak zapaskudzone papiery. Wogóle, co mi modlitwa pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
justyna41 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 18.04.05, 16:40 Pomysl o tym, ze w zyciu sa zawsze "górki i dolki". Teraz jestes w dolku, ale juz moze za zakretem czeka na Ciebie rozwiazanie Twojej sytuacji, tylko jeszcze tego nie widzisz. Dla mnie w zyciu najwazniejsze to miec nadzieje, wtedy wszystko mozna przetrzymac. Pamietaj o tym przyslowiu, ze "placz moze trwac cala noc, a o poranku przyjdzie radosc". I mowie to nie tak teoretycznie, nie raz juz mialam depresje, a w zasadzie powraca ona co rok. Ale zawsze sie konczy. Prace tez stracilam juz dwukrotnie. I jakos znalazlam nowa. Na pewno Ci sie uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 18.04.05, 16:55 hej dziewczyno!!!! co ty robisz? nie wiem co sie stalo i dlaczego jest jak jest - ale wiedz jedno: usiasc na d...ie i plakac to najlatwiej. moze jestem brutalna teraz,ale uwierz ze mnie zycie tez nie rozpieszczalo i wiem ze czasem po prostu brakuje checi zeby zyc dalej. ale trzeba - chocby i na sile na poczatku. jak mawial Zagloba - smutki sa to takie myszy,ktore gryza ziarna wesolosci w naszych sercach. NIE DAJ IM SIE!!! naprawde bedzie lepiej. porade dam banalna: fryzjer,zakupy.... prymitywna metoda a jak pieknie zawsze skutkuje! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 18.04.05, 19:43 xy2 napisała: > komandos miał racje, tylko tworki mi zostają Mnie komandos też proponował Tworki. Może wybierzemy się tam razem. Jutro pójdę po skierowanie. Dziewczyno!! Ale sobie zaszalejemy, poprosimy o jeden pokój, co Ty na to. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 18.04.05, 19:53 zamówić pokój w tworkach:))) czujesz jakbyś zadzwonil do Tworków (Tworek nie wiem) z taką rezerwacją:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 18.04.05, 20:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 18.04.05, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: maciora sie pogubila.hahahahha 18.04.05, 20:01 nie jestem mała dziewczynką tylko starą dupą Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 18.04.05, 20:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: maciora sie pogubila.hahahahha 18.04.05, 20:08 wiem i wcale mi z tego powodu nie jest miło Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: maciora sie pogubila.hahahahha 18.04.05, 20:14 To jak xy2. Rezerwujemy ten pokój? Jak szaleć to szaleć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: maciora sie pogubila.hahahahha 18.04.05, 20:16 lunar1978 napisał: > To jak xy2. Rezerwujemy ten pokój? Jak szaleć to szaleć :-))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a tak....pytanko....miewasz przeblyski swiadomosci,kiciu? Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: maciora sie pogubila.hahahahha 18.04.05, 20:20 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28862 :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: maciora sie pogubila.hahahahha 18.04.05, 21:52 A bedzie mozna was tam odwiedzic? ;-) Ladny park tam maja.. Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: maciora sie pogubila.hahahahha 19.04.05, 16:12 A może weźmiemy "pokój trzyosobowy". Po co masz przyjeżdżać, kiedy możesz poprostu zamieszkać w Tworkach :-)) Ale damy czadu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: maciora sie pogubila.hahahahha 19.04.05, 20:16 Ok;-) Ale uwazaj-bedziesz jedynym facetem.A nas bedzie dwie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: pogubiłam się, nie mogę się odnaleźć;( 18.04.05, 22:17 "kto sie zgubi niech sie znajdzie" ;) na powaznie sen, relaks, ulubiony film, plyta moze poprawic nastroj albo przynajmniej osuszyc lzy :) glowa do gory ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś