Gość: ola IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 18.01.05, 09:28 w jej asortymencie znajduje sie m.in. seria RADICAL czy tez JANTAR. mam ochote na niektore z tych produktow, ale najpierw prosze o Wasze opinie:) www.farmona.pl pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? 18.01.05, 09:30 Miałam kremik jantar nawilżający. Niesttey nie poradził sobie z moją skłonną do przesuszeń cerą :( Nie uczulił, więc może dla nieodwodnionej cery będzie odpowiedni? zwróć uwagę, że opakowanie (z tego co pamiętam), jest nieco mniejsze niż standardowe 50ml. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabi Reda targi :) IP: *.autocom.pl 20.01.05, 22:20 27-28.11.2004 Warszawa, Zdrowie-Uroda-Kariera: Targi o Kobietach-dla Kobiet Vivaforta, Biblioteka Uniwersytetu Warszawskiego 02-03.04.2005 Warszawa, Międzynarodowe Targi Kosmetyki Profesjonalnej, Torwar, ul. Łazienkowska 6a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gokia Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.tele2.pl 18.01.05, 10:55 Miałam szampon i odżywkę Radical - świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? 18.01.05, 11:50 seria antycellulitowa bardzo przyjemna w stosowaniu, naturalne zapachy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 19.01.05, 12:19 podciągam:) Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? 19.01.05, 15:28 Mają genialne olejki pod prysznic i do kąpieli. Teraz muszę zapolować na taki jeszcze bardziej "oleisty olejek" pomarańczowy w szklanej butelce(jest na esentia) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? 19.01.05, 19:12 Seria Radical do włosów jest rewelacyjna. Stosowałam ampułki- włosy rosną jak szalone, a odżywkę używam nadal. Polecam wszystkim babeczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marvellous Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:10 A ta seria Radical to na co jest? Młode kobietki tez mogą używać :p ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.chello.pl 20.01.05, 18:33 miałam radical tonik, szampon i odżywkę bez spłukiwania, nic złego się nie dzialo, niestety dobrego też nie więc nie pieję z zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? 20.01.05, 19:07 Ja nadal utrzymuje pogląd, że seria Radical jest rewelacyjna. Swego czasu bardzo często zmieniałam kolor włosów i to ze skrajnośi w skrajność (blond, czarne, blond, czarne) aż w końcu moje włosy nie wytrzymały (...a wiele zniosły). Chodziłam na zabiegi regenerująco-odżywcze do fryzjera, przyznam szczerze, że włosom wróciła kondycja i elastyczność, ale cebulki były jakieś "ospałe"- włosy nie rosły mi tak szybko, jak kiedyś. Zaczęłam wytrwale stosować ampułki Radicalu- efekt przeszedł moje oczekiwania- włosy po prostu dostały "kopa" i sie "obudziły". Dlatego polecałabym je wszystkim babeczkom- wypróbowane na własnej skórze...głowy. Obecnie używam odżywkę Radicalu. Poza tym Radical można stoswać niezależnie od wieku. W razie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.autocom.pl 20.01.05, 21:45 kupilam dzis kremik odzwczy pod oczy LipidSystem- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.autocom.pl 24.01.05, 11:46 Czesc, po kilku zastosowaniach pisze ponownie.No wiec tak:).Zadna rewelacja , malo odzywia, i do tego piecze mnie pod oczami.Chyba zakupowa porazka:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyna Co Sądzicie o serii DermaCos ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:31 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 22.01.05, 14:13 wlasnie: a co sadzicie o tych kapsułkach??? bo mysle zeby sie na nie skusic.. czy wzmacniaja rzeczywiscie wlosy??? czy bede grubsze??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 23.01.05, 21:25 up Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mrufka krem na dzien Dermacos - super!!! 17.06.05, 05:54 Dla cery z problemami naczynkowymi. REWELACJA! Mam wymagajaca cere - mieszana za skonnoscia do przesuszania sie i wypryskow, wrazliwa, i w dodatku te naczynka!!! Wyprobowalam mase kremow, ale nie udalo mi sie trafic na ten jeden, jedyny. Az wreszcie... Farmona... Cera po niej aksamitna, 'uspokojona' i nawilzona bez obrzydliwej swiecacej maski... Moja mama z kolei bardzo chwali sobie Zel do Nog Zmeczonych - rowniez Farmony - dla nog ze sklonnoscia do zylakow, pekajacych naczynek, opuchiec. Po meczacym dniu (np lazenie po sklepach ;-) ), nozki posmarowac i po 20 minutach zmecznie znika... Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Re: co sądzicie o firmie FARMONA??? 17.06.05, 13:55 Mi sie bardzo podobaja sole i olejki tej firmy, bardzo ładne mają opakowania i są bardzo ekonomiczne, pieknie pachną! Odpowiedz Link Zgłoś