Dodaj do ulubionych

żal mi tych dziewczyn...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:20
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19193&w=12739656&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • charade Re: żal mi tych dziewczyn... 12.03.05, 22:41
      O boże... Brzmi tragicznie. Co to w ogóle jest, ten Adipex ??? Jakiś
      kolejny "cudowny" znachorski syf ???
      • charade Re: żal mi tych dziewczyn... 12.03.05, 22:48
        Już sobie przeczytałam o tym leku. Może nie znachorski, ale nawet nie chcę
        wiedzieć, jakie ma skutki uboczne. Nie chcę się tu robić na jakąś mądralę, ale
        zaburzenia łaknienia (w tym także zbyt duży apetyt) to raczej w 95% sprawa
        psychiki i nie wiem, czy takie świństwa coś tu zdziałają...
      • Gość: ojej Re: żal mi tych dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:49
        mnie najbardziej rozwalil tekst panny, ktora sie zalamala, bo oprocz
        serka rano w poludnie zjadla tez jogurt...Zenada normalnie.Takie sa
        efekty dyktatury kolorowych magazynow...
        • Gość: huhu Re: żal mi tych dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:51
          Na forum kafeterii jest dluuugi wątek o tym świństwie, które bazuje na "starej
          dobrej" amfetaminie...Ja bym sie bała...
        • charade Re: żal mi tych dziewczyn... 12.03.05, 22:53
          No mnie też ten tekst rozwalił. Odnoszę jednak wrażenie, że to piszą dziewczyny
          raczej z dość dużą nadwagą i rozumiem, że chcą schudnąć. Ale rety, nie takim
          kosztem !!!
          • Gość: ojej Re: żal mi tych dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:57
            No mi się właśnie wydaje na odwrót..Ta dziewczyna, która sie cieszy, że spadło
            jej 20 deko...Przecież to już normalnie obsesja...Poza tym kupują to ścierwo
            gdzieś pokątnie i ch.. wie co naprawdę żrą i to mnie przeraża.Rozwali sobie
            watrobe, nerki, zafunduje bezpłodnośc,ale straci 10 kg.Warto?Kto wie jakie
            skutki uboczne wyjdą po kilku latach...
          • Gość: Lenka Re: żal mi tych dziewczyn... IP: *.chello.pl 12.03.05, 22:58
            Hm,rozumiem że chcą schudnąć, ale nie tędy droga.
            Czy nie lepiej zapisać sie na basen,aerobik, czy coś podobnego zamiast głodzić
            się cały dzień i łykać jakies prochy? Bez sensu.
    • Gość: DagnyJuel Re: żal mi tych dziewczyn... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.03.05, 12:10
      Dokładnie Adipex to nic innego jak "stara dobra biała lady".Jak już brać amfe
      to po co w tabletkach niby na odchudzanie?Lepiej kupić "worka" za 30zł a i
      efekt na pewno będzie lepszy!!!Żal mi anorektyczek, bulimiczek i ludzi, którzy
      zaprzepaszczą swoje zdrowie żeby być szczupłym...Śmiać mi się chce jak Te laski
      oszukują się, że nie ma efektów ubocznych bo w ulotce nie zostały ujęte i
      producent zapewnia że jest to lek bezpieczny- o antydepresantach też mówiono,
      że są w pełni bezpieczne tylko ostatnio zaczynają wypływać tajne raporty
      opisujace coś wręcz odwrotnego...o amfetaminie w latach 50-tych też pisano,że
      to bezpieczny lek na odchudzanie.Ludzie trochę zdrowego rozsadku: jak coś co
      hamuje maksymalnie głód może być bezpieczne???Może skutki uboczne nie wyjda od
      razu ale np. za 15 lat??No tak ale co takiej głupiej pannie po tym że będzie
      chorowała za 15 lat skoro Teraz BĘDZIE szczupła...
      • Gość: Sylwia Re: żal mi tych dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:44
        Ludzie!Nie lepiej troche pobiegaæ,poæwiczyæ pochodziæ na areobic i wyrobiæ
        sobie mieœnie zamiast ³ykaæ jak¹œ trucizne?!
    • miang Re: żal mi tych dziewczyn... 13.03.05, 12:31
      ranyyyyy!!!! głodna się zrobiłam od samego czytania
      • Gość: jumbala Re: żal mi tych dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:20
        Wlasnie wczoraj jak czytalam to mimo ze bylo juz po polnocy pobieglam do kuchni
        i sie objadlam taka bylam glodna....ja jednoczesnie wiem ze nie rozumiem tych
        dziewczyn bo nigdy nie przyszlo mi do glowy by sie odchudzac...nigdy nie
        musialam...ale jakbym musiala to nie wiem jakby to wygladalo...nigdy nie mow
        nigdy...:(
        • miang Re: żal mi tych dziewczyn... 13.03.05, 13:57
          a ja się kiedyś dawno odchudzałam, ale w normalny sposób - mniejsze porcje, nie
          jeść późno kolacji + ćwiczenia, i właśnie ćwiczenia najbardziej mi pomogły,a po
          takiej głodówce to nie wyobrażam sobie żeby zrobić choć parę skłonów
          tak w ogóle to jestem szczupła ale waga w kg wcale mi tak dużo nie spadła ;)
      • Gość: tralala Re: żal mi tych dziewczyn... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 13:23
        o matko, straszne, a tak swoja droga to taki watek powinien byc usuniety,
        niestety moze zachecic jaks bardzo mloda osobe do takich praktyk, doporowadzic
        do wyczerpania organizmu, chorby psychicznej lub anoreksji. wszelkiego rodzaju
        porady, mowie tu o takich skrajosciach, powinny byc monitorowane, jak wiadomo
        dzieci tez uzywaja internetu. kiedys ogladalam program o anorektyczce, ktora
        wygladala jak z obozu, i jej obsesja zaczela sie wlasnie od jakies strony w
        internecie gdzie znalazla wskazowki jak chudnac w sposob szybki i anormlany.
    • magdzie Re: żal mi tych dziewczyn... 13.03.05, 14:01
      balabym sie zamiescic taki link

z pewnoscia znajda sie amatorki, ktore mimo wszystko beda chcialy sprobowac tego
      swinstwa
    • klara-klara Re: żal mi tych dziewczyn... 13.03.05, 14:18
      a mi nie jest ich zal. jesli pragnienia bycia szczuplym jest dla kogos najwaznjejszym priorytetem w zyciu to raczej trzeba to wysmiac, jak kazda glupote.
      • Gość: ojej Re: żal mi tych dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:07
        A ja posiadam wiare w zdrowy rozsadek forumowiczek i nie sadze, zeby ktoras
        byla na tyle walnieta w dekiel, zeby sie glodzic i do tego wspomagac amfa...
        usunąć wątek? Prosze bardzo, ale na forum wlasciwym "odchudzanie" tym bardziej.
        Mi tez sie chce smiac, ze panna nie spi pol nocy ze zmartwienia, ze zjadła
        jogurt..Jezeli wszystko kreci sie wokol jedzenia to coś jest z nimi nie tak.
        Nie jestem swieta, sama jestem na etapie zrzucania tluszczyku przed wiosna i
        slubem, chodze na gimnastyke i unikam kolacji, waga spada co prawda powoli ale
        jednak.Musialabym byc nienormalna i nie szanowac wlasnego ciala, zeby
        szprycowac sie czyms takim.Tym bardziej, ze czas jest nieublagany i nie mam juz
        takiej przemiany materii jak 10 lat temu.
        • kobietka_jm Re: żal mi tych dziewczyn... 13.03.05, 17:07
          no cóż wiara w zdrowy rozsądek chyba trochę na wyrost
          poniżej jest post gdzie jakaś forumowiczka poszukuje właśnie
          dystrybutora "cudownego środka" a nie wpadła na to żeby poszukać w wyszukiwarce
          na forum o odchudzaniu :) bo by przecież znalazła
          niektóre kobietki są naprawdę zdesperowane i ryzykują zdrowiem łykając jakieś
          g..wno, zastanawiam się tylko czy one aby na pewno mają rzetelną wiedzę na
          temat tego specyfiku :(
          wydawałoby się, że mając trochę więcej lat kobiety mają więcej zdrowego
          rozsądku, ale...NIE
          w ten sposób odchudzają się mężatki, mamusie nastolatków itp....a niestety nic
          lepszego niż ruch nie wynaleziono dotychczas na zdrowe odchudzanie
          pozdrawiam
        • nadja Re: żal mi tych dziewczyn... 13.03.05, 17:38
          > Mi tez sie chce smiac, ze panna nie spi pol nocy ze zmartwienia, ze zjadła
          > jogurt..

Wiesz...doswiadczeni mowia, aby sie nie smiac, bo ten sie smieje kto sie smieje
          ostatni. To ku przestrodze.

>Jezeli wszystko kreci sie wokol jedzenia to coś jest z nimi nie tak.

Tak. Na przyklad 30-50kg nadwagi czasami.

Zeby byla jasnosc - adipexu nie popieram, sama nigdy nie bralam
          i to ja zasugerowalam zalozenie forum o odchudzaniu, na ktorym
          nie byloby podobnych watkow. Ale smianie sie z pewnych rzeczy
          to przesada. W czasie odchudzania, szczegolnie dlugotrwalego
          przechodzi sie przez rozne fazy. Ja np mialam przez pewien czas
          obsesje, ze jesli zjadlam maly kwadracik serka zoltego na promocji
          w supermarkecie ot juz tyje. I chyba dlatego nie umialabym sie
          z kogos takiego smiac...

pozdrawiam!
          n
    • Gość: Klara Re: żal mi tych dziewczyn... IP: 194.63.135.* 13.03.05, 16:57
      Czy to się nigdy nie skonczy??? To już jest 4 forum, na którym czytam o tym
      gó..e przywożonym z Czech ...Załosne...
      Nie wiem, czy to jest na pochodnej amfy, ale wiem jedno)!!!! Każda dziewczyna z
      wysokim cisnieniem i arytmią serca(nawet nie wykrytą, często bedą cą efektem
      nadczynności tarczycy) biorąc cokolwiek z amfą ryzykuje ni mniej ni więcej , a
      życiem!!!!!!!!!!!!!!!

