Gość: Wiktorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 11:01 Jakie perfumy będa tak pachniały???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S. Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.01.06, 13:21 Ktoś kiedyś na forum o to pytał i pamiętam,że wymianiano m.in.Baby Doll YSL,różową Pumę. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! 02.01.06, 13:47 Baby Doll YSL owszem jest słodkie ale raczej taka czystą gumą do żucia nie pachnie. Żuj lepiej gume wtedy bedziesz pachniec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:11 sephora rozowy zel pod prysznic wlasnie pachnie guma balonowa!polecam tez mydelko na wage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geia Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 15:13 w h&m są takie prefumiki ze snoopy'm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_aj Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.01.06, 18:09 w rosmanie jest taki blyszczyk w tubce do ust z refleksami o smaku i zapachu gumy balonowej z milby mily - jakos tak cena bagatela okolice 5 zlociszow ;) /przy okazji warto wyprobowac tez ten cytrynowy/ a wracajac do temetu naprawde polecam zapach gumy jak za czasow dziecinstwa i nawet nawet sie dosc dlugo trzyma m_aj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia11001 Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:23 ja wachalam perfumy o zapachu coli :D to dopiero wypas :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 02.01.06, 19:07 Jak nazywały się te perfumy o zapachu coli?Z jakiej były firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nighthrill Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elsat.net.pl 02.01.06, 21:07 Polecam żel pod prysznic z Rossmanna, taki różowy z brokatem. Jest napisane, że ma "amazing bubble gum scent" i faktycznie tak jest...Aż chce się go spróbować. Jest w tej serii dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieetka Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.01.06, 21:47 ostatnio wąchałam coś co przypominało mi landrynkę :) to może nie do końca guma ale podobne skojarzenie jesli się nie mylę była to jasno-żółta Organza (albo Hot C.) - wąchałam wtedy kilka zapachów :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Chce pachnieć guma do żucia!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 10:32 Mnie trochę gumą pachnie Red Jeans versace ;) Odpowiedz Link Zgłoś