nadya33 04.12.05, 11:50 Czy polecacie? Bede wdzieczna za kazda opinie. Pzdr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Kremy do pielegnacji twarzy ROC 04.12.05, 11:52 a one są w ogóle dostępne w Polsce? kiedyś miałam nawilżający i był bardzo dobry, moja mama miała przeciwzmarszczkowy pod oczy i też sobie chwaliła. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Kremy do pielegnacji twarzy ROC 04.12.05, 11:54 Roc jest wspanialy! Polecam szczegolnie ich kremy nawilzajace z kompleksem witaminowym i krem na noc Hydra De-Stress Odpowiedz Link Zgłoś
nadya33 Re: Kremy do pielegnacji twarzy ROC 04.12.05, 13:13 Dzieki za Wasze opinie :-) Justyna, nie wiem czy kosmetyki ROC sa dostepne w Polsce, ja mieszkam w Niemczech, tutaj mozna je kupic tylko w aptece, wiec w Polsce jesli wogole, to tez pewnie tylko w aptece lub przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Kremy do pielegnacji twarzy ROC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:51 Też uwielbiam kosmetyki Roc.Najlepszy krem jaki miałam to nawilżający z retinolem i Soya Unify-świetny jeśli masz przebarwienia.Niezłe też są antyperspiranty ku;kowe Keops. W Polsce coraz trudniej kupić te kosmetyki,chyba ,że się trafi na jakieś resztki.Słyszałam,że właściciel tej marki Johnson&Johnson wycofał się ze sprzedaży jej w Pl. Odpowiedz Link Zgłoś