Możecie w to nie wierzyc, bo aduipexu nigdy nie brałam, ale moje jedyne
      spotkanie z amfą zakończyło się w szpitalu...Dobrze, ze tak...Jak już coś ktoś
      musi,to niech na rozlusnienie Holly Marry zapali, a nie takie syfy i to jeszcze
      w tabletkach na odchudzanie!!!
      • Gość: madzi1 Re: żal mi tych dziewczyn... IP: *.acn.waw.pl 13.03.05, 17:25
        biedactwa, jedzenie to jedna z glownych przyjemnosci w zyciu :D
        wlasnie zjadlam schabowego, kartofelki i surowke z kapusty pekinskiej. teraz
        pije herbatke malinowa i pochlaniam kinder bueno :) czym bylo by zycie bez
        jedzenia... ja jem zawsze to na co mam ochote i od zawsze moja waga wynosi 46-
        48 kg a jak chce mimo wszystko troche schudnac to ide na basen, silownie i
        jezdze do pracy na rowerze o!
        a po holly mary to jakby taka dostala ataku glodu to by tydzien pozniej z
        poczucia winy nie spala
        • nadja Re: żal mi tych dziewczyn... 13.03.05, 17:40

wspolczuje, jesli dla kogos glowna przyjemnoscia jest jedzenie.

pozdrawiam.
          n.
          • Gość: Klara Re: żal mi tych dziewczyn... IP: 194.63.135.* 13.03.05, 18:10
            Jedzenie nie jest największą przyjemnościa w życiu, ale podobnie jak
            poprzedniczka, twierdzę, że jest jadną z dużych przyjemności w życiu:))))) Seks
            tez nie jest sensem życia, ale...jakos bez to smutno by było:))))))))

Problemem jest to, ze ta przyjemnosć pt. jedzenie zamieniła się w
            nieprzyjemność pt. odżywianie;/
            Ja np. nie jem w ogóle miesa i odstawienie go parę lat temu pozwolio mi odkryć
            sporo samków, których istnienia bym w życiu nie poznała :))))) Ale nigdy nie
            bedę zmuszała, namawiała itp do rzucenia mięsa kogos, kto je uwielbia, bo to
            nie ma sensu...A zazwyczaj całokształt reklamowo- telewizyjno- czasopismowej
            galarety zmusza te dziewczyny do rzucania wszystkiego co lubię, mylnie
            dowodząc , że mozna przeżyć 40 lat na warzywach i owocach, a plasterek sera to
            powod do biczowania. A tak nie mozna, bo cialo to nei jest wróg, ani choroba,
            zeby je tabletami ładować i głodzić.
            • Gość: Klara Appendix:) IP: 194.63.135.* 13.03.05, 18:27
              Aha, jeszcze jedno przyszło mi do głowy; jakby na to nie patrzeć jedzenie to
              czynnik socjalizujący ...spotkania rodzinne,święta, stypy, rodzinne zjazdy w
              stylu włoskim:)))), wyjscie d restauracji na randce, pierwsza wizyta w knajpie
              z orientalną kuchnia(wietnamska, japońska...), 'lunche' biznesowe, pieczenie
              ciasta w domu itp...Osoba, która patrzy na kawałek sera jak na wroga, musi w
              takim swiecie czuć się żle...ale nie tyle przez dietę, co przez nakaz "Bądź
              chuda!!!"

Teraz jestem patykiem, jako dziewczynka byłam całkiem spora...Z tamtych lat do
              dziś została mi niechęć do jedzenia na ulicy(np, lodA), lub w ogóle do jedzenia
              wsrod ludzi...Każdy chyba wie , dlaczego...
    • nadja Re: żal mi tych dziewczyn... 13.03.05, 17:33
      :-)

Monika, aktualnie moonika_m o ile sie orientuje niedlugo potem zalozyla
      forum "chudniemy naturalnie" na ktore adipex nie mial juz wstepu. zaczela od
      niego, a potem zrzucila spora nadwage naturalnie, bez chemii.
      jak i wiekszosc z nas, z tego forum o ktorym piszesz. tyle tylko ze kiedy
      odeszlysmy forum zamienilo sie w jedna wielka reklame adipexu.
      szkoda :(
      pozdr,!
      n
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka