Dodaj do ulubionych

co sądzicie o firmie FARMONA???

IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 18.01.05, 09:28
w jej asortymencie znajduje sie m.in. seria RADICAL czy tez JANTAR. mam
ochote na niektore z tych produktow, ale najpierw prosze o Wasze opinie:)
www.farmona.pl
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • marghot Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? 18.01.05, 09:30
      Miałam kremik jantar nawilżający. Niesttey nie poradził sobie z moją skłonną do
      przesuszeń cerą :( Nie uczulił, więc może dla nieodwodnionej cery będzie
      odpowiedni?
      zwróć uwagę, że opakowanie (z tego co pamiętam), jest nieco mniejsze niż
      standardowe 50ml.
      • Gość: sabi Reda targi :) IP: *.autocom.pl 20.01.05, 22:20
        27-28.11.2004 Warszawa, Zdrowie-Uroda-Kariera: Targi o Kobietach-dla Kobiet Vivaforta, Biblioteka Uniwersytetu Warszawskiego

02-03.04.2005 Warszawa, Międzynarodowe Targi Kosmetyki Profesjonalnej, Torwar, ul. Łazienkowska 6a
    • Gość: gokia Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.tele2.pl 18.01.05, 10:55
      Miałam szampon i odżywkę Radical - świetne.
    • justa_79 Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? 18.01.05, 11:50
      seria antycellulitowa bardzo przyjemna w stosowaniu, naturalne zapachy itd.
    • Gość: jadzia Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 19.01.05, 12:19
      podciągam:)
    • coralin Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? 19.01.05, 15:28
      Mają genialne olejki pod prysznic i do kąpieli. Teraz muszę zapolować na taki
      jeszcze bardziej "oleisty olejek" pomarańczowy w szklanej butelce(jest na
      esentia)
    • greta.greta Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? 19.01.05, 19:12
      Seria Radical do włosów jest rewelacyjna. Stosowałam ampułki- włosy rosną jak
      szalone, a odżywkę używam nadal. Polecam wszystkim babeczkom.
      • Gość: Marvellous Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:10
        A ta seria Radical to na co jest? Młode kobietki tez mogą używać :p ?
        • Gość: aga Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.chello.pl 20.01.05, 18:33
          miałam radical tonik, szampon i odżywkę bez spłukiwania, nic złego się nie
          dzialo, niestety dobrego też nie więc nie pieję z zachwytu
          • greta.greta Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? 20.01.05, 19:07
            Ja nadal utrzymuje pogląd, że seria Radical jest rewelacyjna. Swego czasu
            bardzo często zmieniałam kolor włosów i to ze skrajnośi w skrajność (blond,
            czarne, blond, czarne) aż w końcu moje włosy nie wytrzymały (...a wiele
            zniosły). Chodziłam na zabiegi regenerująco-odżywcze do fryzjera, przyznam
            szczerze, że włosom wróciła kondycja i elastyczność, ale cebulki były
            jakieś "ospałe"- włosy nie rosły mi tak szybko, jak kiedyś. Zaczęłam wytrwale
            stosować ampułki Radicalu- efekt przeszedł moje oczekiwania- włosy po prostu
            dostały "kopa" i sie "obudziły". Dlatego polecałabym je wszystkim babeczkom-
            wypróbowane na własnej skórze...głowy. Obecnie używam odżywkę Radicalu.
            Poza tym Radical można stoswać niezależnie od wieku. W razie potrzeby.
    • Gość: sara Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.autocom.pl 20.01.05, 21:45
      kupilam dzis kremik odzwczy pod oczy LipidSystem-
      • Gość: sara Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.autocom.pl 24.01.05, 11:46
        Czesc, po kilku zastosowaniach pisze ponownie.No wiec tak:).Zadna rewelacja , malo odzywia, i do tego piecze mnie pod oczami.Chyba zakupowa porazka:(((
    • Gość: Blondyna Co Sądzicie o serii DermaCos ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:31
      ?
    • Gość: jadzia Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 22.01.05, 14:13
      wlasnie: a co sadzicie o tych kapsułkach??? bo mysle zeby sie na nie skusic..
      czy wzmacniaja rzeczywiscie wlosy??? czy bede grubsze???
      pozdrawiam
    • Gość: ola Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 23.01.05, 21:25
      up
    • mala_mrufka krem na dzien Dermacos - super!!! 17.06.05, 05:54
      Dla cery z problemami naczynkowymi. REWELACJA!

Mam wymagajaca cere - mieszana za skonnoscia do przesuszania sie i wypryskow,
      wrazliwa, i w dodatku te naczynka!!! Wyprobowalam mase kremow, ale nie udalo mi
      sie trafic na ten jeden, jedyny. Az wreszcie... Farmona... Cera po niej
      aksamitna, 'uspokojona' i nawilzona bez obrzydliwej swiecacej maski...

Moja mama z kolei bardzo chwali sobie Zel do Nog Zmeczonych - rowniez Farmony -
      dla nog ze sklonnoscia do zylakow, pekajacych naczynek, opuchiec. Po meczacym
      dniu (np lazenie po sklepach ;-) ), nozki posmarowac i po 20 minutach zmecznie
      znika...
    • aldonap22 Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? 17.06.05, 13:55
      Mi sie bardzo podobaja sole i olejki tej firmy, bardzo ładne mają opakowania i
      są bardzo ekonomiczne, pieknie pachną!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka