Dodaj do ulubionych

Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 11:01
Jakie perfumy będa tak pachniały????
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.01.06, 13:21
      Ktoś kiedyś na forum o to pytał i pamiętam,że wymianiano m.in.Baby Doll
      YSL,różową Pumę.
      • maggi9 Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! 02.01.06, 13:47
        Baby Doll YSL owszem jest słodkie ale raczej taka czystą gumą do żucia nie pachnie.
        Żuj lepiej gume wtedy bedziesz pachniec...
    • Gość: ... Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:11
      sephora rozowy zel pod prysznic wlasnie pachnie guma balonowa!polecam tez
      mydelko na wage
      • Gość: geia Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 15:13
        w h&m są takie prefumiki ze snoopy'm
    • Gość: m_aj Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.01.06, 18:09
      w rosmanie jest taki blyszczyk w tubce do ust z refleksami
      o smaku i zapachu gumy balonowej
      z milby mily - jakos tak
      cena bagatela okolice 5 zlociszow ;)
      /przy okazji warto wyprobowac tez ten cytrynowy/
      a wracajac do temetu naprawde polecam
      zapach gumy jak za czasow dziecinstwa
      i nawet nawet sie dosc dlugo trzyma

m_aj
    • Gość: kasia11001 Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:23
      ja wachalam perfumy o zapachu coli :D to dopiero wypas :D
      • Gość: Megan Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 02.01.06, 19:07
        Jak nazywały się te perfumy o zapachu coli?Z jakiej były firmy?
    • Gość: nighthrill Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elsat.net.pl 02.01.06, 21:07
      Polecam żel pod prysznic z Rossmanna, taki różowy z brokatem. Jest napisane, że
      ma "amazing bubble gum scent" i faktycznie tak jest...Aż chce się go spróbować.
      Jest w tej serii dla dzieci.
      • Gość: kobieetka Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.01.06, 21:47
        ostatnio wąchałam coś co przypominało mi landrynkę :) to może nie do końca guma ale podobne skojarzenie

jesli się nie mylę była to jasno-żółta Organza (albo Hot C.) - wąchałam wtedy kilka zapachów :)
    • lucy215 Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 10:32
      Mnie trochę gumą pachnie Red Jeans versace ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka